Selamlar..
Kaç gündür giremedim nete.. bu aralar biraz depresifmiyim ne.. kendimi pek iyi hissetmiyorum işin doğrusu..dün akşam 5 e kadar yattım aralarda bi kahvaltı etmeye kalktım birde oğlumla ilgilenmeye..
Kendimi ne kadar görmezden gelmişim ve ne kadar yalnızmışım..
Yalnızlığı ben sectim çünkü herkesi hayatımdan tecrit ettim..Ve uzun bir süre daha yaşam alanımın içinde olmayacaklar..
Tombili arkadaşım çok şey paylaşmışsın bizlerle; Ama kendinin ve yaptıklarını o kadar bilincindesin ki , kim ne derse desin ,ne yaparsa yapsın kaale alma kendi bildiğinden de şaşma.. Tek bir yaşam hakkımız var onuda dilediğince yaşamalısın..Yaşatmalısın...
Bir yazının sonunda demişsin ya kendimi koyunlaşmış hissediyorum diye, al benden de o kadar!! geçenlerde kardeşim dedi ki neden tepkilerini ortaya koymuyorsun susuyorsun sen eskiden böyle değildin.. normalde çemkirirdim herşeye haksızlığa asla gelemezdim ama şimdilerde yutup duruyorum söyleyecek çok söz var ama insanın basiretimi bağlanıyordur nedir anlamadım gitti..Hep bi tatsızlık olmasın bir orta yol bulunsun derdine mi giriyoruz acaba?? Ve bu süreçte te ne kadar kendimiz olabiliyoruz bu da ayrı konu...
Şu kayınvalideler de hep en doğrusunu bilirler zaten ,benimki başka şehirde olduğu halde sanki nefesini omzumda hissediyorum , Allah aşkına sizin kocalarınızı da arıyomu kaynanalarınız her allahın günü... benimki hiç gün saat sektirmez muhakkak arar oğlunu ve hepte eşim işten gelirken yolda konuşurlar nedense...
ben birçok şeyi çook sonra öğrenirim...
Benim kaynanam ben doğum yaptım anca odaya alındıktan sonra gelebildi bir gün önceden haber verdiğimiz halde ,birde geldi bütün gece odadaki kanepe de uyudu horul horul neymiş hastaymış benden beter oldu gitti... Birde torunu yoğun bakıma alınmıştı düşünün insanda biraz gam kasavet olur değil mi...
Zavallı annemde gözünü kırpmadan bir sandelye üstünde oturup sabahı etti birde benim uyuduğumu sanıp ağlıyordu garibim.. Ağlarsa analar ağlıyo gerçekten..
ay çok konuştum yine.. kusuruma bakmayın.. aslında bu kafayı dağıtmaya şöyle bi 70 lik lazım .. :içelim:
Kalliste Geçmişler olsun bi daha uğraştırmasın rabbim seni hastanelerde.. Ama bu sefer daha rahatmışsın sevindim senin adına...
Pia elma diyetinin işe yarayacağındna eminim ben, çünkü oldukça istikrarlısın bu konuda okuduklarımdan anladığım kadarıyla.. Mayıs annelerinden biri de çok yeşil elma yediğini bu şekilde zayıfladığını yazmıştı forumda ...bir benim elmayla aram pek yoktur nedense:)) hoş meyvede pek yemem..
onun içinde zırt pırt doktor kapısı aşındırırım :)
chocolategirl makarnada ne tatlı gelmiştir hani onca açlığın üstüne... Afiyetler olsun.. Yaramasın :)
geçmişi okudum ve anımsayamadığım diğer arkadaşlar gücenmesin bu kafayla bu kadar basıyoo...
Ya ben bişey soracağım ben akşam yemekten sonra ÇOOOK uzun süre aç kalıyorum en erken yatmam gece 2 ,içim kazınıyo gecelerii ne yapmam lazım..??
yürüyüşe falan çıkamıyorum bebiş hasta olur diye ,bırakacak kimsede yok onun için pilates dvd si indirdim 1 saatlik, hergün onu yapacağım belki bu göbek gider mabad da biraz küçülür