Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

teşekkür ederim sagolasin fazla inceleyemedim ama gurup baskani sizsiniz toplight herhal yok şimdi aslında gurup tamamen değişmiş
yok yok var sadece kaptanlığı bıraktı listede devam ediyor biraz önce msj yazıyordu çok sevindim eski tanıdıklarında varmış bizde tanışırız :)

Ayy kiz bu da guzel planmis :KK66: kiskancligi tutuyo ama toptan diyemem okadarini..nasil yani sen oyle adamlara mi bakiyosuna baglar :KK70: adonisin a sini agzimiza alamiyoruz kimin varmis adonisi diye delleniyo :KK70: ben onu zaman icinde islerim yavas yavas :KK66:
Ayyy haspalarım bide kıskanıyorlar.Onlar manken gibi kızlara ağız aça aça bakarken güzele bakmak sevap diyorlar.Hayatın gerçeği yani adonisli erkeklerde var.Hem çalışırsa olur kıskanacağına çalışsın yapsın madem, senle kilo konusunda aşık atcağına :KK48:

kızlar şuan kızıma tost yapıyorum eriyen peynirden nasıl güzel koktu :kk77: ama ben kendime ne diyorum eğer yersem çok çirkin olucam değermi değmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :halay:o yüzden emzirenler haric kaçamak yapanı vururum ona göre :KK20::sopa:
emzirenlerde 1 bilemedin 2 lokma o kadar sütüne gelmesin diye o kadar güzelleşmek için dayanmamız lazım güzelliği bırakın:olamaz: insanların kilolulara bakışlarına ne demeli ay çok korkunç :KK17:
Amaaanın azından bal damlıyor Nilguncum bugün sopalarını nerelere sakladınkine:-):-)

Back
X