• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldim uyumuştum şimdi uyandım bir taraftan kahvaltı hazırlıyorum kızlar ben telden giriyorum şuan biri beni listeye eklesin rica edicem çocuklar var pc de çizgi film izliyorlar bozmayayım keyiflerini...
uyuyodur o bu kadın sürekli uyuyo....
Çatlak ben mi uyuyorum haha kız hergun 05.30 kalkıyorum yaaaa ben iyiki 2gun uyudum anammm sakız olduk ağzına :D:D
uyumak kutsal bişey , ben mesela hayali kocişlerimle ancak orda buluşabiliyorum :D
Bencede uyumak çok guzel;)

***5. Takım 476. Etap***

nilsub (76,7/75,4/1,3/%1,69)
savurgan (69/68,6/0,4/%0,58)
denhizx (69,5/69/0,5/%0,72)
melampusefe (68,6/68,1/0,5/%0,73)
parkbyull (93,1/)
inatettimolacak (77,3/76/1,3/%1,68)
umutlayasasen (76,5/74,3/2,2/%2,88)
tugce1325 (60,3/)

5. Takım Ortalama: %

Takım içi liste:
d_mndc (77,6/) 474. etapta izne ayrılan üye, izne ayrıldığı kilo: 75
plasticwoman (107/) yeni üye başlangıç: 27 Temmuz, hedef: 79 kg
btlbetul (65,8/65,2/0,6/%0,91)
toplight (74,8)
blanche_ea (60,6)

Son düzenleme:
Geldim uyumuştum şimdi uyandım bir taraftan kahvaltı hazırlıyorum kızlar ben telden giriyorum şuan biri beni listeye eklesin rica edicem çocuklar var pc de çizgi film izliyorlar bozmayayım keyiflerini...
Çatlak ben mi uyuyorum haha kız hergun 05.30 kalkıyorum yaaaa ben iyiki 2gun uyudum anammm sakız olduk ağzına :KK70::KK70:
Bencede uyumak çok guzel:KK66:
Ya ben eklemistim seni organigim. Biri gene sadece kendini eklemis sanırım, ondan sonra da öyle devam etmis gitmis. Aradaki mesajları okumuyorlar ki :sinirli:
öhümm böhümmm kim o kimmm buralardan mı :KK70:
Tanısın kaynasın sizi de adam etsin :D

oo kaptanim sizi derhal listeye alalim ya, cok almissiniz sanki :KK43:
sorma tatlım yaa 2,5 haftalık tatilde nerdeyse 5 kg almıştım bayrama giderken 71-72 arasındaydım şimdi inmeye çalışıyom
ex kaptan ex kaptan aldın başını gidiyon.... 60 lardan çıka çıka nerlere geldin huuuu..... hani mezun olduğun zamanlar nerde kaldı.... disiplin disipllin....
dur kız inecek işte:sinirli::sinirli:
bak kaptişim ben 50 idim 60 oldum ,60 idim 70 oldum ,70 idim 80 oldum . senin gidişatı hiç beğenmedim:skandal::skandal:
olsun gecen salı 77 iken şu anda 74 leri gördüm inecem daha :KK54::KK54::KK54:
Kaptanım seni de alalım listemize :)
Ama kendi cezanı kendin kesmen de güzel :)
saol tatlım kendi cezamı kestim napıyım başka türlü olmuyo bu haftadan itibaren o zaman bildirim yapmaya başlayayım eski mezun olduğum için yeni üye gibi oluyo ya listeye girişim
vakit fırsat ve enerji eksikliği canım. her gün niyetleniyorum ama olmuyor.
tatlım en azından bebişle yürüyüşe çıkabilirsin onu arabasına bindirip hiç yoktan iyidir o da temiz hava almış olur

yok menüme yorum yap yok tebrik ettt ,abbooooo kıskançlık diz boyu :KK70:
Sorma ya öyle o :D
saol tatlım kendi cezamı kestim napıyım başka türlü olmuyo bu haftadan itibaren o zaman bildirim yapmaya başlayayım eski mezun olduğum için yeni üye gibi oluyo ya listeye girişim
Tamam kaptanım, bugun başlangıç tarihi olsun, 2 hafta sonra alırız listeye :)

sorma tatlım yaa 2,5 haftalık tatilde nerdeyse 5 kg almıştım bayrama giderken 71-72 arasındaydım şimdi inmeye çalışıyom

dur kız inecek işte:sinirli::sinirli:

olsun gecen salı 77 iken şu anda 74 leri gördüm inecem daha :KK54::KK54::KK54:

tatlım en azından bebişle yürüyüşe çıkabilirsin onu arabasına bindirip hiç yoktan iyidir o da temiz hava almış olur

incek diye diye 70 i geçtin sana merdane asıl :sinirli::sinirli:

5 km yürüyüşle bitmez o iş leslie de yapılcak 3 mil koşmalı....

Valla siz btlbetul btlbetul ile kendinize @inatettimolacak 'ı örnek alın bence. Kız bekar gayet çatır çatır veriyor kiloları:63:

pehhh....

Çatlak ben mi uyuyorum haha kız hergun 05.30 kalkıyorum yaaaa ben iyiki 2gun uyudum anammm sakız olduk ağzına :KK70::KK70:
Bencede uyumak çok guzel:KK66:

hadi hadi oğlanın yanına yattım uyudum diyen kim haaa kimmm.... açık hava bol gıda... üç dönüm bostan yan gel yat osman :))

Back
X