- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #198.921
Süpersin çok iyi görünüyorsun tebrikler
Tatlımm ne mazereti siz hemen günü bitirmek istiyorsunuz yaa :) ben yatarken yazıyorum menümü ancak müsait oluyorum.havalar güzel mevsim yaz neredeyse hergün bi atraksiyon var e ancak bu saatlere yazabiliyorum :)Pssstt kacaklarrr nerdesiniz hani menülerrrrr
Y Yuppiyayye M melampusefeumutlayasasen tugce1325 hadi savurgan hasta diyelim yok parkbyull nin de h.sonu neti olmuyo...
Kalanlara mazeret nedir acep????
Canim super gorunuyorsun
Vay vay keyfe bak nargile falan :)Sporlarımı yaptım, kaçamak yapmadım, şimdi keyif Zaman'ı :) da vinci açtım ,nargilemi yaptım dinleniyorum :)
Canim super gorunuyorsunmasallah
Vay vay keyfe bak nargile falan :)
Canim senin bebegin yok muydu yanlis mi hatırlıyorum? Emziriyor muydun ona emin degilim de emziriyorsan zararli degil mi nargile?
Kizz erkenden kaciyo herkes kimse kalmiyo ben önden yakalayayim milleti diye acele ediyorum..baksana tum gun konustular simdi kimse yokTatlımm ne mazereti siz hemen günü bitirmek istiyorsunuz yaa :) ben yatarken yazıyorum menümü ancak müsait oluyorum.havalar güzel mevsim yaz neredeyse hergün bi atraksiyon var e ancak bu saatlere yazabiliyorum :)
Betül sen bu sefer gerçekten çok azimlisin valla bu sefer olacak belli :) de bu hırsın azmin bir nedeni varmı acaba? Daha 1 hafta öncesine kadar topitoplara sarılırken şimdi sauna eşofmanlarla leslie yapmalar filan.. hayırdır açıkla dökül bakim :)bu günkü menüm
sabah 7
2 yumurtadan peynirli omlet
ara 10 gibi
3 eti form bisküvi
3 kayısı
öğlen saat 2 gibi
1 küçük kase patates kavurma
salatalık
1 dlm tb arasında peynir
akşam 6 buçuk gibi
1 muz
su 2 lt
spor3 mil koşmalı lesli
50 squat
20x5 iç bacak
15x3 mekik
50x2 yan mekik
vs.vs....
az öncede yeşil çayımı içtim ama acayip midemi bulandırdı ......
Sorma bacim bi is var bunda.. tum günde minik fare gibi kollontaiye kükrediBetül sen bu sefer gerçekten çok azimlisin valla bu sefer olacak belli :) de bu hırsın azmin bir nedeni varmı acaba? Daha 1 hafta öncesine kadar topitopşara sarılırken şimdi sauna eşofmanlarla leslie yapmalar filan.. hayırdır açıkla dökül bakim :)
Anladim canim haklisin o zaman arada bir icilen nargilenin cok zarari olmazYok Can'ım emzirmiyorum benim sıpa pek emmedi sağıp verdim ama sütüm kesildi tamamen, erkek Ada'ma meme emmek ters dedi herhalde :)) bu arada sigara kullanmıyorum arada nargile
Yahu sen ona niye bakiyorsun o 3 gun azimli takilir sonra 30 gun araziBetül sen bu sefer gerçekten çok azimlisin valla bu sefer olacak belli :) de bu hırsın azmin bir nedeni varmı acaba? Daha 1 hafta öncesine kadar topitopşara sarılırken şimdi sauna eşofmanlarla leslie yapmalar filan.. hayırdır açıkla dökül bakim :)
Kıskandın dimi sende bütün gün yoktun tabii anne yanında akşama kadar iş yapılıyor akşam kimse olmayınca canın sıkıldı anladımKizz erkenden kaciyo herkes kimse kalmiyo ben önden yakalayayim milleti diye acele ediyorum..baksana tum gun konustular simdi kimse yokyaz bakem menunu sen yorum yapicem ben bakem naptin bugun anlat bana datlum
Menü güncellemesi yapayım beninatettimolacak morordek
Sabah: hindi füme ,tuzsuz ,yumurta, domates 1 dilim çavdar
Öğlen : hindi füme, lor peyniri tuzsuz 1 yk, domates , salatalık, kırmızı biber, maydanoz (ilaçsız hormonsuz)
Akşam : Dereotlu ,maydanozlu Light ayran 18:00 de
1 şeftali biraz önce de enerji içtim
Sebzelerimin hepsi ilaçsız hormonsuz tamamen organik peynir de bi tek yumurta market kalmamış bu hafta gelmedi
Bak iste bu yuzden düşüyorum milletin pesine ben..2dk arkamizi dönmeye gelmiyonuz ayip ayip.. yaz bakem sen..Kıskandın dimi sende bütün gün yoktun tabii anne yanında akşama kadar iş yapılıyor akşam kimse olmayınca canın sıkıldı anladımama biliyosun tatlım bizim grup cuma akşamları sessizliğe gömülüyo, tartı stresinden kurtulunca kendimizi kaçamağa veriyoruz galiba ondan.Aşağıya yazcma menümü çok kızma ama tamammı
nilsub bak bir organik daha geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?