- Konu Sahibi Cherry Mom
- #19.201
çikolatım sen yemekteyizde bıktın bende tatilden :))) bilgisayar sırası bana gelemiyor her ne hikmetse off bir taraftanda ayçayla ödev yapıyoruz minnacık bir yatak odası maketi yaptık şahane oldu fotolarını çekecek sizede eklerim...
mustangım gidip aldım paketimi şekercikim ayça daha tranvayda açtı inan ki kitapları nasıl merakla inceliyor her eline aldığına ayy ben bunu aradım bulamadım ayy buda aklımdaydı deli oldu deli sana çok ama çok teşekkür ettiğini söylememi istedi eve gelincede gökçe aynı hayran duyguları ile inceledi kitapları ve bu gece bir tanesine başlayacağını söyledi kitap okuyası gelmişmiş.. canım benim bende kokumu ve kremlerimi çok beğendim çok teşekkür ederimŞenizŞeniz gökçe diyor ki annem gzelleşsin diye yollamış ayda olurmu kızım güzelliğine güzellik katması için yollamış diyor sempatiksalakcinni dalga geçiyorlar benimle...akannehir
yarın biz ankara yolcusu ayçada istanbul ama inşallah sonrasında ayça ve yoğunluğu olmadığı için rahatlıkla buradayım inşallahkaydirigubbakcemile5
kizlar keyifle okusunlar kitaplarini sende cicilerini güle güle kullan güzelligine güzellik kat kallisim..opuyorumnanaktan
ne güzel düsünmüs bebisim sagolsun.:1hug: allah sanada hayirli dünya güzeli bir cicek nasip etsin canim mustangim.. eli bol gönlü bol güzelim benim..Şeniz