- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #198.781
biz öyleyiz sakın onların tatlı sözlerine kanma sonra içlerinden heniball çıkıyor gelip yiyiyorlar arkadaşlarınıHahahaha ayyy çok tatlisiniz kizlar:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz öyleyiz sakın onların tatlı sözlerine kanma sonra içlerinden heniball çıkıyor gelip yiyiyorlar arkadaşlarınıHahahaha ayyy çok tatlisiniz kizlar:)))
olmadı betüş jillian yapa yapa çikalatt kası yaparHayalleeeeeeerrr vs hayatlarsen ciklat kasli kocis hayal edersin hayat sana betus verir bebisim
![]()
![]()
Çekilecek gibi değilsin ne yapsın firar etti kadınmuska77 burda olsaydı konuşturmazdı sizi.... o da terketti beni...
Leeyynn de gett gene geldi tehdit ediyo ortimiaynı mahallede otursak camına taş atar kaçarım haaa... zillerinize basar basar kaçarım....![]()
Ayy ben dicektim ortim demiss..kiz inanma onlara..sen denizkizi hikayesini bilir misin..denizcileri buyuleyip kandirip sonra yerlermis bunlar o cinstenn..bunlar var ya bunlarrr nasil sinsiii kiskancc pisbogaz topitop canavari bilmezsin sen.. sen yenisin sekerim kanma bunlara..en tatlis nilguncumle benimdir burdaHahahaha ayyy çok tatlisiniz kizlar:)))
en tatlı benim ortimAyy ben dicektim ortim demiss..kiz inanma onlara..sen denizkizi hikayesini bilir misin..denizcileri buyuleyip kandirip sonra yerlermis bunlar o cinstenn..bunlar var ya bunlarrr nasil sinsiii kiskancc pisbogaz topitop canavari bilmezsin sen.. sen yenisin sekerim kanma bunlara..en tatlis nilguncumle benimdir burda![]()
Asgdhsafaf çünkü canim ortimen tatlı benim ortim![]()
yok kız gene vicdanlıyım ocağı açık bırakıp çıkmıyorum![]()
Hayalleeeeeeerrr vs hayatlarsen ciklat kasli kocis hayal edersin hayat sana betus verir bebisim
![]()
![]()
caduuuuuuuubiz öyleyiz sakın onların tatlı sözlerine kanma sonra içlerinden heniball çıkıyor gelip yiyiyorlar arkadaşlarını![]()
çok kötüsünüz siz yaaaaaaolmadı betüş jillian yapa yapa çikalatt kası yapar![]()
ay deniz kızı diyince nasıl fantastik dizi izleyesim geldiAyy ben dicektim ortim demiss..kiz inanma onlara..sen denizkizi hikayesini bilir misin..denizcileri buyuleyip kandirip sonra yerlermis bunlar o cinstenn..bunlar var ya bunlarrr nasil sinsiii kiskancc pisbogaz topitop canavari bilmezsin sen.. sen yenisin sekerim kanma bunlara..en tatlis nilguncumle benimdir burda![]()
bende anlıyorum ki en tatlı benim diyor meğer senin için diyomuşAsgdhsafaf çünkü canim ortim![]()
bizde kızın biraz daha büyümesini bekliyoruz yoksa zor olur canimbencede bebekle zor olur canım ya tabi siz bilirsiniz![]()
ama ben bunları yersem 2 tane ben olurum çok fazlagerçekten çok güzel gözüküyor doyurucu belli emzirenler bile yapabilir
yok anacım sizi öpersem her işim ters gider bence
hayat betüşle bana baklava kaslı kociş verecek bikerem
caduuuuuuuu
çok kötüsünüz siz yaaaaaa
ay deniz kızı diyince nasıl fantastik dizi izleyesim geldi
ne demek bizi öpmemek bütün işlerin ters gider bak
![]()
vay menü güzel de spor ne zaman bitecek otura otura toto buyutme sporumu yapıyosun
yok canım hiç bilmem o işleri ben inşallah istediğiniz gibi bir yer bulursunuzselamlar ben geldim, sporumu yaptım şimdi geçmişi okuyacağım :) otlu ayranımı içiyorum...
kızlar bi şey sormak istiyorum size, biz bi yer açmayı düşünüyoruz gıda üzerine, aklımızda döner, altı kasap üstü pişirme yeri olan gibi bi mekan var ama sizin fikriniz var mı
fantastik dizi istiyorsan W izle
hayat betüşle bana baklava kaslı kociş verecek bikerem
caduuuuuuuu
çok kötüsünüz siz yaaaaaa
ne demek bizi öpmemek bütün işlerin ters gider bak
![]()
yok canım ya çok fazla değil aslında bu listeler çok gibi gözüküyor ama hepsi metabolizma çalıştıran şeylerbizde kızın biraz daha büyümesini bekliyoruz yoksa zor olur canim
ama ben bunları yersem 2 tane ben olurum çok fazla