Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydinlarrrrrrr..
kallisim mersa icin yazdiklarin dost tavsiyesi canim. mersada bu yönde degerlendirecektir eminim..
basindan gecmis biri olarak tecrübelerini aktarmissin ve cok haklisin mersa kararsiz ama cok cüretli masallah. ben cesaret edemem böyle birseye.bu günlerde dükkan acmak gercekten rizkli. kücük dükkanlar hergün eriyip gidiyor. alim gücü zayifliyan halk bulabildikleriyle idare etme yoluna basvuruyor.
kambersiz dügün olmaz deyip bende burnumu soktum mersacigim..a.s.
ama isin birde zevkli tarafi var eger basarirsan eger yürürse inanilmaz keyif alirsin . hem yaptigin isten hem kendine güveninden hem kazanmaktan..

cicek sogani derken kallisim laleler gercekten cok güzel biz bu evi aldigimizda bahcesine 5 yil birsey yapilmamisti öyle birakilmis hali benim cok hosuma gitmisti kiii ben bahcenin bahar görünüsünü bilmiyordum kasim ayinda girdik bu eve. bahar gelince gözlerime inanamadim.. her cm kareden cicek fiskirdi. üzerleri pis bir sarmasikla kapliydi onlari actik biraz temizledik. bahce mart ayindan hazirana kadar bir renk cümbüsü sergiledi.. nergizlerle basladi laleler sonra zambaklar sarmasik gülleri. manolyalar ( pardon manolyalari ben ektim) hyacinthe deniyor cok sevdigim bir cicek var sogandan cikiyor herrenki kircillisi rengarenk krokusse isimlerini pek bilmem... sonra sonra bende heryil aldim ilave ettim binlerce sogan var bahcede her yil aciyor. ama ben cimen falan yaptirmadim .öyle vahsice daginik bir bakimliligi olan cok sevdigim bir bahcem var. bu yilda gladiole alacagim kismetse onlari öbek öbek dikecegim uzun uzun cok zarif oluyorlar.
cenem acildi sabah sabah.. yarin is günü ben süslenmem lazim. valla tam elekci kari oldum. berbere gidemedim. son olaydan sonra gidecek berber bulamadim . bakalim önümüzdeki hafta icinde gidecegim mecbur birine.. veeeeeeeee yarin büyük gün cok hevesle ben diyete ve son hizla spora basliyorum insallah. kallisim insallah ayin 11inde güzel sonuclar alip sende katilirsin bize. mustang bu defa hedefe kadar durmak yok tamammi güzelim??

reyhan ablam günaydın varya beni mahvettin.. benim anlattığım babamın getirdiği dediğim çiçekler burada glor veya glayöl deniyor ablam sende onlardan ekecekmişsin..gladiole dediğin onlar işte nasıl güzller nasıl şahaneler.. burada hiç doğru düzgün soğaını bulamadım ben onların ablacım yaa ebayda türkiyeye yollayan bulursan baksana benim için nolur heveslendim işte hep anarım rahmetli annemin babamın çiçekleri diye bulursam ablamada alırım otel bahçesi için...
diğer krakusse dediğinde burada ki adı çğdem çiçeğidir.. ben senin bahçene ölürüm ablam yaaaaa nasıl için gitti şimdi...

hee reyhan abla şöyle bir şey düşündüm şimdi sen kilomu söyleyemiyorum yardım et dedinya ben cuma günü çaktırmadan listeye yazarım :)) kimse görmez... artık bu hafta senden sebep haftayada benden sebep takım batacak ama o kadarda olsun demiakannehir ay pişkin suratlı bişi bulamadım delikafadulden

ay kallisim canimsin benim ya. gülmekten komaya giriyorum bazen yazilarini okurken. piskin suratli bisi bulamadim demezmi..alkisalkisalkis yani asil piskin benim ama olsun ben bir batiracagim takim haftalarca kendini düzeltemiyecek. ama nolur alin beni araniza kizlar. valla güzellikten vazgectim sagligim tehlikede.:Saruboceq: size söz veriyorum kendim icin olmasada takim icin yaz tatilinde beyaz kilos etegimi giyecegim ölmezsem. artik bu lafa ne derseniz deyin..delikafadulden
kallisim baharda birgün resmimi cekerim bahcede güzelim senin icin koyarim buraya..:1rolleyes:
kallisim hic sorun etme ben sorustururum ebayda araim olmazsa yeni yilin taze soganlarindan alir sana gönderirim. sana anne babani hatirlatacak birsey ile ben seve seve ilgilenirim. sana gümrük sorunu cikarmazsa ki sanmiyorum istedigin kadar alir gönderirim hatta baska istediklerinde varsa söyle..

hah aklini seveyim bak iyi düsündün sen sessiz sedasiz bir kilo yaz listeye kimse cakmaz..a.s.

reyhan ablam bende can sıkıntısıyla dolanıyordum kimsecikler yok diye.. yaptınmı süsünü püsünü ay senin kızında süslenmiştir bugün... ana kız kokoşlar..

ablam ya ben sana yazdıktan sonra bir kaç siteye baktım alman ve amerikan sitelerine almanları çözemedim pek ayça az bişey almanca biliyor heh neyse şey diyeceğim çiçek soğanları ve tohumlarında kargo ücretleri çok ucuzmuş o dikkatimi çekti.. ebay değilde normal sitede bulabilirsen çok memnun olurum.. eğer bulamazsak ben kocaman bir liste hazırlarım sen yollarsın :))

selam 5. takim ne haberler var bakalim kimler kac kiloda cabuk soleyin :mymeka:
yilba$iydi diye sallamadiniz insallah diyetleri benim yilba$i gecem cok guzeldi evdeydik yalnizdik oturduk sonra uyuduk:roflol:
hepinizin yeni yilini kutlarim tekrar
herseyin en guzeli sizinle olsuna.s.
gene ugramaya cali$cam insallah

merhabalar kaçamaklarla dolu bir yeni yıl geçirdim ve diyet listelerini karıştırken cholotagirl ün diyetisyenden..haftada 3,5 kg diyetini gördüm bu hafta yapmaya en azından denemeye karar verdim.kendimi bi kaptırsam bu diyete işe yarar gibi geliyor denemeye değer bence

selam arkadaşlar eve yeni girdik bende sizlere bir bakayım dedim bijomun resmini kaçırmışım ya:( bizde her zamanki gibi avm gedik bişiler aldık sora dayıma gittik ameliyat olmultu geçmiş olsun demeye gittik . sonrada alişimizi dersaneden aldık eve geldik. sabah tartıldım 100 gr eksik çıktı bakalım işte böyle hai öptüm hepinizi

selam arkadaslar.. gecmisi okudum..ins herkesin isi istedigi olur ras gider

ben, okullar tatil, benim islerim var böyle zamanlarda yogun oluyorum hep
siz yilbasi yilbasi dediniz benim tenefüsüm malesef 3 gun sürdü.. yedim yaaa

yaa yedim..yedim napiiimm,, tatil yapti vucudum .. yarindan itibaren basliyorum

kallsim sende girsene bu haftaa batti balik yan gider..reyhan ablamda giriyormus bu hafta.. bizim tatil kacamaklarida batmaz hem göze o zaman :1ninca::sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

piaya bak kallisim aaaaaa bizim abartimizdan faydalanmanin yolunu bulmus. yani biz gözönünde olacagiz onun abartisini millet görmiyecek.. aaaaaaaaaa:olmaz:
herkes kendi kilosundan sorumludur piacigim..yok öyle arkamiza saklanmak..hehehehehdelikafadulden
saka ediyorum piacigim ha.... ben birine simdiye kadar pohpohlamayip gercegi yazdim takimdan kacti.. ben hepinizi seviyorum azicik kizmayada hakkim olsun degilmi nerdeyse hepinizin annesi yasindayim.
hic degilse saka yapabilmeliyiz birbirimizle diye düsünüyorum.a.s.
hem bu hafta izinliydiniz hepiniz. ama yarin yine siki yönetim var.:enbuyukkk:

valla öyle bir kaynarsinki kimseler görmez benim yanimda seni piam.. hatta iki hafta sonra katilacak olan kallisim bile kaynar :))
neler yapiyorsun sen haftasonu yoktun galiba?

evet ablacim yoktum ..katilmak zorunda oldugum bazi organizeler vardi eve gelince de bahsettigim gibi gezdik gezdik gezdik ve gezicez gezicez gezicezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 buralari biliyorsun tatil bittimi sürüye avdet ediyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tsk ederim balcim sen neyapiyosun.. bence aramiza yeniden katilmaya karar vermen ilk basarin ve devami gelicek ins:1hug:

insallahhhhhhhhh canim.. cok istiyorum ve cok kararliyim allahim yardim etsin insallah ben elimden gelen gayreti gösterecegim zaten. takimdan cikmak cok kötü geldi bana cok.. bundan sonra ya 65 kilo olacagim ya atilacagim baska yolu yok. cikmam artik.. :oklava:

ins olucaksin ablacim cok kararli gorunuyorsun..bizede örnek olucak.. ilk basladigimda bende cok azimliydim (9.gruptaydim..kapandi) o arada sadece 2-3 kilo aldim aslinda.. ama simdi olmuyor olmuyorrr... farkettimde girdigimden beri 1-2- kilo vermisim.. oyalanip duruyorum ayni kiloda... simdi kacsin? hadi söyle bir cirpida:) sohbet ederken kacirvermis olsun

selam canlar,

büyük buluşma gerçekleşti... !

bijomla bu sabahın köründe -zira kargalar kahvaltısını bile etmemişti kaydirigubbakcemile3 -buluştuk. topu topu 1 saat oturabildik çünkü ben henüz uyumamıştım,son işimdi dün gece.arkadaşlarla bir yerlere de gidince çok uykusuz kalmıştım.nerdeyse görüşemiyorduk hatta bijoyla dedim ki"bugün görüşemezsem hayatta görüşemem daha,mutlaka görmeliyim" ...

çok zarif çok tatlı çok şeker birisi bijocum,maşallah hiç fazlalığı da yok bence. biz de sadece soda içtik yaaaaaaaa :)

not: bijomla çektirdiğim 2 resim ve 1 adet yılbaşı sahnesi resmim için albüm açtım profilimde,bakabilirsiniz ...buraya ekleyemedim ....

yılbaşı resmim sadece 2 adet var,elbise en belli olan fotoğraf buydu.buna rağmen hiçbir detayı belli değil yine de.kuyruklu ve omuzlarından koluma boncuklar sarkan bir elbise bu.tek kötü tarafı-o gece için- içime giydiğim büstiyer oldu. büstiyer zayıf göstereceğine şişman gösterdi iyice ilginç bir şekilde..neyse ne canım,güzel bir geceydi..
bugün de güzeldi...1 saat de olsa ,yeni bir insan tanımak,görmek.müthiş..

hepinizi birgün görmeyi diliyorum !

merhaba cikolatam. ama ama ama ben birsey göremedim.. yine acemiligim tuttu galiba valla göremedim resimleri.. ne güzel ya sen sportie ilede görüsmüstün degilmi cikolatam?.

canım bende senin yeni yılını kutluyorum inşallah bu yıl hepimize çok iyi gelir.verdiğin kararda inşallah senin için çok hayırlı olur.çikolatam zaten bende yıllardır niyetleniyorum ama korkumdan son anda vazgeçiyorum hatta birinde dükkanı tuttum kapaorayı bile verdim cesaret edemedim benim gözüm kara değil .kallisin söylediklerinede aynen katılıyorum .senin dediğin gibi yemek pasta işine girmek istedim onuda yapamadım iyi bir yerde dükkan tutmaya kalksan inanılmaz yüksek kiralar anlıycağın napacağımı bilemiyorum.nacizhane fikrim ne demek hepinizin fikri benim için çok önemli çevremden kimseyle paylaşmadan sizlerle paylaştım sizler benim için çok değerlisiniz.

sen de çok değerlisin mersam.hepiniz çok değerlisiniz...bugün bijoma da söyledim, çevremde çok arkadaşım var ama ben vefalı arkadaş istiyorum.kendinden başkasını düşünme yetisine sahip insanların çevremde barınmasını istemiyorum.bu bağlamda,burdaki insanlar,siz değerli arkadaşlarım,çok farklısınız ve hepinizle tek tek tanışmayı istiyorum.belki uzun olacak ama bir gün mersine gelip seni de tanımak,hatta almanyaya gidip reyhan ablamı bile görmek isterim..kısmet !

chocalate gorusmeyı cok ısterım aklımdanda gecdı ama bıjoux a soyleyemedım.carsamba sabahı donucem bursa dan.ama ben karsıya gecemıyorum ogs m yok .ama anadolu yakasına gelme sansın olursa kosa kosa gelırım canım yada olmadı karsıya baska bır yolla gecerım.cok mutlu olurum yanı

cedricim özellikle seni görmek için karşıya da gelirim ben,bir gün ayarlayalım ..seninle de resimlerimizi koyalım vallahi...

evet reyhan ablam onunla da görüştüm ama o gerçekten çok vefasız çıktı...telefonuma bile çıkmadı..neyse,geçtik onu napalım...

ablacığım ben albümü sadece sizlerin görmesini istediğim için gizledim.heralde yanlışlıklar yaptım ki göremiyorsun dur düzeltmeye çalışayım

oyyyyyy cnim benim . almanyaya gelirmiste reyhan ablasini görürmüs.Şeniz
birtanem ben seni bu yaz cesmede bekledim vallahi. cesmede programim olacak o günlerde demistin ciddi ciddi bekledim telini. belki bu yil kallisimde gelir kimbilir hep birlikte felekten bir gece calariz eglenir dertlesiriz ve daha kimler gelmek isterse yolu düserse hepinizi beklerim

Back
X