Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam yeniden
oyy kallisim ya sakin bunalima falan girme ben kimseyi almam eve tamammi ?
gecmis olsun cnim kuvvetli bir depremmiydi? ben cok korkarim ya. allah korusun canim
mustangim resim koyacak juhhuuuuuuu..
:lepi:

resim umarım yan çıkmaz çeviremedin nasıl bi program yüklemişse eşim . bu resimdekiler eşim ve ablam ortadaki benim anacığım

hayirdir ins.. devami gelmez ins

kallisim yarismaya katilicak resim bulursam eski pastalarimdan sana mi yolliyim? daha bakmadim ama belki vardir kenarda kösede dosyalarim da
canım evet mutlaka yolla şahane pastaların var katılmalısın....

aman kallisim allah esirgesin ya. geçmiş olsun .

ok annecim telefonumdaki resimleri aktarırı aktarmaz size bir samsun hatırası resmi koyacağım.
canımcım hoşgeldin... teşekkür ederim geçti şükürakannehir
Çook geçmiş olsunn Kalliste ablacım , umarım bı daha gecırmezsın.
burada sık yaşanmıyor canım o yüzden telaşlamadım çocuklar korktulat baba olsaydı güve duyarlardı ama yalnız olunca korktular :gitme:
selam yeniden
oyy kallisim ya sakin bunalima falan girme ben kimseyi almam eve tamammi ?
gecmis olsun cnim kuvvetli bir depremmiydi? ben cok korkarim ya. allah korusun canim
mustangim resim koyacak juhhuuuuuuu..
:lepi:

tamam ablacım amannn yaa ne bunalımı girersem kendimi toparlayamamaktan giricem sanırım biliyorsunuz tahlildi filmdi sonra dişti bilmem neydi derken bir ayım geçti yaaaaamafoldumben

deprem 4 filanmış baktımda.. öce gümbürtü geldi sonra evi gitti geldi eyvahedigeldismile ilk şaşkınlığı atınca gülmeye başladık karşımızda yırtık kendi kanepesinde horul horul uyumaya devam ediyordu çünkü :roflol: birde hisli olur derler ya

ama eşim arkadaşlarıyla dışardaydı telaşla geldi dediki o ilk gümbürtü gelmeden etrafta e kadar karga filan varsa bağrış çağrış uçtular ardından ses geldi filan demekki ne kadar hisleri kuvvetli şu kargaların aklına herşeyine hayranım zatenyerimseniben

amanin şimdide resmin görünmüyor kallisim yoksa senmi abra kadabra ettin bakım.
hem olmuş diosun hemde aman nasıl gözelsin süpersin diye iltifat etmiyosun olmadı ama hahahaha.
hem annem gördümüki acep resmi

amanin şimdide resmin görünmüyor kallisim yoksa senmi abra kadabra ettin bakım.
hem olmuş diosun hemde aman nasıl gözelsin süpersin diye iltifat etmiyosun olmadı ama hahahaha.
hem annem gördümüki acep resmi

resim değil bikere fotoğrafsempatiksalakcinni yahu neden görünmesin gayette gözüküyor neden kadabra yapayım CADIARZU
bide iltifat etmedik diye CADIARZU sitem etmiş yaa allahım kaydirigubbakcemile3 etmiycem işte etmiycemmmkaydirigubbakcemile4

günaydın millet
dün hiç giremedim önceki günde çok misafirim vardı neyse atlattım .şimdide temizliğim var hava çok soğuk canım hiç iş yapmak istemiyor .benim 10 yıllık emektar havvam var şimdi o geldi temizliği beraber yapacaz .meraklı maraklı bakıyor şimdi ne yazıyon kime yazıyon kalk iş yapacaz diyor.az önce okudum ama inceleyemedim pasta yarışması nasıl oluyor tarifmi resimmi gönderiliyor.hadi ben biraz çıkıyim havva beni rahat bırakmıyor.

bijox günaydın canım sana bişey soracam bu konuda bilgin varsa .şimdi pasta resmi buldum ama yeni haberim oldu yarşmadan yaptığım pasta yeni değil üzerinde tarihte var bir sorun olurmu .bde nereye nasıl gönderecem.

günaydın kıslar.:ecrin_bebek:
sürekli takipçinizim ama şimdiye kadar yazmamıştım hiç.
ben de zayıflamaya çalışıyorum kendi çapımda.
o yüzden arada bi gelicem yanınıza..

bu arada çikolatanın kardeşi yemekteyizde bu hafta mı yarışacaktı?

sağol piacvım merkezide eskişehirmiş off yaaa
ayy ben hissetmedim kallisim eyvahedigeldismile geçmiş olsun
bijox günaydın canım sana bişey soracam bu konuda bilgin varsa .şimdi pasta resmi buldum ama yeni haberim oldu yarşmadan yaptığım pasta yeni değil üzerinde tarihte var bir sorun olurmu .bde nereye nasıl gönderecem.
msn den hallettik ablacım birkaç içim vardı nette buraya bakmamıştım daha görmemişim..

haftaya yarışacak oceancım..
seni de görüyorum bazen aşagıda, hatta düşünüyodum da neden paylaşım yapmıyor diye. daha çok gel daha çok yaz kolay zayıflayalım oldu mu yerimsenibenyerimseniben

haftaya yarışacak oceancım..
seni de görüyorum bazen aşagıda, hatta düşünüyodum da neden paylaşım yapmıyor diye. daha çok gel daha çok yaz kolay zayıflayalım oldu mu yerimsenibenyerimseniben

ya bi düzene oturtamadım da ondan.
yürüyüş yapamadım kar kış oldu bayağı.
dikkat etsem de veremedim.
bir de annem yanıma geldi mantı-içli köfte dahil güzel güzel pişirdi,yedirdi.
gel de yemecokacimcoook
2 kg kadar vermiştim geri almışım 1,5 kg sini.
bugün tekrardan başladım temmuza kadar vaktim var.eyvahedigeldismile

ya bi düzene oturtamadım da ondan.
yürüyüş yapamadım kar kış oldu bayağı.
dikkat etsem de veremedim.
bir de annem yanıma geldi mantı-içli köfte dahil güzel güzel pişirdi,yedirdi.
gel de yemecokacimcoook
2 kg kadar vermiştim geri almışım 1,5 kg sini.
bugün tekrardan başladım temmuza kadar vaktim var.eyvahedigeldismile

içli köfte mii akannehir

sen devam et kaçamaklar sorun olmaz.. yeter ki bir kere kaçtı diye ucunu bırakma.
valla ben de senin gibi dört gözle baharı bekliyorum yürüyüş yapmak için. gitmiyor artık yürüyüş olmadan, bıraktım ben de.. kilo almayacak şekilde yiyorum.

içli köfte mii akannehir

sen devam et kaçamaklar sorun olmaz.. yeter ki bir kere kaçtı diye ucunu bırakma.
valla ben de senin gibi dört gözle baharı bekliyorum yürüyüş yapmak için. gitmiyor artık yürüyüş olmadan, bıraktım ben de.. kilo almayacak şekilde yiyorum.

yaa ben vereceğime de inanmıyordum.
2 hafta sürede 7-8 gün yürüdüm, azcık da dikkat ettim 2 kg gitti.
dedim kendime "kızım bak başaracaksın ha gayret"
bugün yağmur da yağsa yürüyecem valla vaktim daralıyor.
temmuzda evlenecem de inşallah:asigim:

oyy oyy oceanım gelmişşolumunekankayizsmile canım sık sık gel paylaşıma lütfenopuyorumnanaktan

içli köfte mii akannehir

hee yürüyüş demeyin bana yaa bahar gelsin soğuk gitsin istiyorum bir an önceeeeeyvahedigeldismile çok sıkıldım yaaaa hareketsizlikten...akannehir

ay sabah çocuklar okula başladı diye bilgisayardan sims oyunlarını sileyim çok yer kaplıyor dedim ay nerde dedim saatlerdir onunla uğraşıyorum hata verdi olmadı herşeyi bozdu zar zor düzelttim amaninnnn:bbo:
biraz vakit geçireyim alişide okula yollayayım şu callaneyi yapacağım bakaım

yaa ben vereceğime de inanmıyordum.
2 hafta sürede 7-8 gün yürüdüm, azcık da dikkat ettim 2 kg gitti.
dedim kendime "kızım bak başaracaksın ha gayret"
bugün yağmur da yağsa yürüyecem valla vaktim daralıyor.
temmuzda evlenecem de inşallah:asigim:
ayy evlenecek misin ne güzelll opuyorumnanaktan
ben de şişmandım evlenirken o kadar yoğundum ki diyete zaman bulamıyodum ne bulursam yiyodum. şimdi gelinlikli halimden bile 7 kilo zayıfım.
hadi bakalım inşallah temmuza kadar başarırsın kaydirigubbakcemile5

ay sabah çocuklar okula başladı diye bilgisayardan sims oyunlarını sileyim çok yer kaplıyor dedim ay nerde dedim saatlerdir onunla uğraşıyorum hata verdi olmadı herşeyi bozdu zar zor düzelttim amaninnnn:bbo:
biraz vakit geçireyim alişide okula yollayayım şu callaneyi yapacağım bakaım
ayy o sims mahvediyo bilgisayarı bir ara çok oynuyodum ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3
hangi calleneyi yapıcan kallisim taş hatunların olduğun mu :roflol:

oyy oyy oceanım gelmişşolumunekankayizsmile canım sık sık gel paylaşıma lütfenopuyorumnanaktan
hee yürüyüş demeyin bana yaa bahar gelsin soğuk gitsin istiyorum bir an önceeeeeyvahedigeldismile çok sıkıldım yaaaa hareketsizlikten...akannehir

inşallah bundan sonra gelicem kallisim.gaz verin bana olur mukaydirigubbakcemile4

ayy evlenecek misin ne güzelll opuyorumnanaktan
ben de şişmandım evlenirken o kadar yoğundum ki diyete zaman bulamıyodum ne bulursam yiyodum. şimdi gelinlikli halimden bile 7 kilo zayıfım.
hadi bakalım inşallah temmuza kadar başarırsın kaydirigubbakcemile5
:

şişmanın dediğin yine benden 12 kg kadar zayıfmışsın sanırım.
ben şimdi 82 kg yimmafoldumben

ayy o sims mahvediyo bilgisayarı bir ara çok oynuyodum ordan biliyorum kaydirigubbakcemile3
hangi calleneyi yapıcan kallisim taş hatunların olduğun mu :roflol:
aman sorma bijom 5.5 gb yer tutmuş ya bilgisayar zaten gırtlağına kadar dolu bide bu off neyse sildim...

heeeeee:dilcikar:taş hatunları yapacam:dilcikar:

şişmanın dediğin yine benden 12 kg kadar zayıfmışsın sanırım.
ben şimdi 82 kg yimmafoldumben

canım benim bunalım yapmadan sakince ele al o zamana dek çıtır yaparıs biz senidelikafadulden

canım benim bunalım yapmadan sakince ele al o zamana dek çıtır yaparıs biz senidelikafadulden

bunalım yapmadım ama her an yapabilirim.sempatiksalakcinni
tartıda zayıfladığımı gördükçe gaza geliyorum.
ama spor,en azından yürüyüş yapmam şart.
çünkü o zaman yediklerime dikkat ediyorum ancak.
yaptığım spor boşa gitmesin,yemicem diyorum.

Back
X