Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijom ara öğünle akşam öğününe ne yazmalıyız ne yorum yapmalıyız :))

yaa ben bu kadar hızla kilo alınca bir doktora gitmiştim burda oda bir kaç şey istemişti ultrason filanda vardı içinde sonra işte kaç yıl oldu 5 tane 2 cm ulaşan taş var dedi .. kilolarının sebebi anlaşıldı dedi.. ameliyat olmamı istedi ama ben korkudan olamadım... sonrada unuttum gitti aslında şimdi gittiğim doktorada söliyim kontrole idince iyiki konuştuk hatırladık :)) ama ameliyat olursam gelir bakarsın bijom kimsem yok bak:sinifsinif:

selamlar.. isten yani okuldan ciktim alisveris yaptim. kaani görmeye gittim. simdi eve geldim. daha aksam yemegi yemedim bakayim ne var evde cok gec olmadan..
kallisim saat farkina bende akil erdiremedim su anda burada 17.10

hoşgeldinablam.... saat evet dediğim gibi bir saat var pia sabah sabah görmemiş bence hahahaaa :))

hayırsız mersamda gelmiş.. şişşştt bugün ildirim günüydü mersacıkkk..

kallistem hoşbulduk
of ya bu gün o kadar yoğundumki eve daha şimdi çıktım ve tamamen unuttum bildirimi keşke o günki yazdığım kiloyu girseydiniz of yaaaa ......şimdi 1 hafta dahamı bekliycem:sinifsinif::sinifsinif:

anacım ben nasıl bir yorgunum anlatamam kallisim listede kendimi görmek pek mulu etti beni ama sizi eksiye çekmeme rağmen maşallah 3. olmuşuz ay ne komik eksilerle derece yapıyoruz.

bijom bu arada gördüm yeşil olmuşun :) hayırlı olsun

mersa mekikmi çekiyorsun yoksa kaydirigubbakcemile3saate bak nerede kaldın...ohaoldumsmile

yok canım yürüyüşteydim sonrada yönetimde bütün gün çıkamadım muhasebeci kız işten ayrıldı bütün işler bana kaldı.

aaa bijoux hayırlı olsun yesıllenmısın.ne guzel
ah ne guzel keten helvan olmak reyhan ablacıgım.nasıl mutlu oldum okuyunca tesekkur ederım

1400 kal lık bır dıyetle haftada 1 kılo ıle 1,200 arası vermen lazım sanırım tombılı tabı yuruyus fızıkseel aktıvıtede onemlı.ıstersen 1 2 hafta dene

hımm menu cok guzelmıs kallıstem patates boregını merak ettım nasıl yapılıyor dıye tarıf edermısın rıca etsem

bende mersayla mekık ceksem ıyıdır .yuruyusu salladım yıne ama baslamam lazım
hadi arkadaşım bende bu gün yürüyemedim başlayalım mekik çekmeye

belki bilmezsiniz cedricimle benim çok sevdiğim birde kereviz salatamız var mesela bu akşam sadece onu yapacağım kendim için.. kerevizi rendeleyip içine hemen kararmasın diye limon ekle.. sonra tuz kırmızıbiber vs.. yoğurt azıcıkta zeytinyağ.. tadına doyulmuyor.. çocuklarda eşimde çok seviyor..

ay benimde canımı çektirdiniz bayılırım yoğurtlu kerevize hemen yapim diye dolabı açtım vardı 1 tane şansıma oda çürümüş ama tocamdan istedim getiriyor .

ahh canzim gelmiş hoşgeldin canım..

reyhan ablayla mersanın arasına sıkışacağım artık ne yapayım yada bijoyu kucağıma alacağımohaoldumsmile

canım az kalmış hadi bakalım ocak sonu garanti olacak inşallah anladığım kadarıyla haydi hayırlısı gitmeden yine uğrarsın şimdiden bol şans ve geçmiş olsun diyelim.. güzel haberlerini almak için sabırsızlanıyoruz canım dikkat et kendimeboshayallersmile

nerde yer kalmamış anlamadımki ben kalkarım canım benim sen benden büyükmüydün ayyyyyy ben hemen yer veririm .
opuyorumnanaktan
canım çok çok geçmiş olsun,gerçekten çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun :( şeker kötü bir hastalık!

teşekkür ederim canım benimki tam diyabet olmadığı halde çok zor durumdayım. tam diyabetli çocuğu olanlara Allah yardım etsin (amin)

anlatılır gibi değil kızım çikolataya tatlıya hiç dayanamaz. şuan bunları yasakladılar aklına düşürmemek için tv bile açmıyorum reklamlarda görecek diyemafoldumbenmafoldumben . diyabet adayı henüz pirediyabet denebilir dedi doktor. açlık glukoz bozukluğu var. mesela şeker yüklenmiştir sanada mutlaka... kızıma şeker yüklediler bu 2. oluyor. şeker değeri sırayla yükselip düşeceğine çok bozuk bir tablo çıkıyor yüksek olması gereken yerde düşük,düşük olması gereken yerdede yüksek çıkıyor dengesi yok yani. hastanede 110lar düşmüştü bugun 147 çıktı. grip olduğu için şurup kullanıyoruz ilaçlarda yükseltirmiş şuan yüksek gidiyor napcam bilmiyorum. herşeyi tam uyguluyorum inşallah sonuç alırım... birde çörekotu yağı diyabete çok faydalı internettede araştırdım az önce bide ona başlayacağım inşallah faydası olur. biraz yaşı büyük olsaydı sorun olmazdıda aklına çikolata düşünce çok zor ikna ediyorum, diyette yediği yemekleri tam yemiyor acayip bunalımdayım anlayacağın. Allah beterinden korusun yine şükür ediyorum ki ağzı konuşuyor, eli ayağı tutuyor biraz büyüyünce benide zorlatmaz artık inşallah sabırdan başka çarem yok. Allahıma sığınmışım...

çok çok geçmiş olsun.. sabırlar, sabırlar...

çok teşekkür ederim.....

bu arada Kallitecim kızımın yeni diyeti ve saatlerini yoluna koyana kadar idare etmeni istiyorum... bu guruba girmeyi çok istedim ve çokta memnunum ama aksilikler eşliğinde fırsatta bulamadım. hastanede tost yiye yiye verdiğim gramcıklarıda hep geri aldım zatiboshayallersmile az işlerimi ve moralimi toparlayım istediğin gibi bir üye olcaminşallahkaydirigubbakcemile2

bu arada yediklerimide yazayım

kahvaltıda 2 dilim ekmek, 1 ince dilim peynir 3-5 adet zeytin, 2 bardak çay ve söğüş yedim

arada 1 galeta ve elma yedim

öğle 1 porsiyon ıspanak, 1 sb. yoğurt 1 dilim ekmek ve bol salata yedim

akşamada kuru fasulye, pilav ve bol salatam var yine....

kızımında yemek saati geldi bu arada babaannesindeydi getirip yedireyim...Allah'a emanet olun a.s.

ay çok üzüldüm ya biz koca kadınlar kendimizi frenleyemezken o çocuk napsın canım allah yardımcınız olsun bence bide psikiyatr dan destek alın çok zorlanıyordur daha kolay aşabilir belki.

reyhan abla sen yazmışken çikolatıma bende yazayım bir iki gündür yoğun temizlik var sitede yorum yapamadım affedin beni..

okuduğum kitaptan yazacağım yine..

canınız sağlıklı yiyecekler istiyorsa fizki açlık ama canınız sakıncalı gıdalar istiyorsa beyinsel açlığınızdır yaşadığınız sıkıntıların açlığıdır diyor.. seninkide bıkkınlık değil çikolatım verdiğinin karşılığını alamadığın için canın sıkılıyor moralman çöküyorsun acısı böyle diyetten kopma oluyor yiyeceklere karşı arayış başlıyor...

benim açlığım kesinleşti beyinsel nerde zararlı bişey var canım hep onları istiyor ben doğuştan arızalıyım bozuk doğmuşum garantimde bitti ay kocam benim yeni modelimi almaya kalkmasın......iyce zırvaladımmı ne......

canımm çok teşekkür ediyorum, hamilelerin duaları kabul olurmuşş.. sen hep gel hep yaz çok pozitifsin ya süper. Allah hayırlısıyla kucağına versin bebişini biz de sevmeye gelelim inşallah :emir_bebek:

canım bijoxum hassas bir konu olduğu için yorum yapmamıştım .daha doğrusu bu konuda hassas olduğunu düşünmüştüm ama bu habere çok sevindim inşallah hayırlı haberi alınca yelekleri bendennnnnn......

Son düzenleme:
mustangım hayırlı olsun şekercikim.. dediğin gibi eksilerde olup 3. olmak ne komik :))

mersam canım neden burdayız hepimizin sorunları var hepimiz psikolojik olarak yiyoruz bunun aksini söyleyen hata eder...

ay gece gece dişim tuttu bir kendimi toplayıp gidip çektiremedim şunu artık kurtulacak hali yok çünkü off yaaaa...

mustangım hayırlı olsun şekercikim.. dediğin gibi eksilerde olup 3. olmak ne komik :))

mersam canım neden burdayız hepimizin sorunları var hepimiz psikolojik olarak yiyoruz bunun aksini söyleyen hata eder...

ay gece gece dişim tuttu bir kendimi toplayıp gidip çektiremedim şunu artık kurtulacak hali yok çünkü off yaaaa...

ay canim kiyamam gecmis olsun. bir karanfili ikiye böl egriyan yerine bastir bir süre sonra diner sancisi yarinda git cektir canim cekilmez dis agrisi:1hug:

acıgül; çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah diyabet hastası değildir HbA1c diye bir kan tetkiki var kan glukoz düzeyinin takibinde kullanılan bir testtir HbA1c düzeyi hastanın son 2-3 aylık kan glukoz düzeyi hakkında fikir verir.Diyabetin mikrovasküler komplikasyonlarının gelişimi ve ilerlemesinin habercisi olarak değerlendirilebilir.Kesin teşhiş için yapılması gerekli diye biliyorum size yapıldı mı bilmiyorum ama belki atlanmış olma ihtimaline karşı ben bi uyarayım dedim ...tekrar geçmiş olsun..

Son düzenleme:
reyhan abla karanfili deniyeyim hemen ..

elektracım o mersanın kızı değil mersa yanlış alıntı yapmış canım acıgülün kızından bahsediliyor..

silebilirmiyiz rica etsem oğlumla bi yandan boğusurken yanlış anlamışım galiba özür

Son düzenleme:
kallisim hicde abartmadim bugün . yalniz bir bardak sampanya ictim sabahin köründe. yasgünü kutlamasi ya iste adet. sonra simit gibi birsey var burada brezel. bir tane ondan yedim pasta yemedim. ögleyinde bir portakal bir mandalin yedim eve geldim bir balik filetosu yedim yesil salata ve yarim dilim ekmekle. az öncede 4 kuru incir. bir sütlü kahve icecek hakkim kalmismi acaba ?
ha yarim saatte yürüdüm 4000 adim

ablam maşallahın var aman nazar değmesin...
bende aklıma geldi hep ne yaptın acaba diye... iyi geçmiş o zaman tam gaz devam azcık kilon düştüğündede hemen haber ver :))) senin kilonda oynama olsun yapıyorum listeyi bende yazacam adımı söz..

ablam maşallahın var aman nazar değmesin...
bende aklıma geldi hep ne yaptın acaba diye... iyi geçmiş o zaman tam gaz devam azcık kilon düştüğündede hemen haber ver :))) senin kilonda oynama olsun yapıyorum listeyi bende yazacam adımı söz..

he ya masallah banabilmiyorumkismile
hangi listeye kallisim özel listemi kaydirigubbakcemile2

reyhan ablacim iyi geceler

günümü yazmaya geldim
kahvaltidan önce 1 yesil elma
sabah 2 dilim ekmek.1 yumurta, peynir , zeytin ve közlenmis patates .bir iki cay kasigi bal
ögle önce 1 yesil elma ve bögürtlenli yogurt (acikmamistim kahvalti uzun sürünce)
ara 1 yesil elma
aksam 2 yemek kasigi sade kavrulmus et
sabah ve aksam 20 ser dakika yürüdüm.. ama buzdu havalar..birdaha bu havalarda cikicagimi sanmiyorum
ictigim su 3 litreyi bulmustur

birde birseyi fark ettim bir kac kez daha deniycem eger tutarsa dogru demektir heralde.. bugun sularimi sicak ictim ve WCye duzenli gittim..faydasi olucaksa böyle ben severim sicak suyu hep sicak icerim

selamlar.. isten yani okuldan ciktim alisveris yaptim. kaani görmeye gittim. simdi eve geldim. daha aksam yemegi yemedim bakayim ne var evde cok gec olmadan..
kallisim saat farkina bende akil erdiremedim su anda burada 17.10

hoşgeldinablam.... saat evet dediğim gibi bir saat var pia sabah sabah görmemiş bence hahahaaa :))

hayırsız mersamda gelmiş.. şişşştt bugün ildirim günüydü mersacıkkk..
kaliste cimm bi bak bakalim reyhan abla saat kacta yazmis? ve mesajdaki saate bak :)) arada yine 2 saat var

ben geldim..

Bütün gün oğlanla uğraştım durdum. ben uyutuyorum o 5 dk geçmeden avaz avaz bağırarak uyanıyor... bir kaç gündür aralarda yapıyordu ama bügün had safhada huysuzdu sonra meyvesini yedirirken bi baktım çıt çıt diye bi sesler geliyo.. Oğlumun ilk dişi çıkıyor.. nasıl sevindim bilemezsiniz.. dişsiz oğlum diye seviyordum şimdi eşek sıpası diye severim artık :)

bugün yediklerime dikkat ettim 300 gr lık kötü bir sonucu alınca..

sabah 2 kaşık aşure yedim.. canım kahvaltı istemedi..

öğlen 1 tane muz yedim...

akşam 1 tabak tarhana çorbası ve zeytinyağlı pırasa yedim 1 dilim ekmekle beraber..

Sabah ve öğleni geçiştirdim sayılır,ara öğün mü o da ne :)

Bügün eve sardım durdum .. Temizlik terapi gibi geliyormuş böyle zamanlarda ...haliyle akşam çocuğu uyuttuktan sonra uyumuş gitmişim. bir kalktım saat 22:30 2 bardak ıhlamur içtim..

ocakta yemeğim var yarına hazır olsun ... inşallah yarın dışarı çıkacam e tipi yar açık ceza evinden :D

Back
X