Merhjabaaa.. ay bütün gün dışarıdaydım oğlanı götürdüm aşılarını yaptırdım pek bi ağladı yavrum
Abla kızının komşusu yoksa beni de ekleyebilir farmvillede özelden ismini yazarsan eklerim face'de..
Hediyelerini güle güle kullan keşke bizde daha önce gruba katılsaydıkda hediyeleşme imkanımız olsaydı.. çok güzel bir duygu olsa gerek.. bakalım inşallah 2011 e denk geliriz:)
Kalliste abla o şalı senmi yaptın ya ÇOOk güzel bittim valla... Pek bi maharetlisin anlaşılan.. tü tü tü maşallah...
oo kalliste ablamda bizle beraber olacak diyet de haa.. çok süper olacak.. ne kadar çok çoğunluk o kadar hırs ve az yemek
canım öncelikle oğluşuna geçmişler olsun, insan dayanamıyor değil mi allah acılarını göstermesin sağlıkla büyüsünler inşallah..
kızıma söyledim canım havalara uçuyor özelden yollayayım sanada...teşekkür ederim...
hediyeler için teşekkürler, biraz geçsin bir daha yaparız ne olacak yarım elma gönül alma bizim gibi sosyal hayatı olmayan insanlara hareketlilik getirdi mutlu etti işte sizinlede yaparız..forum genelindede var 8 mart kadınlar gününde yapılacak isterseniz o açıklandığında link verebilirim yılbaşı için ben orayada katıldım çok hoştu oda hiç tanımadığın birinden de almak ve yollamak çok zevkli..
şala gelince evet canım ben yaptım, kurdele nakışı daha önce kursunu veriyordum ama çok zaman oldu içimden gelerek yapmamıştım bijom için elime aldığımda tuhaflaştım biraz :gitme:
ama canimi cok sikiyo.. üstelik bu aytasi gercekten ise4 yariyor.. resmen abur cubur canim i9stemiyor.. inanamiyorum .. yani bunu düsünerekde degil aklima gelmiyor.. bisey teklif edildiginde yok istemiyorum diyorum sonradana ytasi geliyor aklima.. yani kesinlikle harika.. herkese tavsiye ederim..
ayrica gecen trt de bir doktoru dinledim mutlaka sizinle paylasmaliyim .. adini bilmedigim o doktoru cok seviyorum enerji dolu hizli ve hareketli konusuyor .. tam benim adimim
onun gibi guzel idfade edebilirmiyim bilmiyorum ama genede yazicam .. bildigimiz seyler ama busekilde duymak guzel oldu..
Piacım canını sıkma lütfenopuyorumnanaktan bak stresliyim demişsin kesinlikle etkisi var bir çok arkadaşımızda gördük sende kıracaksın bu direnç kilonu az daha sabır..
doktor için hızlı konuşuyor dediğin an adı geldi aklıma arkasından tatil köyü yazmışsın heh dedim hiç bir doktor böyle benzetmeler yapmaz burada biraz hiperaktiftir kendileri ama geçen cedricimle konuştuğumuz bir doktor vardı bijoma anlatmıştık ben tedaviye giderken bu da onun yanında o doktorun olmadığı günlerde hastalarla ilgileniyordu listemin dışında 2 biber dolması yediğim için beni azarlamıştı çok iğrenç bir durumdu o günden beri kendisinden nefret ederim... 2 biber dolması yedim demiştim ve kimi kandırıyorsun sen verdiğin kilodan belli demişti...
yıllardır gitmediğim ünlü diyetisyen hemen hemen kalmadı sadece 10 yıl oldu kapısına uğramadım hiç birinin ve üstelik o zamanlar sadece 80 li rakamlardaydım ama ne yaptılar hiç bir tahlil hiç bir teste gerek duymadan verdiler elimize listeyi bu hafta salata ye diğer hafta sebze ye vereceksin kiloları..ama her seferinde kiloya kilo ekleyerek bitti deneyimim.. şimdi diyorlar ki şu yapılmalı bu yapılmalı... benden fazla bilmiyorlar ki.. sağlıklı beslenmeyi yaşam biçimi haline getirirsen verirsin sağlıklı olanda bu diyorlar ama 10 yıl önce gittiğimde bir hafta sadece salatayı yediren hatta diyetin ilk 2 gününde sadece soda içeceksin bir şey yemeyeceksin diyende sen değilmiydin ... zaman ilerledi bende okuyarak araştırarak öğrendim neyin doğru neyin yanlış olduğunu ama uygulama zorluğu çekiyorum o başka... kısacası ben bu doktorlara artık inanmıyorum.. bildikleri doğrular değişiyor.... neyse yaa...
papatyacım dün çok bunalmışsın canım gerçi senin yaşamın bizim bildiğimiz kadarıyla bir kaç haftadır bunalımlı geçiyor ama durulacaktır inşallah diyelim..
düzensiz beslendiysen akşam acıkman normal yada bunalımdan acıkıyorsundur :)) şu okuduğum kitaptan bölümler yazacağım yine şu günlerde yazarım biraz duygusal açlık fiziksel açlık tanımları var..
ayrıca temennide bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim... moralim bozuk hepsini okuyamadım... sevgiler herkese
canım hoşgeldin ben hastayken yazdın sanırım gideceğini herşeyi okuyamamıştımmafoldumben seni merak ettim dün yazdım hatta.. geçmiş olsun dilerim canım daha önce yaşadığınız acıda çok kötü allah sabırlr versin..
geçende burada forumda bir arkadaşımız vardı sadece sobadan olmuyor doğalgazda çok kötü onlardada eve yardıma her giren yığılıp kalmış bebeği varmış onun ağlamasına herkes koşmuş allahtan kayıp olmadan yetiştirmişler hastahaneye.. bende hala gaz alarmı alacağım hep ihmal ediyoruz hayatımızı..
ne çok paylaşım olmuş,süper...
ben özür diliyorum hepinizden,pek paylaşım yapamıyorum bugünlerde,bu yılbaşı beni mahvetti.nerden ıkardım şu kıyafet yaptırma işini offff !
çikolatım bebeğim benim sen iyi olda gerisi kimin umrunda dergiymiş hediyeymiş amannnnnnopuyorumnanaktan amacımız hediyenin cafcafı çokluğu yada maddi değeri değildi ki ayrıca dün yazdım senin yolladığın hediyeye ihtiyacım vardı 2-3 yıldır nevresim almamıştım sıkılmıştım kullandığımdan çok isabet oldu yani.. dergilerinde acelesi yok hayatım idare ediyoruz sen şu telaşını atlat gerisi hallolur... hiç sıkma canını...
elbiselerini ve o gece seni çok merak ediyorum foto ekle nolursun bize kıyafetlerinle yılbaşı akşamı çektir mutlaka...
Bence de bildirim olmamasında fayda var

yılbaşı denen bir gerçek var o gün yenenler 2 gün midede kalır kesin
Ve ben ne yapacağım ya yılbaşı gecesi için annemler bize gelecek extra misafirler gelirmi bilmiyorum,çabuk bir liste oluşturmam lazım.. ne kaldı şunun şurasında..
benimde liste yapmam gerek sonra unutuyorum bazı şeyleri...senağlama
kaydirigubbakcemile3 evet evet bildirim olmasın zaten bu yılbaşında içeceğim anasını satayım dedim kaydirigubbakcemile3 ayılamam ertesi günkaydirigubbakcemile3 yahu bende böyle kaydirigubbakcemile3konuşur dururum gerçek hayattada ama içmem etmem öyle çok özel bir yemek olacak kutlama olacak vs .. konuşuncada insanlar beni alkolik sanıyorkaydirigubbakcemile3 akşam bir dizi izliyoruz eşime diyorum yeni yıla içerek girelim koca yıl içelim:roflol: tövbe tövbe sanki içen birisisin de konuşuyorsun diyor...
içeceğiz değil mi reyhan ablaaaaaaadelikafadulden ayın 4 üne ne kaldı ki şunun şurasında değerlendirmemiz lazım:roflol:
bizim evdede kriz var 2 akşamdır.. kızımın antalyadan arkadaşı geldi yılbaşı için.. yılbaşı akşamıda kızımın erkek arkadaşı eskişehirde grubuyla konser verecek ama babamız kızının erkek arkadaşı olduğunu bilmiyor

akşam kızlar konser için izin alacaklar baba ağzını açmadan kaş göz işareti ile olmaz dedi kızım ağlamaya başladı zaten çok duygusal bir çocuk... altından girip üstünden çıktım izni kopardıma.s.. eşim kızını ufak görsede 20 yaşında artık.. tanımadığımız arkadaşıda yok zaten kızlı erkekli grup gidecekler hayal kahvesinde konser.. tüm arkadaşlarına güvendiğimize göre sorun nerede.. bence sorun yok.. ama eşim yılbaşında yalnız kalmaktan mı hoşlanmıyor bir aile geleneği gibi evde oturduğumuz için tüm herkesinde evde oturması gerektiğinimi düşünyor ne... anlamadım... neyse bu krizimizde tatlıya bağlandı...
iyi geceler
amaninda amanin kim gelmi$
benopuyorumnanaktan
hoşgeldin bebişim... ne yaptınız gezdiniz geldiniz mi yoksa evdeydinde ancak mı fırsat buldun bizi ziyarete... Şeniz