- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.481
kalliste tebrik ederim ne kadar güzel bir yetenek ben de görmek isterim yaptığın eserleri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi de benim her zaman yürüdüğüm yol artık beni çok zorlamıyor. bu durumda ben daha mı çok yürümeliyim yakabilmek için ne dersiniz?
geldimmmm.. bu soğukta ter içinde kaldım yoruldum yine.. kalabalık ev sokağa çıkınca markete gitmeden olmuyor... boyalarımı aldım fotokopilerimi çektirdim bazılarını büyüttüm ... inanmayacaksınız biz ailece her şeye elimizi atarızguclubacismile eşimde tuallerimi yapıyor akşam işten geldi kesti biçti evde minik bir odayı ona atölye yapmıştık maket filan yapar..hepimizin elinden her iş gelir zemuszemus şimdi zaman bulamıyor ama eşim ömceden koltuk kanepe kaplardı canı sıkıldıkça :uhm: el sanatlarına aşırı meraklıyız kızlarımızda öyle.. ben en büyük kızıma bir şey öğretmedim oturur dikiş diker ortanca yazın patchwork aplike tarzı şeyler yaptı ablam geldi hayrete düştü bilmiyorumkismile kursta kadınlar yapamıyor bu kadar temiz iş dedibilmiyorumkismile.. ay ne övdümmmmmm ailemii:roflol:
tombilim sen Piaya bakma öyle bir şey bildiğimden değil can sıkıntısından başladım kızın malzemeleri vardı nasılsa diye bismillah yaptım bişeyler ablam çok beğendi ki el işleri için çok titizdir huyu acaiptir beğenmez herşeyi ay tutturdu oraya buraya bir ton masraf yapmayalım sen otele yap diye.. başladık bakalım şimdiye kadar 5 tane bitirdim ancak.. tual bekliyordum onlarıda malzeme aldı eşim işte yapmaya başladı şimdi son hız başlarım.. diğerlerini foto çekmeden bayramda gittiğimde götürmüştüm bir ara kızlar çekip yollar bende size gösteririm... daha fazla havaya girmeden bitireyim çenem düştü:roflol:
tombilicim bakım filan dedikya kaştan bahsetmişsin sen varya kilonu ver sonra biraz kendine fon ayır:roflol: önce git üstüne değişik tarz kıyafet al bak bende öyle yapacağım sonra saçı başı boyutunu değiştirip rengini değiştireceğim hayatta makjaj yapmam birde makyaj yapacağım sonra eşime dışarda buluşalım diye randevu vereceğim adamın o gece dibi düşecek :roflol::roflol: nasıl :roflol: ama iyimi fikrim...
teşekkür ederim piacım valla çok azimlendim ben haziran sonuna kadar çıtır olamm lazım benim hem diyet hem spor yapıyorum bişeyler işte inşallah kaybolmaz azmim.
oğlun ne yarışmasında ben kaçırdım galiba orayı. başarılar diliyorum ona da.
Piacım fotoları ekle ekleeeealkisalkisalkis merak ederiz demi...ben geldimmm.. gec olsada yazip yatiyim dedim ..aksam yemegime dikkat ettim sadece salata cesitleri aldim tabagima (disardaydim) felaket yorgunum havalar yollar berbat burda..
benimde 4. aya kadar citir olmam lazim sonrada hazirana kadar o citirligi oturtmam lazim yani veripte sonra bir kac kacamaktan sonra kilo almaya baslamak istemiyorum
yarisma degil canim baskebol oynuyor 10 yas alti benim ki daha 9 olmadi ama :)) turnuvalari vardi.. takim olarak 1. olmuslar.. ben erken ayrilmistim islerim vardi.. aradim oglumu nasilsin diye..1. olmuslar tahmin etmistim diger takimlari gorunce.. 1.ligini anlatmiyor kocu son ceyrekte oynatmamis sadece onu anlatiyor :))kuzu yaaaa kuzu kuzu
ya ben bu takima katilmadan once oglumun sünneti olmustuuuuu..resim koymak istiyorum birara
günaydın papatyacım hani dün akşam eski mesajlara bakacaktın baktında hiç kimseye yazacak şey bulamadın mı:umursamaz:Herkese GÜnaydın, herkese iyi pazarlar...