Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun Duygucum ya nasılsın simdi iyi misin biraz daha?
Ayrıca o ne ödemmiş kız öyle 5 kilo ödem mi olur :) Sen yanlıslıkla bi organını falan düsürmedin di mi bi yerde? :)
Yok tatlım 75 tim 1 haftada KV saolsun baya sıkıldım sakinleştirici aldım 2 kiloya yakın alsırdı bu hafta detoks arti diyet ve spor bide üstüne kendi evinin ve annemin iki kat evin halıları perdeleri yıkadım sonuç bu :)

geçmiş olsun canım yaaaa dikkat etsene hepsini birden niye yapıyosun
hayalimdeki ödem bir atıyosun ödemi 55 kilo olmuşum
Saol şekerim :) biranda 55 inmek güzel olurdu be hayali bile güzel
ama ben bu hafta gibi bir daha hayatta yırtınmam olan belime oldu iç camasirimi dahi giyemiyorum eşim giydirdi beni dun çok zormus bel acısı

ama ben bu hafta gibi bir daha hayatta yırtınmam olan belime oldu iç camasirimi dahi giyemiyorum eşim giydirdi beni dun çok zormus bel acısı
ben neler çekiyorum canım o belden

bak gör 20 yaşında ağlanıyo ben napiim dinazorlar ççağından kalmışım .....

ha ha ha çok gülmedim

cem yılmazın dediği gibi daha önce hiç gülmüşlüğünüz var mı :))))

aaaaa gıcık kuaför ince kaş mı kaldı.... herkez kalın kalın bırakıyr artık.... geçmiş olsun.....

benim az çıktığı için çok araştırmıştım en etkilisi bu ikisiydi
Hadi bakalim ben de deneyeyim bari
Dikkat et ya bel feci bi sey yat dinlen guzelce
aaaaa gıcık kuaför ince kaş mı kaldı.... herkez kalın kalın bırakıyr artık.... geçmiş olsun.....
Pff sorma valla yaşlı teyzeler gibi gezecegim ortalarda bi sure

ben elijah'ın asaletine aşığım
Sen biricik niklausuma asil degil mi diyosun datlum..elijah da az agir psikopat degil hee..ayy dizilerimin hepsi tatilde baslasalr bir an once..yoksa yine sapikligim tutacak izlediğim dizileri milyonuncu kere izlemeye donucem

Sen biricik niklausuma asil degil mi diyosun datlum..elijah da az agir psikopat degil hee..ayy dizilerimin hepsi tatilde baslasalr bir an once..yoksa yine sapikligim tutacak izlediğim dizileri milyonuncu kere izlemeye donucem
niklaus süper ama ben kızının anesi ile klaus 'u yakıştırıyodum elijah kaptı garıyııııııııııııı dicem ama kocasıda fena değil

bu üstümdekiler öyle zaten canım tatile gidicez şort almam lazım derken aklıma geldi hem bunlar 5-6 yıl öncesinden 1 kere bile giyemeden küçücük kalmışlardı kilo yüzünden kısmet bu zamana giymekmiş :) bir dünya tshirt şort çıktı piyasaya bu yaz daha beni masrafa sokmazsın umarım diyor eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…