Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

chokocum ben kendimce söyle cevap vereyim asagidaki soruna.. karakter :)

ayyy ablanin ciktigi gün söyleeeeee izleriz kiz

ablam değil,kardeşim piacığım,23 yaşında...
Aslında 4 lüsünü aradım her yol kllise çıkar diye ama henüz üretmemişler..
a-a-a-aa çok sevindim izleriz.. bu hafta hiç açmıyorum iğrençççççç çünkü... hangi kardeşin hani bir ara anlattığın ufak kardeşin mi ...

çikolatım al sana bir irade örneği daha henüz açılmış bir konu buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/341249-kilolara-elveda-yeni-hayata-merhaba.html

hayır kallisim o en küçüğümüz,14 yaşında olan...bu kardeşim ortancamız,23 yaşında.evet bu hafta çok kötüydü ben de hiç bakmadım...haber veririm yayın tarihini.bana da şarkı söyletmek istiyor ama ben istemiyorum.sence neden?
muhtemelen tv de varil gibi görünürüm de ondan :(mafoldumben

yazdığın linke bakacğm kallisim

çok güzelde inşallah sinirleri kaldırır yaptıklarına kusur buldukları zaman .bizi haberdar ette seyredelim çikolatam.inşallah kazanır emekleride boşa gitmez .

ay canım benim sen ev hanımı oldun dimi nasıl alışabildinmi ev hanımlığına ben ev hanımı olmama rağmen hala alışamadım ev hanımlığına .bu gün arkadaşımlada konuştum yok benden ev kadını olmaz benim muhakkak bişeyler yapmam lazım zaten hersene bişeyler buluyorum şimdide çalışıyorum ama parasız inşallah bir gün para kazandıran daimi bir işim olur.

canım zaten artık herkes ne ile karşılaşabileceğini biliyor yarışmada, kardeşim asıl biraz gıcıktır,ondan korksunlar :;))

evet ev hanımı oldum ama ben de geçici olduğunu bildiğim için tahammül ediyorum mersam. ben de sadece evde yapamam,fıtratım uygun değil.inşallah dileğin gerçek olur da iyi bir işe saip olursun canım benim
...

kısslaarrr bakın bu benim yazınki halim valla incecik olmuştum fazla rüzgarda duramıyodum bu resimde 76 kiloydum şimdi azcık daha fazlayım kendimi bir gösterim dedim yüzümüde benden korkmayın diye kestim akşam vakti rüyanıza felan girer allah korusun.

Eklentiler

• $PICT0597.webp
    $PICT0597.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 46
aaaaa valla süper fikirrrrrrr chokooo söyle sende bir sarkiiii hadi hadi hadiiiiiiiii simdi varil düsünmenin sirasimiiii
ben ilk zamanlar izlemistim birkac kez uzun zamandir izlemiyorum..en son okan karaca alem yapiyordu kizlarla :))) yemekteyizmi diskodayimiz mi yani neyse yanilmiyorsam yemekteyiz programiydi..
mersa evet iyi gorunuyosun ..ins diledigin gibi na sail istiyorsan oyle olur

ay ancak gelebildim kizlar.. mersaaaaaaaaa fistik gibi olmussun canim ya vallahi.. keske basini cikarmasaydin cok merak ediyordum seni cok sevindim resim koyduguna.. 6 kilo cok degil bir silkelensen düzene girersin mersacigim bak valla ben bayagi girdim yola.
sabah bir sekersiz kahve standart kahvalti arada yarim pomelo
öglenbir su bardagi kadar yogurt bir dilim ekmek. niye diye sormayin cok severim..
aksam yani isten sonra 3 ince dilim izgara balik yarim yumruk patates salatasi ekmeksiz
az önce bir mandalin yedim
isten sonra 45 dakika yürüdüm camasir yikadim ütü yaptim camasir astim bebek baktim :))
cikolatacigim ben seviyorum o programi ya kardesin ne zaman girecek mutlaka söyle banada..
kallisimin verdigi konulara bakayim

bu arada cedric tsk ederim cerkezler hakkindaki fikrin icin.. ben diasporaya inaniyorum ..benim köyümde var ve yasiyoruz öyle kendi halimizde vatan hasretiyle

merhabalar..

iki gündür giremedim nete. dün dişciye gittim annem baktı çocuğa akşam çok geç saate eve geldik,bahaneyle evden çıktım nasıl olsa diye 2 saat yürümüşüm yorgunluktan bayılmışım uyudum gelir gelmez..

bugünde hazırlık yapmaya çalıştım. Bu aralar çok andım kayınvalidemi galiba , eşim dün dedi kar kış iyice bastırmadan annemleri görelim bi daha gidemeyiz bahara kadar dedi.bi terslik olmazsa yarın akşam gidiyoruz.. Allah kaza bela vermezse Pazartesi ya da salı döneceğiz.

ben tartılıyorum ve hep aynıyım halbuki bu hafta çok titizlendim yediklerime dikkat ettim aralarda egzersiz yaptım ama sonuç hep aynı :( regl olacağım 3-4 güne kadar acaba ondan mı böyle bir sonuç çıkıyo kızlarr... ınsanın motivasyonu gidiyo böyle olunca da...

Kilom şu an sabit 76,8 ama kardeşim beni 15 gündür görmüyordu dün dedi sen zayıflamışsın , dişcim bile öyle dedi .. Adam beni 2,5 aydır sürekli görüyo o bile fark etti ama hâla aynı kilo çıkıyorum sinir bozucu bu..

bugün ilk diyete başladığım tarihe baktım defterimden tam 1,5 ay olmuş ve ben ancak 3,200 gr verebilmişim. Gruba katıldığımdan beride (16 Aralık )1,7 kg verebilmişim. çok büyük sonuçlar beklemiyordum bu ay yılbaşı anne ziyeretleri derken çok kaçırdım arada..

ınşallah bu ay daha iyi bir sonuç alacağım..

geçmişe yalan yanlış baktım ; hatırladığım kadarıyla ...

Pia çok geçmiş olsun allah başka acısını göstermesin oğlunun.. çocukların su damlası gibi derler ya aynen öyleler .. Allah nazarlardan korusun; kızında çok güzel ,büyüyünce afet olacak şimdiden belli kaşlı gözlü maşallah..

Kalliste gümbür gümbür gelmişsin valla.. Bravo ! inşallah bu sefer son olacak ,

tombili ne azimlisin kız seni gördükçe gaza geliyorum ben.. malum bizler yeni başladık bu zayıflama yolculuğuna ...

chocolategirl iradeden bahsetmişsin.. irade kendimize olan yaptırım gücümüz aslında..kendi kendimize emir vermektemi zorlanıyoruz ya da beynimiz tam olarak idrak edemiyormu ne istediğimizi de irademizi kullanamıyoruz yeri geldiğinde...

Kardeşine de başarılar dilerim.. Hoş yemekteyiz başarıların es geçildiği bir program.. Şansı açık olsun diyeyim.. Muhakkak izleyeceğim bende..

cedric .. Diyetin artık bıkkınlık verdiğini söylemişsin.. Ne olur böyle deme kendin için çok büyük bir adım atmışsın devamını da getirebilecek güçte olduğunu sezinleyebiliyorum.. sonuca odaklan ve ne kadar güzel bir mükafat alacağını bunun seni ne kadar mutlu edeceğini ve yaşantındaki tüm olumsuzlukları silip atacağını düşün ,bu seni motive etsin.. yol elbet meşakâtli ama biraz daha sabır et canım..Gemi çoktan kalkmış yol almış, demir atma vakti değil tam yol ileri :)

Sen ve bijo bizim için elle tutulur örneklersiniz.. çok güzel kilolar vermişsiniz..ınşallah bizde siizin geçtiğiniz bu yoldan zorlanmadan ilerleyip hepbirlikte hedefimize ulaşacağız.

bijoux rüyanı Allah hayır etsin.. Ayna bir yansıma, bence onun için cedrici görmüşsün..

Okuduğum kadarıyla ikinizde bebiş istiyorsunuz.. ınşallah ikinizde tez vakiitte kavuşursunuz bebişlerinize.. ( Amiiiin )

Anımsayamadığım diğer yazışmalar için kusura bakmayın..

Herkese şimdiden iyi hafta sonları diliyorum..

Son düzenleme:
günaydınlar herkese kaçamaksız bir hafta geçirmeme rağmen kilomda değişiklik olmadı 89 kiloyum inşallah bu hafta 1 kilo gider

kızlaaaaaaarr
kızkardeşim yemekteyiz e kabul edilmiş....
ayy ne güzel haber kızz delikafaduldendelikafadulden inşallah delirtmezler kızı..

tabi ki sen gidip şarkı söyliceksin kaydirigubbakcemile yok artık bi de başkası gitseydi :umursamaz:
o zamana kadar gaz olsun sana heralde hemen başlamaz çekimler. bi 5 kilo ver daha az şişman çık işte bundan iyi motivasyon mu olurrrr kaydirigubbakcemile3 hem de tanınırsın kızzz arkadaşımın bülbül sesini herkes duyarr :dilcikar:

bijoben suntayi aldim duruyor öyle daha yemedim hic oyle yogurtla..sen onu ogun yerine mi yiyordun?
piacım kahvaltı yerine yiyorum canım kahvaltı etmek istemeyince, ya da akşama doğru midem kazınınca yiyorum ama akşam yersem yarım paketten yapıyorum..

günaydınlarrr opuyorumnanaktan
bugün 7 de kalktım çok mutluyum 5 buçuk 6 lardan iyidir di mi kaydirigubbakcemile2 çayımı koydum içmek isteyeni beklerim, gidip alayım bir kupa :kahve:

günaydın bijox seni gördüm sende erkencisin.bende yaptım çay canım bilseydim senin yaptığını gelir senin çayını içerdim.akşam bende düşünmüştüm çikolata şarkı söyler diye hepimiz aynı düşünmüşüz söylesin valla abuk sabuk şeyler yapıyolar süpriz diye çikolatam bir döktürsün türkiye dinlesin..şimdi yine yürüyüşüme çıkacam .
kallistecim eğer uygun görürsen listeye yaz beni yok takıma zarın olur dersen yazma canım ama ben artk kararımı verdim ve çabalıyorum yaza kadar 6 kilo gidecek şu anda kilom 82 .kış olduğu için hızlı kilo veremem bide hızlı kilo vermenin çok zararını gördüm haftada yarım kilo idare eder dersen yaz beni yarım kiloyu düşmiycem söz veriyorum.
sabah bir uyandım yine belim tutulmuş eğilemiyorum ama yürüyüşü ihmal etmek yok hadi kızlar ben gidiyorum by.....

mersam gayet iyi görünüyorsun,inşallah yine o haline dönersin,daha da çok verirsin hatta...
dönecm inşallah manken olacak halim yokya yeter o halime dönsem tabi dahada versem ne güzel olur.bencede çikolatam o gecenin süprizi sen olmalısın.

aaaaa valla süper fikirrrrrrr chokooo söyle sende bir sarkiiii hadi hadi hadiiiiiiiii simdi varil düsünmenin sirasimiiii
ben ilk zamanlar izlemistim birkac kez uzun zamandir izlemiyorum..en son okan karaca alem yapiyordu kizlarla :))) yemekteyizmi diskodayimiz mi yani neyse yanilmiyorsam yemekteyiz programiydi..
mersa evet iyi gorunuyosun ..ins diledigin gibi na sail istiyorsan oyle olur
benim en büyük kompleksim ve bunalımlarımın nedeni kilo. bunu kilo verdikten sonra anladım kendimi iyi hissetmem için kesinlikle vermem lazım.

ay ancak gelebildim kizlar.. mersaaaaaaaaa fistik gibi olmussun canim ya vallahi.. keske basini cikarmasaydin cok merak ediyordum seni cok sevindim resim koyduguna.. 6 kilo cok degil bir silkelensen düzene girersin mersacigim bak valla ben bayagi girdim yola.
sabah bir sekersiz kahve standart kahvalti arada yarim pomelo
öglenbir su bardagi kadar yogurt bir dilim ekmek. niye diye sormayin cok severim..
aksam yani isten sonra 3 ince dilim izgara balik yarim yumruk patates salatasi ekmeksiz
az önce bir mandalin yedim
isten sonra 45 dakika yürüdüm camasir yikadim ütü yaptim camasir astim bebek baktim :))
cikolatacigim ben seviyorum o programi ya kardesin ne zaman girecek mutlaka söyle banada..
kallisimin verdigi konulara bakayim
ablacım silkelenmeye başladım bende en azından sporumu ihmal etmiyorum beslenmemede dikkat ediyorum tamamen kesemesemde en azından 1 aydır kilo almadım şimdide verme zamanı .yüzümü çok güzel olduğum için değil görünce korkup uykunuz kaçar diye kestim bir gün şöle süslenim püslenim bir resim çektiriyim onu koyarım o zaman .

kısslaarrr bakın bu benim yazınki halim valla incecik olmuştum fazla rüzgarda duramıyodum bu resimde 76 kiloydum şimdi azcık daha fazlayım kendimi bir gösterim dedim yüzümüde benden korkmayın diye kestim akşam vakti rüyanıza felan girer allah korusun.

aa kendine haksızlık etme çok güzel bir bayansın ciddiyim mersacım. valla facebook da bakıyorum ya yüzünün maşallahı var azıcık zayıflarsan süper olucaksın süperrr opuyorumnanaktan

serzenis cok tesekkür ederim canimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..diger arkadaslara tek tek isim veremedim ama yazdiklarinizdan cok mutlu oldum..bi annenin kalbi cocuklarindan geciyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mersacim o zamaaan atiyoruz kilolari bijomun söyledigine göre guzelligine guzellik katiyosun..evet insan kilo verince harika hissediyor kendini hergun bir aktivite var birsey giyip sonra karnini icine cekmek zorunda kalmak bazen cok yoruyor insani...ayyy yazicam bu konuyla ilgilide ..gec kaliyorum
kilomu bildirip kaciyorum 60,800

papatyacimmm senden 200gr eksigim ne ne neeeee neeeeelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae nanikkkk nanikkkksositosositolaelaelaelaelae:roflol:

5.TAKIM 137.etapÜÇÜNCÜ

chocolategirl ( 75.0 ) geri dönecek
cedric ( 96.6
Pia ( 62.0 /
papatya73 ( 63.3
elektra21 ( 89.0
acıgül ( 67.6 /
Serzenish ( 76.8 /
_Mustang_ ( 65.9 /
tombili ( 91.3 /

5.TAKIM TOPLAM KİLO (

günaydin sekerparelerim hayirli cumalar..ben bugün yine test yazacagim.. herkesin gelmesini bekliyor dozent. bu testler olmasa bu okulu cok sevdim ben.. burada biraksalar emekli olana kadar :)))
ama bitti artik iki haftamiz kaldi.

aa reyhan ablacım az kalmış yaa hakatten seviyodun sen okulu. tüh inşallah başka bir eğitim çıkarırlar yine devam edersinn kaydirigubbakcemile2

Back
X