Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese günaydın sabah yürüyüşümü yaptım geldim hemde bu gün 1 saat toparlanıyorum artık allahım sana şükürler olsun.kızlar hep beraber asılacaz bu işe birimiz hepimiz hepimiz birimiz için....opuyorumnanaktan

mersacım canım günaydın... bende bir bardan su ve bir şekersiz nescafe içtim sadece ufacık bir kraker attım ağzıma günlerdir yedim yedim ne bulduysam yeter artık dedim tekrar sağım solum ağrımaya başladı hareketsizlikten ve kilo almaktan.. destekle götürürüz biz bu işikaydirigubbakcemile5

stresten koruyan 1 günlük diyet
sabah
1 dilim bugday ekmegi
5-6 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal veya pekmez

ara
2 adet ceviz

öğlen
beyaz ve kırmızı lahana salatası
1 dilim bugday ekmeği veya 1 dilim ıspanaklı börek
1 kase mercimek corbası

ara
7-8 fındık

akşam
100 gr uskumru balığı
marul-maydanoz salatası
1 dilim buğday ekmeği

yatmadan
1 adet muz veya 1 bardak süt

izleyeniniz vardır gürkan kubilay tv de onu izliyorum ben de yazayım dedim şu verdiği diyeti

herkese günaydın bu arada opuyorumnanaktan

bazen ben görünmez oluyorum heralde.. neyse ben yine deniyerek ögrenicem her zamanki gibi

yok tız sen geç geliyosun diye diğer işlemlerimi bitirince yazayım dedimyerimseniben
iplerinin içinde yün karışımı yoksa kaynatsanda ufaltamazsın örgünükafamçokkarıştı ipinin etikenine bakıp yazarsın %100 kaç wool yazıyor ona göre sonuç alırsın yoksa değişme olmazopuyorumnanaktan

canım ablacım inşallah sıradaki olanlar var cedric bijoxx mustang belki choco ister hamiş olmayı allahım herkese nasip etsin tabi böylelikle bu takım kapanmaz bizler kilo alıp geri dönücez inşallah allahın izniyle o zaman zayıflama maratonu yeniden başılıcak
insaallah canzı sız ıkıncılerı dogurursunuz ya ben zayıflayıp hamıle kalana kadar.umarım kalp atıslarını sorunsuz duyarsınız canım
mersacım bende az önce ani bir kararla evde spor aletimle çalışmaya başlasam dedim bakalım inşallah başlarım çikolatım ve seni örnek aldım :))

canzim canım sağlıkla al bebeğini inşallah sıra bijomda şimdi mustangımda var tabi ama cedricimin az bir zamanı var bana göre ama allah bilir tabiki olursada hayır demeyiz hehehee :)) çikolatım çalışsın hayatında ki pürüzlerin olmadığına emin olsun sonra bebek istesin :)) ona şimdilik yasakladım hahahaa allah beni napmasın heeeeeee...
kallıstem sımdı bu az zaman cok zaman anlamındamı yoksa az zaman anlamındamıCADIARZU
yasağına uyacağım kallisim...sanırım zorunluyum artık zaten:)

ayy keşke ben de gece yemek istemesem de,sabah yesem.ne güzel mustangım

toparlanmaya başlamana sevindim cnm,her inişin bir çıkışı vardır işte böyle :)

canım benim,senin adına çok seviniyorum. inş sağlıklı bir bebişin olur...
benim artık uzak bir ihtimal... boşanıyorum
chocolate canım ıns mutlu eder bu yenı durumun sonucu senı hakedıyosun cunku herseyın en ıyısını
selamlarrrrrr.
ancak girebildim kaan beyin kaprislerinden :)) allahim cok tatli oldu ya ne diller däküyor bana neler demeye calisiyor görseniz .konusmak isterken agzi bir sekillere giriyor arada gözlerini deviriyor ellerini ovalayip duruyor.neyse

artik havadan sudan degil diyetten konusacagiz sohbet kanalimi burasi dermisim..

ha kallisim aynen dedigin gibi.. yilbasi gecesi yiyoruz hatta iciyoruz devriliyoruz sabaha ayilmaya calisarak bolca terkos tüketiyoruz.vede diyetimize basliyoruz.. kallisim artik kacamak falan yok nerdeyse bir sene kacamak yaptik. artik kendiyle gurur duyan incelen inceldikcede mutlu olan hanimlar olacagiz. güzellikle olmuyorsa bijom gibi yemin edecegiz. ben anlamam bu yaz beyaz etegimi giyecegim banane.:kızgın:

mersa yeni yila kadar kilo alma yürüyüsünü oturtmaya calis yeter. tamammi canim 2010 yili bizim yilimiz olacak

mustangim. senin avareliginde yeter. aldirma elime sopayi.. hep beraberr hep beraber kimse geride kalmiyacak..tememmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????

cikolatam canim benim düzelme yok demekki. sonuc belliydi demiyecegim.onu sevdigini biliyorum. cok aci cektin.. ah bülbülüm sen mutlu olmayi hakediyorsun.. hayatina bir düzen getirdigini görmek isterdim.ne desem seni üzecegim biliyorum güzelim..onun icin en iyisi birsey demiyecegim.. rabbim hakkinda hayirlisini yazsin insallah.. canim benim..:teselli:
reyhan ablcıgım soylemısmıydım dah once senı cok sevdıgımı
selammmmmm

ayyyy aslindaaa cok sinirliyim .. bir bir siraliycam hepsini a,a once reyhan ablaya selam en guzel anlardir eminim torununuzla gecirdiginiz saatler hayal edebiliyorumopuyorumnanaktan

chokocumm merabaa.. hayirdir canim bi sorun mu var? hersey yolunda gibi?

bugünki gerginliklerim söyle
kizimada kizdim ama neyse ondan bahsetmiyim
aksam koca tabak mantari indirdim mideye deli oldum deli oldum deli oldum

sonracimaaa hani ben bir örgü örüyordum yaaaa olmadiiiimafoldumbenmafoldumben bugun az once bitirdim cok buyuk olmuss sacma sapan bisey olmusssss
esim gördüüü " ohhaa yuhh" gibi bilumum argo $a$ma kelimeleri kullandi.. ama sonra bi akil verdi " at dedi kaynara at kücülür.. bak üstümdekine ":roflol::roflol:sırnaşık şey harbiden üstün en sevdigim yün kazagi kollar kisalmis hareket edince göbek aciliyo:roflol::roflol::roflol:.. öyle yapim miiii????? ise yarar miii??mafoldumbenmafoldumben cok sinir oldum üzüldüümmm

daha bitmedi

bugün hani hedilesmemiz varya postada cok sinir bozucu seyler yasadim ve dinledim isitttim cok moralim bozuldu..(isimi hallettim onu soyliiimmm parantez icinde)
ama isttiklerimi sonra paylasicamm.. gizlilik kurali, heycan kurali vs vs yüzünden

yada paylasim mi üstü kapali:hulya:

yaaaa benim su örgümmaa bir careeeeee mafoldumben yarin 90derecede kaynatcam
pia ne guldum ya erkekler hep aynı ısde kazagı yanlarından ıcerı dıkmeyı denesen olmazmı
yok tız sen geç geliyosun diye diğer işlemlerimi bitirince yazayım dedimyerimseniben
iplerinin içinde yün karışımı yoksa kaynatsanda ufaltamazsın örgünükafamçokkarıştı ipinin etikenine bakıp yazarsın %100 kaç wool yazıyor ona göre sonuç alırsın yoksa değişme olmazopuyorumnanaktan

mersacım bende az önce ani bir kararla evde spor aletimle çalışmaya başlasam dedim bakalım inşallah başlarım çikolatım ve seni örnek aldım :))

canzim canım sağlıkla al bebeğini inşallah sıra bijomda şimdi mustangımda var tabi ama cedricimin az bir zamanı var bana göre ama allah bilir tabiki olursada hayır demeyiz hehehee :)) çikolatım çalışsın hayatında ki pürüzlerin olmadığına emin olsun sonra bebek istesin :)) ona şimdilik yasakladım hahahaa allah beni napmasın heeeeeee...

allahım sizlerden razı olsun ablacım inşallah sizlerde kilocuklarınızı biran önce verirsininiz ve mutlu olursunuz

canım sen iradeli bir insansın bence başlıycam dersen yaparsın benim gibi olmadığın kesin bütün gün gayet iyi gitti ama akşam aman allahım kendimden utanıyorum bu ne iradesizlik ne bulduysam sildim süpürdüm .mafoldumben yarın kendime ceza verecem yetişebilirsem akşamda yürüycem.kesinlikle yememede dikkat edecem artık karar verdim.

canzi bebek sevecez bol bol ay benimde canım çekti ama doğuramıyorum allahım isteyen herkese kısmet etsin benim de çocuklarıma sağlık versin bende kuş besliyorum napiyim.

canım çok teşekkürler inşallah sizlerde kilocuklarınızdan kurtulunca böyle sevineceksiniz
bende bu bebeği çok bekledim allahım inşallah hayırlı kılmıştır kucağıma almayı nasip etmiştir bende çokkkkk mutluyummm allahım isteyen herkese yaşatsın

canım benim,senin adına çok seviniyorum. inş sağlıklı bir bebişin olur...
benim artık uzak bir ihtimal... boşanıyorum

canım çok üzüldüm ama senin artık bu kadar üzülüp yıpranmana gönlüm razı değil allahım hakkında hayırlı olanı versin inşallah senin için bundan sonra herşey daha güzel olacak hep birlikte olacağız sana destek olmaya her zaman hazırız canım bizler senin yanındayız bunu unutma

herkese merhaba kac gundur gelmıyorum unuttum valla.cok yogundum ama sacma ıslerle.ama super hıssedıyorum kendımı spor yapıyorum yuruyorum.yagmur bıle hızımı kesemedı.bugunde yurumek ıstıyorum ama evde temızlık var.bakalım artık dun yedklerımı de yazayım sıze
sabah 1 dl tb ekmek yarım rulo petnır
ara 2 mandalına
ogle 2 tane 1 lıra buyuklugunde pogaca 1 bardak cay(dısardaydım ve cok umusdum.)
ara 1 bardak lıgt sut 1 elma
aksam 2 kasık kuru fasulye salata
ara 1 muz

insaallah canzı sız ıkıncılerı dogurursunuz ya ben zayıflayıp hamıle kalana kadar.umarım kalp atıslarını sorunsuz duyarsınız canım

canım allahım birinciyi nasip etsinde ikinciye seni beklerim ayol ama sende zayıflayacaksın merak etme allahın izniyle ve ardından hemen hamiş olacaksın bende 60 adüşmeye çalışırken 76 oldum hamile kaldım inşallah şimdi fazla kilo almadan 9 ayı doldururum

cedricim canım benim ay ne bileyim içimden bir his senin yakın zamanda bunu yaşayacağını söylüyor bu yüzden kilo vermeyi biraz daha hızlandırmanı çok istiyorum... az dediğim cidden az zamandı hahahaa :)) açıklayıcı oldumu..

Pia-a-a-a-a-a-a-aaaa yine mi görünmez oldun tısss :)) tamam itiraf ediyorum mafoldumben sabah aklımdaydı çikolatımın konusuna dalınca unuttum yazmayı:kedi:

cedricim süper beslenmişsin tebrik ederim valla...

canzicim dikkat edersen almazsın canım hamur işi yemeyip sebze meyve yoğurt çok tüketmeye çalış ben ufak kızımın hamilelği planlı değildi 82 ile başlayıp 91 ile bitirmiştim...

bijom baktı baktı takım stresten kendine gelemiyor 1 günlük kendimize gelebileceğimiz liste bulmuş allahım çok güldüm... listeye henüz bakmadım bakınca yazarım..

canım allahım birinciyi nasip etsinde ikinciye seni beklerim ayol ama sende zayıflayacaksın merak etme allahın izniyle ve ardından hemen hamiş olacaksın bende 60 adüşmeye çalışırken 76 oldum hamile kaldım inşallah şimdi fazla kilo almadan 9 ayı doldururum
bekle benı o zaman canzı ıns ıkıncıye sana yetısırımkaydirigubbakcemile.ıns almazsın fazla kılo bence kontrole gıttıgın hastenede bıde dıyetısyene gıt ne yıyecegını belırlesın.yoksa tum kadınlar ıkı kısılık beslenmen konusunda ısrar ederler
cedricim canım benim ay ne bileyim içimden bir his senin yakın zamanda bunu yaşayacağını söylüyor bu yüzden kilo vermeyi biraz daha hızlandırmanı çok istiyorum... az dediğim cidden az zamandı hahahaa :)) açıklayıcı oldumu..

Pia-a-a-a-a-a-a-aaaa yine mi görünmez oldun tısss :)) tamam itiraf ediyorum mafoldumben sabah aklımdaydı çikolatımın konusuna dalınca unuttum yazmayı:kedi:
hımm sımdı anlıyabıldım kallısım senı bende oyle hıssedıyorum dermısım.sıze bahsetmedım ama c tesı sabahı tekrar gebelık testı yaptım ve pozıtıf cıkdı benı gormelıydınız nasıl panıkledım allah ım anlatamam aksam esım gelınce kan testı ıcın hastene hastane gezdık pazartesıden once sonuc vermeyız dedıler .neyse 5. hastanede falan tahlıl oldum benkı kan aldırmakdan olasıye korkan kısılık bebegım ıcın bebegım ıcın dıyerek 2 dk da tahlıl oldum.esım cok heyecanlandıgı ıcın hastanede ıkı saat bekledık ve tahlıl sonucumuzu aldık.ama o zamana kadar ne planlar yapdık esım eger hamıleysem arabayı bursa ya surecegını evlerının onune kadar durmayacagını nasıl haber verıcegını hatta hemen bebege bır kıyafet alacagını bıle planladı.sonuc mu negatıfdı.yıkıldım yıkıldık.ama ben bıraz dusununce saglıklı olanın bu olduguna karar verdım aramızda bu konuyu hıc konusmadık esımle ama ...sımdı bu olay benı daha gaza getırdı.
bijom baktı baktı takım stresten kendine gelemiyor 1 günlük kendimize gelebileceğimiz liste bulmuş allahım çok güldüm... listeye henüz bakmadım bakınca yazarım..
lıste cok guzel hem strese hem kılolara ıyı gelecek gıbı gorunuyor.bu arada kallıste gecen sene sana oldugu gıbı benım canım sadece salata cekıyor ama eksılı eksılı ne koysam ıcıne onu dusunuyorum.nar eksılı yada lımomlu havuc mor lagana marul hımm-tatlicadiarzu-

hımm sımdı anlıyabıldım kallısım senı bende oyle hıssedıyorum dermısım.sıze bahsetmedım ama c tesı sabahı tekrar gebelık testı yaptım ve pozıtıf cıkdı benı gormelıydınız nasıl panıkledım allah ım anlatamam aksam esım gelınce kan testı ıcın hastene hastane gezdık pazartesıden once sonuc vermeyız dedıler .neyse 5. hastanede falan tahlıl oldum benkı kan aldırmakdan olasıye korkan kısılık bebegım ıcın bebegım ıcın dıyerek 2 dk da tahlıl oldum.esım cok heyecanlandıgı ıcın hastanede ıkı saat bekledık ve tahlıl sonucumuzu aldık.ama o zamana kadar ne planlar yapdık esım eger hamıleysem arabayı bursa ya surecegını evlerının onune kadar durmayacagını nasıl haber verıcegını hatta hemen bebege bır kıyafet alacagını bıle planladı.sonuc mu negatıfdı.yıkıldım yıkıldık.ama ben bıraz dusununce saglıklı olanın bu olduguna karar verdım aramızda bu konuyu hıc konusmadık esımle ama ...sımdı bu olay benı daha gaza getırdı.

-

o anlar dogruyu düsünmek cok zor..neyse ki sen basarmissin..okurken bende üzüldüm.. aslinda üzülücek birsey yok.. zaten zamani vardi diymi? susuyim ben

kallisim yemin ederim düsündüm yazdigini.. cunku gercekten cok ince ve kesinlikle cok iyi niyettlisin .. ins real hayatinda bu iyiligini suistimal etmiyorlardir.. sorun su canim BIZ BIR TAKIMIZ
zaten diyetteki aksaklikta burdan doguyor

cedricim kesinlikle sağlıklısı bu canım ama eşin üzülmüş yazık kıyamam.. çabucak çabucak ilerleyelim o zaman..

salata için son günlerde takıntı haline getirdiğim beyaz lahana kıyıyorum incecik, içine havuç rendeliyorum 2 kaşıkta mısır ekleyip yoğurt ve baharat limon vs ekliyorum evdekilerde çok sevdiler bunu...yemek niyetine bile yenebilir...

Piacım sosyal hayatım olmadığı için suistimal gibi bir problemim yok ama insan içine çıktığımda hep üzülen bir kişiliğimdir :)) neyse sağlık olsun..

yaaaa-a-a-a-a-a-aaa ben artık totomu kapatan tunikler deği de bunun gibi tunikler giymek giydiğimi yakıştırmak istiyorum

2009092718450173499.jpg

Piacım sosyal hayatım olmadığı için suistimal gibi bir problemim yok ama insan içine çıktığımda hep üzülen bir kişiliğimdir :)) neyse sağlık olsun..

yaaaa-a-a-a-a-a-aaa ben artık totomu kapatan tunikler deği de bunun gibi tunikler giymek giydiğimi yakıştırmak istiyorum

2009092718450173499.jpg
umarım tez zamanda giyersın kalişim ..a.s.

ben sabah atmistim makinaya aslinda yünlüydü ama hic bir degisiklik olmamis sökücem tamamen .. sizce bir yipranma olur mu iopte kullanmiyayim mi o ipi? yoksa kullanilir mi? cok ozel bi ip degildi zaten?

osekilde dolapda surundurmem kalabalik yapiyo

ben sabah portakal yedim ve yogurt
oglen kereviz salatasi

:roflol: :roflol: son günlerdeki durumumuza bakaraktan 1 gün anca dayanırız dedim yazdım hahaha

pia cım ben olsam ne üzülürdüm ha emek ver ör ör eşin dalga geçsin kötükedihüso iyi kızmamışsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla geçen gün fotosunu eklediğim atkıyı takmadı hiç eşim ben de kardeşime yollicam onu bir daha da sana hiç bişe örmicem dedim şimdi elimdeki kendime yaptığım sadece sık iğneden oluşan atkının peşine ama zor veririm biraz :umursamaz:

cedric canım arkadaşlarımdan biliyorum ben hamilelik testi sürecini insan 5 dk da bile neler düşünüyor ki kan testi daha ciddi gibi geliyor insana sanki kan testi daha ileri safha pozitif çıkıcakmış gibi ama hep derim orda bi yerdeler ve sıralarını bekliyolar opuyorumnanaktan annelerinin en uygun zamanında gelicekler inanıyorum canım :emir_bebek:

kallis benim totom küçük ama ben yine de uzun seviyorum ve dolabımda 1 tane yok şimdi farkettim kaydirigubbakcemile3 alayım bari ben de uzun bi kazan hırka vs..örmeyi bilsem örücem ama atkı bere takılıyorum her zamanki gibi :roflol:

ben de yazim yediklerimi:
dün
sabah: 1 paket sunta, 1 kase yogurt
ara: 2 mandalina
öğlen: 1 biber dolması, 5 yaprak sarması, 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: 5-6 fındık
akşam:yok (mustang nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
1 litre su, sabah elma sirkesi bal

bugün:
sabah: 2 dilim kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, zeytin
ara: 2 mandalina
öğlen: 1 tabak ıspanak, 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: (5-6 fındık yerim heralde ya da süt içerim tarçınlı)
akşam: yemicem
daha yarım litre su içitim hiç içmek istemiyorum kahretsin bi de elma sirkeli ballı su)

geçmişe şöyle bir göz gezdirdim ama acilen çıkmam lzm,2 saat sonra dönmeyi planlıyorum. o zaman yazacağım cevapları...
ben de yediklerimi yazayım hem elimden geldiğince.
görüşürz..

Back
X