- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #19.841
bende görmüyorum asyayi okuldayken hergün online di konusmasa bile
ara tatil mi oldu ki fransada bir yerlere falan gittiler? hiç mi özlemedi bizi mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende görmüyorum asyayi okuldayken hergün online di konusmasa bile
ay bende tarif cok piacım eskiler bilir :roflol:gecen bijomun suntasini tarif ettim..bayildi..bak bu irmikli tatliyada bayildimmmm bende cok severim öyle irmikli bisküvili seyleri..birde 60 kaloriymis yaa hic bisii degilkaydirigubbakcemile3 benim bi soslu dondurmam akannehirakannehir
ay bende tarif cok piacım eskiler bilir :roflol:
hepsini kendim uydurdum, denemeler devam ediyor :roflol:
bazılarını da böğğ dersiniz diye yazmıyorum ama cok işime yarıyor. irmikli tatlıyı kessinlikle tavsiye ederim zemuszemus
bencede yazz bijomm lütfenn hepside evde bulunabilicek malzemeler
irmigi hemen yapicamm.. ben tatli manyagiyim cunku normalde cok zorlaniyorum o konuda
o kabagida sevmistim ben .. oda guzel ve basitti
ben hemen iş çıkışı markete inip alıcam.
o çayı da inceleyeyim bi.
"zayıflamaya yardımcı bitkisel bir karışım olan Phyto Slim; maydanoz yaprağı, mısır püskülü, biberiye, rezene, gül çiçeği ve kiraz sapı içeriyor. "
bir de ben zamanında elma krom almıştım.
onu da kullanıcam tatlı isteğimi nerdeyse sıfırlamıştı benim.
ben ilaç veya destek kullanmadım hiç.. ama bu çayın çok faydasını gördüm. bu çay da her yerde olmuyor mgiros veya tansaşlarda oluyor. o da bitmemişse :1rolleyes: genelde bütün hepsi oluyor serinin bu olmuyor akannehir
benim var evde ama bebiş düşündüğümüz için içmiyorum bitki çayı veya sirkeli ballı su..
doğadan form gibi bi çay mı bu migrosta görmüştüm galiba. tuvalete mi çıkarıyor yoksa zayıflamaya mı yardımcı canım
ben zaten mavi yeşilin bir çok ürününü tüketiyorum aralarda mısırlı pirinç patlaklı var tekerlek gibi olan bayılıyorum ona hem kalorisi de çok az
ben ilaç veya destek kullanmadım hiç.. ama bu çayın çok faydasını gördüm. bu çay da her yerde olmuyor migros veya tansaşlarda oluyor. o da bitmemişse :1rolleyes: genelde bütün hepsi oluyor serinin, bu olmuyor akannehir
benim var evde ama bebiş düşündüğümüz için içmiyorum bitki çayı veya sirkeli ballı su..
bijom bu çaydan günde kaç fincana kadar içtin sen 1 içsem yeter mi 2 falan da içebilirmiyim canım isterse
gördüm çukulam tv de izliycem seni... o güzel sesinide duymuş oluruz .:1hug:heeeeyy kızlar...
yemekteyiz in fragmanları yayında... netten izleyebilirsiniz :) esmer genç kız kardeşim ve ben de görünüyorum :)