- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.001
mersacım önce hayırlı olsun diyelim canım.. ama kazanırmısın kazanamazmısın yorum yapamıyacağım ticaret çok riskli ve şanş işi.. ben kaç yıl önce ufacık bir dükkanda yaptığım ciroya güvenip dükkan taşıdım çok güzel öncekinin 5 katı büyüklüğünde her müşterimin her aradığını bulabileceği hatta ev ortamlarına çok yakın olan bir yer bulup taşındım ama sonuç hüsran oldu minnacık dükkanda yaptığım cironun yarısına düşürdüm satışımı bir anda ve çok zor toparladım.. dükkanların arasıda sadece 2 sokaktı .. önce dükkanını bul ilk aşaman bu olsun.. ve çok takip et dükkanın önünden geçen kişi sayısı bile çok farkettirecektir satışlarını...
malzemeleride her şeyde olduğu gibi istanbulda toptancılardan bulabilirsin ... en zevkli kısmıda bu ben 15 günde bir mal almaya geçerdim istanbula çok ama çok güzel bir duygu...
benim bildiğim bazı adresler var onları teyid edip veririm sana malzeme için canım..
kallistecim senin ne dükkanın vardı ben acemiyim aslında sadece düşünce şu anda sizlerle paylaşmak istedim ama çok istiyorum burdada kiralar çok yüksek sence iyi bir fikirmi böyle bir yer açmak