herkese merhabalar,
haftasonu bir iki kere girdim ama yazılanları okumaktan, sıra yazmaya gelemedi bir türlü. anca bugün bitirdim geçmişin tamamını okumayı. hazır vaktim de varken, bir iki satır yazmadan çıkmak istemedim. yeni yılın ilk mesajını yazıyorum ve bir yandan da kallistenin "daha çok paylaşım, daha çok motivasyon diyen sesini kafamda duyuorum valla..ne diyim, umarım arkası daha çok gelir benim için...
valla dükkan açma fikirleri, rejime başlayanlar, spora başlayanlar filan derken yeni yıl herkesin hayatında bayaa yaratıcı fikirlerle gelmiş anlaşılan.. herkese kolaylıklar, başarılar ve de bol kazançlar ve de bol kilo kayıpları diliyorum.
ben de valla pek bir numara yok ama cuma günü size kilo bldirimi yapmayı heyecanla bekliyorum. göbek bölgesinde biraz azalma var hissettiğim ama bakalım tartıda kaç çıkıcak.
keşke ben de biraz yapabilse spor ama o kadar yorgun oluyorum ki akşamları, hiç halim olmuyor valla kolumu bile kaldıracak... nasıl gözümde büyüyor bütün bu spor işleri anlatamam.. giyinmesi var, hareketi var, sonra banyosu var, terlileri ayırması var, yıkaması var.. var da var yani..
ama bir yandan da biliyorum ki, ğer spora tez zamanda başlamazsam, o vakit takılıcam bir yerde belli bir kiloya ve daha da azaltamayacağım için yemeği, yaktığım kaloriyi fazlaştırmam lazım... bakıcaz...bakıcaz...
herkese iyi haftala diliyorum..