Selam arkadaşlar
Canzi cevabına teşekkür ederim canım, çikolota geçmiş olsun canım.
Masal hapşuruyo arkasından öksürüyo, 3 te randevumuz var dr a gidicez uyanmasını bekliyorum.
Canım sıkkın ilk hastalığımız umarım kısa sürede atlatırız, ciddi bişey değildir inşallah, dua edin bize, öptüm hepinizi
handecim ilk hastalığınız demek ay kıyamam canım umarım anlamadan atlatırsınız huysuzluğuda bundanmış demek:sinifsinif:
kalistecim..yaptığım takıları ekleyeceğim birazdan
sitede sorun vardı canım u yüzden ekleyememişsinzidr...
Oyyy oyy takımım hasta olmuş çikolatam geçmiş olsun..
Mustang'M görüşemez olduk neler yapıyorsun??ayy burayı çok özlüyorum bu farmvile ve işlerimden bir vakit bulsam Cocoooo'm nerelerdesin facede de konuşamaz olduk..
ohcanımaDeğsin afiyet olsun kısıra bayılırım helede bijoux'n yaptığına daha çok =))
kısır dendikçe aklıma infilite geliyor allahım ne aklıma mukahit ol =))
evet evet ceylanım hasta olduk hepimiz akannehir
ohh facede sohbetmi ediyorsunuz ne alaaaakafamçokkarıştı biz vakit bulup bakamadık halakafamçokkarıştı
chokocum gecmis olsun..evet arkadaslarin dedigi gibi en etkili ilac istirahata.s.
kallistemm (melegim demek istiyorumda , (kesinlikle icten gelerek ) ama okadar samimi olmadigimiz icin bunun alti bos laubali bi kelime olabilme ihtimaliyle demiyorum ) kaydirigubbakcemile3 ama öyle... her neyse iste bakalim kolyem ne zaman gelicek bekliyorum... örgümü bu sabah yine söktüm.. daha kalin sisle basladim .. aslinda buda hosuma gitmedi 8 numara sis tam iyi olucakmis ama neyse busefer sökmiycem belki ilerldikce bude iyi olur...
diyetime gelinceeee
bu günün nazar boncugu aksam ögününde sadece avuc ici kadar buyuklugunde pizza yedim .. onun disinda 3. günüde atlattim
yarin 4. gün:lepi:
cuma günü tam regl günüm 21. günde regl oluyorum ve tam cuma ya denk geliyor.. ben bu listye bagli diyetleri hep böyle tam regl gunume denk getiriyorum dalginlikla...:mymeka: sinir oldum aslinda ama olsun artik
diyetin iyi gidiyor demek maşallah diyelim piacım... benim beslenme yeğenle beraber yine suya düştükafamçokkarıştı kendi çok zayıf 36 beden:gitme: zaten minyon tipi var istediğini yiyor... bizede değişik lezzetler sundukça onun tadına bakayım bunuda yiyeyim dedimmafoldumben kötü oldu yine ama sayılı gün geçiyor bir kaç gün sonra yollayınca yine eski düzenimi alırım elime..
kolyen çabuk gelsin de bak bakalım nasıl etki edecek ben çok merak ediyorum..
bu arada kızım bir kolye almıştı tatile gittiğinde arkadaşıyla opal mi ne ona yanlış söylemişler dün baktığımda taşın olumsuz etkileri olduğunu okudum buna fazlasıyla inanmaya başladım çocuktan kolyeyi aldım:roflol:
cok begendigim bir at resmi var kallisim ebayden bulayimda sana linkini göndereyim bir baksin ayca cok büyük bir resim etkileyici ve cok güzel ben cok begeniyorum acikcasi
:
tamam ablam bul bakalımzemuszemus
dersinide çalışmaya başlamışsın aperim sanaopuyorumnanaktan birde üstelik hoşlanmışsın buda mustanga olsun o zamanŞeniz o sana çalış dedi.. gerçi morali bozuk ama :çok üzgünüm: o atlatır çabucak...
günaydinnnnnnn.kaydirigubbakcemile2
gönülaydin günaydinnnnnnn..
erken geldim okula önce size bir günaydin diyeyim dedim.
ya bu grip sadece türkiyede varmis gibi paniklettiler milleti. baska hicbiryerde bu boyuta ulacmadi saniyorum. hatta kaynagi denilen meksikada bile.. neyse ben sonra yine ugrarim. öptüm kocaman..opuyorumnanaktan
ablam günaydın.. evet sadece burada aşırı panik var tamam hastalıkta büyük boyutta ilerliyor ama hasta olan olmayan karıştı yurdun yarısı raporlu oldu

çok yazdım artık sinirlerim zıplıyor yazmayayımyerimseniben
karnım acıktı yaa kalkmadı bizimkiler dün geç saate dek film izledik ama ben son anlarda izlerken uyumuşum son hatırladığım sahne çocukların ve eşimin filmi değilde beni izleyip güldükleriydi:roflol: bende

kızdım size diyerek yattım..:icecream: şimdide uyuyorlar ama ben acıktımmmmmmmm:çok üzgünüm: