Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar bu hafta gececi eşim o yüzden sabahları pek gelemicem.. birlikte diyet işini ne yapıyoruz arkadaşlar karar verebildiniz mi? liste bulalım bir an önce.. yılbaşında kaçıracaklar da o gün bozarlar ertesi gün hafif geçirirler hallolur boşuna ertelemeyin hayatıııııı kaydirigubbakcemile4

günaydınlar güzel takımım benimde yarın doktor randevum var sonucuna göre takıma veda edip etmiyeceğim belli olacak allahın izniyle hayırlı haberlerle dönersem sizlere veda edicem doğumdan sonra eğer takım halen burda olursa aranıza geri dönerim canlarım

ben geldimmm.. hastahane çıkışı marketede uğradım geç döndüm o yüzden..
şu an için bir sonuç almadım aç gitmiştim ama randevu saatim 11.00 di ve bu saatte böbrek üstü bezleri doğru sonuç vermeyecektir dolayısıyla kilo probleminizin tam nedenini anlayamayız dedi doktor hanımcığım :) dilde ki uyuşma içinde tahlillerden sonra sonuç söyleyebilirim dedi... yarın sabahtan gideceğim amaninn bir sürü bir sürü tahlilim var bakalım artık...
canım geçmiş olsun inşallah halledebilmişsindir tahlil işlerini kilonun nedeni belli olsun hemencik zayıflarsın inşallah

kallisim ömürsün ya.delikafadulden
yani yeni yilda demek istedim . dur dur 4 ocak olsunmu? 4 ocakta calismaya basliyorum..
1 ocakta bende ayilamam dolayisiyla yemekte yiyemem heheheheh.
reyhan ablam 31 aralık gecesi yiyoruz 1 ocakta ayılmaya çalışıp bol sıvı alıyoruz :roflol: 2 ocaktada diyet ve spor hayatımıza dönüyoruz anlaşalım bak valla ben sıkıldım artık umudumuda kaybetmek istemiyorum ama hiç ilerlemeden sadece boş boş konuşuyoruz değil mi... yaptık yaptık mafoldumben ocak başlangıcından itibarende tam donanımlı halde başlayamazsak çekip gidelim diyorummafoldumben utanmaya başladım artık azimle mezun olup giden arkadaşlarımızdan..
ayyy cok gec kalmisim 7 saat sonra iste olmaliyim hala buralardayim ya tövbe tövbe.. ne zaman uyuyup dinlenecegim..
hadin hepinizi öpüyorum allaha emanet olun. mersacigim seni görüyorum asagida iyi geceler canim
ablacım çok yorgunsun bide gece gece gezmiş durmuşsun zemuszemus bi daha boş kaldığında ebaydan türkiyeye uygun kargo veya ücretsiz kargo yapan link bulabilirmisin ablam bana yaaa otel için uygun çarşaf nevresim takımı arıyorum, yine amazonda buldum en uygunlarını ama kargo işi çok kötü rastlarsan sende söylersin ablam..

merhaba arkadaşlar,
ben de bir iki gündür giremiyorum,özürler.... iş görüşmelerim filan vardı, biraz da moral bozuk. kusuruma bakmayın.
sıkı yönetim başlıyormuş hee... hiç fena fikir değil ! destekliyorum
canımcığım neden moralin bozuk ki:teselli:
yeni iş görüşmelerin hayırlı olsun...

günaydınlar bu hafta gececi eşim o yüzden sabahları pek gelemicem.. birlikte diyet işini ne yapıyoruz arkadaşlar karar verebildiniz mi? liste bulalım bir an önce.. yılbaşında kaçıracaklar da o gün bozarlar ertesi gün hafif geçirirler hallolur boşuna ertelemeyin hayatıııııı kaydirigubbakcemile4
sıkı listelerden hemen bunalıyoruz ben biraz bakınayım başka bulan olursa ben varım biliyorsunuz... benim tahlillerim 12 gün sonra tekrardan yapılacakmışşakkıdı yani yarım kaldı şimdilik... o zamana kadar boşumalkisalkisalkis
günaydınlar güzel takımım benimde yarın doktor randevum var sonucuna göre takıma veda edip etmiyeceğim belli olacak allahın izniyle hayırlı haberlerle dönersem sizlere veda edicem doğumdan sonra eğer takım halen burda olursa
valla canzicim ben yılbaşına kadar halledelim gidelim diyordum ki artık bundan umudum kalmadı takım sen doğum yapıp kendini toparlayıp dönene dek burada olacaktır merak etme:roflol: daha çok kişiyi doğurturuz biz:roflol:

selam arkadaşlar kallisim sanada slm görüyorum seni. sıkı yönetimmi ilan ediliyor.
yaff benim yemem sapıttı iyice sabahları ne bulursam yiyorum öküz gibi ama akşam oldumu lokmea yemek istemiyorum neden acep.

kallisim ya şu azimle giden arkadaşlar olayına bende katılıyorum sürekli laf laf laf ama icratimis sıfır . nerde kopuyoruz daha doğrusu ben nerde kopuyorum bi bulsam kaldığım yerden başlıcam bende bu gruba girmek istiyorum artık yaa. kendimi daha iyi hissediyorum

gel mustangcım gel bi yerden başlamak lazım toplanalım el ele verelim yoksa olmicak böylekaydirigubbakcemile5

gel mustangcım gel bi yerden başlamak lazım toplanalım el ele verelim yoksa olmicak böylekaydirigubbakcemile5

evet canım ya. sürekli giriyorum sizleri okuyorum ancak kallisinde dediği gibi artık utançtanmı başka bişidenmi diyetle ilgili konuşmaya geçemiyorum çünkü kendimi artık sadece konuşurken görüyorum icraat sıfır çok sıkıldım çokk.

kallistem sana herkese merhaba
artık toparlanmaya başladım arkadaşlar dün yürüyüşe başladım.bu günde yarım saat yürüdüm sabah erkenden ama dondum .şimdi eşimin iş yerinden yazıyorum onu istanbula gönderdim bende koltuğuna kondum elemanları boş bırakmamak lazım.gerçi herkes işini biliyor ama banada değişiklik oldu bakalım işi öğrenebilirsem kocamın işini elinden almayı planlıyorum.iki gündür yememide kontrol etmeye başladım günlerdir ilk defa dün gece aç yattım ve yine açlıktan sabaha karşı uyudum.aç yatmayı özlemişim onu farkettim.eşim 1 hafta istanbulda kalacak o yokken yemek işini düzene sokmayı planlıyorum 1 haftayı atlatırsam zaten gerisi kolay o düzene alışırım.
kallistem san nasıl oldun canım doktora gidecektin.daha geçmişi okuyamadım .

herkese günaydın aklımda kaldığı kadarıyla yazayım hazır siteye girebiliyoken akannehir

mersacım bir hafta kendini sıksan yürüsen inan hepsinden kurtulacaksın, olduğun yerin kıymetini bil kallisim bilir ben burda sabah yürümeye çıksam kaskatı bi halde eve getirirler beni heralde :roflol: o yüzden sabah kalk yemin et bir daha dönemezsin 1 haftadan sonra da kendin bekleyemezsin yürümeye cıkmayı bundan eminim..

kallisim geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir hemen yaz doktordan döndükten sonra dicem ama girebilirsen kaydirigubbakcemile3

benim aklıma bir toparlanma yolu geliyor.. bize zor gelse de daha önce denemiştik.. hepimiz 1 hafta aynı diyeti yapıcaz ve analizimizi yapıcak mustang (kaçamazzzz) hem dertleşiyoruz bu gün bunu yicez ay yarın listede bu var falan diye.. işte analizde de takım içi sıralanıcaz inanın başka bi motive şekli aklıma gelmedi zati kelin ilacı olsa kafasına sürer :roflol:

canım iki gündür başladım yürüyüşe ve kendimi o kadar iyi hissediyorumki sabah sabah biri moralimi bozmaya çalıştı ama o bile başaramadı .spor yapmak bana çok iyi geliyor bu gün iş yerine başladım onun için 6 30 da yürüyüşe çıktım yarımsaat yürüyebildim birazdaha vaktim olupta yürüyeseydim emin ol benide heykel diye sitenin önüne dikerlerdi

ins... burdaki motive ile verilebiliyorinsan ..son zamanda diyetten bahsetmez olduk :/

yaa hattta mümkünse canini sikan arkadaslarla gorusmiyceksin bile.. bazi insanlar vardir mutsuzdur surekli
sürekli sorun yaratir , etrafindakileri kücümser yargilar
4 nalaaaa onlari gördün mü 4 nala ((:

dostlar baska,,, onlarda bile dinliyceksin yapabilicegin birsey varsa seve seve ... ama evde oturup hayif hayif hayiflanmiycaksin .. ben tek care öyle buldum .. cokta arkadasim var.. valla bir ehlikeyifler ki sorma.. ama dünya güzeli gibi hepsi.. neden? rahatliktan..
duyarli olalim ama kendimizi hirpalamadan üzmeden..valla gayri böyleee bir elimde cimbizzzzz bir elimde aynaaaaaa umurumdaki bu dünyaaaaaa (bülent beydende nefret ederim akannehir)

dün sinemaya gitmistim arkadaslar.. yanimiza iki yeniyetme geldi kiz "kikikikikiki kikikiki" esime dedim "bu yanimdaki gerizekali böyle gülücekmi ki hep?" HIK diye kesildi gülme.. meger türkmüs
gülme sirasi bendeydi "kikikiki kikikiki"
arkadaşım aynen tarif ettiğin gibi bir yakınım var hatta aynı yerde oturuyoruz insanları küçümser hakkı olmadan yargılar daha doğrusu kendini bi...... sanar .görüşmiyim diyorum ama ne çare sabah aynı saatte evden çıkmışız ışıklarda farkettim .kırmızı ışıkta arabayla yanyana duruyoruz arabayı biraz daha ileri aldım en azından bir selam veriyim dedim ama geri zekalı beni görünce arabayı bir sürdü yeşil yanmadan geçti.ya sabır dedim sadece güldüm ama böyle insanlara artık hayatımda yer vermiycem.başaramadı moralimide bozamadı gayet iyiyim.
aaaa kallisim bak uyuşma demişsin ya. bundan yıllar evel çok antibiyotik kullandığım dönemde böyle bir sorun yaşamıştım bende ağzımın içinde silimde yaşıyodum bunu tamamen his kaybı gibi bişi oluyordu .tad alamıyordum doktora gittiğimde içtiğim antibiyotikleri yüzünden ağzımdaki faydalı baktariler ve mantarlarda öldüğü için böyle his kaybına neden oluyormuş acep sendede varmı böyle durum .

mersa canım soğuk rüzgarlar demişsin umarım halledilmeyecek atlatılmayacak durumlar değildir. keşke elimizden bişielr gelse

yok be canım rüzgar aynı rüzgar bazen fırtınaya dönüşüyor bazende ılık ılık esiyor .ama istanbula gidecek morali bozuk gitmesin diye rafa kaldırdım şimdilik hallolur inşallah.[

/COLOR]
selamlarrrrr bijom fikrine cani gönülden katiliyorum ama ben yilbasindan sonra katilabilirim size..
yediklerimizi sporlarimizi herseyi yazalim yazmak zorunda olalim. bencede en tesirli sistem bu.. herkes kilosuna esit biriyle eslessin yarissin. birbirini desteklesin. ..
kallisim tahlillerden iyi sonuclar alirsin insallah.
mersacigim bu mevsimde öyle güzel hava ve manzarili bir yerdeysen hic durma canim benim . kendine is edin.. haftada 3 kere en az bir saat yürümeyi. 1 ocaktan itibaren bende basliyorum kismetse. sanada hergün soracagim olurmu??

canım ablacım sözünü tuttum iki gündür yürüyorum .her gün sorarsanda çok memnun olurum .şu an büyük bir gururla söylüyorum acım ama yemiyorum en azından bunu başarmaya başladım.

merhaba arkadaşlar,
ben de bir iki gündür giremiyorum,özürler.... iş görüşmelerim filan vardı, biraz da moral bozuk. kusuruma bakmayın.
sıkı yönetim başlıyormuş hee... hiç fena fikir değil ! destekliyorum

bende destekliyorum canım bende......[

/COLOR]
selam arkadaşlar kallisim sanada slm görüyorum seni. sıkı yönetimmi ilan ediliyor.
yaff benim yemem sapıttı iyice sabahları ne bulursam yiyorum öküz gibi ama akşam oldumu lokmea yemek istemiyorum neden acep.

ay mustang öldüm burda gülmekten yaklaşık 2 aydır bende kendime aynı tabiri kullanıyorum hatta arada çeşni yapıp manda sığır felanda diyorum kendime ama bitti artık inşallah yani ..

kızlar banada bir el verin tam havamdayım..

valla canzicim ben yılbaşına kadar halledelim gidelim diyordum ki artık bundan umudum kalmadı takım sen doğum yapıp kendini toparlayıp dönene dek burada olacaktır merak etme:roflol: daha çok kişiyi doğurturuz biz:roflol:

canım ablacım inşallah sıradaki olanlar var cedric bijoxx mustang belki choco ister hamiş olmayı allahım herkese nasip etsin tabi böylelikle bu takım kapanmaz bizler kilo alıp geri dönücez inşallah allahın izniyle o zaman zayıflama maratonu yeniden başılıcak

mersacım bende az önce ani bir kararla evde spor aletimle çalışmaya başlasam dedim bakalım inşallah başlarım çikolatım ve seni örnek aldım :))

canzim canım sağlıkla al bebeğini inşallah sıra bijomda şimdi mustangımda var tabi ama cedricimin az bir zamanı var bana göre ama allah bilir tabiki olursada hayır demeyiz hehehee :)) çikolatım çalışsın hayatında ki pürüzlerin olmadığına emin olsun sonra bebek istesin :)) ona şimdilik yasakladım hahahaa allah beni napmasın heeeeeee...

mersacım bende az önce ani bir kararla evde spor aletimle çalışmaya başlasam dedim bakalım inşallah başlarım çikolatım ve seni örnek aldım :))

canzim canım sağlıkla al bebeğini inşallah sıra bijomda şimdi mustangımda var tabi ama cedricimin az bir zamanı var bana göre ama allah bilir tabiki olursada hayır demeyiz hehehee :)) çikolatım çalışsın hayatında ki pürüzlerin olmadığına emin olsun sonra bebek istesin :)) ona şimdilik yasakladım hahahaa allah beni napmasın heeeeeee...

canım sen iradeli bir insansın bence başlıycam dersen yaparsın benim gibi olmadığın kesin bütün gün gayet iyi gitti ama akşam aman allahım kendimden utanıyorum bu ne iradesizlik ne bulduysam sildim süpürdüm .mafoldumben yarın kendime ceza verecem yetişebilirsem akşamda yürüycem.kesinlikle yememede dikkat edecem artık karar verdim.

canzi bebek sevecez bol bol ay benimde canım çekti ama doğuramıyorum allahım isteyen herkese kısmet etsin benim de çocuklarıma sağlık versin bende kuş besliyorum napiyim.

iyiakşamlar güzel hatunlar,
bugün 20 dk yürüyüşle güne ve spora başlamış bulunmaktayım.dışarda işim olmasına rağmen,yürüyüşümü yapmadan çıkmak istemedim.yediklerim de gayet yerinde ve düzenliydi.inş hep böyle gider .
not : tabii ki 20 dk az ama aylar sonra çok yüklenmek istemedm,arttıracağm...

yasağına uyacağım kallisim...sanırım zorunluyum artık zaten:)

ayy keşke ben de gece yemek istemesem de,sabah yesem.ne güzel mustangım

kallistem sana herkese merhaba
artık toparlanmaya başladım arkadaşlar dün yürüyüşe başladım.bu günde yarım saat yürüdüm sabah erkenden ama dondum .şimdi eşimin iş yerinden yazıyorum onu istanbula gönderdim bende koltuğuna kondum elemanları boş bırakmamak lazım.gerçi herkes işini biliyor ama banada değişiklik oldu bakalım işi öğrenebilirsem kocamın işini elinden almayı planlıyorum.iki gündür yememide kontrol etmeye başladım günlerdir ilk defa dün gece aç yattım ve yine açlıktan sabaha karşı uyudum.aç yatmayı özlemişim onu farkettim.eşim 1 hafta istanbulda kalacak o yokken yemek işini düzene sokmayı planlıyorum 1 haftayı atlatırsam zaten gerisi kolay o düzene alışırım.
kallistem san nasıl oldun canım doktora gidecektin.daha geçmişi okuyamadım .

toparlanmaya başlamana sevindim cnm,her inişin bir çıkışı vardır işte böyle :)

canım ablacım inşallah sıradaki olanlar var cedric bijoxx mustang belki choco ister hamiş olmayı allahım herkese nasip etsin tabi böylelikle bu takım kapanmaz bizler kilo alıp geri dönücez inşallah allahın izniyle o zaman zayıflama maratonu yeniden başılıcak

canım benim,senin adına çok seviniyorum. inş sağlıklı bir bebişin olur...
benim artık uzak bir ihtimal... boşanıyorum

selamlarrrrrr.
ancak girebildim kaan beyin kaprislerinden :)) allahim cok tatli oldu ya ne diller däküyor bana neler demeye calisiyor görseniz .konusmak isterken agzi bir sekillere giriyor arada gözlerini deviriyor ellerini ovalayip duruyor.neyse

artik havadan sudan degil diyetten konusacagiz sohbet kanalimi burasi dermisim..

ha kallisim aynen dedigin gibi.. yilbasi gecesi yiyoruz hatta iciyoruz devriliyoruz sabaha ayilmaya calisarak bolca terkos tüketiyoruz.vede diyetimize basliyoruz.. kallisim artik kacamak falan yok nerdeyse bir sene kacamak yaptik. artik kendiyle gurur duyan incelen inceldikcede mutlu olan hanimlar olacagiz. güzellikle olmuyorsa bijom gibi yemin edecegiz. ben anlamam bu yaz beyaz etegimi giyecegim banane.:kızgın:

mersa yeni yila kadar kilo alma yürüyüsünü oturtmaya calis yeter. tamammi canim 2010 yili bizim yilimiz olacak

mustangim. senin avareliginde yeter. aldirma elime sopayi.. hep beraberr hep beraber kimse geride kalmiyacak..tememmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????

cikolatam canim benim düzelme yok demekki. sonuc belliydi demiyecegim.onu sevdigini biliyorum. cok aci cektin.. ah bülbülüm sen mutlu olmayi hakediyorsun.. hayatina bir düzen getirdigini görmek isterdim.ne desem seni üzecegim biliyorum güzelim..onun icin en iyisi birsey demiyecegim.. rabbim hakkinda hayirlisini yazsin insallah.. canim benim..:teselli:

Son düzenleme:
selammmmmm

ayyyy aslindaaa cok sinirliyim .. bir bir siraliycam hepsini a,a once reyhan ablaya selam en guzel anlardir eminim torununuzla gecirdiginiz saatler hayal edebiliyorumopuyorumnanaktan

chokocumm merabaa.. hayirdir canim bi sorun mu var? hersey yolunda gibi?

bugünki gerginliklerim söyle
kizimada kizdim ama neyse ondan bahsetmiyim
aksam koca tabak mantari indirdim mideye deli oldum deli oldum deli oldum

sonracimaaa hani ben bir örgü örüyordum yaaaa olmadiiiimafoldumbenmafoldumben bugun az once bitirdim cok buyuk olmuss sacma sapan bisey olmusssss
esim gördüüü " ohhaa yuhh" gibi bilumum argo $a$ma kelimeleri kullandi.. ama sonra bi akil verdi " at dedi kaynara at kücülür.. bak üstümdekine ":roflol::roflol:sırnaşık şey harbiden üstün en sevdigim yün kazagi kollar kisalmis hareket edince göbek aciliyo:roflol::roflol::roflol:.. öyle yapim miiii????? ise yarar miii??mafoldumbenmafoldumben cok sinir oldum üzüldüümmm

daha bitmedi

bugün hani hedilesmemiz varya postada cok sinir bozucu seyler yasadim ve dinledim isitttim cok moralim bozuldu..(isimi hallettim onu soyliiimmm parantez icinde)
ama isttiklerimi sonra paylasicamm.. gizlilik kurali, heycan kurali vs vs yüzünden

yada paylasim mi üstü kapali:hulya:

yaaaa benim su örgümmaa bir careeeeee mafoldumben yarin 90derecede kaynatcam

günaydınlarr...

elime bu gün ilk aldığım bir bardak suyum oldu neyse bir de diyet bulursak bir kaç gün düzene girince sonrası geliyor bakalım artık..

mersacım her konuda idareli olabiliyorum ama yemek konusunda değilim aslına bakarsan iradede değil bu hayatımda ki en ufak sorun ve sıkıntıyı yiyerek halletmeye çalışıyorum bu yüzden 100% pozitif olmadan hayatın her köşesinden zevk almadan diyetede başlayamıyorum işte bu sallantılı dönemim az bir şey daha sürer tahminimce..

reyhan ablam kaanı merak ediyorum bir ara minnacık bir foto eklede gözümüz gönlümüz bayram etsin..

çikolatım gece çıkmak zorunda kaldım canım bakamadım şimdi bakacağım konuna ama ben hiç umut vermemiştim biliyorsun ki baştan nasıl giderse devamı öyle geliyor büyük ihtimalle ilişkilerin ha-a-aa düzelen olmaz mı olur tabiki ama kendini yıpratmaya değmiyor inan ki değmiyor, hayatın da yaşanmamışlıklarla dolu kocaman bir boşluk oluşuyor..sevgi, aşk bazen yaşadıklarını görmezden gelmene sebep oluyor ki sende çok görmezden gelip çaba sarfettin ama nereye kadar harcayabilirsin sevgini, aşkını hayatını... . hakkında hayırlısı canım benim...

Çikolatım okudum konunu canım ama oaya hiç yorum yapmadım şimdiye dek biliyorsun, tek söyleyeceğim şey artık kendine eziyet etme bitanem yoksa hayatın böyle pişmanlıklarla geçip bitecek, yaşadıklarını haketmiyorsun, layık olduğuğun yaşam için uğraşma artık hayatına geri dön.... haddim değil yorum yapmak ama baştan beri yazdığım doğrultuda ilerliyor biliyorsun değişmez dedim değimiyor, aşkın sevgin senin çaban önüne geçemediyse bu zaman süreci içinde bu tavırların dahada başka bir şey geçemez canım artık kapanmayan yaralarınız var bu yaraların olduğu parmakları kesip atın kendi hayatınıza dönün kangren olmuş ilişkiler hayatlarının sonuna dek hasta yaşarlar...

herkese günaydın sabah yürüyüşümü yaptım geldim hemde bu gün 1 saat toparlanıyorum artık allahım sana şükürler olsun.kızlar hep beraber asılacaz bu işe birimiz hepimiz hepimiz birimiz için....opuyorumnanaktan

Back
X