- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.721
chokocum ben kendimce söyle cevap vereyim asagidaki soruna.. karakter :)
ayyy ablanin ciktigi gün söyleeeeee izleriz kiz
ablam değil,kardeşim piacığım,23 yaşında...
Aslında 4 lüsünü aradım her yol kllise çıkar diye ama henüz üretmemişler..
a-a-a-aa çok sevindim izleriz.. bu hafta hiç açmıyorum iğrençççççç çünkü... hangi kardeşin hani bir ara anlattığın ufak kardeşin mi ...
çikolatım al sana bir irade örneği daha henüz açılmış bir konu buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/341249-kilolara-elveda-yeni-hayata-merhaba.html
hayır kallisim o en küçüğümüz,14 yaşında olan...bu kardeşim ortancamız,23 yaşında.evet bu hafta çok kötüydü ben de hiç bakmadım...haber veririm yayın tarihini.bana da şarkı söyletmek istiyor ama ben istemiyorum.sence neden?
muhtemelen tv de varil gibi görünürüm de ondan

yazdığın linke bakacğm kallisim
çok güzelde inşallah sinirleri kaldırır yaptıklarına kusur buldukları zaman .bizi haberdar ette seyredelim çikolatam.inşallah kazanır emekleride boşa gitmez .
ay canım benim sen ev hanımı oldun dimi nasıl alışabildinmi ev hanımlığına ben ev hanımı olmama rağmen hala alışamadım ev hanımlığına .bu gün arkadaşımlada konuştum yok benden ev kadını olmaz benim muhakkak bişeyler yapmam lazım zaten hersene bişeyler buluyorum şimdide çalışıyorum ama parasız inşallah bir gün para kazandıran daimi bir işim olur.
canım zaten artık herkes ne ile karşılaşabileceğini biliyor yarışmada, kardeşim asıl biraz gıcıktır,ondan korksunlar :

evet ev hanımı oldum ama ben de geçici olduğunu bildiğim için tahammül ediyorum mersam. ben de sadece evde yapamam,fıtratım uygun değil.inşallah dileğin gerçek olur da iyi bir işe saip olursun canım benim...