Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallıstem kıyamam gecmıs olsun canım ya .keske elımden bısey gelse.farklıdoktorlara gıtsen dıycem ama mutlaka gıtmısındır ya cook uzuldum
canım benim 11 yıl oldu istanbuldada gitmediğim kalmadı burdada valla artık mamografi çektirmekten tahlil yaptırmaktan usandım yani ilaç ilaç ilaç :gitme:
Kaliste çok çokk geçmiş olsun, Teşekkür ederim cedrica.s.
canımcım çok sağolŞeniz
gecmis olsun kallisim... canim benim bir bas agrisi bile insani depresyona sokuyor hemen hayattan bezdiriyor. isyanini sikintini anlamak zor degil.cok gecmis olsun kiyamam.a.s.
sorma ablacım ben yüzüstü yatarım hep akşam aylaya oflaya döndüm durdum nasıl uyudum bilemiyorum sızım var çok:delphin: bide sapıklar gibi elim hep tek göğsümün üzerinde:roflol:
kılomu yazmadım henuz az daha unutacakdım 100.9 um.artık haftaya ıkılı rakamlara duserım umarım.
ohh ohhh olursun olursun delikafadulden bariz bir şekilde gitti artık yaşasın:lepi:

ne ekip biciyorsunuz aman enginar deme kallisim öyle cok severdimki izmirdeyken cokta yapardik zeytinyagli enginar.. buirada olmuyor bazen oluyor cok pahalida olsa ama yapmayida unuttum ben ya..
en son yedigim enginarda cok sevdigim bir hanimin elinden olmustu. aci bir hatirasi var. 35 yil oluyor esi kadincagizi firmada bicaklayip öldürmüstü.. iki kizi vardi.. her enginar deyiste aklima gelir nur icinde yatsin.. ne anlattim benya sabah sabah.:oklava: tövbe yarabbim.bakmayin siz bana bakmayin bugün güzel bir gün..:teytey:

olur kallıstem eklerım ben senı .reyhan ablacıgım sız turkıye ye geldıgınızde engınar mevsımı gecmıs oluyor demı.bende cok severım gecen hafta pazar da gordum konservelerını satıyolardı .ben dondurmusdum yenı cıkdıklarında ıc baklalarıyla bırlıkde

bijocum ... öperim seni..
ben de öpüyorum kallisim kocaman Şeniz kallisim Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce düzelirsin ablam

selam bijoux annenler gıttı mı.bende yenı oynamaya basladım tarla ama cozmedım henuz .mıdene dıkkat et canım
selam cedricim yok gitmediler babam uyuyo annem de fizik teaviye gitti ev sakinken takılıyorum..

cedricim haftaya insallah ikili rakamlarda olursun mutlaka olursun. senin diyetinde oturdu masallah

reyhan ablam bu hafta olmayı planlamısdım ama olmadı.yavas gıtsın hep gıtsın.bu gunlerde benı cok motıve eden bısey yasıyorum.google den aratırsanız cıkıyor şişman manifesto diye bir site var bir hatun 132 kılodan 90 kıloya ınmıs ve butun bunları paylasıyor.her elım yıyecege uzandıgında o yapdıysa bende yaparım dıyorum.bıde hafta sonu kendıme bır gomlek alıcakdım satıcı kızın cırkın bır muamelesına maruz kaldım.buda benı cok atesledi.bıde sıtemızın spor salonu tamamlanıyor.bu hafta acılır heralde.salona usuyorum dıye gıtmeye usenıyorum ama burası cok ıyı olacak

bijom çocuklara yalvardım akşam ufaklık açtı tarlayı hihoyyyt baktıkça özendim onlara durmadan elimden pc alıyorlar ver çileklerimi satacağım ver enginarlarımı ekeceğim dedim uleyyn bende ekicem bırakın:roflol: akşam örgümü örüyorumufaklık yanımda diyor komşu kimi istiyrsun iyorum bijoyu şunu bunu :roflol: yaa anne burda bijo yok ki diyor :roflol: ay komşu mu olduk şimdi senle:icecream:

bijom ben sana alır yollarım kolye sen iste yeter ki..
anneciğine reyhan ablayla örmeye başladığımız kazağı gösterde yapsın çok güzel ve basit çünküyerimseniben
demek tasarladığı gibi olmamış ayy yazık yaaa:teselli: olmuştur olmuştur...Şeniz
oyy kallisim biz zaten komşuyuz ki senle opuyorumnanaktan tarlalarımız da komşu oldu ben artık baya biliyorum oyunu soracağınız bişey olursa yazın profilden seve seve yardım ederim :kedi: kazağı dün anneme dedim diyo ki bana şiş işi deme :olmaz: tığ dan ne istersen öreyim dedi :sinifsinif:

cedric canım eklemek isterim seni de izin verirsen bu arada kaydirigubbakcemile3

kolye için yazdıkların çok mutlu etti beni gönlü zengin kallisim ablamm Şeniz

yaaaa benim kilo çizelgem nereye gitti o benim gurur tablomdu uleynn parçalarım geri getirsinler :oklava::oklava:

papatyacım sana bazen bir şeyler yazan oluyor mesela ben bugün yazdım ama sen cevap vermeyi belki gerek görmüyorsun belki cevap bulamıyorsun yani bilemedim fakat bu durumlarda okunmadığını düşünüyorum bazen ve bir daha ki sefere yazmıyorum.. sen de sana yazılsın veya yazılmasın alıntı yaparak bazı kişilerle iletişime geçersen yani onlin olmayı bekleme geldiğinde yaz sengözlerimebaksanab o zaman sanada yazılanlar artacaktır emin ol..

Kallistecim, cevap vermeye gerek görmemek de ne demek. Asla öyle bir durum söz konusu değil. Gerek görmemekten değil asla, galiba biraz utangaçlığımdan bazen cevap yazmamam ya da arkadaşların yazdıklarından alıntı yapıp sohbete girememem. Sana ne derlerse die çekiniyorum biraz da, ondan aslında. Ama uyarıların ve de tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. Yazılanların hepsini okuyorum. Sadece bana yazılanlar değil, tüm herkese yazılanları okuyorum mutlaka.
Herhangi bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdimse eğer, herkesden özürler dilerim, kusura bakmayın, tecrübesizliğime verin :sm_confused:

günaydınlar arkadaşlar çok üzgünüm kilom 76.3
nasıl oldu bende anlamadım yediklerimie dikkat ediyorum aslında arada kaçamaklarım oldu ama o kadarda abartılı değil benim şok bir diyet yapıp kilomu hareketlendirmem lazım başka türlü olmayacak hapta bu arada iştahımı kesmeye başladı inşallah bu hafta yararını görürüm

kallisim ben de aldım kolyeden bugün...tamamen tesadüf geldi ama güvenilir... bakırköyde, bir alışveriş merkezinde minik bir dükkan,sırf şifalı taşlar üzerine... hatta taşın adını unutmuştum,kadına dedim iştahı kesiyormuş,kadın "aytaşı ! " dedi hemen. bir müşterisi gelip teşekkür bile etmiş,asla kesilmez dediğim iştahım kesildi demiş. şuan evde değilim,eve varınca,gümüş zincirimle takacağım.kadın dedi ki,gümüş ya da altın zincirle takarsanız taşın iletkenliği artıyor dedi... bazı bilgiler verdi. ayda 1 kere 1 saat içme suyunun içine atın taşınızı,temizlensin dedi..geceleri yatarken çıkarın ,dinlensin dedi..ve çok ilginç,taşınızı geceleri mehtaba karşı bir yere koyun dedi... taşların da dili ve istekleri varmış. bakalım neler olacak :1rolleyes:
ayyyy o taş ne harika birşeymiş inşallah işe yarar canımm

ya$aaaasiin girebildim 5 . takimdayim
gerci giremeseydimde farketmezdi az once yeniden uye olmak için isim bile bulmu$tum kendime yeniden uye olup bilin bakalim ben kimim diycektim sizekaydirigubbakcemile3
yeni ismim $uydu bakin printemps buydu neyse hallolmu$ artik sagolun kallisim bijom ve kimler hallettiyse i$te herkese iyi geceler canlarim gurban olduklariim hepinizi koca koca opup cikiyorum e$im yeni bir program yapacakmi$ rica ettim bir bakip cikicam girebiliyormuyum diye $imdi ba$imda bekliyo hadi cikiyom ben gelirim gene steye giremeyince soz verdigim resim i$ide kaldi neyse artik giriyorumya onada sira gelsin e$im ben kime yolllanacaksa yollayivereyim diyor kallisim sonra siler heralde bakalim hele bir yollayalimda silmesini siler kallisim hadi opup ciktim kizlar

canım hoşgeldin sorunun halolmasına sevindim seni yeniden aramızda görmek çokkk güzelll asyacım

gunaydın herkese bugun bıraz ıyıyım erkenden kalkdım kahvaltı yapıp dıyet duzenıne gırdım.sadece su ıcemıycem cunku dısarıdayım bugun psıkologla randevum var ama odevımı yapmadım ya sımdı azıcık yazdım bıseyler ama uff.kallısetm chocolate almıs aytası bıde ben deneyım bugun almayı kadıkoye gıdebılırsem tabı.psıkolog cadde de oraya kadar gıtmısken bakabılırım ıyı olursam.boyle ısde

günaydın canım iyi olmana çok sevindim allah daha iyi etsin inşallah diyet düzenine girmende çokkkk güzel bir haber canım devamı gelsin inşallah

günaydın cedricim diyecektim ki sayfayı aşağıya çekince herkesin burada olduğunu gördüm :)) hoşgeldiniz günaydınlar hepinize...

bijocum ... öperim seni..
cedricim iyi olmana dışarı çıkabilece kadar iyi olmana sevindim canım artık etkisini hisetmiyorum dersin umarım en kısa zamanda şu gripin..

günaydın ablacım sende hoşgeldin sefalar getirdin bizlere

ben geçendede bahsetmiştim doğumlarda bebeklerimi emziremedim göğsümden rahatsızdım diye off 2 gündür yine depreşti göğüslerimin rahatsızlığı, bir göğsümden ameliyat oldum hatta 10 yıl önce minicik yeni doğmuş bebeğimle hastahanede yattım :(( göğüslerimde damarlar kist yapıyor süt bezi kanalları yani.. baktığınızda tüm damarlar mosmor gözüküyor dünden beri yine kötüyüm tek göğsüm şişti ateşleniyorum vücudumda ki bu iltihaptan dolayı..tüm eklemlerim ağrıyor hasta gibi oluyorum ama bir anlık oluyor geçiyor sinir bozucu.. şimdi doktora gitsem mamografi - biopsi - koştur dur ama sonuç çıkmıyor hep tekrarlıyor bu.. defalarca gittim tedavi oldum.. hatta tedavi olurken hormon ilaçları kullanırken ufa kızıma hamile kaldım sonra sakat doğacak diye aylarca acı çektim.. ahh bugün isyanlardayımsenağlama derman aradığımdan değil mafoldumben dediğim gibi isyanlardayım:olmaz: çok sıkıldım..

çokkkk geçmiş olsun olsun sen yinede doktora git muhakkak uğraşmak zor gelmesin sağlık herşeyden önemli valla

he değiştirmeden 83,5 tum geçen hafta 2 kilo vermişim...

canımmmm maşallah sena çok güzel kilo vermişsin spor bak ne güzel işe yarıyor benim eşim müsade etmiyor salona gitmeme akşam daha konuştum senin kilon iyi sen istesende ince olamazsın su içsen yarıyor küçüklükten beri kilon varmış diyor o yüzden vucuduna fazla eziyet etme yeter diyor bu kilonu koru yeter sana diyor bende kızıyorum ona böyle dersen ben daha rahat olurum diyorum

ne ekip biciyorsunuz aman enginar deme kallisim öyle cok severdimki izmirdeyken cokta yapardik zeytinyagli enginar.. buirada olmuyor bazen oluyor cok pahalida olsa ama yapmayida unuttum ben ya..
en son yedigim enginarda cok sevdigim bir hanimin elinden olmustu. aci bir hatirasi var. 35 yil oluyor esi kadincagizi firmada bicaklayip öldürmüstü.. iki kizi vardi.. her enginar deyiste aklima gelir nur icinde yatsin.. ne anlattim benya sabah sabah.:oklava: tövbe yarabbim.bakmayin siz bana bakmayin bugün güzel bir gün..:teytey:

benim ablamda bana yollamış davet ama bende bir türlü vakit ayırıp giremedim baya bağımlılık yapmış herkeste bakalım birgün bende denerim artık ablacım arkadaşın içinde çok üzüldüm enginarın anısı gerçekten sende kötüymüş valla allah rahmet eylesin kocasıda hiç çıkmasın inşallah hapislerde çürüsün

papatya özür dilemekde ne canim ya.. rahat ol ne olur. sen birseyler yazarsan konu acilir herkeste kendi bildiklerini yada yazmak istediklerini yazarlar o konuda. yani sohbet olur anliyacagin.. lütfen cekingenlige gerek yok. bak cediricm sisman manifetso demis simdi gidip o siteyi bulacagim.. böyle yani. paylasmak istedigin ne varsa yaz. cevap verildi verilmedi diyede kaygi etme tamammi? öptüm kocaman.a.s.

yaaaa benim kilo çizelgem nereye gitti o benim gurur tablomdu uleynn parçalarım geri getirsinler :oklava::oklava:
bijom çizelgelerde sorun vardı giderildimi bilemedim bakayım haber vereyim sana yeniden yapman gerek canım..
Sana ne derlerse die çekiniyorum biraz da
canım anladım seni şimdia.s
kimse sana ne demez burada aksine her cevap verdiğin iyi veya kötü yönde eleştirdiğin kişinin hoşuna gider alkisalkisalkis

bendeki kilo haberleri maalesef hiç de süper değil arkadaşlar. Anca anca, o kadar dikkat etmeye ve açlığa rağmen 400gr verebilmişrim. Kilom 65.3.
Bendeki can sıkıntısını tahmin edersiniz artık ama en azından sizler kilo vermişsiniz.

HANDEOR süpersin arkadaşım, böyle devam et. Mutlu oldu duyunca kilolardan 2 tanesinin daha gittiğini.

canzicigim adam cikamadi zaten hapisten, kendini öldürdü hapishanede. olan iki günahsiz yavruya oldu.
sende edinmeye calis canzim aytasini. ucuz bir tas. ben bayagi inandim cikolatanin anlattiklarindan sonra. bize niye fayda etmesin degilmi?
esin izin vermiyorsa evdede birseyler yaparsin canim be. ben bir ara göbek dans bile yapiyordum 10000 adimi doldurayim diye. kizima diyecegim biz yine yürüyüse basliyalim olmiyacak böyle

papatya özür dilemekde ne canim ya.. rahat ol ne olur. sen birseyler yazarsan konu acilir herkeste kendi bildiklerini yada yazmak istediklerini yazarlar o konuda. yani sohbet olur anliyacagin.. lütfen cekingenlige gerek yok. bak cediricm sisman manifetso demis simdi gidip o siteyi bulacagim.. böyle yani. paylasmak istedigin ne varsa yaz. cevap verildi verilmedi diyede kaygi etme tamammi? öptüm kocaman.a.s.

canım anladım seni şimdia.s
kimse sana ne demez burada aksine her cevap verdiğin iyi veya kötü yönde eleştirdiğin kişinin hoşuna gider alkisalkisalkis

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..Tavsiyelerinizi dinliycem
kaydirigubbakcemile4

Back
X