Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın güzel takımım kalliste ablacım ben kilo bildirimi yapmaya devam edeyimmi ?? ben her hafta kilo almış olacağım için takıma zararım olur valla :kedi:

pia bende destek olarak sarı kantoron hapı alıyorum .cokda ıyı gelıyor.bısıklet konusu muamma.ıkı yaz once denedım kampda ama olmadı ya koca popomla ustune cıkamadım gercı babamın profesyonel bısıkletıydı.ama ogrenmek ıstıyorum.bende bu gun ıstah patlaması yasıyorum ama proteın agırlıklı beslendım yarın tartı gunu malum.yoksa her hucrem karbonhıdrat diye bagırıyor

ya kantoronun etkisimidir bilmiyorum güzel bir uyku cektim..sabah yine icicem .. gercekten ihtiyacim var.. sanki kötü bir haber alicakmissim gibi atak halindeyim.. profesyonel bisikletlerde koltuklar biraz daha ince oluyor ? bak babacigin bile biniyor..benim babamda cok kullanir bisiklet..yaaa denemelisin kesinlikleee

selamlar canlar,
ben bugün hediyemi yolladım, yarın herkes evinde olsun.yarın ulaşırmış,ona göre :)

pia cığım biliyor musun ben de hiç bisiklet süremedim. küçükken babam çok heves edip almıştı bana(babası ona alamamış diye,o hemen almıştı bana) ama ben bir kere düştüm birdaha da binmedim.muhtemelen harika birşeydir...
evet bu aşk fazla ona, burası kesin!

bende yolladim hediyemi:lepi: bir hafta fln oluyor.. uzun sürer diye düsündüm .. bide acaip tez canliyimdir..
benim iki abim var canim .. ve erkek gibi yetisdim.. kendimi bildim bileli bisiklete binerim.. hatta biz heroyunumuzu bisikletle oynardik yakalambac oynardik mesela...defalarca düstüm.. ama kimin umrunda...seni kibar seniiopuyorumnanaktan

hayatım sabah 9 da bir çıktım dün akşam 4 te ancak evdeydim deli gibi bir koşturma sürdü... alişin durumunu anlatmıştım daha önce sana arkadaşlarada yazayım şimdide onlarda bilsinler işte dün onu doktora kontrole götürdüm yine hormonlarına bakılması rutin tahlillerin yapılması için aynen bendede olduğu gibi onunda serbest tiroidi normalin 1 rakam üzerinde çıktı onuda henüz doktoruna göstermedim ama durumunun gayet normal olduğunu söylediler dün yine biraz daha içim rahat artık, kemik boyunun ve vücut ağırlığının 13 yaşındaki bir çocuğa denk geldiğini söylediler..

sizede anlatıyım hemen.. benim minik 10 yaşında olan kızım 2 ay önce regl dönemine girdi benimde eteklerim tutuştu tabiki hormanal bozukluğu var dedim horonlu gıdalar tüketildiği için dedim çok alevlendim bir ara çok korktum dediğimdede haklıyım yediklerimizin yaşamımızın çok etkisi var tabiki.. hemen doktor tahliller filan şimdide rutin kontrole gidiyoruz.... bir kaç zaman erteleyebiliyorlarmış ama şampuanı dahil herşey organik tüketilecekmiş ama bizim doktorlarımız bu dönemi ilaçla durdurmak istemediler kemik yaşı büyük olduğu için hormon ilaçlarından kullanacağımıza bu döneme girmesi daha iyi dediler... sizde bebek sahibi olacaksınız arkadaşlar aman dikkat edin regl dönemi yaşı 8 yaşa inmiş artık boy uzaması duruyor biliyorsunuz neyse ki benim ufaklık şu an ablalarıyla aynı boyda... işte durum budur...

Piacım senin bisiklet hediyeni tekrardan okuyunca eşine güldüm aklıma benimde yaşadığım bir şey geldi bende eşimden bir hediye bekliyordum yıllar önce ve eve geldiğinde heyecanla beni çağırdı gel bak diye sonra ufaklığı yolladı ben evden dışarı çıkana dek anne babam bişey aldı çabuk gel diye bende hediyem geldi sandım ama benim ufaklığa alınan bisikleti görünce hüsrana uğradım:roflol: şimdi komik geliyor benim odun kocamın yaptıkları:roflol:

gecmis olsun kallisim..benim kizimda 11 yasinda regl oldu...bende 11 yasinda olmustum.. anneye benzermis kizlar genelde... ayni panigi bende yasadim ama sonra uzun bir süre olmadi biraz büyüdük alistik simdi 12 yasinda ve cok sikta olmuyor daha yeni olmaya basladi yani... benim kizimin boyu 163 seninkinin (adini bilmiyorum sorry)?sinftaki arkadaslarina göre iyi boyu 6. sinifa gidiyor..

enistemizde yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaa gecenn burda bir arkadasimizin imzasinda okudum.. örgü bölümunde hatta örgü icin yorum yazamadim imzasi icin yazdimkaydirigubbakcemile3 erkeklerin odun oldugunu söyleyen özlü sözlü bi cümleydikaydirigubbakcemile3 benimkininde var öyle cok..benim ki hic dinlemez " TAAAAMMMAAAMMMMMMM" der ve her zaman söyledigim aksini yapar ve iddia eder hayir böyle demistin diye..her siparisimde her söyledigimde böyle

mesela birkere esime taze mantar almasini söyluyorum "lütfen taze mantar al konserve DEGIL" kutu kutu konserve almis .. konserve dedin ya ozellikle diyo... bir parfüm vardi bahsettigimiz ben o parfümü begenmemistim hic.. cok populer bi parfüm bence guzel degil demistim .. gitmis 100ml almis gelmisakannehirakannehir ben begendim dedigini sandim diyo hep öyle agzimi acmaya korkuyorum aksini anliyo hep..saf mi ne? cins

gunaydın herkese ay ne mutlu uyandım anlatamam.dıyetım ıyı gıdıyor cok sukur.hava cok yagmurlu ama dısarı cıkmak ıstıyorum.yagmur bu yıl cok mutlu edıyor benı.99.2 kıloyum.bu arada chocolate ıst ıcıne gonderdın galıba 1 gunde gelıyosa:kedi::uhm:.kallıstem ıncırı dun yapdım bugun ara ogunde yıyıcem.ya bana kfc demesın kımse.ıkı zayıf noktam var bırı pızza dıgerı kfc.ama ramazan dakı kızarmıs baklava hamurunda pacanga dan sonra kızarmıs hersey kokuyo burnuma.uzun zamandır yemedım ama sımdı canım cekdı.
kallıste bızım bıde ocean dıye arkadasımız varmıydı.dun aksam grubdaydı hatırlıyamadım ama cagrısım yapdı

simdi kilo mu bildireyim 60,400

cok korkarak ciktim tartiya.. daha fazla cikicagini saniyordum ... listeye göre kilo vermemmis gibi görünsemde gercektende verdim .. gecen haftaki kilomu bilmiyosunuzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3... ucuz atlattik

canzi hosgeldin gunaydin ..canim ilk aylar o kadar almassin..eger dikkat etmek istersen biraz bence devam et bir kac ay..yani benim fikrim .. cunku ben diyetteyken daha saglikli besleniyorum

günaydin cedric bende güzel uyandim kaydirigubbakcemile5 tartida sonra rahatlatti beni.. sende artik iki haneli rakamlardasin degistir artik cizelgeni.. görüceksin bu gidisle arkasi süratle gelicek

ya kantoronun etkisimidir bilmiyorum güzel bir uyku cektim..sabah yine icicem .. gercekten ihtiyacim var.. sanki kötü bir haber alicakmissim gibi atak halindeyim.. profesyonel bisikletlerde koltuklar biraz daha ince oluyor ? bak babacigin bile biniyor..benim babamda cok kullanir bisiklet..yaaa denemelisin kesinlikleee

bende yolladim hediyemi:lepi: bir hafta fln oluyor.. uzun sürer diye düsündüm .. bide acaip tez canliyimdir..
benim iki abim var canim .. ve erkek gibi yetisdim.. kendimi bildim bileli bisiklete binerim.. hatta biz heroyunumuzu bisikletle oynardik yakalambac oynardik mesela...defalarca düstüm.. ama kimin umrunda...seni kibar seniiopuyorumnanaktan

gecmis olsun kallisim..benim kizimda 11 yasinda regl oldu...bende 11 yasinda olmustum.. anneye benzermis kizlar genelde... ayni panigi bende yasadim ama sonra uzun bir süre olmadi biraz büyüdük alistik simdi 12 yasinda ve cok sikta olmuyor daha yeni olmaya basladi yani... benim kizimin boyu 163 seninkinin (adini bilmiyorum sorry)?sinftaki arkadaslarina göre iyi boyu 6. sinifa gidiyor..

enistemizde yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 yaa gecenn burda bir arkadasimizin imzasinda okudum.. örgü bölümunde hatta örgü icin yorum yazamadim imzasi icin yazdimkaydirigubbakcemile3 erkeklerin odun oldugunu söyleyen özlü sözlü bi cümleydikaydirigubbakcemile3 benimkininde var öyle cok..benim ki hic dinlemez " TAAAAMMMAAAMMMMMMM" der ve her zaman söyledigim aksini yapar ve iddia eder hayir böyle demistin diye..her siparisimde her söyledigimde böyle

mesela birkere esime taze mantar almasini söyluyorum "lütfen taze mantar al konserve DEGIL" kutu kutu konserve almis .. konserve dedin ya ozellikle diyo... bir parfüm vardi bahsettigimiz ben o parfümü begenmemistim hic.. cok populer bi parfüm bence guzel degil demistim .. gitmis 100ml almis gelmisakannehirakannehir ben begendim dedigini sandim diyo hep öyle agzimi acmaya korkuyorum aksini anliyo hep..saf mi ne? cins

pıa kantoron sinir sıstemı uzerınde cok etkılıymıs.hafıf depresyonlar ıcın onerılıyor.dıyet yaparken depresyona yakalanma ıhtımalı cok yuksek ozellıkle benım gıbı uzun surdurmesı gerekenler ıcın.bısey cısımcıgı cıkıyomus ortaya ama adını unuttum.onu vucuttan atıyomus.ne süper anlattım demı.profesyonel bısıkletlerın elle tutulacak yerıde bır hayla asagıda oluyor sanırım.bıde o kucucuk seyde oturmak sıkıntılı.benım babam pek keyıflı bır adamdır.ve entresan zevklerı vardır.kamplarda falan bısıklete bıner.esıne cok guldum ya.ısteklerını tersden soyle bari.taze mantar alma dıyınce taze mantar alır boylecekaydirigubbakcemile3

günaydınlar
kallisim geçmiş olsun valla bu hormon işi herkesi mahvetti kadın hastalıkları falan filan herşeyi buna bağlıyolar elden bişey de gelmiyo bu hale getirenler utansın hala gdo mdo muhabbeti dönüyor ortada.. en iyisi köye gidip yerleşmek kendi bahçende üretip yemekk..

pia cım bana bisiklet almadılar annemler bizim oralarda çok bisikletli cocuk ölümü oluyodu o aralar. kızkardeşimle ben artık 1 tur verir misinn diye diye ögrendik bisiklet kullanmayı.. ama hep içimizde ukte kalmıştır.. şimdi var 4-5 senedir bisiklet ama burda binilmiyor burası çok kapalı bir yer bakarlar öküz gibi eşim de istemez zaten ama yazlıkta var kızkardeşimle benim orda çarşıya markete bile bisikletle gidiyorum tek veya kardeşimle veya eşimle.. süper bi duygu oluyor ya kendimi onun üstünde çok özgür hissediyorum..

çikolatım hediyesini yollamış hadi hayırlı olsun ben de aldım ama daha yollamadım bugun veya yarın yollarım heralde..

cedric incirli tatlı hoşuma gider sanıyorum gidip incir alınca bir deneyeyim. aktarlara gidicem zaten ıhlamur alıcam o zaman kuru incir de alırım. tarif için çok teşekkürler canım..

canzicim ne kilo bildirimi canım sen keyfine bak sadece çok şekerli ve çok tuzlu yeme inan çok zararlıymış hamilelikte.. bi de hamur işlerini abartma ama canın çok isterse onuye bee bi daha ne zaman yaşarsın kimbilir keyfini çıkar canım.. kalp atışları için de çok sevindimm inan..

ben de dün eltime gittim, kız istemiştik ya oğluna onlar geldiler oturmaya.. amanın çok kalabalıktı ve ikramlar vardı tabiii 1 lokma bile yemedim sade çay içtim ısrar ısrar ama nelere hayır dediğimi bir tahmin edin oy oy oy :bbo:

dünkü yediklerimi de yazim..
sabah: sunta+yoğurt
ara: 1 mandalina
öğlen: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: limonlu kepek bisküvi+süt+tarçın
akşam: yok
su içemedim elma sirkeli ballı suyumu içtim mi hatırlamıyorum :roflol:

günaydin cedric bende güzel uyandim kaydirigubbakcemile5 tartida sonra rahatlatti beni.. sende artik iki haneli rakamlardasin degistir artik cizelgeni.. görüceksin bu gidisle arkasi süratle gelicek

gunaydın pia hemen degısdırıyorum cızelgemı.cok sevındım kılo durumuna.

pıa kantoron sinir sıstemı uzerınde cok etkılıymıs.hafıf depresyonlar ıcın onerılıyor.dıyet yaparken depresyona yakalanma ıhtımalı cok yuksek ozellıkle benım gıbı uzun surdurmesı gerekenler ıcın.bısey cısımcıgı cıkıyomus ortaya ama adını unuttum.onu vucuttan atıyomus.ne süper anlattım demı.profesyonel bısıkletlerın elle tutulacak yerıde bır hayla asagıda oluyor sanırım.bıde o kucucuk seyde oturmak sıkıntılı.benım babam pek keyıflı bır adamdır.ve entresan zevklerı vardır.kamplarda falan bısıklete bıner.esıne cok guldum ya.ısteklerını tersden soyle bari.taze mantar alma dıyınce taze mantar alır boylecekaydirigubbakcemile3

bi amca toplamis verdi.. aslinda biraz terddütde ettim..ya dogru degilse diye ama cok rahatlatiyor ..3 kez ictim ücündede ayni hissi yasadim ..ayy neler mesela babanin hobileri.. bayilirim öyle ehlikeyf insanlaraa bayilirimmm.. benim bir dönem kosu arkadaslarim vardi 60 yaslarinda beyler..hayati yasiyanlar onlar

yaa benim esim öyle aksi herseyi aksi ..arkadaslarimda öyle diyor ama denemedim henüz.. istanbula gelmisti lütfen alma dedigim seyleri almisti yine.. daha yeni..

günaydınlar
.

pia cım bana bisiklet almadılar annemler bizim oralarda çok bisikletli cocuk ölümü oluyodu o aralar. kızkardeşimle ben artık 1 tur verir misinn diye diye ögrendik bisiklet kullanmayı.. ama hep içimizde ukte kalmıştır.. şimdi var 4-5 senedir bisiklet ama burda binilmiyor burası çok kapalı bir yer bakarlar öküz gibi eşim de istemez zaten ama yazlıkta var kızkardeşimle benim orda çarşıya markete bile bisikletle gidiyorum tek veya kardeşimle veya eşimle.. süper bi duygu oluyor ya kendimi onun üstünde çok özgür hissediyorum..

ben de dün eltime gittim, kız istemiştik ya oğluna onlar geldiler oturmaya.. amanın çok kalabalıktı ve ikramlar vardı tabiii 1 lokma bile yemedim sade çay içtim ısrar ısrar ama nelere hayır dediğimi bir tahmin edin oy oy oy :bbo:

dünkü yediklerimi de yazim..
sabah: sunta+yoğurt
ara: 1 mandalina
öğlen: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: limonlu kepek bisküvi+süt+tarçın
akşam: yok
su içemedim elma sirkeli ballı suyumu içtim mi hatırlamıyorum :roflol:

iradene hayranim yaaaa

.saf mi ne? cins
Haha-ha-hahahahaaa :roflol: çok komik yaa safmı ne demiş :roflol: ama ciddi öyle benimkide top sakal çok yakışır yalvarırım bırak diye inadına keser mafoldumben bu saflık değil uyanıklık:roflol:

benim kızım işte şu an 10 yaşında adıda Aleyna Piacım.. boyu 1.60 çıktı dün.. biraz daha uzar mutlaka dedi doktoru..:sinifsinif:

günaydınlar,

umarım herkes ve sonuçlar iyidir güzel bir gün diliyorum.
kallistecim kızımın doktor randevusu var 11de gideceğim 12yi geçebilir gelmem belki bilemiyorum. Zaten bu hafta sonuçları açıklama sırası da biz de. Eğer işin varsa listeyi bana bırak istersen ben ikisini de eklerim ne de olsa akşama kadar buralardayım.

öpüyorum...

gunaydın herkese ay ne mutlu uyandım anlatamam.dıyetım ıyı gıdıyor cok sukur.hava cok yagmurlu ama dısarı cıkmak ıstıyorum.yagmur bu yıl cok mutlu edıyor benı.99.2 kıloyum.bu arada chocolate ıst ıcıne gonderdın galıba 1 gunde gelıyosa:kedi::uhm:.kallıstem ıncırı dun yapdım bugun ara ogunde yıyıcem.ya bana kfc demesın kımse.ıkı zayıf noktam var bırı pızza dıgerı kfc.ama ramazan dakı kızarmıs baklava hamurunda pacanga dan sonra kızarmıs hersey kokuyo burnuma.uzun zamandır yemedım ama sımdı canım cekdı.
kallıste bızım bıde ocean dıye arkadasımız varmıydı.dun aksam grubdaydı hatırlıyamadım ama cagrısım yapdı

cedricim günaydınopuyorumnanaktan mutlusun demek hiç bozulmasın inşallahopuyorumnanaktan buradada yağmur yağıyor hiç yağmazdı geçen yıla dek ama artık günlerce durmuyor burası aşırı soğuk sokağa çıkınca totosu donuyor insanın kaydirigubbakcemile3
ocean editör arkadaşlardan biri cedricim bizim guruptan değil ama diyetle ilgili kendisi opuyorumnanaktan
pizzada zayıf noktan olduğunu biliyorum cedriim ama yesende az ye lütfennn.. ya aklıma geldi bak şimdi...se hem çupra hem hamsimi yedin dün listeye öyle yazmışsınşutarafagitti

bir de çikolatımın paketi istanbul dışıda olabilir öğleni çok fazla geçmezse kargoya verilirken o gece yola çıkıyor ve ertsi öğlen burayada ulaşabiliyor... geçende yırtığın sağlık karnesini ablamda unutmuşuz kızlar bir öğlen yolladı ertesi öğlen elimdeydialkisalkisalkis ay yani banada gelebülür :roflol:

günaydınlar,

umarım herkes ve sonuçlar iyidir güzel bir gün diliyorum.
kallistecim kızımın doktor randevusu var 11de gideceğim 12yi geçebilir gelmem belki bilemiyorum. Zaten bu hafta sonuçları açıklama sırası da biz de. Eğer işin varsa listeyi bana bırak istersen ben ikisini de eklerim ne de olsa akşama kadar buralardayım.

öpüyorum...

taam şekerciğim bakarız duruma sen merak etme .. geçmiş olsun canım miniği öperiss Şeniz

ay yine sorunlu açılmaya başladı sayfalarım yaaa..

bijom ben bu halimle hiç birine hayır diyemezdim sanırım amnnnn canım çok sıkılıyor benim....

taam şekerciğim bakarız duruma sen merak etme .. geçmiş olsun canım miniği öperiss Şeniz

genel kontrol teyzesi 3 ay oldu gideli bakalım ne diyecek doktorumuz.

hemen döneriz diyorum ama bağdat caddesine inmişken takılırmıyız bilmem azıcık :kedi: gerçi hava müsait değil soğuk ama bakalım.

ben 1-2 saatliğine dışarı çıkıyorum melisim gelirsen sen hallet listeyi bırak bize bende gelince yaparım ancak canım şimdi bakamıyacağım..

kallistecim bizde geldim ama 12.30da tekrar çıkacağız anneanneme gideceğiz.akşam 5-6 gibi gelirim. Ben bizimkini halledip bırakırım sana istersen ekleistersen beklet ne de olsa sıralama bizde akşam gelince ikisini de eklerim. Görüşürüz.

merhaba takımcığım önce hemen kilomu yazayım : 75.100 çok yavaş gidiyor sinir oluyorum, yürüyüşe yeni başladım ya,artırınca hızlı gider inşallah ama bu yorgunlukla da nasıl artırırım bilemiyorum

13.TAKIM 134. ETAP

ad1 (54.7 / 55.0 / -0.3 / 0.55%)

dosba (65.8 / 67.4 / -1.6 / -2.43%)
melis08 (61.4 / 61.2 / 0.2 / 0.33%)
fikriye_bg (71.0 / 71.7 / -0.7 / -0.99%)
güzelimm (63.0 / 62.0 / 1.0 / 1.59%) (eski üye geri döndü)
Nachtigall ( 62.0 / 61.2 /0.8 /1.29%)
aSkiTo (68.1 / 65.7 / 2.4 / 3.52%)
genciza (62.0 / 62.0 / 0.0 / 0.0%)
bhr.87 (82.2 / 81.8 / 0.4 / 0.49%)
karamanlı (66.0 / 65.2 / 0.8 / 1.21%)
melzeyit (80.2 / 78.4 / 1.8 / 2.24%)

13. TAKIM TOPLAM KıLO (736.4 / 731.6 / 4.8 / 0.65%)

bu bizim liste kallistem ben muhtemelen 6ya kadar yokum gelince de hallederim olmazsa. öptüm

Back
X