ayy katıldım kallisim ben de delikafadulden ama bana yine sen çıkkk opuyorumnanaktan
.
yahu herkes ezel ezel kaydirigubbakcemile3 eşim bile izliyor gerisini düşünemiyorumaklinialirimsmile yaaa benimde dizim var ama 2 hafdatır bulamıyorum nerde yayınlanıyor yada kalrıdıldımı diye canım ailem var ya göre duyan varsa insaniyet namına bana bildirsinkaydirigubbakcemile3
bijom katıldın demek bayanssulusmile hııı ben çıkayımmış kaydirigubbakcemile3 şalının çantasınımı istiyorsunaklinialirimsmile
çikolatım sende istemiştin görmedinmi yoksa vazmı geçtin zemuszemus
bijom orda yani duyduk duymadık bölümünde birde şey var çekiliş için kendini tanıt diye yani hediye alacak kişinin seni az değerlendirmesi açısındankaydirigubbakcemile5 orayada uğra...
Kallisim ilaçlarla aşılabilecek şeyler olduğunu düşünüyorum,sevindim açıkçası,daha kötü birşey çıkmadığı için...geçmiş olsun!
çikolatım dün akşam baktım azcık neymiş neyin fesiymiş diye... geçen yıl ki spora rağmen sonuçsuz çabamında cevabını buldum..
insülin direnci olan hasta kşlo vermekte zorlanır versede geri alır diyet spor ve ilaç şarttır diyor.... birde her zaman hissettiğim yorgunluk- olaylara kimi zaman aşırı tepki-bunalım hali- aşırı terleme.. bunlarda insülin direnç duvarının kırılmasıyla ortadan kalkarmış bakalım göreceğiz...
Hadi gözün aydın abla ,bir sorun çıkmamış kaldığın yerden diyete devam yani .. Milat 13 ocakmış demek ki.. heyt çekilin kallisete geliyooo ..:lepi::lepi::lepi:
[/B]
teşekkürler canım 2 aydır koşturmacanın sonucunu aldım sonunda bilmiyorumkismile
evet milat 13 ocakmış bakalım sonucu nasıl olacak artık bahanede kalmadı...:kedi:
bugünden sonra diyette tam aktif kallis geldi efet efetthihoyyyt
hepinize günaydın canlarım.. eşimi kırklareline yolladım sabahın 5 inden beri ayaktayım uyumadım... bugün sporumada başlıyorum ... düzenli beslenmemede...