Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yemekten dahamı uzak kalacaksın yoksa teyzeler sana kıyamayıp çokta zayıf şuna börek çörek götürelim mi diyecekler hadi bakalım bekliyorum :))

2 ocak mustang
4 ocak reyhan abla
yokmu başka arttıran :)))

hahahahahhaha kallisim cok tatlisin ya....
tam yazacaktim hazirlaniyordum bende 4 ocakta listede ismimi görmek istiyorum diye sen yazmissin hahahahaha..
bijom hediyelerini güle güle kullan canim cok güzel seyler yapmis göndermis kallisim ellerine saglik

haaaaaaaa kallisim senin giris tarihin ne zaman ?? vede baslangic kilonnnnnn yerimseniben

reyhan ablam hoşgeldinde ŞenizŞeniz

benim girebileceğim tarih 15 gün sonrası ama o zamana kadar dikkat edeceğim söz yılbaşı ertesi hemen başlıyoruz dikkat etmeye.. başlangıç kilosunuda o zaman söylesem mafoldumbenmafoldumben

tombili ne hos nickin var hosgeldin aramiza tombis tombis heheheheh
hayirli olsun canim .a.s.

teşekkür ederim. kendimi tek kelimeyle özetledim sanırım. ama sen beni hazirandan sonra gör. çiroza çeviricem nickimi hehehe bir de resimlerimi ekleyecem. şimdi ekleyemiyorum. 1 fotoğraf karesine sığamıyorumda :roflol:

Merhjabaaa.. ay bütün gün dışarıdaydım oğlanı götürdüm aşılarını yaptırdım pek bi ağladı yavrum morardı resmen delik deşik oldu yine bacaklar ,artık 1 hafta nazlanır bacaklarını elledikçe.. oradan annemlere uğradım kahvaltı etmemiştim saat 14:30 gibi ancak orada bişeyler yedim abartmadan.. gelirkende markete uğradım alışverişe.. benim veledin uykusu gelmiş mızmızlandı doğru dürüst bişeye bakamadan eve geldim.. heryer dandini birde yemek yapacağım.. akşam ne cabuk oldu anlamadım gitti.. umarım herkesin keyifler yerindedir.. şimdilik ben kaçar.. iyi akşamlar herkese

not: ceylanınkisine pekti dolayısıyla bakabilirsin farketmez:roflol: hani belki bu da iyi gelir :roflol:

bijom yaa benim ufaklık aleyna sizi farmvillede kaydetmiş galiba üzülüyordu benim arkadaşım yok komşum yok hediye yollayanım yok diye bende bijoyla ceylanı kaydet dedim kabul ederlermi diye diye yazıyordu mafoldumben
bende ederler tabi onlar zaten seni tanıyor dedim pek bir sevindi:1rolleyes:

Abla kızının komşusu yoksa beni de ekleyebilir farmvillede özelden ismini yazarsan eklerim face'de..

gunaydın bu saat bıle olsa sabah gelebılmeyı becerdım.erken kalkmama ragmen daha yenı kahvaltı yapdım.dun en buyuk boylardan bır kabak vardı evde kayınpederım sagolsun almısdı.bakdım curuyecek esıme rıca ettım soydu.bende sabah onu ne yapabılırım dıye mutfaga gırdım su saat oldu yenı cıkdım.umarım su kabak olayı benı yoldan cıkarmadan bıter.gecen yıl bır corbasını yapmısdım ama sevılmemısdı.amerıkalılar sebze gıbı yıyor ama bızde hep tatlısı yapılıyor sanırım yada ben bılmıyorum.tarıfı olan arkadas varsa ve paylasırsa cok sevınırım.bıraz gecmısı okuyayım.ogleden sonra mısafırım var bıseyler hazırlıycam daha

ya bende de kocaman bir balkabağı var kaynanam vermişti köyden gelirken tam 3 tane tosun paşa gibilerdi 2 sini anneme verdim biri bana kaldı.1 aydır duruyor eşim agzına bile sürmez tatlısını bana da verin güzel bi tarif bulursanız heba olmasın koca kabak..

bugün salı ve ben daha 1 gr bile veremedim ama diyetimi de bozmadım ve çok yorgunum artık ne yazacağımı da bilmiyorum sizin yazdıklarınızı okuyorum sadece...benneyaptımki

hemen veremiyorum diye üzülme daha çok başındayız en az bir 10 kilo verelimde asıl o zaman diyecegiz kilolar gitmiyo diye..

serzenish canım sen ne yaptın, fazla gelemediğiniz için kolay toparlayamazsınız söyliyeyim acıgülde uğramıyor hayırdır..
yok ablacım kendime geldimm merak etme . markete uğrayıp dunya kadar sebze aldım bu hafta sebze yicem hep . ekmek zaten yok..bakalım hayırlısı..

kallisim bana birrrrrrrrrrrrr sürü şey yollamışş ŞenizŞeniz oyy beklediğime değimiş. hepsinin fotosunu çektim. eşim bile heyecandan uyumaya gitmedi beraber açtık paketi..

ekliyorum fotolarını üzerlerine de yorumlarımııı

işte paket, kocamannnn kaydirigubbakcemile5

eşime dedim ki bana şal lazım şöyle şık bişey daha geçen gün. yakınız ya kallisim duymuş ennn güzelinden enn değerlisinden yollamış bir tane opuyorumnanaktan

eşimle karşılıklı türk kahvesi içeriz bazen. ama eşim her gün günde en az 4-5 fincan içer. seramiklerin porselenlerin içinde oturmama rağmen 2 li fincan takımım yoktu. bi türlü kısmet olmadı almak ve ben şişko fincanları sevmiyorum aşası dar üstü geniş olanları seviyorum ya da değişik şekillileri.. kallisim bunu da hissetmiş heralde süper şeyler yollamış bana.. bir poşet tramisulu top -süper dayanılmaz bişey-, bir poşet türk kahvesi.. (daha doğrusu eşime, bunlar benim dedi, tramisulu topları aldı vermiyo şu anda yiyo zevkle, 1 tane ver dedim hayır onlar benim diyo mafoldumben )

toka kutusu arıyordum ama hiç güzel bişey bulamıyodum. diyodum ki kendi kendime ahşap boyama bilen birine desem de bana boyasa.. kallisimden Allah razı olsun yollamış bana.. içinde kırmızı bi iç çamaşırı vardı hani yılbaşında giyilenlerden pullu falan çok şık ama çekmedim onu siz hayal edin :roflol: hem de s beden :dilcikar:

bu da içine hediyeleri koyduğu büyük kese, çok tatlı

ceylanımın kesesi. içine baktım az daha el koyuyodu eşim şalına uygun o senin olsun dedi zor aldım elinden :roflol:

hepsi ama hepsi beni o kadar mutlu etti ki anlatamam. çok çok teşekkür ederim canım ablam Şenizopuyorumnanaktan

Hediyelerini güle güle kullan keşke bizde daha önce gruba katılsaydıkda hediyeleşme imkanımız olsaydı.. çok güzel bir duygu olsa gerek.. bakalım inşallah 2011 e denk geliriz:)

Kalliste abla o şalı senmi yaptın ya ÇOOk güzel bittim valla... Pek bi maharetlisin anlaşılan.. tü tü tü maşallah...

emrhaba arkadaşlar ben geldim. kalliste çağırdı beni. kendime grup arıyordum da. grubun yaptığı uymak zorunda olduğum şeyler var mı bana bilgi verirmisiniz? bu arada güle güle kullan hediyelerini. hepsi de çok güzel

Tombili hoş geldin arkadaşım.. bende senin gibi çömezlerdenim daha.. İnşallah demirbaşa geçecegiz burada..

bi de kallite benim şöyle bir problemim var bizim evde tartı yok malesef. ben markette giysilerimle paltomla botlarımla ve perşembe akşam tartılabiliyorum yani daha tartılmadım tartılıcam. ne kadar farklı bir sonuç çıkar acaba. ben diyorum ki kıyafetlerim için kafadanbi 5 kilo çıkartıyım lülülülülülü ne dersin?

en kısa zamanda bi tartı edin, insanı motive ediyo tartılmak ben kilo veremediğimi gördükçe hırslanıyorum..

bundan önceki diyet deneyimimde 2 tane tartı kırmıştım 65 kiloda takıldığım için : hihihiih

reyhan ablam hoşgeldinde ŞenizŞeniz

benim girebileceğim tarih 15 gün sonrası ama o zamana kadar dikkat edeceğim söz yılbaşı ertesi hemen başlıyoruz dikkat etmeye.. başlangıç kilosunuda o zaman söylesem mafoldumbenmafoldumben

oo kalliste ablamda bizle beraber olacak diyet de haa.. çok süper olacak.. ne kadar çok çoğunluk o kadar hırs ve az yemek :D :D

yemekten dahamı uzak kalacaksın yoksa teyzeler sana kıyamayıp çokta zayıf şuna börek çörek götürelim mi diyecekler hadi bakalım bekliyorum :))

2 ocak mustang
4 ocak reyhan abla
yokmu başka arttıran :)))

evet kallisimya sorma bu hatunları eski halimi bilen velilerim hemen hastamısın sen neden zayıflıyosun iyisin zayıflama diyolar sürekli bende sinr oluyorum ama ne yaparsın he he diyip yolluyorum . ay çok heycanlandım :))
heyt 5. takım ben geliyorum savununnnnkaydirigubbakcemile4

serzenishcim canım evet ne kadar kalabalık o kadar hırsla yaparız daha çabuk sonuç alırız.. takım yeniyıl girdiğimizde acaip hareketlenecek söylemedi demeyin :)))

arkadaşlar büyük ihtimal ile bu cuma bildirim yapılmayacak yarına kesinleşir sanırım buraya yazarım paylaşım alanınada bakabilir takip edebilirsiniz..

selam kizlar
herkes hediyesini aldi heralde..gülegüle kullanalim
dün tartildim 62 ciktim:uhm: sacmalik cumdan beri öyle guzel dikkat ediyorum ki.. anlamiyorum 60 cikarim umidiyle zaten tartiya cikmistim 62 gösterdi
canim sikkin yani anliycaginiz
ondan asagi inmek zor desek, daha önce ara vermeden önce 59 dum ayrilirken
pes etmiycem..ama canimi cok sikiyo.. üstelik bu aytasi gercekten ise4 yariyor.. resmen abur cubur canim i9stemiyor.. inanamiyorum .. yani bunu düsünerekde degil aklima gelmiyor.. bisey teklif edildiginde yok istemiyorum diyorum sonradana ytasi geliyor aklima.. yani kesinlikle harika.. herkese tavsiye ederim..

bijo zeytinyagi ve sicak suyu ictim , papatyacim kayisi suyunu yaptim ictim "tin " yok.. kayisi suyuna bayildim ..b unu haftada 1-2 yapmayi dusunuyorum .. bazi kafaya taktigim seyler var.. acaba onbdan mi diyorum ... stresten resmen vucudum kilitlendi .. tuvalete cikamiyorum yaa

ayrica gecen trt de bir doktoru dinledim mutlaka sizinle paylasmaliyim .. adini bilmedigim o doktoru cok seviyorum enerji dolu hizli ve hareketli konusuyor .. tam benim adimim

onun gibi guzel idfade edebilirmiyim bilmiyorum ama genede yazicam .. bildigimiz seyler ama busekilde duymak guzel oldu..

vücudumuzu bir tatil köyüne benzetelim..3 ögün yemek var..
sabah, ögle, aksam
ve yemek saatleri belli
hic bir müsteri benim karnim acikti yemek saati ne zaman demez.. yemek istiyorum demez.. yemek saatleri bellidir o saatlerde girer yemegini yer
vücüdumuzuda böyle dusunelim
ögün saatleri belli olmali.. eger ögün saatleri belli olursa vucudumuz zamansiz bisekilde ben sunu istiyorum bunu istiyorum demez.. saatlerinei ve bekler.. seni uyarmaz suna ihtiyacim var buna ihtiyacim var diye.. ve sende sikinti cekmezsin
buna benzer birseydi..yani yemek saatlerimiz sasmiycak!!

bir digeride aslinda cok onemliydi .. geveze kizim yuzunden tam dinliyemedim .. duydugumu yazicam cunku gercekten cok onemliydi... simdi diyelim ki atiyorum 1800 kalorilik bir diyetteyiz..
sabah yemedim öglen hafif yedim aksam benim daha kalori hakkim var diyip aksam 800 kaloriyi löp mideye yapamiyoruz..
6 ögün, vucudumuz ögün yemeklerinde 400 kalori yakiyor (bu kisiye göre degisirmis kimi 300 kimi 500 fln fln) kisi her ögünde 4oo kalori yakiyor.. ama bu ögünler digerine borc vermiyor.. ben sabah ögunde 200 kalorilik yersem vucud 400 kalori yakiyor 200 artim var
diger ögünde 300 kalori yiyorum vucudum 100 yakiyor 100 artidayim ...

ama ben aksam yiycem sabah yememisim 400 yakmamis hareket yok isyerindeyim öglen atistirmisim ..100 kalorilik
aksam oluyor harbi yemek yiyorum 900 kalori ciivari 400 yaksa vucud 500 vucuddda kaliyor...
yani benim bu konusmadan anladigimda gunluk almamiz gereken kalori 6 ögüne bölünmeli 2 ye 3 e bölünmemeli yada bir anda yenmemeli aldigin kaliyor ama bölersen ogun basi vucud onlari alirken 400 kalori yaktigi icin hic fazlalik girmiyor vucuda..

offff anlatabildim mi bilmiyorum... belkide biliyosunuzdur tum bunlari.. ben biliyordum ama bu sekilde anlatilmasi cok netlestirdi kafamda.. belki bilmiyenlerimiz avrdir diye de yazdim

yilbasindan sonra ciddi beklentilerim var ona göreeee:lepi::lepi:

Herkese Merhabalar,

işteyim hala, çıkamadım daha okuldan. evde de misafir var ama daha bekliycek sanırım ki.. aslında bir yandan da o kdar yorgunum ki, eve gidesim de yok ama bir yandan da acıkmaya başlıyorum o yüzden el mahkum bir yerde eve gitmem de gerekecek.

bgün işte berbat bir gün geçirdim ve hala işte olmam da biraz ironik tabii ama yapıcak bir şey yok işte...

emrhaba arkadaşlar ben geldim. kalliste çağırdı beni. kendime grup arıyordum da. grubun yaptığı uymak zorunda olduğum şeyler var mı bana bilgi verirmisiniz? bu arada güle güle kullan hediyelerini. hepsi de çok güzel

Hoşgeldin, sefalar getirdin.. ben de bayıldım nickine cidden bir de çiroza çeviricem demişssin ya, ona da çok güldüm :))

kallisim ben de başta sen olmak üzere tüm takıma çok teşekkür ediyorum..
hediye işi için kimse ben yokum demedi, herkes sorumluluğunu bildi yolladı mutlu etti karşısındakini.. aynen ben de iyiki de tanımışım sizi.. herkesi koccamann öpüyorum ŞenizŞeniz

hediye için ben de fikir sahibine ve de kabul eden herkese çok teşekkürler ediyorum. hem hediyeyi alırken hem de hediyem geldiğinde (mustang'i sevgiyle anmak isterim!!) çok keyiflendim, gözlerim parladı...teşekkürler sevgilim grubum..

ayrica gecen trt de bir doktoru dinledim mutlaka sizinle paylasmaliyim .. adini bilmedigim o doktoru cok seviyorum enerji dolu hizli ve hareketli konusuyor .. tam benim adimim

anladım ben galiba onun kim olduğunu.. adı sanırım Gürkan Kubilay, iç hastalıkları uzmanı. kısa boylu, hızlı konuşan, cavcav bir abimiz kendisi. internetten arayınca sitesi de çıkyor, orda var resimleri. vaktin olursa bir baksana, o mu değil mi diye..

görüşürüz...

herkese selam tekrardan canlarım. dün gece geldim annemlerden... çok şükür gitti kardeşim allah herkese nasip etsin... moralim bozuk biraz. dün gece 11 civarı annemlerin sobadan koku gelmeye başladı. kovayı aldık dışarı attık. annemlerin yatakodası tütmezdi hiç bana sen oraya yat dediler ama kimse perişan olsun istemedim, siz odanızda yatın ben evime gidiyim herkes rahat olsun dedim...

aksi gibi yatak odasıda tütmüş gece zehirlenmişler 4 te ambulans felan hastaneye gitmişler sabah eşimi arayıp haber etmişler... delircektim neyseki iyiler ama 11 yaşındaki kardeşim çok etkilenmiş bi kaç kez gitti hastaneye hala hastanede oksijen veriyorlarmış haber bekliyorum şuan. doktor bekliyorlarmış...

evi sobalı olanlar dikkat edin ne olur... geçen senede dayım ve yengemi zehirlenmeden dolayı kaybettik... allah kimseye vermesin öyle ölüm (amin). aklım hep annemlerde kalcak napcam bilmiyorum. bir sevinçle gittim geri üzgün döndüm allah hayırlısını versin inşallah (amin)

ayy canım kardeşin adına çok sevindim.. nereye yerleşti kaç puanla yerleşti merak ettim. ben de bu sene taktım kpss ye giricem inşallah yüksek puan alıp yerleşmek istiyorum bir yere :1rolleyes: o yüzden ocaktan itibaren deli gibim ders çalışmayı planlıyorum..

çok teşekkür ederim canım. kardeşim 85 almıştı. bölümü bilgisayar iki yıllık okumuştu. kütahya'nın şaphane ilçesine gitti yüksek seçim kuruluna 2 günlük memur allaha şükürler olsun... darısı tüm isteyenlere olsun inşallah... kardeşimde çok çalışmıştı karşılığınıda gördü.... allah sanada zihin açıklığı versin tez zamanda seninde ve tüm bekleyenlerinde tayin haberini alırız inşallah:Saruboceq:

ayrıca temennide bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim... moralim bozuk hepsini okuyamadım... sevgiler herkese

acigül cok mgecmis olsun.. gecen yil yasadiginiza uzuldum..allah birdaha yasatmasin ins..

papatyacim baktim evet o kisi..adini bilmiyordum

ne çok paylaşım olmuş,süper...
ben özür diliyorum hepinizden,pek paylaşım yapamıyorum bugünlerde,bu yılbaşı beni mahvetti.nerden ıkardım şu kıyafet yaptırma işini offff ! ne zahmetliymiş,maddi manevi ,fenalık geldi.sürekli prova sürekli... iki prova da dün ve bugün,iki ayrı orduevinde yaptık.yazılanları okuyorum ama birşey yazamıyorum.yılbaşından sonra daha sakin olacak hayatım,ben de sohbetlere katılmak istiyorum sizlerle.
bijom hediyesini almış,çom güzel,çok zevkli... kallisim,bijoya yolladığını görünce vallahi utandım,ben alelacele aldım hediyeni,ben de öyle süslü püslü şeyler yollamak isterdim.sana çok mahcubum ,hem dergiler yüzünden,hem bu yüzden :( yoğunluk işte...
tombili arkadaşımız hoşgelmiş.

hepinizi öpüyorum canlarım,tek tek cevaplayamadğm için kusura bakmayın olur mu...

Bu akşam fazla kaçırmadan yedim yemeğimi allah'a şükür. 1kepçe tavuk çorbası yarım kepce ıspanak yemeği 1 dilim ekmek.. çorbayı ekmeksiz içemiyorum ya napim :S
ama şu an midem acayip yanıyor daha doğrusu 2 gündür böyle reflü mü azıtacak yine ne.. midem yandıkca içim kazınıyor birde çok geç saatlerde yatmam beni çok zorluyo akşam yemeğinden sonra çok fazla süre uyanık kalıyorumm.

arkadaşlar büyük ihtimal ile bu cuma bildirim yapılmayacak yarına kesinleşir sanırım buraya yazarım paylaşım alanınada bakabilir takip edebilirsiniz..
Bence de bildirim olmamasında fayda var :D yılbaşı denen bir gerçek var o gün yenenler 2 gün midede kalır kesin:D

Ve ben ne yapacağım ya yılbaşı gecesi için annemler bize gelecek extra misafirler gelirmi bilmiyorum,çabuk bir liste oluşturmam lazım.. ne kaldı şunun şurasında..

aksi gibi yatak odasıda tütmüş gece zehirlenmişler 4 te ambulans felan hastaneye gitmişler sabah eşimi arayıp haber etmişler... delircektim neyseki iyiler ama 11 yaşındaki kardeşim çok etkilenmiş bi kaç kez gitti hastaneye hala hastanede oksijen veriyorlarmış haber bekliyorum şuan. doktor bekliyorlarmış...

çok geçmiş olsun acıgül allah tekrarlarını yaşatmasın...ben kombili evde oturduğum halde bile her gece kapatıyorum korkuma kombiyi ne olur ne olmaz diye..

Son düzenleme:
Merhjabaaa.. ay bütün gün dışarıdaydım oğlanı götürdüm aşılarını yaptırdım pek bi ağladı yavrum
Abla kızının komşusu yoksa beni de ekleyebilir farmvillede özelden ismini yazarsan eklerim face'de..
Hediyelerini güle güle kullan keşke bizde daha önce gruba katılsaydıkda hediyeleşme imkanımız olsaydı.. çok güzel bir duygu olsa gerek.. bakalım inşallah 2011 e denk geliriz:)

Kalliste abla o şalı senmi yaptın ya ÇOOk güzel bittim valla... Pek bi maharetlisin anlaşılan.. tü tü tü maşallah...
oo kalliste ablamda bizle beraber olacak diyet de haa.. çok süper olacak.. ne kadar çok çoğunluk o kadar hırs ve az yemek :D :D
canım öncelikle oğluşuna geçmişler olsun, insan dayanamıyor değil mi allah acılarını göstermesin sağlıkla büyüsünler inşallah..
kızıma söyledim canım havalara uçuyor özelden yollayayım sanada...teşekkür ederim...
hediyeler için teşekkürler, biraz geçsin bir daha yaparız ne olacak yarım elma gönül alma bizim gibi sosyal hayatı olmayan insanlara hareketlilik getirdi mutlu etti işte sizinlede yaparız..forum genelindede var 8 mart kadınlar gününde yapılacak isterseniz o açıklandığında link verebilirim yılbaşı için ben orayada katıldım çok hoştu oda hiç tanımadığın birinden de almak ve yollamak çok zevkli..
şala gelince evet canım ben yaptım, kurdele nakışı daha önce kursunu veriyordum ama çok zaman oldu içimden gelerek yapmamıştım bijom için elime aldığımda tuhaflaştım biraz :gitme:

ama canimi cok sikiyo.. üstelik bu aytasi gercekten ise4 yariyor.. resmen abur cubur canim i9stemiyor.. inanamiyorum .. yani bunu düsünerekde degil aklima gelmiyor.. bisey teklif edildiginde yok istemiyorum diyorum sonradana ytasi geliyor aklima.. yani kesinlikle harika.. herkese tavsiye ederim..

onun gibi guzel idfade edebilirmiyim bilmiyorum ama genede yazicam .. bildigimiz seyler ama busekilde duymak guzel oldu..
Piacım canını sıkma lütfenopuyorumnanaktan bak stresliyim demişsin kesinlikle etkisi var bir çok arkadaşımızda gördük sende kıracaksın bu direnç kilonu az daha sabır..
doktor için hızlı konuşuyor dediğin an adı geldi aklıma arkasından tatil köyü yazmışsın heh dedim hiç bir doktor böyle benzetmeler yapmaz burada biraz hiperaktiftir kendileri ama geçen cedricimle konuştuğumuz bir doktor vardı bijoma anlatmıştık ben tedaviye giderken bu da onun yanında o doktorun olmadığı günlerde hastalarla ilgileniyordu listemin dışında 2 biber dolması yediğim için beni azarlamıştı çok iğrenç bir durumdu o günden beri kendisinden nefret ederim... 2 biber dolması yedim demiştim ve kimi kandırıyorsun sen verdiğin kilodan belli demişti...
yıllardır gitmediğim ünlü diyetisyen hemen hemen kalmadı sadece 10 yıl oldu kapısına uğramadım hiç birinin ve üstelik o zamanlar sadece 80 li rakamlardaydım ama ne yaptılar hiç bir tahlil hiç bir teste gerek duymadan verdiler elimize listeyi bu hafta salata ye diğer hafta sebze ye vereceksin kiloları..ama her seferinde kiloya kilo ekleyerek bitti deneyimim.. şimdi diyorlar ki şu yapılmalı bu yapılmalı... benden fazla bilmiyorlar ki.. sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirirsen verirsin sağlıklı olanda bu diyorlar ama 10 yıl önce gittiğimde bir hafta sadece salatayı yediren hatta diyetin ilk 2 gününde sadece soda içeceksin bir şey yemeyeceksin diyende sen değilmiydin ... zaman ilerledi bende okuyarak araştırarak öğrendim neyin doğru neyin yanlış olduğunu ama uygulama zorluğu çekiyorum o başka... kısacası ben bu doktorlara artık inanmıyorum.. bildikleri doğrular değişiyor.... neyse yaa...

Herkese Merhabalar.
papatyacım dün çok bunalmışsın canım gerçi senin yaşamın bizim bildiğimiz kadarıyla bir kaç haftadır bunalımlı geçiyor ama durulacaktır inşallah diyelim..
düzensiz beslendiysen akşam acıkman normal yada bunalımdan acıkıyorsundur :)) şu okuduğum kitaptan bölümler yazacağım yine şu günlerde yazarım biraz duygusal açlık fiziksel açlık tanımları var..

ayrıca temennide bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim... moralim bozuk hepsini okuyamadım... sevgiler herkese
canım hoşgeldin ben hastayken yazdın sanırım gideceğini herşeyi okuyamamıştımmafoldumben seni merak ettim dün yazdım hatta.. geçmiş olsun dilerim canım daha önce yaşadığınız acıda çok kötü allah sabırlr versin..
geçende burada forumda bir arkadaşımız vardı sadece sobadan olmuyor doğalgazda çok kötü onlardada eve yardıma her giren yığılıp kalmış bebeği varmış onun ağlamasına herkes koşmuş allahtan kayıp olmadan yetiştirmişler hastahaneye.. bende hala gaz alarmı alacağım hep ihmal ediyoruz hayatımızı..

ne çok paylaşım olmuş,süper...
ben özür diliyorum hepinizden,pek paylaşım yapamıyorum bugünlerde,bu yılbaşı beni mahvetti.nerden ıkardım şu kıyafet yaptırma işini offff !
çikolatım bebeğim benim sen iyi olda gerisi kimin umrunda dergiymiş hediyeymiş amannnnnnopuyorumnanaktan amacımız hediyenin cafcafı çokluğu yada maddi değeri değildi ki ayrıca dün yazdım senin yolladığın hediyeye ihtiyacım vardı 2-3 yıldır nevresim almamıştım sıkılmıştım kullandığımdan çok isabet oldu yani.. dergilerinde acelesi yok hayatım idare ediyoruz sen şu telaşını atlat gerisi hallolur... hiç sıkma canını...
elbiselerini ve o gece seni çok merak ediyorum foto ekle nolursun bize kıyafetlerinle yılbaşı akşamı çektir mutlaka...

Bence de bildirim olmamasında fayda var :D yılbaşı denen bir gerçek var o gün yenenler 2 gün midede kalır kesin:D

Ve ben ne yapacağım ya yılbaşı gecesi için annemler bize gelecek extra misafirler gelirmi bilmiyorum,çabuk bir liste oluşturmam lazım.. ne kaldı şunun şurasında..
benimde liste yapmam gerek sonra unutuyorum bazı şeyleri...senağlama

kaydirigubbakcemile3 evet evet bildirim olmasın zaten bu yılbaşında içeceğim anasını satayım dedim kaydirigubbakcemile3 ayılamam ertesi günkaydirigubbakcemile3 yahu bende böyle kaydirigubbakcemile3konuşur dururum gerçek hayattada ama içmem etmem öyle çok özel bir yemek olacak kutlama olacak vs .. konuşuncada insanlar beni alkolik sanıyorkaydirigubbakcemile3 akşam bir dizi izliyoruz eşime diyorum yeni yıla içerek girelim koca yıl içelim:roflol: tövbe tövbe sanki içen birisisin de konuşuyorsun diyor...

içeceğiz değil mi reyhan ablaaaaaaadelikafadulden ayın 4 üne ne kaldı ki şunun şurasında değerlendirmemiz lazım:roflol:

bizim evdede kriz var 2 akşamdır.. kızımın antalyadan arkadaşı geldi yılbaşı için.. yılbaşı akşamıda kızımın erkek arkadaşı eskişehirde grubuyla konser verecek ama babamız kızının erkek arkadaşı olduğunu bilmiyor:delphin: akşam kızlar konser için izin alacaklar baba ağzını açmadan kaş göz işareti ile olmaz dedi kızım ağlamaya başladı zaten çok duygusal bir çocuk... altından girip üstünden çıktım izni kopardıma.s.. eşim kızını ufak görsede 20 yaşında artık.. tanımadığımız arkadaşıda yok zaten kızlı erkekli grup gidecekler hayal kahvesinde konser.. tüm arkadaşlarına güvendiğimize göre sorun nerede.. bence sorun yok.. ama eşim yılbaşında yalnız kalmaktan mı hoşlanmıyor bir aile geleneği gibi evde oturduğumuz için tüm herkesinde evde oturması gerektiğinimi düşünyor ne... anlamadım... neyse bu krizimizde tatlıya bağlandı...

iyi geceler
amaninda amanin kim gelmi$
benopuyorumnanaktan
hoşgeldin bebişim... ne yaptınız gezdiniz geldiniz mi yoksa evdeydinde ancak mı fırsat buldun bizi ziyarete... Şeniz

Back
X