oyyyyyy canim ya gecmis olsun kiyamam..a.s.
cok birsey yapmadim kallisim ama aslinda cokkkkkkkkksey yaptim yani basladim. 20 dakikacik yürüdüm 116kalori 2600adim 1,6km. cok degil ama basladimya gerisi gelecek kallisim benden ümidini kesmedigin icin seni utandirmiyacagim..sonra o bantli masaj aletiyle ayakbileklerime kadar masaj yaptim. cok iyi geldi dusumuda aldim yanimda cayim keyif catiyorum.. hem yorgunum hem icim kipir kipir. mutluyum iste.:1rolleyes:
yok yok yapmışsın ablam gayret etmişsin değilmi... hadi gayret ablam kaçamaklara izin vermezsek olur ancak biliyorsun değilmi.. şu hafta sonlarını ve akşam yemeklerini bir düzene koymalıyız.. dün akşam eşim söylene söylene geldi kendisi aşırı ekmek yer son zamanda 3 kilo almış 85 olmuş akşam yemeklerini az yap yada ben yemiyeyim dedi.. kendime öyle kızdım ki adam 3 kilo alınca önlem alıyor biz alamıyoruz dedim... bir kaç gün daha bekle hayatım beraber diyet yaparız dedim çok mutlu oldukaydirigubbakcemile3 sporda yapalım dedi ama onun kasdettiği spor :roflol::roflol: yok öyle yağmaa:roflol:
söylediklerine aynen katılıyorum .bende zaten yıllardır istiyorum ama cesaret edemiyorum
sokağa atacak param da yok zaten kenarda fazladan biraz param olsa batsada önemli değil diyebilsem o zaman gözüm kapalı girerim ama biz kendi kendimize yeten bir aileyiz.kredi çekerim demiştim ya sonradan düşündüm karar verirsem arabamı satarım dedim ama piyasa çok kötü ondanda vazgeçtim gibi.anladığım sizlerde benim ve kocam gibi düşünüyorsunuz acaba benmi çok korkak davranıyorum sizlerinde fikrini alayım dedim ama düşüncelerimiz aynı.
kallistem o gün yazdığın bir muhasebeciye danış demiştin ya çok güldüm .eşimede söyledim bir muhasebeciye danış bide muhasebe ücreti var diyor arkadaşım dedim.gülmemin sebebi eşim muhasebeci.saol canım benim bu kadar zaman ayırıp yaşadıklarını fikirlerini yazdığın için.yok yok ben yerimde oturiyim bide çocukların geleceğini orda kaybedersem artık beni kimse toparlayamaz sen 107 olmuşsun ben kesin 150 olurum.
canım benim okudum eşinin mesleğini nereden bileyim hayatım yaaadelikafadulden
mersacım neden vazgeçiyorsun, çikolatımında dediği gibi daha mütevazi bir şey düşünsen orta büyüklükte bir dükkan kirala ama mutlaka yol üstü olsun üç kuruş fazla olsun yol üstü olsun... pastanıda yaparsın ev yemekleri yaparsın hamur işleri yaparsın inan burada sürekli gözlemliyorum bu tür bayanların açtığı dükkanlar sürekli ama sürekli çalışıyor... evlere davetlere yapar yollarsın... az bir sermaye yeter ... aradan biraz zaman geçer baktın tutuldu sonra yavaş yavaş büyütürsün en azından bir yıl geçtiği zaman işin oturur bundan önce düşünemezsin zaten..bu gibi bir işte sadece açma vergilerin olur bir ocak bir kaç malzeme tamamdır işte çok cüzzi bir sermaye yeterlidir.. böyle düşünürsen arada sırada kaçar istanbula kursa gidersin yavaş yavaş geliştirirsin..
mersacim... uzun zamandir ayni durumdayim..zaman herseyin ilaci diyorum .. cok okuyorum kendime yardimci olmak icin , cunku baska bir yardimcim yok..yalnizim.. okuyorum nasil hareket etmem gerektigini ögreniyorum ama yapamiyorum
daha 30 yasindayim ama herseyi yasiyarak tecrübe edinme durumum oldugu icin ruhen cok yasliyim
bir yönden iyidir yasiyarak ögrenmek.. ama kücük bir destek olsa bir rahatlatici bir anlatan bir uyaran bir hatirlatan bir dinleyen bir gösteren.............................
neyse
neyse diyerek geçiştirdiğimiz şeyler hayatımızda büyük boşluklar yaratıyor.. bir çoğumuz yalnızız.. bende hep destek ararım... bazen durduk yere gözyaşı döktüğüm olur bir kahve içip dertleşecek kimsem yok diye... ama çok sosyal biri değildim zaten çünkü ya ayak uyduramadım arkadaşlarıma yada onların ayak uydurmasını beğenmedim... istanbulda çok kişiyi bıraktım arkamda... çok zaman ağlasam sızlasamda seviyorum yalnızlığı..
ayy bu gün iyce dağıttık sen yaşım 30 mu demiştin aaa 31 olmuş yarında 31 dimi son kararın ben yaşımı hiç söylemiyim aman allahım hepinizinmi ablasıyımmafoldumbenopuyorumnanaktan
mersam unutmadan yazayımda süveter çok tatlı olmuş güle güle kullansın arkadaşın..
anne babamı bende çok anarım çok eksikliklerini hissederim.. ama daha çok iyi anlarmda isterim onları yanımda çok erken terkettiler bu dünyayı daha görmeleri gereken çok şey vardı diye düşünürüm..ama desteğe ihtiyacım olduğunda aramam çünkü ben abimle çok sorun yaşadım her fırsatta onlarla paylaştım sıkıntımı ve sonra vicdan azabı çektim halad çekiyorum onları üzdüğüm için gereksiz yere sağlıklarını tehlikeye attığım için ama artık yapacak bir şeyim yok...
günaydınlar herkese işe gitmeden bir bakayım dedim kk ya ama kimsecikler yok sanki herkes uyuyor yada eşini işe çocuğunu okula gönderiyor galiba benim kuzucuğumda içeride mışıl mışıl uyuyor eşim işe gitti ve bir bardak süt içtim gitme sırası bende dediğim anda eşim böğğğ diye odaya atladı ayy ödüm patladı meğer gitmemiş ve bende boş bulundum şimdide benimle dalga geçiyor :roflol:
yok tatlım uyumuyordum ben buradaydım ama yoğun bir temizlik var gelemiyorum..
günaydın, az önce evime adım attım, çok havasız kalmış açtım heryeri.. biraz da dinlenirim heralde, herkesi öpüyorum. görüşürüzzz
bijom maşallah canım evine varmışsın şimdi bir temizlik yaparsın için durmaz senin... kolay gelsin..
birde şey var artık sen şu diyeti bırakıp korumaya geç fotoda hiç fazlalığın kalmadığı gözüküyor... çok zayıfta beğenmiyorum ben nedense :)
şalını gösterttinmi :1closedeyes: