- Konu Sahibi Cherry Mom
- #19.741
annelik böyle iste..bijom bende biliyorum benim spora ihtiyacım olduğunu ama gidemiyorum işte bu ayda kayıt yenileme vardı biliyorsun ayça 2 okul kaydı yeniliyor açıköğretimede yazıldı ya. kafadan kaç aylık spor salonu parası gitti yine işte :)) yok yani gidemiyeceğim sanırım...
yaa çok üzüldüm ya böyle konuşma alınan olmasın demişsin ben de zaten alınganlıktan cevap yazmıyorum ama diyeceklerim var bir iki. ben yazıyorum arada yürüyüş yaptım diye yediklerimi de yazdım bi kaç sefer ama bu işi de kurala bindirirsek daha iyi olur diye düşünüyorum yoksa ben hergün yürüyüş en olmazsa yarım saat yapıyorum ama her gün de ben yürüyüş yaptım kızlar diye yazmak tek başıma tuhafıma gidiyor açıkçası
tuhafina gitmesin canim..neden? ben okuyordum hergün ve motive oluyordum... burda bir kisinin yürüyüs yaptim demesi bile digerini olumlu etkiliyor..o an icinden geciriyor insan aaa bende yapayim diye.. buraya yazmiyoruz bazen isimiz oluyor bazen baska konular oluyor... ama zihinde bir etki yapiyor yazilmasi
yok canım ya yazmayın dedimse yorum yapmayında demedim kikaydirigubbakcemile3 arada yazınca sinirleenler oluyor benimde artık bu tutuma dayanacak gücüm kalmadı..
kafama takmayacak gibi değil çok uzun zamandır burdayım ben ....biraz bıktım istikrarsız oluşumdan yani ....
beyin fırtınası olsun tabiki bende çok isterim yoruldum inanın hem yazmaktan hem düşünmekten....bilmiyorumkismile
özür dilemekte yok burada vazgeç ne yaptın ki özür diliyorsun bu tür şeylere kızıp darılmacalara yer yok bizim takımımızda...
ama eski istatistiklere bakınca moralim bozuluyor sizide bıktırdığımın farkındayım çok yazarak ...bilmiyorumkismileakannehir ne yapalım siz söyleyin...
kallisim benim neden olarak buldugum tek sey kis olmasi..benim motivem sadece havalardan dolayi dusuyor.. buraya geldigimde hemen toparlaniyorum..okadar soguk sisli karli kapkara bir hava ki..evde bir yapiyorum spor ertesi gun olmuyor....resmen direniyoruz yaaa...ayyy ne inat kilolarmisss...düzenli paylasimin disinda birsey öneremiyorum ben ... düzenli diyet paylasimi yeterli olucaktir
]
yok tıss o biyere kadar bazen yokluktada sevişiyosun:roflol::roflol: yapçak başka işin olmuyo :roflol::roflol::roflol: yokluktan falla yoksa başka bişiden değil:roflol:
:roflol::roflol: delüüüüüü
cikiletaamm kiyamam yaaaa kocisi kiskanirmissss..bence kiskanmistir orda simdi yakisikli erkekler fln benim ki delirir biliyorum ...dengesi sasar.. o yuzdendir belki canim.. kulaginin agrisindan cok stres yasadin reglinde oyuzden gecikmistir benim stresli gunlerde reglim gecikiyor hep