- Konu Sahibi Cherry Mom
- #17.981
kallisim seninle karsilikli bir kadeh icmeye geldim.ama ailenle egleniyorsun mutlaka.birkac güzel sarki dinliyecegim youtube den beni yerimden sarsacak.. sonrada yatarim artik. öpüyorum hepinizi.a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok yoğundum yıl sonu olduğu için önceki gün eve çıktığımda saat gece 2 dibak hep böle yapıyon bakıp dönüyorum diyerek bir hafta yine gözükmüyorsunsırnaşık şey
canım çok yoğundum yıl sonu olduğu için önceki gün eve çıktığımda saat gece 2 di
ama artık sık gelirim bak yıl başını bile sizinle geçiriyorum.şarzım bitiyor TOMBİLİ sende hoş geldin arkadaşım.
gec kalmıs olsamda herkese gunaydın.resmen bahar havası var ıstanbul da mıss mıs.dun yılın son gunu dıyerek ve bugun ıcın kendıme soz vererek bı ton sey yedım.bunlara cok sevdıgım cıleklı pasta da dahıl .bu sabah ıse tambugday ekmegı ve menemen ıle kahvaltı yapdım esımın patates kızartmasına gozum bıle ılısmedı.bırazdanda su sısemı doldurucam.belkı kısa bır yuruyus bıle yaparım.guzel gun ısde hersey cok guzel olsun hepımız ıcın
uyuyonusmu yahuu(
siz geldiğinizdede ben olmam hıhhh(
hava evet bugün heryerde hoş sanırım.. burada bile güzel :) kaloriferi kapatıp evi havalandırdım bayağı..gec kalmıs olsamda herkese gunaydın.resmen bahar havası var ıstanbul da mıss mıs.dun yılın son gunu dıyerek ve bugun ıcın kendıme soz vererek bı ton sey yedım.bunlara cok sevdıgım cıleklı pasta da dahıl .bu sabah ıse tambugday ekmegı ve menemen ıle kahvaltı yapdım esımın patates kızartmasına gozum bıle ılısmedı.bırazdanda su sısemı doldurucam.belkı kısa bır yuruyus bıle yaparım.guzel gun ısde hersey cok guzel olsun hepımız ıcın
haydi bakalımmmmmmirmirmirmir uyanalım hep beraber ve başlayalım şu toparlanma işine..günaydın sana da cedric. valla ankarada nasıl güzel sorma. hep böyle olsa hava saatlerce yürüsek. ben de dün yılbaşı diye koca bir kase aşure yedim . ama bugün yok.lmaz:
bugünden sonra eritme günleri başlıyor tekrar
reyhan ablacım cedricime yazdığın şeyi görmezden geliyorum tamammı.. yeterince kaçamak kendimizi ödüllendirmek herşeyi yaptık yani.. uzun bir süre yapmayacağız...vereliniortakgünaydin günaydin
mutlu yillar hepinizeeeeee
cedric canina degsin afiyet olsun tatlim. arada kendime izin verip kastigim birseyleri yemezsem bende cok mutsuz oluyorum. arada bir birakmak lzim .
kallisim bende her ictigimde seni hatirladim güzelim. birlikte ictik sayilir. ben biraz karistirmisim basim agriyor az önce kalktim.
tombili kismete bak canim burdada hava cok güzel. valla takimcak yürüyüse ciksak..delikafadulden
yi beni yii beniii:roflol:seni yerler yerlerrrr
ohh keyifler harika gör+nüyor simdi ben ne yedigmi söylemiycem
tombilicim deneme amaçlı yaparsın canım eşine 3-4 adet yaparsın sende bir tane yersin olur biter zaten parmak boyunda oluyorlar yesen 10 kilo almazsın yani zemuszemuskalliste o ne harika bişey öyle? ama oldu mu canım ya. hem yap hem göster sonra da siz yemeyin der mi insan. denemezsem çatlarım valla.mafoldumben
serzenishcim ne kadar güzel jest yapmış eşin aman nazar değmesin ben hayatta görmedim sadece mutfağa girer ayda yılda bir kez kendi canı balık yada etle ilgili bir şey çekince onu yapmaya heveslenir..sabah 4 de yattım öğlen 1de kalktım Eşim sağolsun o saate kadar ilgilenmiş oğlumuzla ... bir de güzel bi kahvaltı hazırlamış kısacası yeni yılın ilk sabahı güzeldi.normalde eşimden böyle jestler görmek çok zor nerden estiyse artık..
herkesin keyifler iyi okuduğum kadarıyla homini gırtlak yaptık ne de olsa değilmi..:) ama pazartesi marş marş 1-2... ben pazartesi diyorum kendimce çünkü evdeki yiyecekler nerden baksanız 2-3 gün daha yeter. gözüm mü açtır nedir dünya kadar şey yapmışım...
israf olmasın yiyelim de bitsin bari .. hahahahah
.
tamamreyhan ablacım cedricime yazdığın şeyi görmezden geliyorum tamammı.. yeterince kaçamak kendimizi ödüllendirmek herşeyi yaptık yani.. uzun bir süre yapmayacağız...vereliniortakl:
akşamdan kalanlara geçmiş olsun :) ben daha yeni geliyorum kendime.. :) dün gece epey eglenceliydi yılbaşı işin hikâyesi bahaneyle herkes bi araya gelip eğleniyor.. rakamsal bie döngü sonuçta yeni yıl ve artı 1 yaş daha ekleniyor yaş hanemize((
sabah 4 de yattım öğlen 1de kalktım Eşim sağolsun o saate kadar ilgilenmiş oğlumuzla ... bir de güzel bi kahvaltı hazırlamış kısacası yeni yılın ilk sabahı güzeldi.normalde eşimden böyle jestler görmek çok zor nerden estiyse artık..
herkesin keyifler iyi okuduğum kadarıyla homini gırtlak yaptık ne de olsa değilmi..:) ama pazartesi marş marş 1-2... ben pazartesi diyorum kendimce çünkü evdeki yiyecekler nerden baksanız 2-3 gün daha yeter. gözüm mü açtır nedir dünya kadar şey yapmışım...
israf olmasın yiyelim de bitsin bari .. hahahahah
Herkese iyi akşamlar diliyorum...
haydeeee noldu yaa sizin kocalarınıza yada benimkine neden olmadı üff yaaaa bak moralim bozuldu işte şimdi:roflol: ama benimki sabahın köründe işe gitti şimdi geldi sızdı kaldı ne yapsın yazık yaa:1hug: