of mersacimm cok uzuldum ve sinirlendim..turkiyede bu isler nasil olur bilemiyorum ama böyle güclüklerle karsilasiliyor malesef.. ama kimy azdi simdi bilmiyorumda rehber ogretmenler varmi ne guzel eger gercekten ilgileniceklerse onunla konusup diger cocuklarida uyarabilirler..bence herkoldan dene.. kac yasinda mkizin? kaca gidiyor? ama bunu ona cokta hissettirme bence..sikilabilir,rahatsiz olabilir.. malesef böyle tipler heryerde varmisss.. inanamiyorum benzeri olaylari cok yasadim yasiyorum bende..ruh halime göre tepkilerim degisiyor.. kizim vurdum duymaz hic oyle seyleri onemsemez ciddiye almaz..tek sansim o..ama ben dayanamam.. oglumada oldu daha bu yastaaa düsünebiliyormusunuz? esinizle istisare edip o kiza haddini bildirin..kizinizda zamanla zayiflar.. demek söyliycek baska hic birseyi yokmus ki kilosunu soyluyor .. kilonun onemi benim hayatimda ilk siralarda gelmiyor... diyetten once kizinizla uzun sohbetler edip rahatlamasini saglayin .. of soyliycek cok sey varda.. islerim yogun kafam karisik cümlelerimi toparlamadan yaziyorum rasgele olmuyor... canim gecmis olsun ciddiye almayin ama haddinide bildirin.. öyle insanlara onlarind dilinden konusmak lazim..
bende bir haftadir yersiz bir gerginlik yasiyorum arkadaslar..sakinlesmek icin herseyi yapiyorum ama olmuyor.. reglim yeni gecti.. rutin yorgunluk ve herkeste yasanabilicek sorunlarin disinda ozel bir problemimde yok..ama 1 haftadir inanilmaz bir bas agrisi ve sinir var... cok basit bir sey icin saatlerce kiziyorum cene yapabiliyorum

( nefret ederim bundan

(
yillar önce dövüs sporlariyla ilgili bir sporu tanitiyorlardi tv de adamin soyledikleri dikkatimi cekmisti.. ve hemen kagida not almisim .. o kagidi buldum gecenlerde
atese suyla yaklasin diyor...su gibi olun .. suyun asamiycagi engelller yoktur..önüne taslarla engel konulasa dahi suyun bir sekilde aralarindan sizdigini..zaman zaman yön degistirmemiz gerektigini.. o yon olmuyorsa farkli yonler denememiz gerektigini... ve herseyin herkesin bir parcamiz oldugunu dusunup daha affedici olmamizi fln .böyle kucuk notlar almisim .. ben yazma konusunda iyi degilim .. ahh konusabilseydik ne güzel anlatirdimkaydirigubbakcemile3 biriniz gelip yeeeettterrrrrrr diyip eliyle agzimi tutardi eminim kaydirigubbakcemile3
ay birde dünümü bugunumu yazayim
dün sabah : 1 yumurta,kk peynir ve yogurtla sunta
ögle: 3 sosis ve bir dilim ekmek
aksam : 1 adet fistik ezmeli ve az cikolatali krep
bugün
sabah: etimek ve yogurt
ögle:corba ve diyet biskuvisi bikac tane
aksam salata ve firinda tavuk (yiycem)