- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.901
Yok tatlım 75 tim 1 haftada KV saolsun baya sıkıldım sakinleştirici aldım 2 kiloya yakın alsırdı bu hafta detoks arti diyet ve spor bide üstüne kendi evinin ve annemin iki kat evin halıları perdeleri yıkadım sonuç bu :)Gecmis olsun Duygucum ya nasılsın simdi iyi misin biraz daha?
Ayrıca o ne ödemmiş kız öyle 5 kilo ödem mi olur :) Sen yanlıslıkla bi organını falan düsürmedin di mi bi yerde? :)
konusu çok güzel fantastik anlatmayayım izle bende 3. bölümü izliyorumbende senin attığını izliycem birazdan,altta doluyor :)
Saol şekerim :) biranda 55 inmek güzel olurdu be hayali bile güzelgeçmiş olsun canım yaaaa dikkat etsene hepsini birden niye yapıyosun
hayalimdeki ödem bir atıyosun ödemi 55 kilo olmuşum
ben neler çekiyorum canım o beldenSaol şekerim :) biranda 55 inmek güzel olurdu be hayali bile güzel
ama ben bu hafta gibi bir daha hayatta yırtınmam olan belime olduiç camasirimi dahi giyemiyorum eşim giydirdi beni dun çok zormus bel acısı
Cıx cıx cıx klaus dururkenbende :) elijah hayranıyım
ben elijah'ın asaletine aşığımCıx cıx cıx klaus dururken
Ahahahah ya burdaki yorumlarina cok güldüm bastim zaten begenileri, alemsin valla Betus
Supersin, baya azimli goruyorum seni
Aaaa zengin olan ben degilim lutfen o blanche, karistiriyorsun bebegim
Dur simdi Nilgunluk yapayim:
Sen zaten anca ortilerine kalp gönder, bana hic kalp gonderme, sen beni hic sevmiyosun zaten
O kilolarda az az gitmesi normal, sen temponu bozma gider o
ha ha ha çok gülmedim
Ya bugun kaş aldirmaya gittim cok ince aldi kadın ben ona boyunu kisalt dedim o gitmis inceltmis hic begenmedim
Ankara'daki bacilar var mi onerebileceginiz bi kaşçı? Ben buraya da arkadasimin onerisiyle gitmistim birkac kez ama oncekilerde boyle degildi simdi niye boyle yapti anlamadim
Ohh afiyet olsun. Patlican tost dedigin sey baya guzele benziyor
Seni taklit etmeden once olan olmustu zaten
ben kötü birşey yapmam ki deneyinheee bencede güzel bişi gibi deneyelim...
Hadi bakalim ben de deneyeyim baribenim az çıktığı için çok araştırmıştım en etkilisi bu ikisiydi
Dikkat et ya bel feci bi seySaol şekerim :) biranda 55 inmek güzel olurdu be hayali bile güzel
ama ben bu hafta gibi bir daha hayatta yırtınmam olan belime olduiç camasirimi dahi giyemiyorum eşim giydirdi beni dun çok zormus bel acısı
Pff sorma valla yaşlı teyzeler gibi gezecegim ortalarda bi sureaaaaa gıcık kuaför ince kaş mı kaldı.... herkez kalın kalın bırakıyr artık.... geçmiş olsun.....
Sen biricik niklausuma asil degil mi diyosun datlum..elijah da az agir psikopat degil hee..ayy dizilerimin hepsi tatilde baslasalr bir an once..yoksa yine sapikligim tutacak izlediğim dizileri milyonuncu kere izlemeye donucemben elijah'ın asaletine aşığım
niklaus süper ama ben kızının anesi ile klaus 'u yakıştırıyodum elijah kaptı garıyııııııııııııı dicem ama kocasıda fena değilSen biricik niklausuma asil degil mi diyosun datlum..elijah da az agir psikopat degil hee..ayy dizilerimin hepsi tatilde baslasalr bir an once..yoksa yine sapikligim tutacak izlediğim dizileri milyonuncu kere izlemeye donucem
Aayy kizzz ince görünüyorsun bayaaa
bu üstümdekiler öyle zaten canım tatile gidicez şort almam lazım derken aklıma geldi hem bunlar 5-6 yıl öncesinden 1 kere bile giyemeden küçücük kalmışlardı kilo yüzünden kısmet bu zamana giymekmiş :) bir dünya tshirt şort çıktı piyasaya bu yaz daha beni masrafa sokmazsın umarım diyor eşimAayy kizzz ince görünüyorsun bayaaaayy ne kadar kucuk kiyafetin varsa cikar giy hepsini benim hic tahmin etmedigim kiyafetlerim oldu bana cuk diye cok sasirmistim.. dene sen de dene dene
Tebrik ederim canim daha guzel resimler goricizzzz inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?