- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.101
M
melampusefe
tugce1325
canım sizde yapın lütfen maydanoz limon sade maden suyu salatalık 1lt suya koyup için ödemleriniz ve metabolizmanız cildiniz güzelleşir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel gel hoş geldin :)Meraba kızlar ben daha önceden bu guruptaydim 398 etapta izne ayrıldım tekrar baslamak istiyorum
ben kaptan yardımcısı nilgün hoş geldin kendinden bahsedermisin :)Meraba kızlar ben daha önceden bu guruptaydim 398 etapta izne ayrıldım tekrar baslamak istiyorum
tercüman lazım bu msjMadem annemin yanına geldik köööömüse boş durmak olmaz;
Kış hazırlıkları başşasııııın
Maçımın üstüne otursam olmaz çünkü günah![]()
teşekkür ederim sagolasin fazla inceleyemedim ama gurup baskani sizsiniz toplight herhal yok şimdi aslında gurup tamamen değişmişgel gel hoş geldin :)
sakın başka yerlere gitme biz kucak açarız sanaMeraba kızlar ben daha önceden bu guruptaydim 398 etapta izne ayrıldım tekrar baslamak istiyorum
yok yok var sadece kaptanlığı bıraktı listede devam ediyor biraz önce msj yazıyordu çok sevindim eski tanıdıklarında varmış bizde tanışırız :)teşekkür ederim sagolasin fazla inceleyemedim ama gurup baskani sizsiniz toplight herhal yok şimdi aslında gurup tamamen değişmiş
ugün başlayayım ben de Can'ım. yoksa cumaya artı geleceğim. oysa çok bir şeyde yemiyorumM melampusefetugce1325 canım sizde yapın lütfen maydanoz limon sade maden suyu salatalık 1lt suya koyup için ödemleriniz ve metabolizmanız cildiniz güzelleşir
![]()
Canım hoşgeldiiiinn ben zeynep grubun yeni üyelerinden ve sanırsam en yaşlılarındanımMeraba kızlar ben daha önceden bu guruptaydim 398 etapta izne ayrıldım tekrar baslamak istiyorum
bende havuza getirdim oğluşumu. o arkadaşlarıyla suda oynuyor bende arkadaşlarla takılıyorumhaydin kızlar bende çocukları alıp dışarı çıkıyorum gezicez öpüyorum sizi gelince görüşürüz kaçamak yapmayın sakın ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
hoş geldin canımMeraba kızlar ben daha önceden bu guruptaydim 398 etapta izne ayrıldım tekrar baslamak istiyorum
tatlım kaç yaşındaydın ki sen?Canım hoşgeldiiiinn ben zeynep grubun yeni üyelerinden ve sanırsam en yaşlılarındanım)))
Ayyy haspalarım bide kıskanıyorlar.Onlar manken gibi kızlara ağız aça aça bakarken güzele bakmak sevap diyorlar.Hayatın gerçeği yani adonisli erkeklerde var.Hem çalışırsa olur kıskanacağına çalışsın yapsın madem, senle kilo konusunda aşık atcağınaAyy kiz bu da guzel planmiskiskancligi tutuyo ama toptan diyemem okadarini..nasil yani sen oyle adamlara mi bakiyosuna baglar
adonisin a sini agzimiza alamiyoruz kimin varmis adonisi diye delleniyo
ben onu zaman icinde islerim yavas yavas
![]()
Amaaanın azından bal damlıyor Nilguncum bugün sopalarını nerelere sakladınkinekızlar şuan kızıma tost yapıyorum eriyen peynirden nasıl güzel koktuama ben kendime ne diyorum eğer yersem çok çirkin olucam değermi değmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
o yüzden emzirenler haric kaçamak yapanı vururum ona göre
emzirenlerde 1 bilemedin 2 lokma o kadar sütüne gelmesin diye o kadar güzelleşmek için dayanmamız lazım güzelliği bırakıninsanların kilolulara bakışlarına ne demeli ay çok korkunç
![]()