- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.581
benim canım sıkılacağına bu cevaptan sonra onlarınki sıkılsın :umursamaz:
:roflol::roflol:gel bir öpeyim Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim canım sıkılacağına bu cevaptan sonra onlarınki sıkılsın :umursamaz:
reyhan ablacım seni gördüm bir tek iyi akşamlar nasılsın kursun nasıl gidiyor.ben bu aralar çok sık giremiyorum işlerim çok yoğun yıl sonu hesapları var bide bizim burdaki muhasebeci kız işten çıkıyor bende yerine başkasını almak istemiyorum ben devam edecem o yüzden muhasebeci kızdan ders alıyorum başım patlıyor hesaplardan.sendemi muhasebe kursuna gidiyordun ablacım öyle aklımda kalmış bebiş nasıl yanındalarmı yine .öpüyorum seni kendine iyi bak.
güle güle kullan canım dilerim beğenirsin . okadar içim rahatladıki kargoda kaybolacak diye ödüm patlamıştııııopuyorumnanaktan
hayırlı olsun canım güle güle kullan opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar bizde eşimle avm gezdik geldik işte çok fena canım sıkıldı 40 beden giyerken 42 lere girmeye başladım . kallisim böyle uzaktan olmıcak yılbaşından sonra reyhan annem sen listeye giriyosanız kesinlikle benide alacaksın listeye lamı cimi yok . listede olursam hem paylaşımım hemde kilo vermem düzenen girir biliyosun ozman araştırmacı kişiliğim çıkar ortaya . okadar dedim listedeyim :))))
aah ah ne zamandır yaptıramadığımızı el kadar etek başardı :roflol: liste işi süper olacak opuyorumnanaktandün akşamdan beri hiç bozmadım hiç kaçamak yapmadım ama inat değil mi bakalım sporada başlarsam tamamdır.. reyhan alam tamam seni bekleyeyim yılbaşı ertesi listedeyiz ...alkisalkisalkis
bijom canzim Piam hepinize teşekkürler desteğiniz içinŞeniz
hadi hayırlı olsun mersacım umarım o da şehir şehir gezmez hemen gider adresine sorunsuzselam kızlar hediyemi az önce eşime verdim kargo açıksa verecek değilse sabah gönderiyorum ay nihayet hallettim hani benimki...umarım gönderdiğim hediyeyi arkadaşım beğenir çok düşündüm nihayet kararımı verdim ve yola çıktı gidiyor.
nee 42 mi akannehir mustangcım valla hiç yakıştıramadım :umursamaz: bana alt tarafta 38 bile bol gelmeye başladı artık hadi belki gaz olur bu da sana dicem ama gelicekmişsin listeye zaten süper haber kaydirigubbakcemile5selam arkadaşlar bizde eşimle avm gezdik geldik işte çok fena canım sıkıldı 40 beden giyerken 42 lere girmeye başladım . kallisim böyle uzaktan olmıcak yılbaşından sonra reyhan annem sen listeye giriyosanız kesinlikle benide alacaksın listeye lamı cimi yok . listede olursam hem paylaşımım hemde kilo vermem düzenen girir biliyosun ozman araştırmacı kişiliğim çıkar ortaya . okadar dedim listedeyim :))))
papatyacım istediğin zaman açabilirsin hediyeni. mustang fotosunu bile koydu ya kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan canım..bir sey diycem arkidişler, hediyeleri açlmak için yılbaşına kadar bekliyor muyduk?? ben açtım da kendi hediyemi?? beklemiyorduk di mi??
liste liste dediğiniz bizim diyet listesinin dışında başka bir şeye ait bir liste midir acep?? ne ola ki bu liste??
günaydın cedric canım opuyorumnanaktan ben de çok severim pazartesiyi.. çalışırken bile of pazartesi dememişimdir hiç..
sanırım sen de benim gibi en büyük zevklerinden biri bilgisayar karşsında kahvaltı etmek olanlardansın kaydirigubbakcemile3 ben de şimdi bitirdim kahvaltımı bilgisayar karşısında. en azından hızlı yemiyorum bu şekilde :kedi:
aynen bijoux.esımle yapmadıysam kahvaltıyı yıyeceklerımı koyup tepsıye bılg basına getırıyorum aheste aheste yıyorum bıde sundan bıraz daha yıyım dıye bır durum olmuyor dun ataturk orman cıftlıgının satıs magazasından salca zannedıp bısey aldım acuka yazıyo ustunde meger kahvaltılık bıseymıs aman ne süper bır tadı var .ınsana 1 ekmek yedırır neysekı ekmegım bayatta abartamadım tavsıye olunur yanı