Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

964627261296766_1258702162.jpg

günaydın herkese...

çayımı koydum,eşimi kaldırıcam birazdan.kayınvalide de uyuyo..onlar kalkmadan biraz yazayım dedim.bugün yürümek istiyorum inşallah,yürüyüp yazacağım buraya.ben de yediklerimi yazacağım,ne yersem hem de... birileri yorumlasın lütfen .

aaaaa valla süper fikirrrrrrr chokooo söyle sende bir sarkiiii hadi hadi hadiiiiiiiii simdi varil düsünmenin sirasimiiii
ben ilk zamanlar izlemistim birkac kez uzun zamandir izlemiyorum..en son okan karaca alem yapiyordu kizlarla :))) yemekteyizmi diskodayimiz mi yani neyse yanilmiyorsam yemekteyiz programiydi..

kaydirigubbakcemile3 diskodayız mı..Allah iyiliğini versin kız kaydirigubbakcemile3
valla kızlar ben aslında hiç sevmem öyle programları,yani o programda zaten sadece insanların yemek yaptığı bölümü seyrediyordum.çıkıp şarkı söyleme fikri uzak gerçekten...bilmem,belki fikrim değişir...

sabah bir sekersiz kahve standart kahvalti arada yarim pomelo
öglenbir su bardagi kadar yogurt bir dilim ekmek. niye diye sormayin cok severim..
aksam yani isten sonra 3 ince dilim izgara balik yarim yumruk patates salatasi ekmeksiz
az önce bir mandalin yedim
isten sonra 45 dakika yürüdüm camasir yikadim ütü yaptim camasir astim bebek baktim :))
cikolatacigim ben seviyorum o programi ya kardesin ne zaman girecek mutlaka söyle banada..
kallisimin verdigi konulara bakayim

reyhan ablam çok iyi gidiyorsun sen,ben de bugünden itibaren tekrar ele aldım.birkaç hafta listede yokum ama paylaşımım aynı şekilde devam edecek.
tabii ki haber vereceğim programı ablacığım

chocolategirl iradeden bahsetmişsin.. irade kendimize olan yaptırım gücümüz aslında..kendi kendimize emir vermektemi zorlanıyoruz ya da beynimiz tam olarak idrak edemiyormu ne istediğimizi de irademizi kullanamıyoruz yeri geldiğinde...

Kardeşine de başarılar dilerim.. Hoş yemekteyiz başarıların es geçildiği bir program.. Şansı açık olsun diyeyim.. Muhakkak izleyeceğim bende..

irade ile ilgili söylediklerine katılıyorum ama tam olarak bu değil derdimiz.ben iradenin herkeste olduğunu düşünüyorum.dediğin gibi irademizi kullanamıyoruz.neden bazı insanlar kullanabilirken bazıları kullanamıyor,benim sorum bu kafamdaki..

kardeşime iyi dileğin için teşekkürler cnm

ayy ne güzel haber kızz delikafaduldendelikafadulden inşallah delirtmezler kızı..

tabi ki sen gidip şarkı söyliceksin kaydirigubbakcemile yok artık bi de başkası gitseydi :umursamaz:
o zamana kadar gaz olsun sana heralde hemen başlamaz çekimler. bi 5 kilo ver daha az şişman çık işte bundan iyi motivasyon mu olurrrr kaydirigubbakcemile3 hem de tanınırsın kızzz arkadaşımın bülbül sesini herkes duyarr :dilcikar:

günaydınlarrr opuyorumnanaktan
bugün 7 de kalktım çok mutluyum 5 buçuk 6 lardan iyidir di mi kaydirigubbakcemile2 çayımı koydum içmek isteyeni beklerim, gidip alayım bir kupa :kahve:

ayy bijom bu şişmanlık beni yedi bitirdi, ya tv de zaten 5 kg fazla gösteriyor biliyorsunuz. ne biliyim,eski arkadaşlarımın görüp de "ay Hilaaall amma kilo almışsın" demelerini istemiyorum.çünkü beni en son 60 kg görmüşlerdi mafoldumben

günaydın bijox seni gördüm sende erkencisin.bende yaptım çay canım bilseydim senin yaptığını gelir senin çayını içerdim.akşam bende düşünmüştüm çikolata şarkı söyler diye hepimiz aynı düşünmüşüz söylesin valla abuk sabuk şeyler yapıyolar süpriz diye çikolatam bir döktürsün türkiye dinlesin..şimdi yine yürüyüşüme çıkacam .
.

dönecm inşallah manken olacak halim yokya yeter o halime dönsem tabi dahada versem ne güzel olur.bencede çikolatam o gecenin süprizi sen olmalısın.

benim en büyük kompleksim ve bunalımlarımın nedeni kilo. bunu kilo verdikten sonra anladım kendimi iyi hissetmem için kesinlikle vermem lazım.
.

canım benim,bülbül seni yesin.fazla kilolarla ilgili ben de aynı senin gibiyim. tek derdim fazla kilolarım.herşeyi buna bağlıyorum.sanki kg versem hayatımın her alanında mutlu olacağım.beni bunalıma sokuyor bu iğrenç kilolar ...

aynen bende öyle cikolatam ben kilo versem hayatimin her alaninda mutlu olacagim. benim mutlulugumu engelliyen tek faktör kilom.. tabiki önce saglik agiz tadi. benim icin bu ara en önemli sey kilom:umursamaz:

reyhan ablam o zaman bu işi çözmek lazım.senelerdir uğraşıyoruz ,aslında kendimize eziyet ediyoruz kimseye değil. bu işi bitirip bir daha ağzıma almak istemiyorum,senelerdir aynı muhabbet..!

yürüyüşümü yaptım geldim .bu gün bir kez daha allahıma şükrettim sağlığım yerinde çıkıp yürüyebiliyorum .kızlar şimdi kocam aradı bizim küçük bir bahçemiz var onun üzerindeki meyvesini sattık çok şükür bu yıl zarar etmemişim hatta para kazanmışım .geçen yıl çok zarar etmiştim.
arabamın borcunu bitiriyorum allahım sen herkesin rızkını açık et. bu gün cuma allahım sen duy sesimizi hepimize sağlık huzur mutluluk ve bereket ver.

aynen bende öyle cikolatam ben kilo versem hayatimin her alaninda mutlu olacagim. benim mutlulugumu engelliyen tek faktör kilom.. tabiki önce saglik agiz tadi. benim icin bu ara en önemli sey kilom:umursamaz:

günaydın ablacım bende aynen en büyük takıntım kilom ve kızımın kilosu yavrum depresyona girdi verdiği kiloların hepsini geri aldı şimdi onada bir program yapacam inşallah çocuğumda kurtulur şu kilo illetinden onun üzülmesine dayanamıyorum.

günaydın herkese...

çayımı koydum,eşimi kaldırıcam birazdan.kayınvalide de uyuyo..onlar kalkmadan biraz yazayım dedim.bugün yürümek istiyorum inşallah,yürüyüp yazacağım buraya.ben de yediklerimi yazacağım,ne yersem hem de... birileri yorumlasın lütfen .

kaydirigubbakcemile3 diskodayız mı..Allah iyiliğini versin kız kaydirigubbakcemile3
valla kızlar ben aslında hiç sevmem öyle programları,yani o programda zaten sadece insanların yemek yaptığı bölümü seyrediyordum.çıkıp şarkı söyleme fikri uzak gerçekten...bilmem,belki fikrim değişir...

reyhan ablam çok iyi gidiyorsun sen,ben de bugünden itibaren tekrar ele aldım.birkaç hafta listede yokum ama paylaşımım aynı şekilde devam edecek.
tabii ki haber vereceğim programı ablacığım

irade ile ilgili söylediklerine katılıyorum ama tam olarak bu değil derdimiz.ben iradenin herkeste olduğunu düşünüyorum.dediğin gibi irademizi kullanamıyoruz.neden bazı insanlar kullanabilirken bazıları kullanamıyor,benim sorum bu kafamdaki..

kardeşime iyi dileğin için teşekkürler cnm

ayy bijom bu şişmanlık beni yedi bitirdi, ya tv de zaten 5 kg fazla gösteriyor biliyorsunuz. ne biliyim,eski arkadaşlarımın görüp de "ay Hilaaall amma kilo almışsın" demelerini istemiyorum.çünkü beni en son 60 kg görmüşlerdi mafoldumben

canım benim,bülbül seni yesin.fazla kilolarla ilgili ben de aynı senin gibiyim. tek derdim fazla kilolarım.herşeyi buna bağlıyorum.sanki kg versem hayatımın her alanında mutlu olacağım.beni bunalıma sokuyor bu iğrenç kilolar ...

canım benim senden iyi süprizmi olur düşün bencede.çikolatam verecez bu kiloları allahın izniyle kızın bana bende yediklerimi yazacam herşeye razıyım .artık ben iyi olduğumda benimle mutlu olanları sevindirecem ben iyi olduğumda mutsuz olanlarıda fazlasıyla üzecem.

mersacım tamam canım aldım say listeye..

al canım benim kilom 82 dediğim gibi haftada yarım kilo sözü veriyorum altına düşersem hemen at beni her türlü cezaya razıyım.

aa kendine haksızlık etme çok güzel bir bayansın ciddiyim mersacım. valla facebook da bakıyorum ya yüzünün maşallahı var azıcık zayıflarsan süper olucaksın süperrr opuyorumnanaktan

ay canım benim o senin bakışınla ilgili demekki güzel baktığın için güzel görüyosun.

ayben canım sana ve hepinize hayırlı cumalar.

pia cım şimdi eklediğin resimleri gördüm maşallah allahım esirgesin çok güzeller allah bağışlasın.ne kadar güzel kıyafetler yöreselmiş galiba okuduğum kadarıyla anladığım nerde yaşıyosun sen yurt dışımıydı arkadaki görünen ev çok güzel .

tombilicim ben bu söylediğinden bir şey anlamadım daha açıklarmısın yardımcı olalım.

yani bazen bilgi içeren mesajlar oluyor diyetle ilgili. ben daha sonra sayfayı kaybediyorum ama mesela atıyorum bu konunun 1259. sayfası. daha sonra bulamıyorum şurda bi yerde güzel bi bilgi vardı diyorum ama yok yok bulamıyorum. o sayfayı okuyunca bi dosyam falan olsa kaydetsem diyorum. nerdeydi o sayfa diyince dosyamdan arasam anlatabildim mi

günaydın ben de tartılıp geldim ama çok moralim bozuldu 300 gram vermişim 91 oldu kilom. pazar günü yediğim 4-5 küçük kızartmanın bu kadar mı etkisi olur yaaaa.her hafta verdiğim kilolar azalıyor. ilk hafta 1300dü sonra 500 şimdi de 300 halbuki her hafta daha çok düzene giriyor yeme alışkanlıklarım. öğreniyorum nasıl yiyeceğimi. her gün en az yarım saat yürüyorum egzersizler de cabası. naapmam lazım ters takla mı atmam lazım bi de üstüne? haftaya ne olur kilo vermem bu tempoyla hiç düşünemiyorum. lütfen bişeyler söyleyin. hastalık falan olabilir mi tam bilmiyorum ama troid falan diyorlar zor kilo veriliyormuş o zaman en son 2-2.5 sene önce falan hamilelik kontrollerimde bakılmıştı yoktu öyle bir durum annemde abimde troid var. yani genetikse eğer bende de olabilir amaaann ne biliyim işte çok canım sıkıldı.

günaydın ben de tartılıp geldim ama çok moralim bozuldu 300 gram vermişim 91 oldu kilom. pazar günü yediğim 4-5 küçük kızartmanın bu kadar mı etkisi olur yaaaa.her hafta verdiğim kilolar azalıyor. ilk hafta 1300dü sonra 500 şimdi de 300 halbuki her hafta daha çok düzene giriyor yeme alışkanlıklarım. öğreniyorum nasıl yiyeceğimi. her gün en az yarım saat yürüyorum egzersizler de cabası. naapmam lazım ters takla mı atmam lazım bi de üstüne? haftaya ne olur kilo vermem bu tempoyla hiç düşünemiyorum. lütfen bişeyler söyleyin. hastalık falan olabilir mi tam bilmiyorum ama troid falan diyorlar zor kilo veriliyormuş o zaman en son 2-2.5 sene önce falan hamilelik kontrollerimde bakılmıştı yoktu öyle bir durum annemde abimde troid var. yani genetikse eğer bende de olabilir amaaann ne biliyim işte çok canım sıkıldı.

arkadaşım olur böyle dalgalanmalar moralini bozma ben bazen haftada 2 kilo veriyordum ilk başlarda sonra giderek azaldı metabolizma her zaman aynı hızla çalışmıyor tabi yaptığımız kaçamaklarda etkiliyor .reglin yakınsa o yüzdende olabilir haftaya daha iyi olur merak etme.

reglime daha 10 günden fazla var. ama ben daha ikinci haftamdan itibaren düşüş yönündeyim hani anlıycam biraz yapsam diyet sonra durma noktasına girse ama bismillah daha. ayyy valla bozuldu moralim. yarın sabah bi daha tartılcm belki tartıda bir hata vardı diyorum yani belki de boşa ümitleniyorum.

bak bakim kallisim ilk denemem doğru yaptım inş kaydirigubbakcemile3

chocolategirl (75,0 / izinli geri dönecek
cedric (96,6 /
Pia (62,0 / 60,8 / 1,2 / 1,94%)
papatya73 (63,3 / 61,0 / 2,3 / 3,63%)
elektra21 (89,0 / 89,0 / 0,0 / 0,00%)
acıgül (67,6 /
Serzenish (76,8 / 76,8 / 0,0 / 0,00%)
_Mustang_ (65,9 /
tombili ( 91,3 / 91,0 / 0,3 / 0,33%)
mersa (77,7 / 82,0 / -4,3 / -5,53%) eski üye geri döndü

5.TAKIM 139.ETAP

chocolategirl (75,0 ) ( geri dönecek )
cedric ( 96,6 / 97.6 / 1.0 / -1.04% )
Pia ( 62,0 / 60,8 / 1,2 / 1,94% )
papatya73 ( 63,3 / 61,0 / 2,3 / 3,63% )
elektra21 ( 89,0 / 89,0 / 0,0 / 0,00% )
acıgül (67,6 / 67.6 / 0.0 / 0.00% )
Serzenish ( 76,8 / 76,8 / 0,0 / 0,00% )
_Mustang_ ( 65,9 / 65.9 / 0.0 / 0.00% )
tombili ( 91,3 / 91,0 / 0,3 / 0,33%)
mersa ( 77,7 / 82,0 / -4,3 / -5,53% ) eski üye geri döndü

5. Takım toplam kilo ( 690.2 / 691.7 / -1.5 / -0.21% )

Son düzenleme:
masallah pia ne güzel kilo vermissin canim tebrikler. senin yediklerini ictiklerini daha bir dikkatli inceliyeyim ben..:nazar:
ablacimmm tesekkür ederim..ama iki haftadir cok dikkatliydim.. aslinda az verdim o yilbasi tatili mafff ettiii beni :)) yerken iyiydide:)). söylemiyorum o haftalar nasil kacirdigimi..anca toparlaniyorum

aebennnbizleri hep hatirliyosunnn.. hayirli cumalar canimm

günaydın herkese...

.[/B]

ayyy havamiz olurbayanssulusmilebayanssulusmile bakin bu benim diyet grubundan arkadasim (ay surda bi sac savuran similey olsa)

pia cım şimdi eklediğin resimleri gördüm maşallah allahım esirgesin çok güzeller allah bağışlasın.ne kadar güzel kıyafetler yöreselmiş galiba okuduğum kadarıyla anladığım nerde yaşıyosun sen yurt dışımıydı arkadaki görünen ev çok güzel .
canim cok sagoll..evet ben "made in germany " malesef
güzel , sessiz, sakin bi köyde oturuyorum:)) bende büyük sehirleri cok severim aslinda ama sessizligide severim..

ooffff ikizler olmanin verdigi izdirap, oburluk iste.. herseyi severim ben akannehir

bügün sabah :yogurt,kk kutusu peynir ve 1 adet yumurtayi suntayla karistirip yedim ( ilk defa deniyorum ben cok begendimmm)
bisi daha dimmi?simdi ben bu suntayi anlamiyordum yaa.. 2 gun adini düsündüm yaa neydi diye neyse ben bu kk yida anlamiyordum..acaba kadinlar kulubu kk nin bi ürünü mü varki fln diye anlamaya calisyordumakannehir:roflol:

arada kahvaltiyi cok erken yapmistim 2 elma
ögle:4yk sebze yemegi ve bir kepce corba

aksama disardayiz..duruma göre

Bijom bugün sana teşekkür edemeden çıktım dışarı liste olmuş tabiki teşekkürler canım ellerine sağlık..

Ben kendimi biraz tufah hissediyorum bu gün sanırım ilaçlardan kendimi dışarı attım dolaştım kıvır zıvır diyetime yardımcı olacak yiyecekler aldım ama sersem gibiyim midemde bulanıyor bulantı yaparmış zaten başlarda .. bir de aşırı acıkıyorum midemde o hissi duyuyorum yani ama iştahım yok desem bu ne yaman çelişki dersiniz değil mi dedim ya tuhafım...

papatyacım etap 1. olmuşsun canım cuma yarışması paylaşım alanına bu hafta nasıl kilo verdiğini yazmalısın daha önce diğer arkadaşlara söyledim görmüşsündür mutlaka..

kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum ...

reyhan ablam ben bugün seni ve kendimi takım içinde liste yapıp ekleyecektim ama hiç canım istemiyor halim yok desem anlarsın beni değilmi..

selam yenidennnn.
papatya canim sende müthis kilo vermissin tebrikler tebriklerr.. birde etap birincisi ha helel be.:nazar:
hayirdir kallisim nedir keyfini kaciran? sadece diyet olamaz gibi geldi bana diyete serbetliyizde..:tomato:
önemli birsey degildir insallah.. severim ben senin canini.. seni keyifsiz görmek benimde keyfimi kaciriyor iyiyim de olurmu?

selam arkadaşlar benim resmen şaftım kaydı ya. bu tempo bana göre değilmiş hanımlara kursa başladığıma pişman oldum egrçekten ama yapcak bişi yok artık. yarım bırakamam.
kallisim evet ilaçlar aynen dediğin gibi yapıyor neden keyfin yok canımcım ya.
annecim sen nsaılsın bakalım. kaan beyler nasıllar.

Back
X