Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin onu beğenmeni nasıl istiyor vayy beeee gitmiş spor salonuna yazılmış:KK70:
Bacim erkek cinsini az gaza getiricen arada.. zaman zaman sen var ya sen bitanesin dicen,ama cok degil sonra sapitiyolar arada da frene basican sen kim köpek dicen beyni yanacak adamların :D
Kiz benimki ilgi sever bak o zaman daha yakisikliydin daha cekiciydin dedim hele son dedigimi atmis hafizaya :D dün yazilmis beni aradi hemen heyecanli heyecanli :KK48: yasi kac olursa olsun erkeklerin kafa hep cocuk ;)

Bacim erkek cinsini az gaza getiricen arada.. zaman zaman sen var ya sen bitanesin dicen,ama cok degil sonra sapitiyolar arada da frene basican sen kim köpek dicen beyni yanacak adamların :KK70:
Kiz benimki ilgi sever bak o zaman daha yakisikliydin daha cekiciydin dedim hele son dedigimi atmis hafizaya :KK70: dün yazilmis beni aradi hemen heyecanli heyecanli :KK48: yasi kac olursa olsun erkeklerin kafa hep cocuk :KK66:
bak ortime enişteyi maymun etmiş azcık örnek alın :KK70:

Bacim erkek cinsini az gaza getiricen arada.. zaman zaman sen var ya sen bitanesin dicen,ama cok degil sonra sapitiyolar arada da frene basican sen kim köpek dicen beyni yanacak adamların :KK70:
Kiz benimki ilgi sever bak o zaman daha yakisikliydin daha cekiciydin dedim hele son dedigimi atmis hafizaya :KK70: dün yazilmis beni aradi hemen heyecanli heyecanli :KK48: yasi kac olursa olsun erkeklerin kafa hep cocuk :KK66:
neyyyyyy köpek mi diycennnn :D boşamasın sonra :D

Sen yinede erkekle iddiaya girme erkeğin zayıfıda hiç güzel olmuyo :lülülü: sen şöyle iddiaya gir ben zayıflayıp ideal kiloma gelicem taş gibi bi hatun olucam .Sende kas yap de triscepsleri, six pack leri ,adonisi görmek istiyorum de :KK48: zayıflamakta ne var 2 gün aç kalır verirsin de.Asıl bunların olması mesele de :KK48: şahsen ben olsam öyle iddiaya girerdim ondan şeettim yani böylece her türlü sen kazanırsın :KK70:
Ayy kiz bu da guzel planmis ;) kiskancligi tutuyo ama toptan diyemem okadarini..nasil yani sen oyle adamlara mi bakiyosuna baglar :D adonisin a sini agzimiza alamiyoruz kimin varmis adonisi diye delleniyo :D ben onu zaman icinde islerim yavas yavas ;)

Back
X