- Konu Sahibi Cherry Mom
- #16.801
"bijoux,maşallah incecik zarif bir hanım.iradesi de çok güçlü maşallah,biz pastaları götürürken o hiç birşey yemedi.tebrikler canım" o o ouuu iradeniz tescillendi bijoxcum .. tebrikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kallisim gelinim geldi öylemi?? cok selam söyle birde öp yanagindan benim icin.
bende aytasimi taktim bendeeeeeeeeee. kalin zincir bulamadim inci kolyemin üstüne taktim kizlar cok begendi ben biraz abartili buldum inci üzerine aytasili kolye ucu.. cok sik ama abartili gibi sanki.
bende istah kesme falan olmadi daha. ama kallisim uyarmisti beni ilk günler istah bile acabilir diye
annecim taşı takmadan çnce bir gece toprağa göm çünkü taşlara başkaları değdiğinde enerjisi bozuluyor ve üzerinde taşıdığın sürece kimselere dokundurmamaya çalış. hafta bir gece toprakta gömülü durdun ok mi:)kaydirigubbakcemile5
ayyy nazar nazar resmen nazar anacim
yoksa som konusmak mi diyelimkaydirigubbakcemile3
ammaaaannn allah beterinden korusun .. olur öyle arabanmi var derdin varkaydirigubbakcemile3
bu kolyeye bakmam sart oldu..oturdugum yerde var galiba bir yer taslar satan yarin gidicem oraya.. internette baktim tasin sekline bembeyaz diymi? yanlis bisey almiyim
yok canim 5 krem peynir degilll 5 diyet krakeri krem peynire banip yedim
nasil yazicagii bilemedim
benim toprağım yok mustangım,hiç yeşil çiçeğim yok evde,pek sevmem de...ben nereye gömeyim?annecim taşı takmadan çnce bir gece toprağa göm çünkü taşlara başkaları değdiğinde enerjisi bozuluyor ve üzerinde taşıdığın sürece kimselere dokundurmamaya çalış. hafta bir gece toprakta gömülü durdun ok mi:)kaydirigubbakcemile5
selam guzellerim ben geldiiim
az oonce reyhan ablamla konu$tum
dur dedim iki dakika ugrayim takima
aslinda asagida bekleyen var ama
neyse dun bugun cok mutlu oldum dun mehalimlen bugunde reyhan ablamla goru$tum yarin kallisim seni bekliyorum msn e gec bi vakit ama ve sonra sirayla kim gelirse artik takima gelemiyom msn im gunduz aksama kadar acik oluyo ugrayamasamda bazen kizlar bakiyo bazen e$im oluyo nette bana anca gece gec vakit kaliyo net onun disinda hep beraber vakit gecirmeye calsiyoruz e gunduzde i$ guuc oyle i$te arkadaslar neyse ben 65 66 lardayim hep hedefi 62 ye dusurdum kizlar orayada inecem insallah neyse fazla uzattim cikayim artik hepinizi kocaman operek yurektesiniz 5. takim unutulmu$ degilsiniz merak etmeyinopuyorumnanaktanŞeniz
ay kallistem bende onunla kafayı bozdum benide ekleyin hep beraber oynuyalım.cedricim sendemi facebooktasın buluşalım ordanda bari :) bende bilmiyorum ekip biçmeyi öğrenicem inşallah...
reyhan ablam enginar bende severim birde burada çok ekilir biçilir geçen yıl durmadan sebze çorbasına katıyordum yapraklarını bile suyunu süzüyordum..
ablacım facebookta bir oyun var ona başladık..
birde burada paylaşım alanı var bijom cedricim sizde faydalanırsınız diye getiriyim..
http://www.kadinlarkulubu.com/oyun-bolumu/320337-farmville-paylasim-alani.html
ben geçendede bahsetmiştim doğumlarda bebeklerimi emziremedim göğsümden rahatsızdım diye off 2 gündür yine depreşti göğüslerimin
rahatsızlığı, bir göğsümden ameliyat oldum hatta 10 yıl önce minicik yeni doğmuş bebeğimle hastahanede yattım( göğüslerimde damarlar kist yapıyor süt bezi kanalları yani.. baktığınızda tüm damarlar mosmor gözüküyor dünden beri yine kötüyüm tek göğsüm şişti ateşleniyorum vücudumda ki bu iltihaptan dolayı..tüm eklemlerim ağrıyor hasta gibi oluyorum ama bir anlık oluyor geçiyor sinir bozucu.. şimdi doktora gitsem mamografi - biopsi - koştur dur ama sonuç çıkmıyor hep tekrarlıyor bu.. defalarca gittim tedavi oldum.. hatta tedavi olurken hormon ilaçları kullanırken ufa kızıma hamile kaldım sonra sakat doğacak diye aylarca acı çektim.. ahh bugün isyanlardayımsenağlama derman aradığımdan değil mafoldumben dediğim gibi isyanlardayım
lmaz: çok sıkıldım..
Günaydın Hanımlar
Ben geç kalmışım, aslında 8 de kalktım ama Masal hanım hala uyumadı daha kahvaltı bile edemedim.Diyet güzel gidiyo ama pazar gününden beri spor yapamadım daha bugün gidicem galiba eşim erken gelirse, bakalım cumaya ne olucak büyük gün
Ev işleriyle uğraşıyorum hiç işim bitmiyo ama ev hep dandini, kendime pek vakit ayırdığım söylenemez arada nete girip sizlere bakıyorum, ek gıdaya geçicez onunla ilgili araştırmalar yapıyorum.5.5 aylığız dr hala ek gıda verme diyo ama ben sonrada alışmıycak diye korkuyorum, ufaktan ufaktan meyvelere alıştırıyorum, annem herşey ver tatalara alışsın diyo ama dr da 6 ay sadece anne sütü diyo
Cedric geçmiş olsun canım ıhlamur içiyoruz demiştin sanırım bol bol limolu ıhlamura devam inşallah atlatırsın bir an önce
Mersa o bunalımları çok ii bilirim, bir arkadaşın yazdığı bir söz vardı zayıfladıktan sonra duyacağım hazzı, zevki bana hiçbir yiyecek veremez diye, zaman zaman benimde kaçamak yapasım geliyo hergün aynı şeyleri yemekten sıkılıyorum ama frenliyorum şimdilik bakalım inşallah böle gider
Yine gelcem ağlıyo Masal Hanımopuyorumnanaktan
günaydinnnnnnn.
okuldayim kacak yaziyorum.. alakasiz abuk bir tema verdiler ögernin diye. depo ve kalite yönetimi zararli maddeler bilmemne. ay hic kendimi yoramam cumaya test yaparkende kaytaririm yada kopya cekerim banane.kaydirigubbakcemile2
ay amma kaptirdim kendimi okul heyecanimi desem stressimi.
mersa gecmis olsun canim benim sükür hafiflemis hastaliginiz. benim kizimda iyi cok sükür. bebege gecmedi hic dikkat ettik epey..
cedricim gelmis canim benim hosgeldin.bugün dikkat edersin canim cumaya daha cok var.
senin ne dükkanın vardı abla neden kapattın??[/QUOTE
ohcanımadeysin yasemincim canlarım sağolun.. dükkanımda takı kurdele nakışı ve örgü kursu veriyordum ve malzemelerini satıyordum ama yabancı olduğum bir memlekette yürütemedim bu olayı yani dışlandım bir bakıma.. o kadar hoş bir ortamım vard ki anlatamam... birde hiç bitmeyen hevesim.. geceleri sabahlara dek uyku ihtiyacı duymadan iş yaptığım oldu canımı dişime taktım derler ya o cinsten ama önce ortak başladım sonra yarıyolda malzemelerimide alıp çekip gitti sıfırı tüketip yeniden başladım en büyük yardımcım eşinden sebep şehir değiştirdi sonrası iş varken işe yetişememeye başladım bir gün içinde kapatma kararı aldım borç harç içinde kaldım kaç yıl çünkü yeni sezona malzeme almıştım kredi borcum bağkurum vardı vs derken boyumu aştı neyse bu yıl sıfırladım borçlarımı... en büyük isteğim tekrar bu tür bir yere sahip olmak ama bu şehirde asla olmayacağını artık biliyorum.. elim kolum bağlı.. belki bir gün ... kimbilir...ne kadar güzel şeyler o gönderdiklerin Kalliste'cim.. Ağzım açık bakakaldım valla. Keşke tekrar açabilsen dükkanını da yapsan gene. Yada belki evde yapıp internetten filan satabilirsin. olamaz mı öyle bir şey??
canım bulurum ben sana şemaları bulamazsamda tarif ederim ....kalistem dün eklediğin ilk 2 resmin nasıl yapıldığının şeması falan yokmu yaa dünden beri hayran hayran bakıyorum siyah takıma ve güllü yüzüklere
piacım kolyeyi edin mutlaka bak çikolatımda faydasını görüyor..yerimsenibenaz az diyordun .. bügün acisini cikardimmafoldumben saymiycam tabi ne yedigimi
lülülülülülü
bu kolyeye bakmam sart oldu..oturdugum yerde var galiba bir yer taslar satan yarin gidicem oraya.. internette baktim tasin sekline bembeyaz diymi? yanlis bisey almiyim
yok canim 5 krem peynir degilll 5 diyet krakeri krem peynire banip yedim
nasil yazicagii bilemedim
Şeniz timam şekercikim...Şenizohh gözün aydın kallisim . taşlara bende meraklıyım çokta seviyorum onları takmayı bi ara bende ametiste merak salmıştım birde pembe kuars arada takıyorum takmadığım zaman toprağa gömüyorum . haa kallisim aklıma gelmişken mutlak biliyorsundur ama hafta bir gün toprağa göm emi. unutma
söyledim ablacım gülüyor halimize kaydirigubbakcemile3kallisim gelinim geldi öylemi?? cok selam söyle birde öp yanagindan benim icin.
bende aytasimi taktim bendeeeeeeeeee. kalin zincir bulamadim inci kolyemin üstüne taktim kizlar cok begendi ben biraz abartili buldum inci üzerine aytasili kolye ucu.. cok sik ama abartili gibi sanki.
bende istah kesme falan olmadi daha. ama kallisim uyarmisti beni ilk günler istah bile acabilir diye
sabah spora gittik bayağıda yürüdük yağmur yağıyordu sırılsıklam geldik eve..
canım benim öncelikle geçmiş olsun benimde içime doğmuştu ehliyetsiz kullanıyorsun başına iş gelecek yazdım hatta bir gün sildim sonra allah göstermesin şom ağzımı açmıyayım dedim ama yapmamalıydın çikolatım yerimseniben sabretmedin bak ne sıkıntılarla edindiğin rakamı çıkardın elinden sağlık olsun olacağı varmış üzme tatlı canını.hee o zaman da az olmuş yediğin,kahvaltı için ... kahvaltının bu kdar az olması iyi değil cnm.
evet cnm aytaşı beyaz şeffafa dönük bir taş...
nazar değil,şanssızlık be cnm. bende şans olsa erkek doğardım anamdan :))
benim toprağım yok mustangım,hiç yeşil çiçeğim yok evde,pek sevmem de...ben nereye gömeyim?
kolyen içinde bir çiçekçiden ufacık bir kaktüs saksısı alıver içine toprak koydurtyerimseniben
cedriim sen yazdıkça ben üzülüyorum hemde çok.. az zaman kaldı zıvanadan çıkma sırası değil biliyorsun ki.:1no2:günaydın arkadaslar.esımı gonderdım daha kahvaltı bıle yapmadan buraya geldım.yuruyusumu yapıp dusumu alıp ancak gelebılıcem tekrar.c tesı guzel beslendım ama dun bıraz zıvanadan cıkdım.bugun toparlanmam lazım.en cok sevdıgım ne varsa almıs kayınpederım:kedi:yıyemedıklerımı de arabaya koydu.nolcak bılmıyorummkafamçokkarıştı
asyacım hoşgeldin canım, ben kaç gündür bakmıyordum yardım meleklerine Eylülü senden duydum yavrum benim onuda yitirmişiz ben artık çok bunaldım asyacım allah göstermesin yazdıysa bozsun tüm bebeklerimiz tek tek gidiyor hiç birinin iyi haberini alamıyoruz veremiyoruz hiç kurtuluşu yokmu bu nalet hastalığın.. şoklara girdim yine.. çok üzgünüm..
evet annecim çok önceleri troid hastalığım için almıştım bana troid bezlerinin çalışmasını düzenlendiği söylenmişti taşlara bende meraklıyım şu andada ametist ve kuvars kullanıyorum olumlu enerji aktarımı için . ama bende lal taşını çok merak ediyorum şöyle koyu kırmızısından bulsam fena olmaz haniolur canim cicek saksima gömerim bu gece,. sen iyisin insallah? sende aldinmi aytasi?. simdi bir gümüs zincir buldum bu daha gündelik gibi oldu incili sanki dügüne gider gibiydi.delikafadulden
canım senle gece karşılaşınca bende pek sevindim ne güzel oldu demi burda görmekte güzel amaselam guzellerim ben geldiiim
az oonce reyhan ablamla konu$tum
dur dedim iki dakika ugrayim takima
aslinda asagida bekleyen var ama
neyse dun bugun cok mutlu oldum dun mehalimlen bugunde reyhan ablamla goru$tum yarin kallisim seni bekliyorum msn e gec bi vakit ama ve sonra sirayla kim gelirse artik takima gelemiyom msn im gunduz aksama kadar acik oluyo ugrayamasamda bazen kizlar bakiyo bazen e$im oluyo nette bana anca gece gec vakit kaliyo net onun disinda hep beraber vakit gecirmeye calsiyoruz e gunduzde i$ guuc oyle i$te arkadaslar neyse ben 65 66 lardayim hep hedefi 62 ye dusurdum kizlar orayada inecem insallah neyse fazla uzattim cikayim artik hepinizi kocaman operek yurektesiniz 5. takim unutulmu$ degilsiniz merak etmeyinopuyorumnanaktanŞeniz
benim toprağım yok mustangım,hiç yeşil çiçeğim yok evde,pek sevmem de...ben nereye gömeyim?
[