Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yeniden açılan sayfadan

click here todownload yazan yere tıkla sonra yüklenmeye başlayacak sanırım 10 dakika filan sürer... diğerlerinide böyle yükleyin be açmasını tarif edeyim sonra size... bende yükleyeceğim ay heveslendim yahu ben şekilsizm kalayım demi eksik kalmıyayım hehe

kallisim birini indirdim ikincisi icin yarim saat beklemeliyim saniyorum öyle demistin sen.
bu arada canim ben36 dakika son sürat yürüdüm yavas yavas aciliyorum sanirim bunun 3,5 dakikasinida kostum 3km olmus. su an 8300 adimdayim bugün onbini tamamliyacagim söz.
ama corapla yürüdüm ayakkabi giymeye üsendim simdide ayagimin tabani su toplamis olsun artik durmiyacagim hergün yürüyecegim

ay ablam kıyamam o ayaklarına masaj yapayım senin :))

ablacım 2.si için bir kaç dakika bekleyip dene bakalım tam yarım saat değildir biz çok fazla indiriyoruz çok vermiyo :)) size ayrıcalık tanır sadece denediğinde açılmazsa biraz ara verip tekrar dene mutlaka yüklenir..bu gece yğkleyelim sabahada açmasını tarif edeyim...

ah güzelim kiyamamki ben sana sagol..opuyorumnanaktan
tamam ben ara ara bakar hepsini bu aksam yüklerim yarinda takimcak cllanetics yapariz anasini satayim ..:lepi:

iyi akşamlarr herkese... reyhan ablacımm benim tarif ettiğim yerde tek link iniyo.. ısterseniz ordan deneyin , daha kolay ve zahmetsiz. Belki görmeyenler vardır tekrar yazayım.
Google'a callanetics yazdıktan sonra ilk sitede tek link vermısler.
Ama ben bir süreden sonra yapamadım .. Bacağı, yukarıda olan bi tahtaya koyup esneme hareketınden sonra beceremedım. Evde uygun degıl öyle zaten sandalyeye koyuyum ayagımı dedmm ama olmadı :)))
Ama gercekten cok ıyı calısıyo , ben de tavsıye edıyorum. Hareketlerı yaparken hissediyorsunuz zaten.

iyi geceler kızlar bu gün adanadaydım sabah 6 da yola çıktık 7:30 da program başladı canlı yayındı bizim için değişik bir gündü .sabah sabah ciğer kebap yedik.program bittikten sonrada adanada gezdik.harika bir yerde kahve içtik.sonra biraz metroda gezdik derken eve geliş saatim 16 oldu sonrada yemek hazırlığı bide burda bir arkadaşım eşinden ayrılıyor bu gün eşyalarını taşıyormuş nolur yanımda ol dedi onun yanındaydım .eve geldim yarın akşam misafirim var börek yaptım tramisu yaptım tabi mutfakta bende uçtuk.yorgunluktan ölüyorum ama merak ettim sabahki programı seyredeniniz olmuşmu beni gördünüzmü diye ama sabah çok erkendi bende size geç haber verdim.bu gün yorucu ama bir okadarda güzel bir gün geçirdim.

şimdi baktım ama kaçırmışız sanırım mersacım ya üzüldüm şimdi :((

ya kallistem bende üzüldüm keşke daha önce haber verseydim.

kızlar ben yorgunluktan bayılmak üzereyim hadi size iyi geceler ben yatıyorum .

pia dogru diyorsun kizlar baska oluyor. arkadas yoldas sirdas ortak :)))
ama ogluslarda anneye cok düskün oluyorrrrrr. oyyyyyy yavrum benimm kara kuzummmm. ay sevesim geldi oglusumu.. 5 dakika önce ise gitti
:))) ayy cok iyi anliyorum ablacim seni.. torun baska diyorlar hep

benim oglum yaniltmadi ve felaket yordu beni bugün .. görseniz yüz "melek" gibi.. ammmaaaa bütün cilginliklari bize.basimin agrisi anca diniyorakannehir

aa sahi ben problemin cözümünü yazicaktim.. neyse gec oldu.. yarin yazarim reyhan abla..

mersacim bende görmek istemistim yaaa..

boncuk, canim o callennin yapilis prosedürleri var :))..eger bir tikla indirdiysen o tam degil.. bir basiti varmis onu yapiyormussun 21 gün sonra süper callen yapiyormussun sun sunda sun sun

ya o videolari yenilemeliler ayrica oo kadinlari ve eski kayit goruntuleri görünce yapicaksamda yapasim gelmiyor benimmm

günaydınlar....

reyha abla bende 3.yü indiriyorum şu anda sana nasıl açacağını söyliyeyim..

bilgisayarda masaüstüne bir klasör açıyorsun...

sonra 6 tane yüklenmiş dosyayı bulup hepsini bu klasöre taşıyorsun taşımada problem çıkarsa çaktırmadan yaz bana :))

taşıdıktan sonra 1. dosyayı aç yapıyorsun hepsi birden açılıyor o zaman....

günaydın herkeseee,
8 mart çekiliş sonuçları belli olmuş heyecan yaptım hahaha. çikolata bak bakalım kızzz sana kim çıkmış.

piacım aynı şeyleri düşünmüşüz ne güldüm..o eski görüntü ve o kadınları görünce bir dk bile izleyememiştim ben de :))

günaydın herkeseee,
8 mart çekiliş sonuçları belli olmuş heyecan yaptım hahaha. çikolata bak bakalım kızzz sana kim çıkmış.

piacım aynı şeyleri düşünmüşüz ne güldüm..o eski görüntü ve o kadınları görünce bir dk bile izleyememiştim ben de :))

offf ya bizide vazgeçirecekler o kadarmı kötü yaaaaasempatiksalakcinni
ama bende çok hoş egzersiz fidyolarıda var biraz odan biraz bundan yaparım o zamanalkisalkisalkis

Günaydinnn ... Bugünn nasılsınızz:)

.. Kalliste ablacm benım sadece aksamları gırmem sorun yaratır mı ? Nete aksamdan aksama acabiliyorum cunku .

Son düzenleme:
yok tıss çok hoş hatunların yaptığı egzersizlerkaydirigubbakcemile5
ama size vermicem sadece reyhan ablama :dilcikar: o dalga geçmiyo bizim eski hatunlarlada taş kibim olcasss:dilcikar:
siz taş gibim olun da biz linkleri bilmeyelimmm kaydirigubbakcemile5

Günaydinnn ... Bugünn nasılsınızz:)

.. Kalliste ablacm benım sadece aksamları gırmem sorun yaratır mı ? Nete aksamdan aksama acabiliyorum cunku .
bu arada hoşgeldin canım yazmayı unutmuşum kusura bakma kaydirigubbakcemile2

canım hangi sayfayı katdetmek istiyorsan tarayıcının üst tarafında bak yıldız olmalı sanırım sık kullanılanlar diye bir yer var ona tıkla ve bulunduğun sayfayı kaydet.. ben şu an değişik bir işlemci kullanıyorum tam anlatamadım yapamazsan iyice bakarda tarif ederim yaptım veya yapamadım demen yeterli... sonra oradaki listeye tıkladığında istediğin sayfaya çabucak ulaşacaksın..

teşekkür ederim kallisim sık kullanılanlara eklemek aklıma gelmemişti. ve ben sadece 1 tanesini yükleyip açmaya çalışmıştım şimdi kalanlarını da yükleyim arayla ondan sonra açılmazsa o zaman tekrar bakarız. tabi hiç birimiz şekilsiz kalmayalım callen teyzeden neyimiz eksik. yaza bomba olacaz bombaaaa bayanssulusmile

Back
X