selamlarrrrrr.
ancak girebildim kaan beyin kaprislerinden :)) allahim cok tatli oldu ya ne diller däküyor bana neler demeye calisiyor görseniz .konusmak isterken agzi bir sekillere giriyor arada gözlerini deviriyor ellerini ovalayip duruyor.neyse
artik havadan sudan degil diyetten konusacagiz sohbet kanalimi burasi dermisim..
ha kallisim aynen dedigin gibi.. yilbasi gecesi yiyoruz hatta iciyoruz devriliyoruz sabaha ayilmaya calisarak bolca terkos tüketiyoruz.vede diyetimize basliyoruz.. kallisim artik kacamak falan yok nerdeyse bir sene kacamak yaptik. artik kendiyle gurur duyan incelen inceldikcede mutlu olan hanimlar olacagiz. güzellikle olmuyorsa bijom gibi yemin edecegiz. ben anlamam bu yaz beyaz etegimi giyecegim banane.
mersa yeni yila kadar kilo alma yürüyüsünü oturtmaya calis yeter. tamammi canim 2010 yili bizim yilimiz olacak
mustangim. senin avareliginde yeter. aldirma elime sopayi.. hep beraberr hep beraber kimse geride kalmiyacak..tememmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii??????
cikolatam canim benim düzelme yok demekki. sonuc belliydi demiyecegim.onu sevdigini biliyorum. cok aci cektin.. ah bülbülüm sen mutlu olmayi hakediyorsun.. hayatina bir düzen getirdigini görmek isterdim.ne desem seni üzecegim biliyorum güzelim..onun icin en iyisi birsey demiyecegim.. rabbim hakkinda hayirlisini yazsin insallah.. canim benim..:teselli: