- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.641
gelecek gelecek haberi bana ulaştı kaydirigubbakcemile3 az sabret...mustang az önce seni gördüm bir merhaba diyim dedim ben yazana kadar çıkmışsın.hediyemi bu gün gönderdim bakalım kaç günde yerine ulaşacak .ya bana kimse göndermiyormuuuu....mafoldumben
ben bugünde yollamayacağım vazgeçtim yarına göndericem perşembede alır herhalde benim canım arkadaşımŞeniz bakalım kim kim acaba kim benim hediye kurbanımŞeniz
herkese günaydın umarım herkez iyidir 3 gündür diyetimi bozmamanın sevinci ile kalktım bugün ve tartıya çıktım sonuç şimdilik iyi gibi bu cumaları tartılma işini çok sevdim iş yerinde falan bişey ikram ettiklerin de yookkk olmaz ben 5. takımdayım cuma tartılacağım ve kilomu yazacağım işin içinde rezil olmak var falan deyip red ediyorum ve tabii bana bıyık
canım ya inşallah böyle devam edersin kaçamak yapmazsan güzel gider en azından bir kaç ay ama kaçamağa izin verirsen sonra toparlayamıyorsun tecrübelerimle söylüyorumakannehir
bende bijomun dediği gibi sabahları yemeden çıktım evde herkesi doyurdum ben kahvaltısız çıktım sonra açma simit poğaça ne varsa ayak üzeri atıştırma öğlen yine ayak üzeri beslenme ve akşam eve dönüncede ne varsa sil süpür böyle aldım kilolarımı.. şimdi kahvaltısız günüm yok.... şakkıdı
acıgülcüm geçmiş olsun bebeğimize canım işiniz çok zor üzüldümmafoldumben umarım kısa sürede en sağlıklı olabileceği günlere gelirsiniz ikinizde diyetten kurtulursunuz..