Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün öğlenimi yazıyım bende küçük kepekli sandviç ekmeği içine 4köfte, kornişon salata koydum yedim bi de azcık coca cola zero. hani kalorisiz ya. çok içmiyorum kolayı artık en son 3 hafta önce içtiydim. ama bu sandviç kepek ekmeğinin kalorisini bilmiyorum. çok olabilir o yüzden akşama karbonhidrat yemiycem. herhalde dengelerim diye düşünüyorum. spora tam gaz devam 4 sefer oldu daha ama akşama kadar gene 8lerim ben bunu haftaya da adetleri artırcam.

bi de benim her zaman yürüdüğüm yol artık beni çok zorlamıyor. bu durumda ben daha mı çok yürümeliyim yakabilmek için ne dersiniz?

geldimmmm.. bu soğukta ter içinde kaldım yoruldum yine.. kalabalık ev sokağa çıkınca markete gitmeden olmuyor... boyalarımı aldım fotokopilerimi çektirdim bazılarını büyüttüm ... inanmayacaksınız biz ailece her şeye elimizi atarızguclubacismile eşimde tuallerimi yapıyor akşam işten geldi kesti biçti evde minik bir odayı ona atölye yapmıştık maket filan yapar..hepimizin elinden her iş gelir zemuszemus şimdi zaman bulamıyor ama eşim ömceden koltuk kanepe kaplardı canı sıkıldıkça :uhm: el sanatlarına aşırı meraklıyız kızlarımızda öyle.. ben en büyük kızıma bir şey öğretmedim oturur dikiş diker ortanca yazın patchwork aplike tarzı şeyler yaptı ablam geldi hayrete düştü bilmiyorumkismile kursta kadınlar yapamıyor bu kadar temiz iş dedibilmiyorumkismile.. ay ne övdümmmmmm ailemii:roflol:

tombilim sen Piaya bakma öyle bir şey bildiğimden değil can sıkıntısından başladım kızın malzemeleri vardı nasılsa diye bismillah yaptım bişeyler ablam çok beğendi ki el işleri için çok titizdir huyu acaiptir beğenmez herşeyi ay tutturdu oraya buraya bir ton masraf yapmayalım sen otele yap diye.. başladık bakalım şimdiye kadar 5 tane bitirdim ancak.. tual bekliyordum onlarıda malzeme aldı eşim işte yapmaya başladı şimdi son hız başlarım.. diğerlerini foto çekmeden bayramda gittiğimde götürmüştüm bir ara kızlar çekip yollar bende size gösteririm... daha fazla havaya girmeden bitireyim çenem düştü:roflol:

tombilicim bakım filan dedikya kaştan bahsetmişsin sen varya kilonu ver sonra biraz kendine fon ayır:roflol: önce git üstüne değişik tarz kıyafet al bak bende öyle yapacağım sonra saçı başı boyutunu değiştirip rengini değiştireceğim hayatta makjaj yapmam birde makyaj yapacağım sonra eşime dışarda buluşalım diye randevu vereceğim adamın o gece dibi düşecek :roflol::roflol: nasıl :roflol: ama iyimi fikrim...

bi de benim her zaman yürüdüğüm yol artık beni çok zorlamıyor. bu durumda ben daha mı çok yürümeliyim yakabilmek için ne dersiniz?

tombilicim ne kadar yürüyorsun dakikan bellimi... çok fazla abartma birden bire ama azda yürüyor olabilirsin onun için sordum sporuda birden arttırınca vücut şaşırıyor yine kilo verilmiyor ...azar azar 5 dakika filan zaman arttırabilirsin mesela..

geldimmmm.. bu soğukta ter içinde kaldım yoruldum yine.. kalabalık ev sokağa çıkınca markete gitmeden olmuyor... boyalarımı aldım fotokopilerimi çektirdim bazılarını büyüttüm ... inanmayacaksınız biz ailece her şeye elimizi atarızguclubacismile eşimde tuallerimi yapıyor akşam işten geldi kesti biçti evde minik bir odayı ona atölye yapmıştık maket filan yapar..hepimizin elinden her iş gelir zemuszemus şimdi zaman bulamıyor ama eşim ömceden koltuk kanepe kaplardı canı sıkıldıkça :uhm: el sanatlarına aşırı meraklıyız kızlarımızda öyle.. ben en büyük kızıma bir şey öğretmedim oturur dikiş diker ortanca yazın patchwork aplike tarzı şeyler yaptı ablam geldi hayrete düştü bilmiyorumkismile kursta kadınlar yapamıyor bu kadar temiz iş dedibilmiyorumkismile.. ay ne övdümmmmmm ailemii:roflol:

tombilim sen Piaya bakma öyle bir şey bildiğimden değil can sıkıntısından başladım kızın malzemeleri vardı nasılsa diye bismillah yaptım bişeyler ablam çok beğendi ki el işleri için çok titizdir huyu acaiptir beğenmez herşeyi ay tutturdu oraya buraya bir ton masraf yapmayalım sen otele yap diye.. başladık bakalım şimdiye kadar 5 tane bitirdim ancak.. tual bekliyordum onlarıda malzeme aldı eşim işte yapmaya başladı şimdi son hız başlarım.. diğerlerini foto çekmeden bayramda gittiğimde götürmüştüm bir ara kızlar çekip yollar bende size gösteririm... daha fazla havaya girmeden bitireyim çenem düştü:roflol:

tombilicim bakım filan dedikya kaştan bahsetmişsin sen varya kilonu ver sonra biraz kendine fon ayır:roflol: önce git üstüne değişik tarz kıyafet al bak bende öyle yapacağım sonra saçı başı boyutunu değiştirip rengini değiştireceğim hayatta makjaj yapmam birde makyaj yapacağım sonra eşime dışarda buluşalım diye randevu vereceğim adamın o gece dibi düşecek :roflol::roflol: nasıl :roflol: ama iyimi fikrim...

alkisalkisalkis valla bravo ne denirki sizin gibi becerikli aileye. benim annem de öyledir ama ben ona pek çekmemişim galiba. kızlarına da bravo vereliniortak tebrik ederim maşallah.
fikrine bayıldım. benimki tam arkamda görmeden yazmaya çalışıyorum ben de mutlaka yapayım bunu. hatta ben buluşmanın sonu için de bişeyler düşündüm ama burda denir mi ki :kedi: :utangac:

selamlarrrr..
ya sabah gelmistim ama birsey yazamadan ciktim ben kizlari toplayip berbere gittim bugün. süslendik püslendik saclari boyattik. kokos kokos eve geldik. adamin dibini düsürmekte hic aklima gelmediydi.aklinialirimsmileaklinialirimsmile
allah seni napmasin kallis emi..olumunekankayizsmile
heeeeee burda simdi saat 18,21 ama bende 20 21 görünüyor masaj :))))))

saat mevzusunu unutun dedi pia :)))) sende unut reyhan abla..

ah ne hoş kızlarınla kokoş kokoş olmuşsunuz benimde kızlarım iyice büyüsün süslenip püslenmeye başlasınlar hiçç eksik kalamayız sizden :) abla napimm adamda kaç senedir alıştı paspal halimize dibini şimdi düşürmiyimde ne zaman düşüreyim değil mibayanssulusmile

ablam nasıl gidiyor diyet miyet .. süslenmişsin ama spordan ses yok hııohaoldumsmile

sabah 2dilim ekmek 2 ince dilim peynir 4 dilim sucuk
ara 1 elma
öğle 4 kepekli galeta 1/2 çay bardağı muzlu süt(oğlumdan kaldı da)
ara 1/2 elma
akşam peynirli salata 2 yk mantar kavurması ve 2 yk kuru fasülye kıymalı (oğlumdan kalan)3 kepekli galeta 1/2 dilim ekmek yedim
ama huzursuzum oğlumdan kalanları öğün dışında ağzıma atıştırdığımiçin galiba ve yürüyüşe çıkamadım eşim sabah altıda işe gitti hala gelmedi sıkıntıdan patladım gerçi oğlumu 2 saat dışarıda gezdirdim parka gittik hava çok güzeldi...gamyoncuiremsu

kendi yazdığın mesajı silersin ama mesajları bana söylersen silerim sizin silmeniz yasak..
mesaj numarasını söyle bana hallederim..

haklisin canim benim düsür tabiki..kaydirigubbakcemile3
kiz baska oluyor be kallisim. insana arkadas yoldas. süslenelim deriz hadiiii maskeler agdalar masajlar.
yemek yapalim deriz hadiii mutfaga biri sunu yapar digeri bunu yarim saatte mükemmel sofralar keyifle yer iceriz. benim kizlar evlendi ama devamli bendeler evde musait hafta sonlari bende yer iceriz otururuz genelde. mahalledeki almanlar sasiriyor halimize. karsimizda yasli bir cift var demiski benim kiza sizmi dayanamiyorsunuz yoksa anne babanizmi evlendiniz ama devamli burdasiniz bu ne güzel bir sey demis.
bizim cocuklar bir yilbasinda bir paskayada gelirler birde birimiz hastalaninca demis. aile birligi hakkinda türklerden ögrenecek cok sey var demis.karisi aglamaya baslamis. demiski evlatlari büyüttük kendi baslarini kurtarsinlar istedik. bize bagimli olmasinlar dedik ama okadar özlüyoruzki onlari torunlari her gördügümüzde aradan yarim sene gecmis oluyor torunlarla sizli bizliyiz nerdeyse tanimiyacaklar bizi demis.
kallisim diyet iyi gidiyor.yarim saat kadar yürüyorum kosu bandinda oda iyi gidiyor. bir haftadir yapiyorum bunu ama kiloda önemli bir degisiklik olmadi. nedenmi? yilbasi tatilindeki abartilarimin acisi cikiyor. ama düzenimi oturttum sayilir bundan sonra duraklama devri gecti gerilemeye basliyacaktir kilom . ben bu duraklamayi bekliyordum sasirmadim.

Arkadaşlar,

ben şimdi farkettim ki, bugün cumartesi.. kilo bildirmi de dündü. anlamadım ki nasıl geçti bu kdar gün ben farketmeden. herkesden çok özür dilerim. eski mesajları okuyamadım ama gene de bir özür dilemek istedim. dışarı çıkıyorum şimdi. gece geç gelicem ama yatmadan okuycam eskileri ve de kimler kaç kilo vermiş onları..
herkese sevgiler

ben geldimmm.. gec olsada yazip yatiyim dedim ..aksam yemegime dikkat ettim sadece salata cesitleri aldim tabagima (disardaydim) felaket yorgunum havalar yollar berbat burda..

teşekkür ederim piacım valla çok azimlendim ben haziran sonuna kadar çıtır olamm lazım benim hem diyet hem spor yapıyorum bişeyler işte inşallah kaybolmaz azmim.
oğlun ne yarışmasında ben kaçırdım galiba orayı. başarılar diliyorum ona da.

benimde 4. aya kadar citir olmam lazim sonrada hazirana kadar o citirligi oturtmam lazim yani veripte sonra bir kac kacamaktan sonra kilo almaya baslamak istemiyorum

yarisma degil canim baskebol oynuyor 10 yas alti benim ki daha 9 olmadi ama :)) turnuvalari vardi.. takim olarak 1. olmuslar.. ben erken ayrilmistim islerim vardi.. aradim oglumu nasilsin diye..1. olmuslar tahmin etmistim diger takimlari gorunce.. 1.ligini anlatmiyor kocu son ceyrekte oynatmamis sadece onu anlatiyor :))kuzu yaaaa kuzu kuzu

ya ben bu takima katilmadan once oglumun sünneti olmustuuuuu..resim koymak istiyorum birara

ben geldimmm.. gec olsada yazip yatiyim dedim ..aksam yemegime dikkat ettim sadece salata cesitleri aldim tabagima (disardaydim) felaket yorgunum havalar yollar berbat burda..

benimde 4. aya kadar citir olmam lazim sonrada hazirana kadar o citirligi oturtmam lazim yani veripte sonra bir kac kacamaktan sonra kilo almaya baslamak istemiyorum

yarisma degil canim baskebol oynuyor 10 yas alti benim ki daha 9 olmadi ama :)) turnuvalari vardi.. takim olarak 1. olmuslar.. ben erken ayrilmistim islerim vardi.. aradim oglumu nasilsin diye..1. olmuslar tahmin etmistim diger takimlari gorunce.. 1.ligini anlatmiyor kocu son ceyrekte oynatmamis sadece onu anlatiyor :))kuzu yaaaa kuzu kuzu

ya ben bu takima katilmadan once oglumun sünneti olmustuuuuu..resim koymak istiyorum birara
Piacım fotoları ekle ekleeeealkisalkisalkis merak ederiz demi...
dalmışım soracaktım kaçıncı oldular diye maşallah diyelim... nedense koçlarını hocalarının söyledikleri yaptıkları çok donukur onlara..
yaa benimde ufak yeğenim 17 yaşında ve milli yüzücydü.. hocası o kadar sıkıp bunaltmasına rağmen çocuk okuldan çıkıp gece yarılarına kadar antrenman yaptı hemde her gün artık yollarda uyuyordu otobüslerde vs öyle yorgun.. nasılda başarılı.. ama adama başarı yetmiyor daha iyisi daha iyisi diye çocukları çok sıkıştırıyordu.. bir gün bir yarışmdan sonra çok heyecan yaptığı için yeğenime tokat atmış ablamda bunu kaldıramadı aynı durumda olan bir başka kızla beraber o takımdan ayrıldılar haaa onlar ayrılmadan adam heyecan yaptığı yeterli dereceyi alamadığı için hem tokat atıp hemde kovmuş bunları ablamda aldı kızı... aynı durum yıllar öncede 3 dekilanlı tarafından yaşanmış sonra onlar büyümüş ve o antrenöre rakip bir ünivresite takımı kurmuşlar ablamda kızı gidip buraya verdi... nasıl iyi yaklaştılar aynı durumu yaşadıkları için.. sonra bir kaç ay önce bir yarışta yeğenim derece aldı ve yeniden milli takıma girebilmeyi haketti ama o eski hoca çıktı ve ben bu öğrenciden şikayetçiyim geçen yıl maceristana gittiğimizde ahlak dışı davranışları olmuştu milli takıma giremez gibi bir yazı sunarak kendi öğrencisinin takımda yer almasını sağladı ve yeğenim alt üst oldu günlerce kendine gelemedi... bu adam ablama bir gün dediki.. benim takımıma geri dönsün tüm şikayetimi yazılarımı geri alayım... en iyi öğrencilerimden biri dedi... ama ablam adamın attığı iftirayı temizletebilmek için uğraşıyor şimdi.. kızın yeni hocaları davacı oldu ablam davacı oldu ve bir avukat dediki ben bu davayı ücretsiz üstlenceğim yeter ki bu çocuk onurunu kurtarsın...
şimd adam para verirseniz hem lisansını veririm hem tüm söylediklerimi geri alırım diyor ahlaksız.. ama ablam gittiği yoldan geri dönmez.. benim çocuğuma iftira attı bunu temizleyecek diyor... o çocuğun durumunu bir görseniz her zaman ağlıyor çok üzülüyor... işte böyle.. bu tip insanlarda var içimizde malesef...

piacım sen artık yediklerini çözdüğün için bir gün kaçırsan bir gün düzelttiğin için sana ben yorum yapmıyorum ama yinede gözüme çarparsa yaparım..boshayallersmile

Herkese GÜnaydın, herkese iyi pazarlar...
günaydın papatyacım hani dün akşam eski mesajlara bakacaktın baktında hiç kimseye yazacak şey bulamadın mı:umursamaz:

günaydınlar herkese iyi pazarlar sabah 06:30 da kalktım yürüyüşe gittim geldim ve oğluma ve eşime çookk güzel olacağını umduğum ıspanaklı pırasalı börek yaptım ve fırına attım şimdi pişiyor tüm takımı kahvaltıya bekliyorum tadımlık azcık yeriz güzel bide çay yaparım size tanışmış oluruz böylece ben çok merak ediyorum sizleri...

günaydinnnnn.. ne kadar kötü birsey yasamissiniz kallisim. bu nasil ögretmen egitmen anlamadim.. baska cocuk olsa hevesi kirilirdi.. herzaman diyoruzya allah iyisini hayirlisina cattirsin. allah cocuklarimizi korusun ya....

Back
X