Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

irmik tatlısını tatlandırıcıyla yapmalısın oceanım dyet tatlı tarifleri vardır aslında bir aratsan..

birde püslüütünmü bir yazısında okumuştum unuttum öğlen öğünüde yemeliymişsin böyle tatlıları yada ara olarak..

ya ama ben tatlandırıcı kullanmak istemiyorum.:sinifsinif:
zararı var diye biliyorum.
ya az şekerli yaparım ya da hiç yapmam:çok üzgünüm:

canım arada sorun oluyor banada rastladı yazıyorum ertesi gün bakıyorum yok mesaj..

hedefleri bu haftadan itibaren yapalım mersam artık bizde takıldık kaç haftadır bugün son hefesiz günümüz olsun yazacağım ilk fırsatta ama ben şöyle tahmini herkesin kilosuna yaşına uygun bişeyler yazayım diyorum...

atarımmmmm sınıftannnnn dedim mersam:roflol::roflol:

cok sevindim kallisim sizi bilmem ama beni ancak bu kurtarir.yaz birseyler ne olursa olsun. ne olur. heyecanli olacak benim icin

anladım canım o zaman bijodan o tarifi alayım.
sütlü bir şey olursa da olur.
zaten tarçına da baylırımzemuszemus
canım hoşlanır mısın bilmem ama 1 kase sütü ılıtıyorum içine keten tohumlu diyet bisküvi kırıyorum, birkaç tatlandırıcı ve tarcın ekleyip kaşıkla yiyorum
ya da
1 litre yarım yaglı süte 8 kaşık irmik atıp kaynatıyorum. kaynadıktan sonra altını kapatıp damak zevkime göre tatlandırıcı atıyorum. yarısını borcama döküyorum daha sonra keten tohumlu diyet bisküvi diziyorum ve kalan irmiği döküyorum. üzerine de tarcın... ara ögün niyetine 2 dilim yiyorum. hesaplamıştım 1 dilimi 60 kaloriye falan geliyodu ve de tatlı isteğini çok çok bastırıyor kaydirigubbakcemile5

beni de haftaya listeye al kallistecim.
hadi bakalım hayırlı olsun canım opuyorumnanaktan

Onun için hediye almayı aklımdan bile geçirmiyorum.Geçirenlerede dahaa çoook gençsiniz sizi 5-7 sene sonra göreyim diyorum.
kaç senelik evlisin canım adamın belki ters günüydü hep mi böyle.. benimki de yapar kırar beni o zamanlar bırak cevap vermiyorum hiçç ya odadan ya evden kaçıyorum sinir olmuyorum.. o da anlıyo hatasını..
hediyeye pek meraklıdır benimki. bir erkek için cok ilgilnc ama asla özel günleri unutmaz hediyesiz geçmezkaydirigubbakcemile3
çorap iç çamaşırı verme konusu ise akannehir ben ilk evlendiğimde duştan cıktı eşim, ee çamaşır cıkartmamışsın dedi .öyle alışmış çünkü. senin elin yok mu git kendin al çekmeceden dedim kaydirigubbakcemile3 bazen de akşam otururken kalk bana su getir diyorum biz bu hayata hizmetçilik yapmak için gelmedik :1closedeyes:

şimdi bildirimi yaptım yavaştan mesajları okuyayım gözüme çarpanı yazayım eski arkadaşlarımız biliyorlar bundan 7-8 ay önce eşleşme yapmıştık birde ortak diyet listesi yapıyorduk kaç hafta rekor kırmıştık ..
ay kallisim sabah yazdığımı yazmışsın tıssssss o haftaları unutmak mümkün müüü mafoldumben

çocuklara gelince asla ütülerini yapmam odalarını toplamam giyecek kıyafetleri kalmasa çamaşır varmı diye sormam herkesin sorumluluğu kendinedir...
çamaşır yıkarım herkesin kini katlar koyarım ortaya herkes alır yerleştirir dolabına... herkes ütüsünü kendi yapar..
başları sıkışırsa çamaşırsız kalırlarsa acele temiz kıyafete ihtiyaçları olursa asla yıkamam önceden haber verseydiniz derimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Kötüyüm ben kötüyüm kötüyümmmm hahahaaasempatiksalakcinni
hah annemin taktik odamızı bile temizlemezdi temizlik yaptıgı zaman.. camı nevresimleri silmesi tozu vs herşeyi bize aitti. çamaşırlarımızı da yıkar ortaya koyardı dolabımızı falan da ellemezdi hiç.. bence hem anne rahatlıgı, hem evlat sorumluluğu acısından süper bişey..

Son düzenleme:
Pia 61.0
tombili 85.5
mersa 80.7
obur 77.0
ocean 82.2
boncuk 85.0
çikolat 75.0

boncuğun oceanın kilosu gerek :))

çikolatam içinde eski listelere bakimm ve baktım 75.0

boncuğumda 85 miş

oceanım 82.2

Son düzenleme:

ya ama ben tatlandırıcı kullanmak istemiyorum.:sinifsinif:
zararı var diye biliyorum.
ya az şekerli yaparım ya da hiç yapmam:çok üzgünüm:

canım tatlandırıcısız cok zor başarırısın. bir süre kullan en azından.. senelerdir kullananları tanıyorum taş gibiler maşallah.

o olmasaydı ben asla bu kadar kilo veremezdim. yardımcılarım arasında 1 numara yani.

ama illa kullanmicam diyosan cok cok az şekere alış derim ya da bal kullanabilirsin..

canım hoşlanır mısın bilmem ama 1 kase sütü ılıtıyorum içine keten tohumlu diyet bisküvi kırıyorum, birkaç tatlandırıcı ve tarcın ekleyip kaşıkla yiyorum
ya da
1 litre yarım yaglı süte 8 kaşık irmik atıp kaynatıyorum. kaynadıktan sonra altını kapatıp damak zevkime göre tatlandırıcı atıyorum. yarısını borcama döküyorum daha sonra keten tohumlu diyet bisküvi diziyorum ve kalan irmiği döküyorum. üzerine de tarcın... ara ögün niyetine 2 dilim yiyorum. hesaplamıştım 1 dilimi 60 kaloriye falan geliyodu ve de tatlı isteğini çok çok bastırıyor kaydirigubbakcemile5
.

valla ikisi de kulağa çok hoş geliyor.
bu keten tohumlu diyet bisküvinin markası ne acaba?

bir de tatlandırıcı kullanmak istemiyorum.
şeker hastaları kullandığı için, sağlıklı insanların kullanılması pek önerilmiyor diye biliyorum.
bir de tadı çok yapay geliyor, hiç sevmiyorum:sinifsinif:

cok sevindim kallisim sizi bilmem ama beni ancak bu kurtarir.yaz birseyler ne olursa olsun. ne olur. heyecanli olacak benim icin

ablam heyecanını yiyim senin :roflol:ben eşleşme için yakın kiloları birbirine yaayım demiştim ama madem helecan yapıcan yemem içmem vakit ayırır yazarım ablam ne demekkkdelikafaduldenŞeniz

şeker hastaları kullandığı için, sağlıklı insanların kullanılması pek önerilmiyor diye biliyorum.

oceanım marketlerde tam tatlandırıcı değilde light küp yada esmer şekerler var zaten azıcık kullanacaksın onlardan al istersen kaç ay gider bi paket..

canım ya bana kilonu yazarmısın

oceanım marketlerde tam tatlandırıcı değilde light küp yada esmer şekerler var zaten azıcık kullanacaksın onlardan al istersen kaç ay gider bi paket..

canım ya bana kilonu yazarmısın

evet onlardan olabilir, zaten çok çok az kullanırım ben şekeri.
normal şekerli tatlılar bile içimi bayar yiyemem.
azzıcık kullanırsam olur diye düşünüyorum.
zaten tatlıyı da arada bi yaparım

bisküvi mavi yeşil canım bu da fotosu.. ara ögün olarak süt+yarım paket bu bisküviden+tarçın süper oluyor..

tatlandırıcıların tadından ben de nefret ediyorum ama ben diyet yapanlar için olanından kullanıyorum tadı şekere cok yakın bu da onun fotosu

tatlı krizine girmem light şekerler beni keser dersen kallisimin fikri süper kaydirigubbakcemile5

Pia 61.0
tombili 85.5
mersa 80.7
obur 77.0
ocean 82.2
boncuk 85.0
çikolat 75.0
bijoux
reyhan
kalliste
arkadaşlar şu listenin dışında kalan varmı yaa.. reyhan ablayla ben en son assolist olarak yazılacağız hehehee:))

Son düzenleme:
ya ben asya yı istiyorum :çok üzgünüm: ne güzel denetliyodu beni dövmekten beter ediyodu kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar akşama eşleştireyim şimdi az çıkacağım.. bir daha geldiğinizde hazır gelin artık hesap vereceksiniz her gün hehe .. birde liste bakalım.. isteyen yapsın...

bisküvi mavi yeşil canım bu da fotosu.. ara ögün olarak süt+yarım paket bu bisküviden+tarçın süper oluyor..

tatlandırıcıların tadından ben de nefret ediyorum ama ben diyet yapanlar için olanından kullanıyorum tadı şekere cok yakın bu da onun fotosu

tatlı krizine girmem light şekerler beni keser dersen kallisimin fikri süper kaydirigubbakcemile5

çok teşşekür ederim canım yaa, fotolarla da desteklemişopuyorumnanaktan
ben aşırı tatlı krizi yaşan bi insan değilim.
bi tane muz bile beni fazlasıyla tatmin eder.
ama böle irmikli tarçınlı bişey istiyorum bu ara.cokacimcoook

Back
X