- 14 Mayıs 2012
- 10.215
- 25.460
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.061
vallamı ben hiç duymadımanam eskidendi ona baklava denmesi bacım şimdi 6'lı çikolata diyolar yaaaaaaaaaaaaaa cahıllllllllll ......![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallamı ben hiç duymadımanam eskidendi ona baklava denmesi bacım şimdi 6'lı çikolata diyolar yaaaaaaaaaaaaaa cahıllllllllll ......![]()
Sana yetişmek zor ama uğraşmasıda güzel ışık var :)aynen benimki de ugrasiyor garibim ya; benim ugrastigimin ceyregi kadar olmasa da..
Oy oy oyyy canım çektianam eskidendi ona baklava denmesi bacım şimdi 6'lı çikolata diyolar yaaaaaaaaaaaaaa cahıllllllllll ......![]()
benim midem bulandı içim dışıma çıktı,bıktım bu erkeklerdenOy oy oyyy canım çekti![]()
kız daha yaşın kaçta bıktınbenim midem bulandı içim dışıma çıktı,bıktım bu erkeklerdenbitterimden uzak dursunlar
kız daha yaşın kaçta bıktın![]()
sen dur evlen bir 10 sene geçir bıkmak ne demek o zaman görcen
1 ayda bıkarım ben :/sen dur evlen bir 10 sene geçir bıkmak ne demek o zaman görcen![]()
Bacim erkek cinsini az gaza getiricen arada.. zaman zaman sen var ya sen bitanesin dicen,ama cok degil sonra sapitiyolar arada da frene basican sen kim köpek dicen beyni yanacak adamlarınsenin onu beğenmeni nasıl istiyor vayy beeee gitmiş spor salonuna yazılmış![]()
bak ortime enişteyi maymun etmiş azcık örnek alınBacim erkek cinsini az gaza getiricen arada.. zaman zaman sen var ya sen bitanesin dicen,ama cok degil sonra sapitiyolar arada da frene basican sen kim köpek dicen beyni yanacak adamların
Kiz benimki ilgi sever bak o zaman daha yakisikliydin daha cekiciydin dedim hele son dedigimi atmis hafizayadün yazilmis beni aradi hemen heyecanli heyecanli
yasi kac olursa olsun erkeklerin kafa hep cocuk
![]()
neyyyyyy köpek mi diycennnnBacim erkek cinsini az gaza getiricen arada.. zaman zaman sen var ya sen bitanesin dicen,ama cok degil sonra sapitiyolar arada da frene basican sen kim köpek dicen beyni yanacak adamların
Kiz benimki ilgi sever bak o zaman daha yakisikliydin daha cekiciydin dedim hele son dedigimi atmis hafizayadün yazilmis beni aradi hemen heyecanli heyecanli
yasi kac olursa olsun erkeklerin kafa hep cocuk
![]()
biraz taktik ver diycemde korktum ben senin bu ortinden baksana adama köpek felan diyobak ortime enişteyi maymun etmiş azcık örnek alın![]()
valla one ki daha neler dicenneyyyyyy köpek mi diycennnnboşamasın sonra
![]()
oda olabiluuuuuu ,hoşuma gitmezsetabi tabi 1 ay çok 15 günde bırak![]()
Ayy kiz bu da guzel planmisSen yinede erkekle iddiaya girme erkeğin zayıfıda hiç güzel olmuyosen şöyle iddiaya gir ben zayıflayıp ideal kiloma gelicem taş gibi bi hatun olucam .Sende kas yap de triscepsleri, six pack leri ,adonisi görmek istiyorum de
zayıflamakta ne var 2 gün aç kalır verirsin de.Asıl bunların olması mesele de
şahsen ben olsam öyle iddiaya girerdim ondan şeettim yani böylece her türlü sen kazanırsın
![]()