Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

erken yatacagim bugün cok uykum var dün cok az uyudumda..
sabah bir dilim ekmek 3 zeytin bir dilim peynir
ara bir portakal öglenbir dilim ekmek 3 servis kasigi kadar ispanak yogurtlu
ara muz aksam ton balikli salata bir dilim ekmek az öncede 2 mandalin.
hayirli geceler öptüm hepinizi.a.s.

erken yatacagim bugün cok uykum var dün cok az uyudumda..
sabah bir dilim ekmek 3 zeytin bir dilim peynir
ara bir portakal öglenbir dilim ekmek 3 servis kasigi kadar ispanak yogurtlu
ara muz aksam ton balikli salata bir dilim ekmek az öncede 2 mandalin.
hayirli geceler öptüm hepinizi.a.s.

gayet iyi görünüyor reyhan ablacığım,sen başladın mı zaten bitti demektir,pek kaçamak yapmamıştın eskiden de... bravvooo :lepi:

çikolatım her gün tartıldım demiştim ya sana be takımdakilere.. ne zaman makarna- hemi de yağsız hemi de tuzsuz- ben o hafta hiç kilo veremedim ve makarna yediğimin ertesi günü en az 500 gr fazla çıktım.. artık kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama o kadar da masum bişey değil malesef :sinifsinif:

iyi akşamlar herkese,
dün bütün gün hastanede arkadaşımın yanındaydım akşam geldim net yoktu. sabah düzelir dedim sabah da gelmedi anca şimdi girebildim -tatlicadiarzu-

yukarda da yazdım bugün kendime format atıyorum arkadaşlar, aşure maşure hastane sandviçler derken biraz da zorunluluktan hiç dikkat edemedim kendime, tartılmıyorum bile yaa mafoldumben

dün uyumuşum ezeli izleyememişim şimdi onu izlicem herkese iyi akşamlar..

canım bazı insanların karbonhidrata karşı aşırı bir duyarlılığı oluyormuş,yer yemez kilo alıyorlarmış.sen de öylesin anlaşılan...ben kg verdiğim dönemlerde kepekli makarna da yerim,azıcık haşlanmış normal makarnayı salatama katıp yediğim de oluyor ve pek kg aldığımı gözlemlemiyorum.zaten gözlemlerime göre değil,doktorların söylediğini yazdım.ben onların yalancısıyım valla benneyaptımki
ben de ezeli az önce izleyebildim,harika bir dizi bu ya... Kenan İmirzalioğlu her yönden süper bir oyuncu gerçekten de...

kallisiniz geldiiiiiiiii... kızım evdeymiş laptopunu çabuk istiyor sömestr ödevlerini almış bugün başlamış anca biter aralısız çalışmam gerek diyo :))

doktoruma gittim.. insülin direnci çıktı sonra kansızlığa nedne olan bir bakteri çıktı.. ilaç kullanacağım yarın başlıyorum diyet listeside verdi ....spora başlamamı önerdi.. hepsinin programına yarın geçiyorum artık bitiryorum kaçamağa yer yok doktorumda çok umutlu konuştu ... haydi bakalım bismillah... merak eden kim varsa teşekkür ediyorum .. sonra müsait zamanda gelip yazamadığım cevaplara bakacağım...

Kallisim ilaçlarla aşılabilecek şeyler olduğunu düşünüyorum,sevindim açıkçası,daha kötü birşey çıkmadığı için...geçmiş olsun!

benim kayıvalidem de ayda yılda bir gelir ama insan yinede tedirgin oluyo birden düzen değişiveriyor.. extra iş güç yemek birde gönlünü hoş tutmak Allah kolaylık versin

Valla extradan çaba harcayamam,saygıda kusur etmem mutlaka ki,kim evime gelirse bu böyledir zaten. Ama gönlünü hoş tutmak için de extra davranamam,2 günlüğüne gelmiyor ki kadın.1 hafta 10 gün kalır. e bu sürenin misafirliği olmaz bence değil mi..(istemediğim ne kadar da belli,kötü gelinim ben :))

başım ağrıyo ya akşamdan beri ilaçda içtim kesmedi. regl olacağım onun için tozuttu beynim yine..

bugün yediklerime gelince sabah 1 dilim ekmek yedim yattım

öğlen yarım kâse cornflakes yedim..

ikindi vakti yerli muzlar varya küçük onun yarısını yedim, oğlum yememişti

akşam bir kepce yeşil mercimek 2 yemek kaşığı taze fasulye 2 kaşıkda mantar yedim..

ama akşam misafirim vardı onlarla birlikte 2 denecik kurabiye yedim senağlama senağlama pişmanımmm ohaoldumsmile ohaoldumsmile

şimdi de kekik kaynatıp onu içeçeğim şekersiz..

yazmıştım eski arkadaşlar bilir beni en çok motive eden kızkardeşimin sen tayt giyemezsin ki demesiydi bulun siz de böyle bir mtoive mutlaka duymuşsunuzdur birisinden bir söz..

ya bu kız kardeşler ne kadar da acımasız, bana da kızkardeşim demişti şu haline bak kilo vereceğine kilo alıyosun yakında kapıdan geçemeyeceksin, evlisin kocan var kendine çeki düzen ver demişti ki, haklı insan oğlu beşer şaşarmış ( Allah şaşırtmasın ! ) eşimin departmanında herkes bayan tek erkek eşim ve hepsinide gördüm iki dirhem bi çekirdekler , bende de o gece şafak attı diyete başladım..dost acı söylüyo ne yazık ki...

doktoruma gittim.. insülin direnci çıktı sonra kansızlığa nedne olan bir bakteri çıktı.. ilaç kullanacağım yarın başlıyorum diyet listeside verdi ....spora başlamamı önerdi.. hepsinin programına yarın geçiyorum artık bitiryorum kaçamağa yer yok doktorumda çok umutlu konuştu ... haydi bakalım bismillah... merak eden kim varsa teşekkür ediyorum .. sonra müsait zamanda gelip yazamadığım cevaplara bakacağım...

Hadi gözün aydın abla ,bir sorun çıkmamış kaldığın yerden diyete devam yani .. Milat 13 ocakmış demek ki.. heyt çekilin kallisete geliyooo ..:lepi::lepi::lepi:

Valla extradan çaba harcayamam,saygıda kusur etmem mutlaka ki,kim evime gelirse bu böyledir zaten. Ama gönlünü hoş tutmak için de extra davranamam,2 günlüğüne gelmiyor ki kadın.1 hafta 10 gün kalır. e bu sürenin misafirliği olmaz bence değil mi..(istemediğim ne kadar da belli,kötü gelinim ben :))

misafir olmaktan çıkınca zaten herşeye karışıyorlar benden söylemesi gardını al guclubacismile

kız o zaman hepimiz kötü geliniz , kayınvalidesi geliyo diye gülüp oynayanı göbek atanı gördün mü ki hiç :dance::dance:

ayy katıldım kallisim ben de delikafadulden ama bana yine sen çıkkk opuyorumnanaktan

.
yahu herkes ezel ezel kaydirigubbakcemile3 eşim bile izliyor gerisini düşünemiyorumaklinialirimsmile yaaa benimde dizim var ama 2 hafdatır bulamıyorum nerde yayınlanıyor yada kalrıdıldımı diye canım ailem var ya göre duyan varsa insaniyet namına bana bildirsinkaydirigubbakcemile3

bijom katıldın demek bayanssulusmile hııı ben çıkayımmış kaydirigubbakcemile3 şalının çantasınımı istiyorsunaklinialirimsmile
çikolatım sende istemiştin görmedinmi yoksa vazmı geçtin zemuszemus
bijom orda yani duyduk duymadık bölümünde birde şey var çekiliş için kendini tanıt diye yani hediye alacak kişinin seni az değerlendirmesi açısındankaydirigubbakcemile5 orayada uğra...

Kallisim ilaçlarla aşılabilecek şeyler olduğunu düşünüyorum,sevindim açıkçası,daha kötü birşey çıkmadığı için...geçmiş olsun!
çikolatım dün akşam baktım azcık neymiş neyin fesiymiş diye... geçen yıl ki spora rağmen sonuçsuz çabamında cevabını buldum..
insülin direnci olan hasta kşlo vermekte zorlanır versede geri alır diyet spor ve ilaç şarttır diyor.... birde her zaman hissettiğim yorgunluk- olaylara kimi zaman aşırı tepki-bunalım hali- aşırı terleme.. bunlarda insülin direnç duvarının kırılmasıyla ortadan kalkarmış bakalım göreceğiz...
Hadi gözün aydın abla ,bir sorun çıkmamış kaldığın yerden diyete devam yani .. Milat 13 ocakmış demek ki.. heyt çekilin kallisete geliyooo ..:lepi::lepi::lepi:
[/B]

teşekkürler canım 2 aydır koşturmacanın sonucunu aldım sonunda bilmiyorumkismile
evet milat 13 ocakmış bakalım sonucu nasıl olacak artık bahanede kalmadı...:kedi:
bugünden sonra diyette tam aktif kallis geldi efet efetthihoyyyt

hepinize günaydın canlarım.. eşimi kırklareline yolladım sabahın 5 inden beri ayaktayım uyumadım... bugün sporumada başlıyorum ... düzenli beslenmemede...

günaydın bu gün benden erkenci varmış kalliste erkenden gelmiş şimdi yürüyüşe gidiyorum döndükten sonra uğraya bilirsem geçmişi okuycam kallistem insülin direnci yüksekmiymiş merak ettim ama okuycak vaktim yok dönüşte hepsine bakacam neler yapmışsınız dünden beri hadi herkes spora.......

bijom katıldın demek bayanssulusmile hııı ben çıkayımmış kaydirigubbakcemile3 şalının çantasınımı istiyorsunaklinialirimsmile

bijom orda yani duyduk duymadık bölümünde birde şey var çekiliş için kendini tanıt diye yani hediye alacak kişinin seni az değerlendirmesi açısındankaydirigubbakcemile5 orayada uğra...

oy çekilişin de amma teferuatı varmış ha oraya şunu yaz buraya bunu yaz kaydirigubbakcemile3 devlet dairesi gibi mübarek. tamam uğrayayım kallisim çiziktireyim bişeyler..

doktora safra kesesini sordun mu? şimdi bütün tahlilelrde bişey yok di mi sadece insulin direnci?

günaydınnnn kaydirigubbakcemile2
benim de eşim hasta olmuş arkadaşlar offf valla keşke o değil de ben olsaydım :bbo: çekilmiyorrrrrrrrrr :sinifsinif: akşam ıııh ıhhh dedi durdu zorla bi ilaç içirdim, eğer devam ettirmeyi başarırsam ki zor o zaman belki çok hasta olmadan kurtarırız paçayı kaydirigubbakcemile3

sabah kalktım bütün işlerimi yaptım çayımı koydum, ha bi de az önce uyanmadan rüyamda cedric i gördüm :1rolleyes: tabi karşılaşmadığım için yüzünü görmedim ama evindeydim ve mutsuzdu bir an önce gitmemi istiyodu.. ayna götürmüştüm hediye olarak ona.. cedric canım inşallah bir sorun yokturrr opuyorumnanaktan

günaydın bu gün benden erkenci varmış kalliste erkenden gelmiş şimdi yürüyüşe gidiyorum döndükten sonra uğraya bilirsem geçmişi okuycam kallistem insülin direnci yüksekmiymiş merak ettim ama okuycak vaktim yok dönüşte hepsine bakacam neler yapmışsınız dünden beri hadi herkes spora.......
mersam günaydın.. evet yaa hemde bayağı yüksek alsanaalsanasmile ama kırıcam onu alsanaalsanasmile

oy çekilişin de amma teferuatı varmış ha oraya şunu yaz buraya bunu yaz kaydirigubbakcemile3 devlet dairesi gibi mübarek. tamam uğrayayım kallisim çiziktireyim bişeyler..

sabah kalktım bütün işlerimi yaptım çayımı koydum, ha bi de az önce uyanmadan rüyamda cedric i gördüm :1rolleyes: tabi karşılaşmadığım için yüzünü görmedim ama evindeydim ve mutsuzdu bir an önce gitmemi istiyodu.. ayna götürmüştüm hediye olarak ona.. cedric canım inşallah bir sorun yokturrr opuyorumnanaktan

günaydın bijom eşine geçmiş olsun aman benimde tek koktuğum eşimin hasta olması öyle eziyetli oluyor ki...

safra kesesini sormadım dün öyle konuştuk ki haftaya son film sonucumu götürdüğümde söyleyeceğim ohaoldumsmile

çekişili sorma :delphin: ama başa çıkabilmek kolay değil yüzlerce kişi olacak böyle kriterleri oması düzeni sağlayacaktırboshayallersmile

günaydınlar umarım herkes iyidir 1 dilim çavdar ekmeği üzerine krem peynir sürdüm ve yedim kahvaltı olarak şimdi işe gidiyorum görüşmek üzere

gunaydın herkese.son gunlerde uykuya doyamıyorum buraya da yazıyorum habıre gec uyandım dıye.uyanınca da ıs bıtmıyor ayakda sallana sallana yapıyorum ıslerımı aklım hep uykuda nıye anlamadım.gun boyu evde olmayı planlıyorum bugun .son gunlerde epey bır yogunum dun ıkı kez markete gıtmek zorunda kaldım ılkınde gıttım tam gırıyordum arkadasım aradı ben geldım dıye gerı dondum o gıttıkden sonra tekrar gıttım cubuk tarcın bulamadım alacaklarımın cogunu unutup gelmısım.asure yapıcam bıde ıspanaklı borek yarın mısafırlerım gelıcek.cumartesıde bır gurup mısafırım var.kahvaltımı saglıklı duzgun yapdım.oglende saglıklı bır yemegım var aksamada salata yemeyı dusunuyorum yada corba gıbı hafıf bısey.cunku cok uyumamın sebebının son gunlerde fazla yememden kaynaklandıgını dusunmeye basladım denıycem bakalım

günaydınlar herkese allahım diyetlerinizde kolaylık versin sabrınızı korusun canlarım
kaliste ablacım herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim her şerde bir hayır olduğu gibi seninde doktorluk olman zayıflamaya kesin karar vermene kapı açtı inşallah şöyle incecik kalırsınn

artık fırça filan atmayacağım reyhan abla bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3umursamıyorlaralsanaalsanasmile ocak ortasındayız ben kendimi öyle adapte ettimki mayıs ayına dek çok büyük değişim göstereceğim.. artık şuraya fotoğraf koyamamaktan usandım.. dediğim gibi mayısa dek ne yapabildiğime bakacağım sonraıda sonlandıracağım kısmetse... bijonun azmi asyanın son hali beni acaip fikirlerimi yani değiştirdi .. artık yarışmada ki kuralsızlıktanda sıkıldım... dile kolay 3 yıl oluyor buradayım 500 kilo olsam bile erimem lazımdı ki arada çok boşladım ama artık çok sıkıldım bu durumdan... bahar sonunda yaz başında benimle zayıflayan varsa açarız sohbet başlığı kayarız ordan devam ederiz burada artık veremediğim kilolarla kalıp sohbet edip kendim dahil herkesi oyalamaktan sıkıldım.. anlayacağınız fırçayı kendime attım benboshayallersmile
hımm kallısım kaptanım tavrını koymus bıze.kallıstem bu en agır fırcadan daha agır oldu.haklısın ne dıyım.cedrıc ın ne yapacagını merak edıyorum yazmısın bıde oncekı sayfalarda bende merak edıyorum acıkcası ama kestıremıyorum ya.bıkkınlık var dıyete karsı .yıyınc ede hemen sısıyorum toparlanmak sılkelenmek ıstıyorum artık
herhangi bi problem yok değilmi rutin kontroldür inşallah ben de çok korkarım kan aldırmaktan eyvahedigeldismile
aklıma gelmişken bana gönderdiğin liste için tekrar teşekkür ederim. ordan kontrol ede ede ne yemem lazım ne eksik kalmış neyi kaçırmışım öğreniyorum ona göre öğle ve akşam yemeklerimi düzenliyorum Şeniz
hıc sorun degıl tombılı faydası oluyosa ne ıyı.ıns ıyı sonuc almanı saglar
kallisiniz geldiiiiiiiii... kızım evdeymiş laptopunu çabuk istiyor sömestr ödevlerini almış bugün başlamış anca biter aralısız çalışmam gerek diyo :))

kallıstem allah bununla gecmıs etsın.sorunun ne oldugunu bılmek cozumunu kolaylasdıracakdır.ayrıca tam gaz aramıza donmene coksevındım

çikolatım her gün tartıldım demiştim ya sana be takımdakilere.. ne zaman makarna- hemi de yağsız hemi de tuzsuz- ben o hafta hiç kilo veremedim ve makarna yediğimin ertesi günü en az 500 gr fazla çıktım.. artık kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum ama o kadar da masum bişey değil malesef :sinifsinif:

dün uyumuşum ezeli izleyememişim şimdi onu izlicem herkese iyi akşamlar..
bijoux uma hak verıyorum bazen bır haftamı cope attıgım zamanlar oldu sebebıde makarna ve kuruyemıs.az bıle yesem kılo veremedım.cevız yıyorum ama ıkı yarım parca kadar.yada ayda bı kere makarna.ama normal zamanda ıkı kasık makarna yerıne 1 dl kocaman tb ekmek yemeyı tercıh edıyorum
yahu herkes ezel ezel kaydirigubbakcemile3 eşim bile izliyor gerisini düşünemiyorumaklinialirimsmile yaaa benimde dizim var ama 2 hafdatır bulamıyorum nerde yayınlanıyor yada kalrıdıldımı diye canım ailem var ya göre duyan varsa insaniyet namına bana bildirsinkaydirigubbakcemile3
hepinize günaydın canlarım.. eşimi kırklareline yolladım sabahın 5 inden beri ayaktayım uyumadım... bugün sporumada başlıyorum ... düzenli beslenmemede...
kallıstem bende ezel ın fanatık ızleyıcısıyım.pazartesı aksamı yemegı bıle salonda yıyoruz bız bıtıremeden baslarsa dıye.kı ben bu konuda takıntııyımdır.süper dızı.ramız dayıya hastayım onun sesınden omer hayyam oscar wilde dinlemek benı cokmutlu edıyor.baskada bısey ızlemıyorum bu yıl zaten bıde 1 kadın 1 erkek ı arada ızlıyorum o kadar

aaa ne sasırdım bijoux hayırdır ıns.hayrolsun.canım sen evıme gelsen hıc mutsuz olurmuyum ben.acaba kılo aldım azucuk dıyemı.bıde ayna getırmısın.kesın bak sısko yerlerıne dıyedırmafoldumben.bır sorun yok canım cok sukur tek problemım su kılo olayı bıde ona baglı bebıs ıslerı.artık zamanım daralıyor.ben 1 yıl daha ıstıyorum denemek zayıflamak ama ısde esım cok ıstıyor.azıcık ona sıkıntılanıyorumm o kadar

tekrar günaydın bilgisayarımı açık unutup yürüyüşe gitmişim sakın gitmedim sanmayın haaaaa......

kallistecim insülin direncinin yüksek çıkmasından dolayı nasıl bir tedaviye başladılar onu merak ettim .diyabet yok değilmi biliyosun ben diyabet hastasıyım ama benim fena gitmiyorda dün abime uğradım doktoru insüline başlamış ve ayrıca günde 3 tane şeker düşürücü ilaç onlarda yan etki yapıyormuş inanılmaz kötü görünüyordu çok üzüldüm ben üzülünce hemen boğazım iner şimdi yutkunamıyorum of yaa şu şeker hastalığı ne pis bişey..

günaydınlar herkese allahım diyetlerinizde kolaylık versin sabrınızı korusun canlarım
kaliste ablacım herşeyin temiz çıkmasına çok sevindim her şerde bir hayır olduğu gibi seninde doktorluk olman zayıflamaya kesin karar vermene kapı açtı inşallah şöyle incecik kalırsınn
canım benim sağolasın ama zaten doktorluk olmamın nedeni neden kilo veremediğimi kafama takmak oldu yani başka problemim yoktu benim.. iyikide takmışım kafaya ama...

tekrar günaydın bilgisayarımı açık unutup yürüyüşe gitmişim sakın gitmedim sanmayın haaaaa......

kallistecim insülin direncinin yüksek çıkmasından dolayı nasıl bir tedaviye başladılar onu merak ettim .diyabet yok değilmi biliyosun ben diyabet hastasıyım ama benim fena gitmiyorda dün abime uğradım doktoru insüline başlamış ve ayrıca günde 3 tane şeker düşürücü ilaç onlarda yan etki yapıyormuş inanılmaz kötü görünüyordu çok üzüldüm ben üzülünce hemen boğazım iner şimdi yutkunamıyorum of yaa şu şeker hastalığı ne pis bişey..
mersacım ara ara öyle açık kalabiliyor bende açık bırakıp arada gidip işlerimi yapıyorum ama burada gözüküyorum sorun yok canım..

diyabet yok canım sadece bu direnç var ama daha kilo alsaydınız daha ilerleseydi tehdit vardı dedi... benim rahmetli annemim şeker konusunda ne ararsan her rahatsızlığı vardı zaten bu insülin direncinide aileden gelen bir kodlama hatası olduğu yazıyor... şimdi merak ediyorum nasıl sonuç alacağım....

mersam yazmamışım sadece tek bir ilacım var adını bilmiyorum ama m ile başlıyor :))

bunun dışında aşırı kansızlık ve demir tedavisi verdiler...

aaa ne sasırdım bijoux hayırdır ıns.hayrolsun.canım sen evıme gelsen hıc mutsuz olurmuyum ben.acaba kılo aldım azucuk dıyemı.bıde ayna getırmısın.kesın bak sısko yerlerıne dıyedırmafoldumben.bır sorun yok canım cok sukur tek problemım su kılo olayı bıde ona baglı bebıs ıslerı.artık zamanım daralıyor.ben 1 yıl daha ıstıyorum denemek zayıflamak ama ısde esım cok ıstıyor.azıcık ona sıkıntılanıyorumm o kadar
yok cedric canım ya ayna kücüktü asılan banyo aynasıydı yanii.. kilolarla ilgisi yokk kaydirigubbakcemile3 hayrolsun olumunekankayizsmile

annem ve babam da şeker hastası benim. hem insulin vuruyolar kendilerine hem de destek ilacı içiyolar. o yüzden annemler bana çok kızıyolardı ya şişmanken kızım zayıfla ne kadar zayıf olursan o kadar geç şeker hastası olursun veya hiç olmazsın diye. hatta doktor anneme demiş şu 20 kilo fazlalıgını verirsen iğne olmak zorunda kalmazsın diye. ben bundan da biraz korkarak zayıflamak istedim aslında..

kallisim ve mersam belki zayıflayıp incelirseniz bu hastalığınızı yenersiniz ha.. tam olarak olmasa bile hafifler biraz..

evet bijom zaten okuduğum kadarıyla vücut ağırlığının her yüzde onluk kısmını verdiğimizde direnç duvarı bir o kadar zayıflayıp kırılabiliyormuş.. spor ve ilaç ile mümkünmüş sadece sporla diyetle asla ve asla diyor mutlaka ilaç olmalıymış bakalım artık fena ateşlendim adapte oldum hemide acaip....akşam eşime okuyorum öyle sinirlendiki gitmediğin doktor kalmadı bir taneside şu tahlili yaptırmadı yıllardır boş yere uğraşıyorsun diye söylendi durdu..

günaydinlar...
banada güc verdin kallisim.. cok zaman kaybettik .dedigin gibi bu kadar zamanda 55 kiloya düsmemiz gerekiyordu. nerelere ciktik. bugün bende cok hirslandim .yeter ya ye ye ye sis sis nereye kadar kimden öc aliyorum .kime kötülük ediyorum.. bozulan dengemi toparlamam gerek hatta toparladim bile karar vermek basarmanin yarisi.
ben bijonun rüyasini cedricin yada bijonun bir kiz cocuga sahip olmasi olarak yorumladim. aynaya kim bakti ise onun..bilmiyorumkismile

Back
X