- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #18.741

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa reyhan ablacım az kalmış yaa hakatten seviyodun sen okulu. tüh inşallah başka bir eğitim çıkarırlar yine devam edersinn kaydirigubbakcemile2
aaaaa valla süper fikirrrrrrr chokooo söyle sende bir sarkiiii hadi hadi hadiiiiiiiii simdi varil düsünmenin sirasimiiii
ben ilk zamanlar izlemistim birkac kez uzun zamandir izlemiyorum..en son okan karaca alem yapiyordu kizlarla :))) yemekteyizmi diskodayimiz mi yani neyse yanilmiyorsam yemekteyiz programiydi..
sabah bir sekersiz kahve standart kahvalti arada yarim pomelo
öglenbir su bardagi kadar yogurt bir dilim ekmek. niye diye sormayin cok severim..
aksam yani isten sonra 3 ince dilim izgara balik yarim yumruk patates salatasi ekmeksiz
az önce bir mandalin yedim
isten sonra 45 dakika yürüdüm camasir yikadim ütü yaptim camasir astim bebek baktim :))
cikolatacigim ben seviyorum o programi ya kardesin ne zaman girecek mutlaka söyle banada..
kallisimin verdigi konulara bakayim
chocolategirl iradeden bahsetmişsin.. irade kendimize olan yaptırım gücümüz aslında..kendi kendimize emir vermektemi zorlanıyoruz ya da beynimiz tam olarak idrak edemiyormu ne istediğimizi de irademizi kullanamıyoruz yeri geldiğinde...
Kardeşine de başarılar dilerim.. Hoş yemekteyiz başarıların es geçildiği bir program.. Şansı açık olsun diyeyim.. Muhakkak izleyeceğim bende..
ayy ne güzel haber kızz delikafaduldendelikafadulden inşallah delirtmezler kızı..
tabi ki sen gidip şarkı söyliceksin kaydirigubbakcemile yok artık bi de başkası gitseydi :umursamaz:
o zamana kadar gaz olsun sana heralde hemen başlamaz çekimler. bi 5 kilo ver daha az şişman çık işte bundan iyi motivasyon mu olurrrr kaydirigubbakcemile3 hem de tanınırsın kızzz arkadaşımın bülbül sesini herkes duyarr :dilcikar:
günaydınlarrr opuyorumnanaktan
bugün 7 de kalktım çok mutluyum 5 buçuk 6 lardan iyidir di mi kaydirigubbakcemile2 çayımı koydum içmek isteyeni beklerim, gidip alayım bir kupa![]()
günaydın bijox seni gördüm sende erkencisin.bende yaptım çay canım bilseydim senin yaptığını gelir senin çayını içerdim.akşam bende düşünmüştüm çikolata şarkı söyler diye hepimiz aynı düşünmüşüz söylesin valla abuk sabuk şeyler yapıyolar süpriz diye çikolatam bir döktürsün türkiye dinlesin..şimdi yine yürüyüşüme çıkacam .
.
dönecm inşallah manken olacak halim yokya yeter o halime dönsem tabi dahada versem ne güzel olur.bencede çikolatam o gecenin süprizi sen olmalısın.
benim en büyük kompleksim ve bunalımlarımın nedeni kilo. bunu kilo verdikten sonra anladım kendimi iyi hissetmem için kesinlikle vermem lazım.
.
aynen bende öyle cikolatam ben kilo versem hayatimin her alaninda mutlu olacagim. benim mutlulugumu engelliyen tek faktör kilom.. tabiki önce saglik agiz tadi. benim icin bu ara en önemli sey kilom:umursamaz:
günaydın herkese...
çayımı koydum,eşimi kaldırıcam birazdan.kayınvalide de uyuyo..onlar kalkmadan biraz yazayım dedim.bugün yürümek istiyorum inşallah,yürüyüp yazacağım buraya.ben de yediklerimi yazacağım,ne yersem hem de... birileri yorumlasın lütfen .
kaydirigubbakcemile3 diskodayız mı..Allah iyiliğini versin kız kaydirigubbakcemile3
valla kızlar ben aslında hiç sevmem öyle programları,yani o programda zaten sadece insanların yemek yaptığı bölümü seyrediyordum.çıkıp şarkı söyleme fikri uzak gerçekten...bilmem,belki fikrim değişir...
reyhan ablam çok iyi gidiyorsun sen,ben de bugünden itibaren tekrar ele aldım.birkaç hafta listede yokum ama paylaşımım aynı şekilde devam edecek.
tabii ki haber vereceğim programı ablacığım
irade ile ilgili söylediklerine katılıyorum ama tam olarak bu değil derdimiz.ben iradenin herkeste olduğunu düşünüyorum.dediğin gibi irademizi kullanamıyoruz.neden bazı insanlar kullanabilirken bazıları kullanamıyor,benim sorum bu kafamdaki..
kardeşime iyi dileğin için teşekkürler cnm
ayy bijom bu şişmanlık beni yedi bitirdi, ya tv de zaten 5 kg fazla gösteriyor biliyorsunuz. ne biliyim,eski arkadaşlarımın görüp de "ay Hilaaall amma kilo almışsın" demelerini istemiyorum.çünkü beni en son 60 kg görmüşlerdi mafoldumben
canım benim,bülbül seni yesin.fazla kilolarla ilgili ben de aynı senin gibiyim. tek derdim fazla kilolarım.herşeyi buna bağlıyorum.sanki kg versem hayatımın her alanında mutlu olacağım.beni bunalıma sokuyor bu iğrenç kilolar ...
mersacım tamam canım aldım say listeye..
aa kendine haksızlık etme çok güzel bir bayansın ciddiyim mersacım. valla facebook da bakıyorum ya yüzünün maşallahı var azıcık zayıflarsan süper olucaksın süperrr opuyorumnanaktan
tombilicim ben bu söylediğinden bir şey anlamadım daha açıklarmısın yardımcı olalım.
günaydın ben de tartılıp geldim ama çok moralim bozuldu 300 gram vermişim 91 oldu kilom. pazar günü yediğim 4-5 küçük kızartmanın bu kadar mı etkisi olur yaaaa.her hafta verdiğim kilolar azalıyor. ilk hafta 1300dü sonra 500 şimdi de 300 halbuki her hafta daha çok düzene giriyor yeme alışkanlıklarım. öğreniyorum nasıl yiyeceğimi. her gün en az yarım saat yürüyorum egzersizler de cabası. naapmam lazım ters takla mı atmam lazım bi de üstüne? haftaya ne olur kilo vermem bu tempoyla hiç düşünemiyorum. lütfen bişeyler söyleyin. hastalık falan olabilir mi tam bilmiyorum ama troid falan diyorlar zor kilo veriliyormuş o zaman en son 2-2.5 sene önce falan hamilelik kontrollerimde bakılmıştı yoktu öyle bir durum annemde abimde troid var. yani genetikse eğer bende de olabilir amaaann ne biliyim işte çok canım sıkıldı.
ablacimmm tesekkür ederim..ama iki haftadir cok dikkatliydim.. aslinda az verdim o yilbasi tatili mafff ettiii beni :)) yerken iyiydide:)). söylemiyorum o haftalar nasil kacirdigimi..anca toparlaniyorummasallah pia ne güzel kilo vermissin canim tebrikler. senin yediklerini ictiklerini daha bir dikkatli inceliyeyim ben..![]()
günaydın herkese...
kaydirigubbakcemile3 diskodayız mı..Allah iyiliğini versin kız kaydirigubbakcemile3
valla kızlar ben aslında hiç sevmem öyle programları,yani o programda zaten sadece insanların yemek yaptığı bölümü seyrediyordum.çıkıp şarkı söyleme fikri uzak gerçekten...bilmem,belki fikrim değişir...
.[/B]
canim cok sagoll..evet ben "made in germany " malesefpia cım şimdi eklediğin resimleri gördüm maşallah allahım esirgesin çok güzeller allah bağışlasın.ne kadar güzel kıyafetler yöreselmiş galiba okuduğum kadarıyla anladığım nerde yaşıyosun sen yurt dışımıydı arkadaki görünen ev çok güzel .