• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahahaha ayyy çok tatlisiniz kizlar:)))
Ayy ben dicektim ortim demiss..kiz inanma onlara..sen denizkizi hikayesini bilir misin..denizcileri buyuleyip kandirip sonra yerlermis bunlar o cinstenn..bunlar var ya bunlarrr nasil sinsiii kiskancc pisbogaz topitop canavari bilmezsin sen.. sen yenisin sekerim kanma bunlara..en tatlis nilguncumle benimdir burda ;)

Ayy ben dicektim ortim demiss..kiz inanma onlara..sen denizkizi hikayesini bilir misin..denizcileri buyuleyip kandirip sonra yerlermis bunlar o cinstenn..bunlar var ya bunlarrr nasil sinsiii kiskancc pisbogaz topitop canavari bilmezsin sen.. sen yenisin sekerim kanma bunlara..en tatlis nilguncumle benimdir burda :KK66:
en tatlı benim ortim :KK15::KK200::KK200::KK200::KK19::KK19::KK19:

yok kız gene vicdanlıyım ocağı açık bırakıp çıkmıyorum:KK70::KK70::KK70:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Hayalleeeeeeerrr vs hayatlar :KK70: sen ciklat kasli kocis hayal edersin hayat sana betus verir bebisim :KK70: :KK70:
:ukala::ukala:hayat betüşle bana baklava kaslı kociş verecek bikerem:süslü:
biz öyleyiz sakın onların tatlı sözlerine kanma sonra içlerinden heniball çıkıyor gelip yiyiyorlar arkadaşlarını:KK70::KK70::KK70:
caduuuuuuuu :KK62:
olmadı betüş jillian yapa yapa çikalatt kası yapar :KK70:
çok kötüsünüz siz yaaaaaa:KK61:
Ayy ben dicektim ortim demiss..kiz inanma onlara..sen denizkizi hikayesini bilir misin..denizcileri buyuleyip kandirip sonra yerlermis bunlar o cinstenn..bunlar var ya bunlarrr nasil sinsiii kiskancc pisbogaz topitop canavari bilmezsin sen.. sen yenisin sekerim kanma bunlara..en tatlis nilguncumle benimdir burda :KK66:
ay deniz kızı diyince nasıl fantastik dizi izleyesim geldi:KK48:

kızlar ben yemeğimi yedim yürüyüşe çıkıyorum gelince görüşürüz öpüldünüz :KK15:
btlbetul btlbetul ile fyzanur fyzanur hariç:sopa::KK70::KK70::KK70:
:skandal:ne demek bizi öpmemek bütün işlerin ters gider bak:skandal:

bugün menüm :
sabah: yumurta
menemen
1dilim tb ekmek
1kk dan biraz fazla peynir
3 zeytin

öğlen :salata
yoğurt çorbası
1dilim tb ekmeği
çok az menemen

akşam: haşlama tavuk
cacık
1dilim tb ekmek
su:2litre olacak

spor :daha bitmedi:rolleyes:
btlbetul btlbetul nilsub nilsub

selamlar ben geldim, sporumu yaptım şimdi geçmişi okuyacağım :) otlu ayranımı içiyorum...

kızlar bi şey sormak istiyorum size, biz bi yer açmayı düşünüyoruz gıda üzerine, aklımızda döner, altı kasap üstü pişirme yeri olan gibi bi mekan var ama sizin fikriniz var mı

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

:ukala::ukala:hayat betüşle bana baklava kaslı kociş verecek bikerem:süslü:

caduuuuuuuu :KK62:

çok kötüsünüz siz yaaaaaa:KK61:
ay deniz kızı diyince nasıl fantastik dizi izleyesim geldi:KK48:

:skandal:ne demek bizi öpmemek bütün işlerin ters gider bak:skandal:
yok anacım sizi öpersem her işim ters gider bence :KK70:
bugün menüm :
sabah: yumurta
menemen
1dilim tb ekmek
1kk dan biraz fazla peynir
3 zeytin

öğlen :salata
yoğurt çorbası
1dilim tb ekmeği
çok az menemen

akşam: haşlama tavuk
cacık
1dilim tb ekmek
su:2litre olacak

spor :daha bitmedi:rolleyes:
btlbetul btlbetul nilsub nilsub
vay menü güzel de spor ne zaman bitecek otura otura toto buyutme sporumu yapıyosun:KK70::KK70::KK70:

selamlar ben geldim, sporumu yaptım şimdi geçmişi okuyacağım :) otlu ayranımı içiyorum...

kızlar bi şey sormak istiyorum size, biz bi yer açmayı düşünüyoruz gıda üzerine, aklımızda döner, altı kasap üstü pişirme yeri olan gibi bi mekan var ama sizin fikriniz var mı
yok canım hiç bilmem o işleri ben inşallah istediğiniz gibi bir yer bulursunuz:dua:

Back
X