Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalarrrrrrrr.
mersacigim önce oyladigimi haber vereyim dedim pasta yarismasini ama inan cok düsündüm bana en yakin gelen pastayi sectim insallah seninkidir..
mustangcigim gördüm resmini tatlim cok tesekkürler. bak samsundan gelebilecek en güzel hediyeyi getirdin..zemuszemus azicik kizdirayimmi seni himmmmmm????????
hani yazin bluzlar dikip resim cekiyordunyaaaaaa orda azicik daha inceydin.lülülülülülü
kizdinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????

aslında katılabilirim ama şimdilik düşünmüyorum.
önce bi kendi kendime başarmalıyım.
katılmış gibi tartılıp bilgi verebilirim.
ama ciddi olarak listeye almayın beni.
ben misafir olarak takılyım şimdilikopuyorumnanaktan

peki.. öyle olsun.. ama misafirliginiz3 günden sonra biticek haberiniz olsun.. sonra sizin diyetinizede karisabiliriz.. spor yaptin mi az ye fln aklinialirimsmile

[

evet sen de yazmadın bana :umursamaz:
kız az ye,vallahi paralarım kaydirigubbakcemile
kilo takip şeklini de beğendim doğrusu :)

[/B]

ayy yedim gitti yaa. sen dememismiydin yedin mi üzülmiycen diye :)).. bi süzü tuttum mu ben dinlerim ... ama bugünüm cok guzeldi kürede basladimm

yaa Piacımda katılmışı ama son dakşkada anlaşabildik ve düzenleyen arkadaşımda pianın pastasını eklemeyi unutmuş çok üzüldüm ama elimden bir şey gelmiyor malesef bir dahakine inşallah piacım...

ayyyy yok yok yok sansim yokmus zaten :roflol::roflol: senin canin saolsun
bütün enerjimi seninde müdahil oldugun bir yarismaya sakliyorummguclubacismile

evet günümü yazayim

sabah1 bardak lahana suyu..ardindan klassik kahvalti
ara: 200 gr yogurt
ögle: bir kase corba
aksam : lahana suyumu ictim ve yumurtali taze fasulye (yöresel sevdigim bir yemek)

spor yok onun yerine fellik fellik dolastimalsanaalsanasmile

reyhan ablacim yardimina ,, aklina ihtiyacim var

uzun süredir esimle türkiyeye dönme planlari yapiyoruz.. ve karar verdik bu yil bu netlesmeli.. cunku hayallerimiz bile saglikli olmuyor yani planlarimiz..bu yaz netlestirmek istiyoruz gidiceksem gidicez gidemiyceksek burdaki hayatimiza bakicaz.. bu konularda bir fikrin varmi ablacim? yada arkadaslarindan dönen? tecrübelerin var mi? yapabilirmiyiz? almanya paylasim bölümünde böyle bir baslik vardi oraya yazdim .. orayada bir bakip fikrini orayada yazabilirsin ?

http://www.kadinlarkulubu.com/yurtd...30106-turkiyeye-kesin-donmeyi-dusunenler.html

Selamm arkadaşlar :) Daha erken gelebilmek isterdim , ama elimden gelmiyor. 4 e kadar okulum var , bilgisayarda eve aksamları gelıyo. Sızlerı pek yakalayamıyorum. Ama butun konusmalar takıbımde :)

piacigim bu konu ayaküstü fikir yürütülecek bir konu degil. kafam yerinde oldugu bir zaman uzun uzun anlatirim kendi düsüncelerimi bu konuda.. dönüsün sizde ve cocuklarinizda yaratacagi getirileri götürüleri cok iyi düsünmelisiniz. ben gidemedim . ya cok cesaretsizim yada cok dikkatli rizk almadim alamadim. nede olsa burada emin hissediyorsun kendini. cocuklarinizda sizde emniyette sayilirsiniz. her bakimdan. nekadar söyle böyle desekte almanyanin sosyal hizmetlerine dünyada erisecek ülke cok az. cocuklarimiz olmasaydi biz dönerdik bundan eminim. bir köroglu bir ayvaz heryere sigardik. ama cocuklari kendimizden daha cok düsünmemiz gerek.onlarin tahsilleri istekleri gelecekleri önemli..
cocuklarin fikirleri neler. bunlar önemli.
bak hayatim türkiyeye cocuklari ile dönüpte cok iyi yaptik cok sükür diyen hic ama hickimse ile karsilasmadim.. hicbir maddi sorunlari olmiyan insanlar bile almanya burnumuzda tütüyor diyorlar.
tabiki vatan hasreti cekiyoruz hemde ne cekiyoruz. izine ne kadar mutlu gidiyoruz. ama burayada alistik.
sonra maddiyat cok önemli. cocuklarin sorunlarindan sonra en cok bunun üzerinde durun..türkiyede hersey almanyadan daha pahali bunu gözönünde bulundurun..ve biz cok savruk yasiyoruz burada idareli yasamayi coktan unuttuk.yani yasiyacak sorunsuz bir ev ve kücük bir miktar aylik gelir kesinlikle yetmez..cocuklar büyüdükce masraflari cok fazla artacak burada yetiskin cocuk okutan arkadaslarimiza danis dersaneler yardimci ögretmenler neye maloluyor
sonra deneme amacli gidin bir kere bakalim birkac ay sonra hala ilk günkü kadar istiyecekmisiniz orada kalmayi.oturma iznini fesh ettirmeden bir deneme yapin.. biz yaptik daha esim yoldayken biz aglasmaya basladik.. ve gurur meselesi yaptik ama 3 ay dayandik. cünkü ben cok israr etmistim dönelim cocuklar cok büyümeden diye.en kücügüm 3 yasindaydi. olmadi piacigim.. ama belki sizin sartlariniz cok farklidir bizden.belki hersey cok cok iyi olacaktir . ben sadece düsüncelerimi söyliyebilirim ben emekli olmayi bekliyorum hayatim dönemedik biz basaramadik belki siz basarirsiniz. allah hakkinizda hayirlisini yazar insallah. ben almanyaya geldim 20 yil hasret cektim büyük hasret hergün dönecegim dedim hergün gün saydim. hicbirseyini sevmedim buranin. sevmemek icin direndim..
bu sözüm sana bir ölcü olsun güzelim. bukadar karsiydim almanyaya 38 yil kaldim artik emekliligimi bekliyorum dönmek icin. ve emekli olup dönsemde birgün en cok birkac ay zorla kalirim türkiyede benim herseyim burada cocuklarim torunlarim. anliyacagin piacigim insan ne orada rahat ediyor ne burada.. ne oraya aitiz ne buraya.cok büyük sorumluluk buradaki kapilari kapatip temelli dönmek üzerinde cok düsün. ve nekadar cok düsünürsen dönme fikrinden okadar uzaklasirsin. benim fikrimi sorarsan bir abla olarak mutlaka bir deneyin önce derim.a.s.
birde sunu ekliyeyim. eger gitmeyip kalmaya karar verirsen daha huzurlu oluyorsun kesinlikle. ev satin aliyorsun yerlesiyorsun hayatin düzene giriyor. yani ne yapacagina kesin karar verdikten sonra istedigin plani yap istedigin hayali kur.. hayatini düzenle bir an önce canim. ben o kararsizligin acisini cok cektim. yillarca ucuz evlerde yasadim mobilya alamadim hicbirsey icimden gelmedi nasilsa dönecegiz bunu götüremem bunu birakamam diye iki arada bir derede cok süründüm

Son düzenleme:
evet iyiyimm :) bugn gitar dersım vardı 10 dkya da ders calısmaya cıkıcam :) Sen nasılsın ablacım nasıl gidiyor

ticker ları zayıfladıkca ındırıyo musunuz cumadan cumaya mı? Bırde ben degıstıremıyorum :) yardımm edebilir misinizzz ??? :)

Selamm arkadaşlar :) Daha erken gelebilmek isterdim , ama elimden gelmiyor. 4 e kadar okulum var , bilgisayarda eve aksamları gelıyo. Sızlerı pek yakalayamıyorum. Ama butun konusmalar takıbımde :)

boncuk hoşgeldin aramıza .

mersam umarım doğru pastayı oylamışımdır.seni aradım ama tel in kapalydı :(

ocean sen kendini daha iyi bilirsin tabii cnm benim...azimli olmak her sorunu çözer haklısınn

oy oy ablasına torpilde yapacakmış ama olmazzzz hakkımla olrsa olur siz destekleyin hangisi hoşunuza giderse ona oy verin katılım olsun .

buldum buldum ve oyumu verdim en sade olduğunu düşündüğüme seninkidir inşallah.

teşekür ewdrim canım hangisini beğendiysen ona vereceksin zaten ben size söylesem hiç heyecanı kalmazki.
heyecan yaptım valla sürekli oylamalara bakıyorum.

reyhan ablacım seni gördüm sende vermişsin oyunu yarışma bitince söyle ama hangisine oy verdiğini merak ettim.

ben iyiyim boncugum sagol .demek gitar dersi ha ne kadar güzel ya sanatkarlar takim,i burasi.. sarkicilar calgicilar ressamlar terziler oh oh masallah..
evet kilon degistikce kilo cizelgeni ayarliyabilirsin boncuk. cizelgeni yaptigin yere gir degisiklikleri yap yine eski yaptigin gibi profiline ypistir

ben iyiyim boncugum sagol .demek gitar dersi ha ne kadar güzel ya sanatkarlar takim,i burasi.. sarkicilar calgicilar ressamlar terziler oh oh masallah..
evet kilon degistikce kilo cizelgeni ayarliyabilirsin boncuk. cizelgeni yaptigin yere gir degisiklikleri yap yine eski yaptigin gibi profiline ypistir

Tesekkur ederim reyhan ablacım. Gercekten muzık , resim vs. ugrasmak ınsana cok ıyı gelıyo. Ozellıkle sınav donemınde. Rahatlatıyo ve sakınlestırıyo ınsanı.

Tesekkur ederim reyhan ablacım. Gercekten muzık , resim vs. ugrasmak ınsana cok ıyı gelıyo. Ozellıkle sınav donemınde. Rahatlatıyo ve sakınlestırıyo ınsanı.
mutlaka öyledir canim.. sonra müzik resim yani sanatin her dali insana huzur verir yaraticilik verir senin adina sevindima.s.

eveeeett gece gece gecenki problemin cevabini yazmaya geldim..ablacim senin 11/24 dogru .. digerlerini de yazayim .. direk sonuclarimi yazayim .. cözümleriylemi yazayim? ablam yine tercüme eder kallisim :) soru suydu->

Nach Auskunft eines Autohändlers verliert ein fabrikneues Auto im ersten Jahr 4/1 im zweiten Jahr 6/1 und im dritten Jahr 8/1 seines Neupreises an Wert.
a) Welchen Wert hat ein Auto nach drei Jahren , wenn der Neupreis 14,400 Euro beträgt?
b)Welcher Anteil vom Neupreis ist der Wert nach drei Jahren?
c)Was kostet ein Auto Fabrikneu, das drei Jahre alt ist und noch 8800 Euro wert ist?
d)Welchen Bruchteil seines Wertes zu Beginn des zweiten Jahres verliert das Auto im zweiten Jahr?

a)6600€
b)24/11
c)19200€
d)zu beginn des 2 Jahres :4/4-4/1=4/3 (bruchteil desNeuwertes)
6/1 verlust im 2 Jahr: 4/3.6/1=8/1 -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

reyhan abla birde özel mesaj yazdim asagidaki sorumla ilgili

arkadaslar sizlerinde fikirleri varsa yazarmisiniz (türkiyeye temelli dönüsle ilgili?) bana nasil yardimci olucak fikirleriniz anlatamam .. bekliyorum

sorun değil şekerciğim şu sıralar bizde dağıldık gibi zaten tombili ve obur yok ortalıkta çocuklarını düzene koyup gelecekler inşallah:olmaz: bizde gelen olunca kaptırıyoruz kendimizi sonrada gidince dağılıyoruz her seferide neyse alıştık toparlanırız...

evet iyiyimm :) bugn gitar dersım vardı 10 dkya da ders calısmaya cıkıcam :) Sen nasılsın ablacım nasıl gidiyor
ne hoş müzikle uğraşmak bende her müzik aletini çalana ayrı ayrı hayranlık duyan bir kişiliğimdir...
teşekür ewdrim canım hangisini beğendiysen ona vereceksin zaten ben size söylesem hiç heyecanı kalmazki.
heyecan yaptım valla sürekli oylamalara bakıyorum.

reyhan ablacım seni gördüm sende vermişsin oyunu yarışma bitince söyle ama hangisine oy verdiğini merak ettim.
demek heleca yaptın mersam ay kıyamam yaa keşke piamın kide katılabilseydi offf.. ama şimdiden söyliyeyim daha yemek yarışmaları olacak hangi kategoride olsun diye fikir bekliyorum hatta bende katılacağım inşallahaklinialirimsmile
spora yazılsam da gitmem biliyorum kendimi.
bana en güzeli evimin etrafında yürüyüş.
buralar müsait hem de..
işten çıkınca yürüyeceğim 1 saat kadar.
artık temmuza kadar ne veririsem ama hedefim ayda 4 kg.
hayırlısı olsun, azimle tüküren taşı delermiş değil mi?-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
hehe oceanım sende delersin taşı sürekli gelinlik fotolarına bak belki öyle azimlenirsin..opuyorumnanaktan

mersam umarım doğru pastayı oylamışımdır.seni aradım ama tel in kapalydı :(

ocean sen kendini daha iyi bilirsin tabii cnm benim...azimli olmak her sorunu çözer haklısınn
hey yalabbim yaa bide telefon açmışkaydirigubbakcemile3 iyiki bulamamısın tıss ourmuydu hiç öyle...

simdi söylesem olurmu mersaaaa.. ben sana en yakisan olarak gördügüm pastaya oy verdim
ben doğru pastayı bulduğunu sanıyorum ablamopuyorumnanaktan
Tesekkur ederimm :) Hosbulduk. Bende oyumu verdım bu aradaa :)
Umarımm sen kazanırsınn :lepi: Yalnız pastalardann cnmm cektı cok :olmaz:
yok canım açık ara farkla kaçırıyor ama hile var bu işte kadılarkulübü yazılmış birine kaydirigubbakcemile3

eveeeett gece gece gecenki problemin cevabini yazmaya geldim..ablacim senin 11/24 dogru .. digerlerini de yazayim

a)6600€
b)24/11
c)19200€
d)zu beginn des 2 Jahres :4/4-4/1=4/3 (bruchteil desNeuwertes)
6/1 verlust im 2 Jahr: 4/3.6/1=8/1 -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

reyhan abla birde özel mesaj yazdim asagidaki sorumla ilgili

arkadaslar sizlerinde fikirleri varsa yazarmisiniz (türkiyeye temelli dönüsle ilgili?) bana nasil yardimci olucak fikirleriniz anlatamam .. bekliyorum
reyhan abla yaz nolur şu problemi yaa benim gökçe kafayı yedi çocuk nasıl çözemedik diye bekliyor cevabı kaç gündürakannehir

Back
X