- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.001
öğlen uykusu güzel oluyor :)
bennnnnUykuyu ben kadar seven varmıdır acep
4 yumurtayıda senmi yedin?Eki Görüntüle 1864094 Kızlar Sabah kahvaltim. Geceki açliktan sonra cok iyi geldi bana.
Ayy akdeniz diyetinde yumurta yok. Pazartesiye kadar stok yapayim vucuduma dimi ama...
bu kahvalti beni cok uzun sure tok tutuyor
4 yumurtayıda senmi yedin?
Bende çok seviyorum ama gece uykusunu seviyorum ben :) akşam 8 de yatsam ertesi gün 10 da kalkarım.Ama gündüz uyuyunca bütün dengem bozuluyoUykuyu ben kadar seven varmıdır acep
hiç dikkat etmedim iyi yakalamışsın 4 yumurtayı:)4 yumurtayıda senmi yedin?
Heee... hepsini ben yedim... açlık duygusu nedir biliyonmu sen gece midem Gürleyerek yattim ben... hakettim o 4 yumurtayı ama beeennn
Heee... hepsini ben yedim... açlık duygusu nedir biliyonmu sen gece midem Gürleyerek yattim ben... hakettim o 4 yumurtayı ama beeennn
Kız dikkat edilmeyecek gibimihiç dikkat etmedim iyi yakalamışsın 4 yumurtayı:)
bende sana onu yazdımya üstte ,önce bi oku sonra yaz ,tekerleme gibi olduk aynı şeyleri yaza yaza :):)kızfyzanur bizden beteride varmış :)))
çocuklara lokma kaptırmamışKız dikkat edilmeyecek gibimiönce çocuklarla beraber yemiştir diye düşündüm ama maşallah hepsini kendi götürmüş
Saol canım 1 haftada 2 kilo almıştım o kilo oturmadan spor detoks falan yaptım ondan çok vermisim gibi duruyor yoksa normal :) valla artık kosturamıycam sanırım, eşim kota koydu ..3 hafta yok ağır iş dedi. tatile de çıkıcaz haftaya, az dinlenirim sanırım.. Erkeklerle tatil pek dinlenmek olası değil ama bakalım işte@ d_mndc canım çok çok. Iyi duruyorsun. Giden ödemin de maşallah ı var.
Temizlik konusunda da masallah in var ben 1 evi zor idare ediyorum. Sen 3 eve birden koşturuyorsun.
Saol canımgeçmiş olsun canım çok yorma kendini
çok iyisin masallah
@morordek cim evet bir dilimhatta onları bile yemeyecektim misafir gelecek diye koşuşturmaktan da onu yemezsem başka şeylere saldıririm diye yedim inanır mısın ekmek çoğu zaman aklıma bile gelmiyor özellikle çavdar ve kepek yiyorum ki kokuları bana tiksindirici geliyor çok yememi engelliyor
çocuklarla oyun oynuyodum:)
geldim kızzzzzzzzzzzzz:)
Bende çok seviyorum ama gece uykusunu seviyorum ben :) akşam 8 de yatsam ertesi gün 10 da kalkarım.Ama gündüz uyuyunca bütün dengem bozuluyo
bilmezmiyim bende çok aç yattım kalktımda.Hayatım boyunca 2 den fazla yumurta yiyemedim ben.Kas yapmaya çalışanların menüsü gibi olmuş ben yumurta yedimmi azcık şeyle doyuyorum bide uzun gidiyor tokluğum.afiyet olsun benimde canım çekti babişkom uyansın diye bekliyorum kahvaltı için :)
Kız dikkat edilmeyecek gibimiönce çocuklarla beraber yemiştir diye düşündüm ama maşallah hepsini kendi götürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?