Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gunaydın herkese sıddetlı basım agrıyor bu sabah .ya her gun tartılıyorum az kılo vermemı cok dert edıyorum.bu surecın uzun oldugunu bılıyorum hıcde acele etmek ıstemıyorum sonrasında cokuyorum cunku ama uff bılemıyorum

cedricim günaydın canım bende bugün başağrısıyla uyandım geçmiş olsun canım ..
kilo verme süreci bunaltıyor ki hemde nasıl bir bunalım düşünmek bile bıkıp yolu yarıda bırakmaya yetiyor ama ya sonrası, sonrası daha büyük hayalkırıklığı oluyor biliyorsun aslına bakarsan 10 kiloyu devirsen sonrası çok hoş şekilde gelecektir verdiğin kilolara baktıkça zevk duyacaksın hevesleneceksin.. sakın cedricim boşverme çok üzülüyorum vazgeçeceksin diye..

günaydınlar cancağazlarım hepinizi çok çok öpüyorumm

selamlar
Hafta sonu avuzturalya dan arkadaşlar geldi evi toparlıyorum, Masal çok huysuz, benim burnum fena inşallah kötüleşmez, geçmişi okudum sonra bir ara girebilirsem yine yazıcam,

Canzi sana bişey danışcam canım, Masal ın 6. ay aşısı var bu ayın sonunda onu yaptırmaya mecbur sağlık ocağına gidicez, orda hastalık kapar diye çok korkuyorum aşı odası ayrı ama maske taksam başka nasıl önlemler alabilirim, ay sonu dr unada gitmemiz gerekiyo hem kontrol hem ek gıda listesi falan vercek aynı şekilde hastanelerde de hasta olmayan bile hasta olcak napıcağımı bilmiyorum

canım evet haklısın ama aşı odalarına hiç hasta insanı sokmuyorlar maske taksanda olur bence birde bizim burda akşam 4 ten sonra hasta azalıyor geç gidebilirsin yada sabah erkenden gidebilirsin yoğun olmadığı saatleri seçeblirsin bebeğinide koridordan geçerken falan sar fazla oyalanmadan çıkıarsın allaha emanet olun canım ama sağlık ocaklarına öyle çok ağır bir vaka gelmedi şimdiye kadar daha ağır vakalar hastanelere gidiyorlar canım

gün görümcenin günüyse,sen niye çalıştın o kadar,bak şimdi kızdım :olmaz: hem görümcenle kayınvalidene,hem sana...zaten çalışıyorsun yoruluyorsun.gün de görümcenin günü, niye yapıyorsun..tamam yardım edilir de,o geçmiş misafir gibi oturmuş ...aaaaaaa hanıma bak,o zaman paraları(ya da altın herneyse)sana verselermiş :umursamaz:
canım sen hangi hapı kullanıyordun bu arada,durum nedir,nasıl gidiyor?

canım işte annesiyle yan yana oturuyoruz kaynanam geliyor ne yapcaz falan diyor iş bana kendiliğinden kalıyor yani eşimin hatrına hiç sesimi çıkaramıyorum birde ben kimseye hayır falan demeyi beceremeyen bir insanım canım ne yapalım olsun eşim ama beni hiç üzmez illa yap falan demez yapma der onlar sana yapmıyorlar sende onlara yapma der ama ben kıyamıyorum yine ben exodex hapını kullanıyorum kilo vermedim ilk hafta iştahımı açtı şimdi kapatmaya başladı abur cuburu kestiriyor insana canım bakalım en az bir ay kullanmak gerekiyormuş

allah kolaylık versin arkadaşım herhalde en yoğun günleri yaşıyosunuzdur.hastaneler sağlık ocakları tıklım tıklım .sen hem çalışıp hemde görümcenin misafirinimi ağırladın valla bravao hayırlı gelinsin demekki.arkadaşım bide ne hapı kullanıyorsun merak ettim.

sağolasın canım evet tıklım tıklım evet canım ama hafta sonuydu zatende ne yapalım bolu gelini olmak böyle oluyor adetleri ağır gelinlere çok görev düşüyor kızlar kraliçe gibi malesef ama allahtan eşim kıymetimi çok güzel biliyor o yüzden
şanslıyım yani

hap olarakta exodex kullanıyorum canım daha henüz 10 gün oldu kullanmaya başlayalı kilo vermedim ama iştahımda azalma yeni başladı abur cubur isyteğini özellikke tatlı isteğini yok ediyor canım

gunaydın herkese sıddetlı basım agrıyor bu sabah .ya her gun tartılıyorum az kılo vermemı cok dert edıyorum.bu surecın uzun oldugunu bılıyorum hıcde acele etmek ıstemıyorum sonrasında cokuyorum cunku ama uff bılemıyorum

canım sanada günaydın ama hergün tartılırsan gramlarla oynarsın oda seni sıkar vazgeçersin pes edersin canım haftada bir tartıl ki kilo verdiğin rakam büyüsün canım bence

günaydın reyhan ablacım hadi çalış bakalım paşalar gibi..

bizim burdada okullar bir hafta tatil edildi kimse çocuğunu okula göndermiyormuş hastalık kapacak diye hey allahım gitti çocukların kaç haftası... benim alişte dün yağmurda ıslanınca üşüttü yine zaten tam atlatamamıştı ama spora bende geleceğim diye tutturmuştu akşamdan beri istifra ediyor birde ishal olmuş tam tatile denk geldi iyi oldu..

valla reyhan ablam senmi paşa benmi paşa.. yeğenim kahvaltı hazırlıyor teyzoş şunu yapayım sana bunuda yapayım, akşamda mustangım aradı yine yemek yapıyordu bak dedim konforuma :)) kızın gibi malın olsun diye boşuna dememişler..

geçmiş olsun ablacım çocuklar bir türlü hastalıklardan kurtulamıyorlar valla neyse okulların tatil olması iyi oldu bence bu seneki eğitim gümbürtüye gitti valla

oy oyyyyy yerim ben teyzosuna yemek yapan güzel gelinimi..cokacimcoook
valla kiz olsun camurdan olsun. bende ayni fikirdeyim.. sür sefani kallisim kaydirigubbakcemile2
simdi sen yazdinya bende yazayim.. bir burguda ben ters yaptim hemde en cok ilmekli olan yerde.. sonraki burguyu yapacagim zaman gördüm. ama geri dönüp sökmedim .koyu renkli cokta belli olmaz diye. simdi sen yazinca kötü oldum. söksemiydim acaba diye..

cedricim gecmis olsun canim.. kilo vermek kolay olsaydi kilolu kimse olmazdi cok zor cokkkkkkkk. insan bazen canindan beziyor.ve cok uzun sürüyor. basarmanin tek anahtari, sabir sabir sebat
kallisim sanada gecmis olsun

günaydın arkadaşlar..
bugün eşimin laptopa ihtiyacı yokmuş evde bıraktı bende biraz bakınayım dedim..

o bilgisayar bize yar olmadı arkadaşlar..dün geldi..o kadar beklemeden sonra artık sorunsuz olur dedik..bi baktık güç kaynağı kablosunu yollamamışlar bu sefer..aradık tamam yarın yolluyoruz dediler..neyse bu arada başkasından kablo aldık bakmak için..yine aynı sorun yaa..nasıl moralimiz bozuldu..bide montaj yaparken ankaradan tanıdık yolladık başlarına..onun önünde baksanlar sorun varmı yokmu diye yok dendi...herhalde onlara başka bilg gösterdiler..
eşim açtı teli yarın faturayla birlikte yolluyorum bana paramı verin bunaldım artık,istemiyorum,salak yerine mi koyduğunuzu sanıyorsunuz dedi..para iadesi yapamayız dedilerr...oldu canım.1800 tl yi sana yar edecek değiliz hemde hiç kullunmadığımız bi bilgisayar için..
güzellikle veriyorsan ver,vermiyorsan ben nasılsa almasını bilirim dedi eşimde..sanki prosedürü bilmiyoruz..napalım nasip değilmiş deyip oturucağız sandı herhalde..
eşim bugün davayı açacak..3 ayda en erken sonuçlanır diyor..hakimlerin çok dosyaları olduğundan bu tarz davaları biraz sona atarlarmış..
napalım paramızı alalımda..
zaten bi daha bilgisayar da almayacak galiba..çok dili yandı bundan..ama bu laptopta çok uyuz yaa..devletin verdiği bi laptop,birçok programın yüklemesi yasak.msn e girilmiyor..kamera açılmıyor doğal olarak..
sadece sitelere girip sörf yapılıyor oda ihtiyaçlara karşılık vermiyor..
oooff off..manyak gibi dağıttık şahsi laptoplarımızı da..oturuyoruz şimdi böyle

neyse ben sabah çay peynir ve 1 dilim ekmek yedim..onuda zor yedim..moral sıfır ya.
bide eskisi gibi diyet moduna girip yemeklerimi ona göre yapmıyorum spor hiç yapmıyorum..ne zaman bi kıvılcım yanacakta eski tempoma döneceğim..böyle sadece kilomu koruyorum..
eşim de dün kilo almışım dedi ve dün akşam rejime başladı..iyi oldu banada yoldaş olur..5 kilo falan aldı herif..artık menüler az yağlı sebzeler,çorbalar,salatalarla dolu olacak..

gercekten cok cektiniz bu laptoptan canim be.herseyin hayirlisi olsun derlerya. alirsiniz insallah paranizi geri üzme canini.. kilo korumakta basaridir canima degsin. insallah esinle birlikte o kivilcimi yakalarsin yalniz diyet yapmaktan cok farkli oluyor. bende bir arkadasla yapmayi cok seviyorum .hemde rekabet havasi oluiyor. insan daha cok gayret ediyor.

kallisim o sana linkini verdigim bantli titresim aletini ismarladim dün aksam. artik hic bahanem kalmadi. o alet gelince tam hizla haftada en az 3 gün birer saat calisacagim. valla cuval gibi oldum yaaaaaaakannehir

günaydın herkese daha doğrusu geçmiş olsun herkese .hasta olmayan yok nerdeyse ben hala atlatamadım .çocukların okullarıda arada kaynadı gitti.inşallah herkes hafif atlatır.

günaydinnnnnnnn.. biraz isle ilgileniyormus gibi yapip yine geliyorum. dün bir halt ögrenmedim bugün bari bakinayim biraz mustang pasalar gibi calisacaksin dediydi:kedi:
günaydın ballı lokmam demek çalışmaya karar verdin hayranım senin azmine zaten . kocaman öpeyimŞeniz
günaydın reyhan ablacım hadi çalış bakalım paşalar gibi..

bizim burdada okullar bir hafta tatil edildi kimse çocuğunu okula göndermiyormuş hastalık kapacak diye hey allahım gitti çocukların kaç haftası... benim alişte dün yağmurda ıslanınca üşüttü yine zaten tam atlatamamıştı ama spora bende geleceğim diye tutturmuştu akşamdan beri istifra ediyor birde ishal olmuş tam tatile denk geldi iyi oldu..

valla reyhan ablam senmi paşa benmi paşa.. yeğenim kahvaltı hazırlıyor teyzoş şunu yapayım sana bunuda yapayım, akşamda mustangım aradı yine yemek yapıyordu bak dedim konforuma :)) kızın gibi malın olsun diye boşuna dememişler..
ohh ohh demek kız servet haa peki biz ne halt edelim bari inşallah gelinimiz servet olur bize :)))

canım geçmiş olsun aman bıkkınlık gösterme vede üzülme hepimiz seni anlıyoruz ve elimizden geldiğince yanında olmak istiyoruz . sabır bitanem sabır

ohcanımadeğsin. sizinde bu pc işi gerçekten can sıkıcı eşinde sonuna kadar haklı . yedirmeyeceksin böylelirne kolaymı kazanılıyor o kadar para . değilmi

valla mustangcim burnumuzdan geldi inanki....
dün gece şikayet var coma da yazdım..bakayım dedim benim gibi derdi olan varmı.ohoooo
bu bilgisayar piyasası hep böyle galiba..servise verip 2aydır haber alamayanmı dersin..garantili olduğu halde sürekli arıza yapıp her seferinde bakım parası verenmi dersin....

seninde servet degerinde gelinin olur sekerparem mustangim.. insallah:Saruboceq:
he ya bugün ögrenmeye basladim ne yapayim cumaya sinav var:bbo:
kallisi benim gelin fazla simartti baksana gelmiyor geziyorlar galiba.. kiskandim azicikgamyoncuiremsu

arkadaslar hepınıze desteklerınız ıcın tsk eerım.bılemıyorum nasıl oldu bu stres.kendıme bır hedef koyunca boyle panıklıyorum son gunlerınde.su hafta sonunu bır atlatsak daha ıyı olucam

şk ederim
rica etsem ban takım hakkında biraz bilgi verir misin

Takım hakkında kim nasıl bir bilgi verecek onu anlamadım ama bu takım üyeleri adına mümkün değil canım, takımı paylaşı yaparak yazılanları okuyarak ve geçmiş mesajlarımıza göz atarak tanıyabilir çözebilirsin ama senin paylaşımın ilk andan itibaren az geldi bana pek hevesli görünmedin yanlış yorumluyorda olabilirim ama şu ana dek yüzlerce yeni üye ile muhatap olduğum için yazıyoru içimden geçenleri.. soru sorup selam verip çıkıyorsun 3 günde 30 mesaj yazardım ben olsaydım.. Umarım yanılıyorumdur ve utandırırsın beni a.s.

reyhan ablacım yok ya kızım şımartmadı beni geçen ablamla geldiğinde bir kaç kalıp çıkartmıştım pijama takımı istemişti benden el işlerini pek seviyor elinden geldiğince yardımda eder öğrenmeye çalışır işte heveslendi modelde görünce teyze çok güzel diye bende hazırlamıştım bugün onları diktim benim kızlarında hepsine tabiki :)) yani 4 tane dikiyorum diktiğimden kızılay dağıtmış gibi oldular.. gelininde resim yapıyor :))

ay piacım yaa yerim seni ben :))

günaydın bu arada..

piacım burdada örgü bölümünde öğreten videolar var link getireyimmi istermisin yoksa bakarmısın.. o altı ince şiş üstü büyük numara şişle yapılan örgüler geçen yüzyılda kaldı arkadaşına söylersin :)) ay yazık o kadr emğine yazık olmuş gerçi bakma sonra ilerletince söküp söküp yaparsın bende reyhan ablayla yaptığımız kazağı geçen akşam bir baktım saç örgüsünü ters tarafa burmuşum sonra otur sök :)) ama senin elin alışık olmayınca zor gelir alışırsın piacım alışırsın..

sabahtan beri basindayim 3 parmak anca oldukafamçokkarıştı
3kez söktüm..simdi yoluna girdi galiba...ayy öyle ben uzun bisey sökücem modelli bide.. kesin oturur aglarim ama birakmam Çok üzgünüm çoook

canim 20 kilo vermissinnn.. hic kücümsenenicek bir rakam degil..düsünsene eger baslamasaydin belkide simdi cok daha yuksek olucaktin .. sagligin tehlikeye giricekti.. baslamis ve 20 kilo vermissin ..acele etme kisa hedefler koy kendine..her sabah tartilmak gercekten moral bozuyor..hafta bir tartil..asla vazgecme

o bilgisayar bize yar olmadı arkadaşlar..dün geldi..o kadar beklemeden sonra artık sorunsuz olur dedik..bi baktık güç kaynağı kablosunu yollamamışlar bu sefer..aradık tamam yarın yolluyoruz dediler..neyse bu arada başkasından kablo aldık bakmak için..yine aynı sorun yaa..nasıl moralimiz bozuldu..bide montaj yaparken ankaradan tanıdık yolladık başlarına..onun önünde baksanlar sorun varmı yokmu diye yok dendi...herhalde onlara başka bilg gösterdiler..
.

of canim yaaa harbi cok san sikici seyler bunlar.. insani bezdiriyorlar dimi.. az gelmedi basimiza..gecmis olsun... aklima bi vestel müsterisinin nazif zorluya yazdigi sikayet mektubu geldi... okuyaniniz var mi?
cok komikti

5 ögün diyetinde 2. günüm ve firesiz atlattimakannehir

Back
X