Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam sekerler.
ben kac gündür giremedim ya uyuz oldum resmen. dün aksam girdim ama yazdiklarimi gönderemedixm.
mustangim iyiyim birtanem.. cok yogun bir hafta gecirdim hergün 9,5 saat calistim. hala zaman borcumu bitiremedim. gerci okul olmasaydi biterdi ama bunada sükür. yaz tatilinden döndügüm gün 92 saat borcum vardi. bugünkü son durum eksi 13 saat.. birde sey var.. yilbasi tatilinde yeterli izinim kalmadigi icin iki günlük borcum daha olacak yani 14 saat daha ne yapti 13+14 eksi 27 saat.. offf ya.. ama cok zorlaniyorum yoruluyorum. aksamlarida 3 saat kaan bende. iyice tursu gibi oluyorum yatana kadar. ne tarafima yattim ne zaman gece bitti ne zaman sabah oldu hic anlamiyorum.. sende iyimisin canim benim?

günaydınlar, sabahın köründe kalktım uyuyamadım nette takılayım dedim dün hiç giremedim buraya sabahtan sonra.. düzelemedik bi türlü vardır bi hayır..

yuhh diyorum yaa akşam yazdım hesapta ama arıyorum mesaj yok vala iyice cozuttum ben.. biz böyle toparlanamayacağızda zaten zor duruyorduk neyse bir an önce hallolsa bari özledim sizinle beraber olmayı..

reyhan ablacım borcun hala bitmemiş ay kıyamam ablama ben geçer inşallah çabucak.. benimde eşim hesapta bir hafta izindeydi dün gece çağırdılar pazartesi başlayacak yeni iş gelmiş sanki atölye varda yeni iş geldi diye çağırıyorlar güldüm hallerine koca fabrika bir adama 2 gün izin yaptırmıyor o da bıktı valla aşırı mesai yapıp karşılık alamamaktan allah yardımcınız olsun ablacım kaanada kocaman öpücükler..

rica ederim kallistem ne demek.
ben de çıldırdım resmen dün ama bugün herşey yolunda gibi.
Sanırım herkese mesajın ulaşmıştır çünkü muhabbeti geçiyor kimse de bana gelmedi demedi.

selamlarrrrrrrrrr..
sagol kallisim allah kolaylik veriyor bir türlü iste. saglik olsun calismak bana koymuyor eminim isyerinde takdir edilmek esininde hosuna gidiyordur.. insanin cabasi iyiniyeti görülmez takdir edilmezse beli bükülüyor.. yoksa adama bir hafta izin verip ikinci günde cagiriyorlarsa ne kadar yeri doldurulamaz oldugunu takdir ediyorlar demektir.
evet melisim hangi mesaj hangisi bende merakli mesrebim cikolatam gibi.alkisalkisalkis

merhabalar tekrardan..

çikolatım reyhan ablam melislerde çekiliş yapmıştı ya onlarada ben yaptım adres bilgilerini filan yolladımdı aynen melisin size yaptığıgibi yani işte bahsi geçen o mesaj, yani başka bir şey yok..
bilgisayar elime geçemiyor ayça çizim yapacak birbirlerinin elinden alırken kaptım 2 dakika:))

merhabalar arkadaşlar allaha şükürler olsun ki site düzelmiş insana bu site baya bağımlılık yapmış farkında olmadan netein başına oturunca girdiğim ilk yer burası oluyor valla inaşşal bir daha birşey olmaz

merhabalar tekrardan..

çikolatım reyhan ablam melislerde çekiliş yapmıştı ya onlarada ben yaptım adres bilgilerini filan yolladımdı aynen melisin size yaptığıgibi yani işte bahsi geçen o mesaj, yani başka bir şey yok..
bilgisayar elime geçemiyor ayça çizim yapacak birbirlerinin elinden alırken kaptım 2 dakika:))

canimsin sagol aciklaman icin.. :1hug:
ha kallisim seninn örgü ne oldu? ben bir tafrafini bitifrdim ikinci tarafi ilginc gelmiyor sikildim ya. zorla basladim 5 sira ördüm öylece duruyor. ilk parcayi bir haftada bitirmistim cokta güzel oldu iyiki cok ilmek almisim alt kisimda örnek ne kadar cekti bir bilsen yaka haric 178 ilmek oldu. ama ancak yetti yani

melisim hangi mesajdan söz ediyorsunuz,ben de anlayayım..:)

evet melisim hangi mesaj hangisi bende merakli mesrebim cikolatam gibi.alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 .kaydirigubbakcemile3üçünüze de

ben de ne şifreli yazmışım ama devlet sırrı gibi :)))

herkese iyi geceler 2 gündür girmeye çalışıyorum hep hata yazıyor girsem bile bişey yazamıyodum.hepiniz iyisinizdir umarım en son bayramda girebilmiştim nihayet bu gün girdim.bide hiç keyfim yoktu evdede çok soğuk rüzgarlar esiyor.yani anlıycanız pek iyi değilim ben böyle durumlarda herkesle irtibatı keserim içime kapanırım bir türlü toparlanamadım .ama bu gün biraz kendimi iyi hissediyorumki burdayım .yaşadığım ağır olaylar tek tek çıkmaya başladı kaldıramadım sonunda fire verdim .bu gün karar verdim hayat yaşanmaya değer üzüntüyle depresyonla geçirecek kadar uzun değil.artık burdayım..

canimsin sagol aciklaman icin.. :1hug:
ha kallisim seninn örgü ne oldu? ben bir tafrafini bitifrdim ikinci tarafi ilginc gelmiyor sikildim ya. zorla basladim 5 sira ördüm öylece duruyor. ilk parcayi bir haftada bitirmistim cokta güzel oldu iyiki cok ilmek almisim alt kisimda örnek ne kadar cekti bir bilsen yaka haric 178 ilmek oldu. ama ancak yetti yani

ablacım benim örgünün tek tarafının bitmesine 2-3 parmak kaldı ama ben bunun yanında resime devam ediyorum yani gündüz elime almıyorum zaten akşamları bazen eşim tv izlerken bende yanında eşlik edeceksem alıyorum örgümü pek yapamadım ama geçende canı sıkılmasın diye istanbulu bile gezdirdim örgüme kaydirigubbakcemile3 ablam çok beğendi modelimizi.. bu gün aklımda ki hesaba göre bitireceğim ilk parçayı ve sen canım istemiyor demişsin ya aslına bakarsan ben şiş örgüsünü sevmem boğar beni tığ ile yaparım dünyaları... bir de hani 2 mtrelik bir atkı bolero modeli vardı mustang yaptım demişti işte ondan yapacağım yeğenimin bir tanesine ve kızların 2 tanesine yani hızlanmalıyım da bir an önce bitsin... bari bunu bitirince ara ver ablacım sen çok yüklendin kendine iyice bunalma bak kaanımız varya o misafir geldikçe başka şeye bakamayacaksın sanırımzemuszemus

herkese iyi geceler 2 gündür girmeye çalışıyorum hep hata yazıyor girsem bile bişey yazamıyodum.hepiniz iyisinizdir umarım en son bayramda girebilmiştim nihayet bu gün girdim.bide hiç keyfim yoktu evdede çok soğuk rüzgarlar esiyor.yani anlıycanız pek iyi değilim ben böyle durumlarda herkesle irtibatı keserim içime kapanırım bir türlü toparlanamadım .ama bu gün biraz kendimi iyi hissediyorumki burdayım .yaşadığım ağır olaylar tek tek çıkmaya başladı kaldıramadım sonunda fire verdim .bu gün karar verdim hayat yaşanmaya değer üzüntüyle depresyonla geçirecek kadar uzun değil.artık burdayım..

mersacım sitede sorun vardı kimse gelemedi... durumunun böyle olacağı belliydi canım her sıkıntı bize patlıyor malesef ki.. çabuk atlatırsın umarım bu bunalımlı günlerde hep anlattım tek olan bana oldu ve sadece kilolar kaldı geriye...mafoldumben

bend ekendimi hiç iyi hissetmiyorum şu kış beni mahvediyor yaşama sevincimi alıp koyuyor bir köşeyemafoldumben canım kıpırdamak dahi istemiyor ne yapacağım bilmem birde geçen yazdım evde tek kalamayınca toparlanamıyorum ben sürekli yemek düşünüyorum ne yapsam ne etsem cedricim yazmıştı istersek yaparız diye ama kendime zaman ayırmam ilgi alaka göstermem gerekiyor bu durumda bunu yapamıyor hep etrafımdaki insanlarla uğraşıyorum kalabalık evinde sorunu bu asyacım bilir bu durumukaydirigubbakcemile3 yarın eşim işe başlayacak inşallah buradada toparlanırızda bir an önce kendimizi toparlarız çünkü buradada buluşamayınca iyice daralıp bunalıyorum buda hiç sosyal hayatım olmadığı için tabiki 2 gündür evde homurdanıyorum evde sıkılanlar oluyor da:olmaz:işte ben yıllardır şu memlekette yanımda hiç destek olmadan bu evin içinde yaşıyorum halimi görün diye serzeniştte bulunuyorum mafoldumben ay yine bunalımdayım galiba yazdıkça yazdımsositososito mersacım canım inan farklı değiliz bari burada destek olup toparlanıp halledelim hayatımızda ki problemlerden bazılarınıkafamçokkarıştı

yarın benim doktorum var çok merak ediyorum bir şey çıkacakmı şu dilimde ki uyuşma beni uyuz etti kesin diyetle ilgili bir durum diye geçiriyorum aklımdan bakalım artık:bbo:

günaydinlafrrrrrr.
mefrsacigim üzüldüm kendini kötü hissetmene.. kallisiminde dedigi gibi kis aylarinin sogugun karanligin melankolisidir belki senin bunalimin. bende pek neseli degilim. bendeki en büyük etken kendimi toparlayip diyetime odaklanamamis olmam. uzun zamandir kizim esi ve bebegi ile bizde kaliyor. evleri tamirde karakista. onlafr sikintida . onlarin sikintisi benide sikintiya soktu. 6 haftadir bendeler. insallah yilbasina kadar yerlesirler evlerine. bende yalniz kalinca sporuma basliyacagim inanilmaz kötü hissediyorum kendimi. yani patates cuvali gibi.... spor yaparsam mutlaka yediklerimede dikkat ederim. yilbasi benim kendime hic hakim olamadigim günlerdir. bir atlatirsam hayirlisiyla kimse beni tutmasin tam hiz buradayim insallah..
kallisim valla sanki beni görüyor icimden gecenleri anliyorsun. cok duyarli bir insansin gercekten. dogru diyorsun yüklendim kendime. uzun ve agir bir mesaim var isyerinde. birde minik bebek var her aksam 3 saat bende. biberon falan almiyor annesini emiyor. böyle bebege baskasinin bakmasi ne demek tahmin edebilirsin. ellerim bileklerim kollarim sirtim agriyor. aksama kadar zor dayaniyorum öylesine özlüyorum kaani.. bu ara bizde olmasida ayrica bir mutluluk ama annesi gittikten yarim saat sonra huysuzlanmaya basliyor gelene kadar ben pisss piss yapiyorum yattigim zaman nihayet dinlenmeye hazirlanan bedenim gevsediginde mutluluktan basim dönüyor.. bilmem ne kadar sacma bir tarif oldu ama inanin böyle hissediyorum.. valla bende cok dolmusum ya beni anliyan biriyle konusmayada cok ihtiyacim varmis.a.s.

mersacım sitede sorun vardı kimse gelemedi... durumunun böyle olacağı belliydi canım her sıkıntı bize patlıyor malesef ki.. çabuk atlatırsın umarım bu bunalımlı günlerde hep anlattım tek olan bana oldu ve sadece kilolar kaldı geriye...mafoldumben

bend ekendimi hiç iyi hissetmiyorum şu kış beni mahvediyor yaşama sevincimi alıp koyuyor bir köşeyemafoldumben canım kıpırdamak dahi istemiyor ne yapacağım bilmem birde geçen yazdım evde tek kalamayınca toparlanamıyorum ben sürekli yemek düşünüyorum ne yapsam ne etsem cedricim yazmıştı istersek yaparız diye ama kendime zaman ayırmam ilgi alaka göstermem gerekiyor bu durumda bunu yapamıyor hep etrafımdaki insanlarla uğraşıyorum kalabalık evinde sorunu bu asyacım bilir bu durumukaydirigubbakcemile3 yarın eşim işe başlayacak inşallah buradada toparlanırızda bir an önce kendimizi toparlarız çünkü buradada buluşamayınca iyice daralıp bunalıyorum buda hiç sosyal hayatım olmadığı için tabiki 2 gündür evde homurdanıyorum evde sıkılanlar oluyor da:olmaz:işte ben yıllardır şu memlekette yanımda hiç destek olmadan bu evin içinde yaşıyorum halimi görün diye serzeniştte bulunuyorum mafoldumben ay yine bunalımdayım galiba yazdıkça yazdımsositososito mersacım canım inan farklı değiliz bari burada destek olup toparlanıp halledelim hayatımızda ki problemlerden bazılarınıkafamçokkarıştı

yarın benim doktorum var çok merak ediyorum bir şey çıkacakmı şu dilimde ki uyuşma beni uyuz etti kesin diyetle ilgili bir durum diye geçiriyorum aklımdan bakalım artık:bbo:

evet,evler kalabalikoldumu is cok daha zor..ama ben burdakikotive sayesinde verdim8kilo..simdilerde cok uzagiz bundan ve ben bikac kilo aldim bayramdanbu yanamafoldumben
nezledeolmusum.. halimibir görseniz varyaaa.agzimacik sac bas daginik eskimolar gibi dolasiyorum kac gündür.. ama artik toparlanalim hadii lütfeeeennnn

mersacim tabiki öyle.. sorun nedir bilemiyorum ama biz hanimlar cok fedakariz..kendimizi düsünmeyide bilmeliyiz :içelim:

bugün yediklerimde biraz toparlandim

sabah: portakal, yarim nar, ve kellogs bir kaseden az
ögle:bir dilim siyah ekmek ve peynir
aksam bir kase corba

dün yediklerimi yazmiyim :mymeka::////////////

kalliste canım bilmiyorum farkettinmi hep birbirimizi anlatıyoruz .yani sen beni anlatıyorsun bende aynı kıpırdamak istemiyorum her sabah kalkıyorum eşofmanları giyorum tam çıkacam kapıdan geri dönüyorum bişey beni engellliyor hayattan koparıyor tabi bende napıyorum senin gibi giriyorum mutfağa ve çok fazla kilo aldım kilo almakta sinirlerimi iyce bozdu arkadaşlarım arıyor gel veya biz gelelim diye herkese bir bahane uyduruyorum .ama 2 gündür yazlıkçı komşum geldi siteye daha doğrusu abim diyceğim kadar sevdiğim insanlar onlar durumumu farkettiler akşam zorla yemeğe çağırdılar sabahta kahvaltıyı hazırla biz gelecez dediler .onlar bana çok iyi geldi.dışarı çıkıp adım atmak bana dünyanın en zor işi gibi geliyor çok çıkmam gerekirse arabayla gidiyorum düşün kızları dersaneye götürüyorum arabayı parkedip yukarı çıkacam ödeme yapmak için 1 haftadır kapıdan geri dönüyorum.insanlarla iletişimim sıfır denecek kadar azaldı böyle gidersemde kilo almaya mahkumum.eşimlede küsüz ve yarın istanbula gidiyor tedaviye yola gidecek gururu bir kenera atıp konuşacam küs ayrılmayalım.
canım dildeki uyuşmayı ilk senden duydum bişey yoktur inşallah yarın doktora gitte bizleri haberdar et.opuyorumnanaktan

günaydinlafrrrrrr.
mefrsacigim üzüldüm kendini kötü hissetmene.. kallisiminde dedigi gibi kis aylarinin sogugun karanligin melankolisidir belki senin bunalimin. bende pek neseli degilim. bendeki en büyük etken kendimi toparlayip diyetime odaklanamamis olmam. uzun zamandir kizim esi ve bebegi ile bizde kaliyor. evleri tamirde karakista. onlafr sikintida . onlarin sikintisi benide sikintiya soktu. 6 haftadir bendeler. insallah yilbasina kadar yerlesirler evlerine. bende yalniz kalinca sporuma basliyacagim inanilmaz kötü hissediyorum kendimi. yani patates cuvali gibi.... spor yaparsam mutlaka yediklerimede dikkat ederim. yilbasi benim kendime hic hakim olamadigim günlerdir. bir atlatirsam hayirlisiyla kimse beni tutmasin tam hiz buradayim insallah..
kallisim valla sanki beni görüyor icimden gecenleri anliyorsun. cok duyarli bir insansin gercekten. dogru diyorsun yüklendim kendime. uzun ve agir bir mesaim var isyerinde. birde minik bebek var her aksam 3 saat bende. biberon falan almiyor annesini emiyor. böyle bebege baskasinin bakmasi ne demek tahmin edebilirsin. ellerim bileklerim kollarim sirtim agriyor. aksama kadar zor dayaniyorum öylesine özlüyorum kaani.. bu ara bizde olmasida ayrica bir mutluluk ama annesi gittikten yarim saat sonra huysuzlanmaya basliyor gelene kadar ben pisss piss yapiyorum yattigim zaman nihayet dinlenmeye hazirlanan bedenim gevsediginde mutluluktan basim dönüyor.. bilmem ne kadar sacma bir tarif oldu ama inanin böyle hissediyorum.. valla bende cok dolmusum ya beni anliyan biriyle konusmayada cok ihtiyacim varmis.a.s.

reyhan ablacım bende ölçüyorum biçiyorum düşünüyorum bunalıma girmemin yüzde seksenide kilo yüzünden gibi geliyor banada .allah yardımcın olsun bebek çok güzel ama sende çalışıyorsun bide emdiği için durmuyoe diyosun zor ablacım haklısın bende kendimi patetes çuvalı gibi hissediyorumvereliniortak şu yürüyüşlere bir başlayabilsem işte eşimden hep onu istedim hergün yürümek istiyorum benim psikolojime yürümek çok iyi geliyor ama tek başıma çıkamıyorum birinin benim elimden tutup hadi yürüyüşe demesi lazım tabi bir süre ondan sonra toparlanırım ama erkeklerde biliysun o duyarlılık yok .o kadar özledimki yürümeyi bizim burayı görsen ablacım yürürken insanın ömrü uzar çok güzel relaks olarak eve dönersin .diyceksinki yürü o zaman işte dedimya beni tutan bişeyler var ama aşacam .sende kendine dikkat et ablacım bak ben yaz dönemini aşırı yoğun geçirdim bedenen ve ruhen çok yoruldum şimdi onların acısı çıkıyor sende kızına yardımcı olama kendinide korumaya al.opuyorumnanaktan

evet,evler kalabalikoldumu is cok daha zor..ama ben burdakikotive sayesinde verdim8kilo..simdilerde cok uzagiz bundan ve ben bikac kilo aldim bayramdanbu yanamafoldumben
nezledeolmusum.. halimibir görseniz varyaaa.agzimacik sac bas daginik eskimolar gibi dolasiyorum kac gündür.. ama artik toparlanalim hadii lütfeeeennnn

mersacim tabiki öyle.. sorun nedir bilemiyorum ama biz hanimlar cok fedakariz..kendimizi düsünmeyide bilmeliyiz :içelim:

bugün yediklerimde biraz toparlandim

sabah: portakal, yarim nar, ve kellogs bir kaseden az
ögle:bir dilim siyah ekmek ve peynir
aksam bir kase corba

dün yediklerimi yazmiyim :mymeka::////////////

merhaba canım dediğin gibi çok fedakarız bide fazla duyarlıyız insanlardanda aynı duyarlılığı göremeyince tepetaklak oluyoruz.bende 20 kiloyu burdan aldığım destekle verdim şimdi birazını aldım ama inşallah toparlanıp tekrar başlıycam.en büyük hatamız birçok işe yetişmeye başkalarının dertlerini çözmeye uğraşırken kendimizi unutmamız sonrada toparlan toparlanabilirsen.

merhaba canım dediğin gibi çok fedakarız bide fazla duyarlıyız insanlardanda aynı duyarlılığı göremeyince tepetaklak oluyoruz.bende 20 kiloyu burdan aldığım destekle verdim şimdi birazını aldım ama inşallah toparlanıp tekrar başlıycam.en büyük hatamız birçok işe yetişmeye başkalarının dertlerini çözmeye uğraşırken kendimizi unutmamız sonrada toparlan toparlanabilirsen.

ins... burdaki motive ile verilebiliyorinsan ..son zamanda diyetten bahsetmez olduk :/

yaa hattta mümkünse canini sikan arkadaslarla gorusmiyceksin bile.. bazi insanlar vardir mutsuzdur surekli
sürekli sorun yaratir , etrafindakileri kücümser yargilar
4 nalaaaa onlari gördün mü 4 nala ((:

dostlar baska,,, onlarda bile dinliyceksin yapabilicegin birsey varsa seve seve ... ama evde oturup hayif hayif hayiflanmiycaksin .. ben tek care öyle buldum .. cokta arkadasim var.. valla bir ehlikeyifler ki sorma.. ama dünya güzeli gibi hepsi.. neden? rahatliktan..
duyarli olalim ama kendimizi hirpalamadan üzmeden..valla gayri böyleee bir elimde cimbizzzzz bir elimde aynaaaaaa umurumdaki bu dünyaaaaaa (bülent beydende nefret ederim akannehir)

dün sinemaya gitmistim arkadaslar.. yanimiza iki yeniyetme geldi kiz "kikikikikiki kikikiki" esime dedim "bu yanimdaki gerizekali böyle gülücekmi ki hep?" HIK diye kesildi gülme.. meger türkmüs
gülme sirasi bendeydi "kikikiki kikikiki"

aaaa kallisim bak uyuşma demişsin ya. bundan yıllar evel çok antibiyotik kullandığım dönemde böyle bir sorun yaşamıştım bende ağzımın içinde silimde yaşıyodum bunu tamamen his kaybı gibi bişi oluyordu .tad alamıyordum doktora gittiğimde içtiğim antibiyotikleri yüzünden ağzımdaki faydalı baktariler ve mantarlarda öldüğü için böyle his kaybına neden oluyormuş acep sendede varmı böyle durum .

mersa canım soğuk rüzgarlar demişsin umarım halledilmeyecek atlatılmayacak durumlar değildir. keşke elimizden bişielr gelse

Back
X