• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende izlemiştim sonra bıraktım :) en sevdiğin dizi ne?

supernatural vazgeçilmezim en sadık izleyicisiyim, türk dizilerinden ise lm derim :) leyla ile mecnun ilk bölümden itibaren takip ederdim halen açıp izlerim, 46 yok olanı çok beğendim gerçekten en iyi dizilerden ama tabi kıymeti bilinmedi, da vinci demons izliyoruz ,supernatural sezon finali yaptı :)

senin neler sevdiğin diziler

supernatural vazgeçilmezim en sadık izleyicisiyim, türk dizilerinden ise lm derim :) leyla ile mecnun ilk bölümden itibaren takip ederdim halen açıp izlerim, 46 yok olanı çok beğendim gerçekten en iyi dizilerden ama tabi kıymeti bilinmedi, da vinci demons izliyoruz ,supernatural sezon finali yaptı :)

senin neler sevdiğin diziler
Vay dizi konusuluyor dizi benden sorulur en iyi dizi tabii ki game of thrones ya :)

kızlar blog paylaşmak yasak mı? spor videolarından sizde faydalanın istiyorum 8 haftalık programın 2 haftasının gün gün videoları var

Ahahahah ya burdaki yorumlarina cok güldüm bastim zaten begenileri, alemsin valla Betus :D
inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek
selamlar sporumu yapıyorum :) 20'şer iki set kol çalıştım, sonra 20 yine kol acma kapama yaptım ısımlerını bılmıyorum hareketlerın :) sonra leslie ile strong olan vıdeo yaptım sonra zorlamaya başladı daha sırada jilian var o yüzden onu kestim normal 3 mil geçtim o da 3 mil di- 18 dk strong yaptım 28 dk normal 45 dk leslie yaptım, 10 dk dinlenicem sonra jilian :)

oğlumla spor yapmaya çalıştım ilk kez :) videoya bakıyor o da adım atıyor sonra leslieye el salıyor :) sonra gelip benı de kucağına al işaretleri yapıyor :) ona değişik şeyler vererek leslie tamamladım ,bakalım jilian yer hareketlerinde ne yapacak kesin üstüme çıkar :KK70:

bu arada su içmeye devam
Supersin, baya azimli goruyorum seni ;)
ayyy bende 1,58 ... buranın kaptanı var leylek ben diyim 1,80 sen de 1,90 kalkmış bide zayıflıcam diyo üstelik zengin okumuş bir de zaten zayıf :)))) gıcık bişi yani...

sen bizi desteklesene yaaa ..... aaaa grupçanak eziklediler bizi @fyzanurla bi başımıza neler çekiyoz burda biliyon mu... aaa aaa bu da onlardan çıktı @fyzanur....
Aaaa zengin olan ben degilim lutfen o blanche, karistiriyorsun bebegim :D
en tatlı benim ortim :KK15::KK200::KK200::KK200::KK19::KK19::KK19:
Dur simdi Nilgunluk yapayim:
Sen zaten anca ortilerine kalp gönder, bana hic kalp gonderme, sen beni hic sevmiyosun zaten :63:
Çok yoruldum kızlar :KK51:biraz da canım sıkkın çok az kilo verdim bu hafta diye inşallah önümüzdeki hafta 59 lari görürüm :KK64:
O kilolarda az az gitmesi normal, sen temponu bozma gider o ;)

Ahahahah ya burdaki yorumlarina cok güldüm bastim zaten begenileri, alemsin valla Betus :KK70:

Supersin, baya azimli goruyorum seni :KK66:

Aaaa zengin olan ben degilim lutfen o blanche, karistiriyorsun bebegim :KK70:

Dur simdi Nilgunluk yapayim:
Sen zaten anca ortilerine kalp gönder, bana hic kalp gonderme, sen beni hic sevmiyosun zaten :63:

O kilolarda az az gitmesi normal, sen temponu bozma gider o :KK66:
ha ha ha çok gülmedim:63:

Ya bugun kaş aldirmaya gittim cok ince aldi kadın ben ona boyunu kisalt dedim o gitmis inceltmis hic begenmedim :KK61:
Ankara'daki bacilar var mi onerebileceginiz bi kaşçı? Ben buraya da arkadasimin onerisiyle gitmistim birkac kez ama oncekilerde boyle degildi simdi niye boyle yapti anlamadim :(

kızlar menüm morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

kahvaltı 2 dilim tbe 1 haş yumurta domates salatalık 2 kk peynir şekersiz çay

öğlen 1 haş. mısır

akşam patlıcan tost 1 kase keten tohumlu yoğurt

yağlı kağıda patlıcanları ince dilimledim tost makinesinde üzerine 1 domates 1 biber 2 diş sarmısak 1 tk zeytinyağı ile pişirdim üzerine azcık peynir koydum eridi süper oldu tavsiye ederim

spor 40 dk yürüyüş

su 2 lt su
1 lt ödem çayı

Ya bugun kaş aldirmaya gittim cok ince aldi kadın ben ona boyunu kisalt dedim o gitmis inceltmis hic begenmedim :KK61:
Ankara'daki bacilar var mi onerebileceginiz bi kaşçı? Ben buraya da arkadasimin onerisiyle gitmistim birkac kez ama oncekilerde boyle degildi simdi niye boyle yapti anlamadim :KK43:
iyi olmuş sana beni taklit edersin haaaaaaaaaaa :KK70::KK70::KK70::p:p:p

kızlar menüm morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

kahvaltı 2 dilim tbe 1 haş yumurta domates salatalık 2 kk peynir şekersiz çay

öğlen 1 haş. mısır

akşam patlıcan tost 1 kase keten tohumlu yoğurt

yağlı kağıda patlıcanları ince dilimledim tost makinesinde üzerine 1 domates 1 biber 2 diş sarmısak 1 tk zeytinyağı ile pişirdim üzerine azcık peynir koydum eridi süper oldu tavsiye ederim

spor 40 dk yürüyüş

su 2 lt su
1 lt ödem çayı
Ohh afiyet olsun. Patlican tost dedigin sey baya guzele benziyor :kk77:
iyi olmuş sana beni taklit edersin haaaaaaaaaaa :KK70::KK70::KK70::p:p:p
Seni taklit etmeden once olan olmustu zaten :p

Supersin, baya azimli goruyorum seni :KK66:

Evet 104 görünce baya heveslendim ve daha çok spor yaptım :) şu anda da 8 haftalık hiit cardio indiriyorum :) kasım ayında düğün var o zamana kadar 8li hanelere gelmek istiyorum :) en azından yaklaşmak :)
Haftada 1 kg verirsem tamamdır bu iş

Evet 104 görünce baya heveslendim ve daha çok spor yaptım :) şu anda da 8 haftalık hiit cardio indiriyorum :) kasım ayında düğün var o zamana kadar 8li hanelere gelmek istiyorum :) en azından yaklaşmak :)
Haftada 1 kg verirsem tamamdır bu iş
Haftada 1 kg o kilolardayken rahat verebilirsin ;)
şaka canım ya bende sevmem ince kaşı hiç :işsiz:
Ayy ben de hic sevmem de iste artik kullanicam uzayana kadar mecbur :işsiz:

Back
X