opuyorumnanaktan
canım çok çok geçmiş olsun,gerçekten çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun
şeker kötü bir hastalık!
teşekkür ederim canım benimki tam diyabet olmadığı halde çok zor durumdayım. tam diyabetli çocuğu olanlara Allah yardım etsin (amin)
anlatılır gibi değil kızım çikolataya tatlıya hiç dayanamaz. şuan bunları yasakladılar aklına düşürmemek için tv bile açmıyorum reklamlarda görecek diyemafoldumbenmafoldumben . diyabet adayı henüz pirediyabet denebilir dedi doktor. açlık glukoz bozukluğu var. mesela şeker yüklenmiştir sanada mutlaka... kızıma şeker yüklediler bu 2. oluyor. şeker değeri sırayla yükselip düşeceğine çok bozuk bir tablo çıkıyor yüksek olması gereken yerde düşük,düşük olması gereken yerdede yüksek çıkıyor dengesi yok yani. hastanede 110lar düşmüştü bugun 147 çıktı. grip olduğu için şurup kullanıyoruz ilaçlarda yükseltirmiş şuan yüksek gidiyor napcam bilmiyorum. herşeyi tam uyguluyorum inşallah sonuç alırım... birde çörekotu yağı diyabete çok faydalı internettede araştırdım az önce bide ona başlayacağım inşallah faydası olur. biraz yaşı büyük olsaydı sorun olmazdıda aklına çikolata düşünce çok zor ikna ediyorum, diyette yediği yemekleri tam yemiyor acayip bunalımdayım anlayacağın. Allah beterinden korusun yine şükür ediyorum ki ağzı konuşuyor, eli ayağı tutuyor biraz büyüyünce benide zorlatmaz artık inşallah sabırdan başka çarem yok. Allahıma sığınmışım...
çok çok geçmiş olsun.. sabırlar, sabırlar...
çok teşekkür ederim.....
bu arada Kallitecim kızımın yeni diyeti ve saatlerini yoluna koyana kadar idare etmeni istiyorum... bu guruba girmeyi çok istedim ve çokta memnunum ama aksilikler eşliğinde fırsatta bulamadım. hastanede tost yiye yiye verdiğim gramcıklarıda hep geri aldım zatiboshayallersmile az işlerimi ve moralimi toparlayım istediğin gibi bir üye olcaminşallahkaydirigubbakcemile2
bu arada yediklerimide yazayım
kahvaltıda 2 dilim ekmek, 1 ince dilim peynir 3-5 adet zeytin, 2 bardak çay ve söğüş yedim
arada 1 galeta ve elma yedim
öğle 1 porsiyon ıspanak, 1 sb. yoğurt 1 dilim ekmek ve bol salata yedim
akşamada kuru fasulye, pilav ve bol salatam var yine....
kızımında yemek saati geldi bu arada babaannesindeydi getirip yedireyim...Allah'a emanet olun a.s.
ay çok üzüldüm ya biz koca kadınlar kendimizi frenleyemezken o çocuk napsın canım allah yardımcınız olsun bence bide psikiyatr dan destek alın çok zorlanıyordur daha kolay aşabilir belki.
reyhan abla sen yazmışken çikolatıma bende yazayım bir iki gündür yoğun temizlik var sitede yorum yapamadım affedin beni..
okuduğum kitaptan yazacağım yine..
canınız sağlıklı yiyecekler istiyorsa fizki açlık ama canınız sakıncalı gıdalar istiyorsa beyinsel açlığınızdır yaşadığınız sıkıntıların açlığıdır diyor.. seninkide bıkkınlık değil çikolatım verdiğinin karşılığını alamadığın için canın sıkılıyor moralman çöküyorsun acısı böyle diyetten kopma oluyor yiyeceklere karşı arayış başlıyor...
benim açlığım kesinleşti beyinsel nerde zararlı bişey var canım hep onları istiyor ben doğuştan arızalıyım bozuk doğmuşum garantimde bitti ay kocam benim yeni modelimi almaya kalkmasın......iyce zırvaladımmı ne......
canımm çok teşekkür ediyorum, hamilelerin duaları kabul olurmuşş.. sen hep gel hep yaz çok pozitifsin ya süper. Allah hayırlısıyla kucağına versin bebişini biz de sevmeye gelelim inşallah 
canım bijoxum hassas bir konu olduğu için yorum yapmamıştım .daha doğrusu bu konuda hassas olduğunu düşünmüştüm ama bu habere çok sevindim inşallah hayırlı haberi alınca yelekleri bendennnnnn......