- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.741
Bakınca listeye güzel göründü gözüme bakalım:)Ooonilsub sende mi başlıyorsun bizimle. Hafta sonu dikkat edeyim ki ödem gitsin pazartesiye kadar ki Akdeniz diyet ile gerçek kilolarim gitsin.
hadi bakalım.
ya ben gulumsemek istiyorum da bu kk emojisi kahkaha atiyor nedense ...o zaman niye gülüyon ayarlarımla oynamasana hıhhh
napayım şekerim dünkü azıtmamın cezasını kestim kendime acilen bayram ve sonrası aldığım kg ları vermem lazım
yok tatlım yaa ben listeye sabit kalamıyom bi isveç yaptım canım çıktı ben böyle iyiyşim
inşallah umudum o şekerim
kız öyle deme dünkü cıss lar için bugün abarttım ayaklarım tutmuyo ama azimliyim akşam da biraz daha yürüyeyim diyorum
Sağol sizede başarılar :)Slm herkese. Salı günü katıldım kk ya perşembe günü 10. Takıma girdim. Herkese başarılar; )))
bizim ayarlarda ne çabuk bozuluyoro zaman niye gülüyon ayarlarımla oynamasana hıhhh
ben 1 litre su bile içmedim heralde :/1lt ödem çayımıda bitirdim
Bencede güzel liste birde gülmüş ne var gülünmeyecek gibimi 49 olcam diyoya ben gulumsemek istiyorum da bu kk emojisi kahkaha atiyor nedense ...
ya kaptanim sen listeye bir goz at bu oyle isvec gibi olum diyeti degil
Haftaya +500 gelirsin önemli değil içmeben 1 litre su bile içmedim heralde :/
birazdan leslie yaparken 2 litre içerimHaftaya +500 gelirsin önemli değil içme
İçme içme ne yapcan içiptebirazdan leslie yaparken 2 litre içerim
Slm herkese. Salı günü katıldım kk ya perşembe günü 10. Takıma girdim. Herkese başarılar; )))
içip içip kafayı bulacam :)İçme içme ne yapcan içipte
önce 48 olucizzzz,sonra kaslı kocişler bulucizzz,sonra sen kedi,ben köpek alıcizzz.evi kocişlerimize temizletirken fotosunu çekip buraya atıcizzzzz,oyhhhh hayallerimmmmselam gel gel biz de kavga ediyoduk şahit lazım... bunlar bana diyo ki ben 59 olamaz mışım.....
açılır mı ki açılcak mı ki napsak kiayyy biri de sormuş yazık insanın kısmeti sonradan açılır mı diye :)))
açılır mı ki açılcak mı ki napsak ki
o konuyu arıyorum şuankızın konusunu takip et biri çözüm bulursa bizde yaparız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?