Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

akannehir akannehir

ne şanslıymışımmm bana kallis düşmemişşş -tatlicadiarzu-

valla pia sen de böyle şeyler istersen arkama bakmadan kaçarım sanıyorum :roflol:

canım benim yaa sen olsan benim eşim bende susarım siz artık hedefe çok yakınsınız piada sende..
ama reyhan ablayla benim yolumuz daha uzun ve bunları yapmazsak olmayacak..

sen dur daha aklıma geldikçe listeyi editliyorum baksana kaydirigubbakcemile3

canım tabii ki hem çalışıp hem çocuğunla dar zamanlarda vakit geçirmenin yanında ,bir de menünü hazırlaman zor olacaktır.ama inan,hiç kimse ,seni senin kadar düşünmez.diyelim 7 de kalkıyorsun.6.30 da kalkıp,gün boyu iş yerinde yiyeceklerini hazırlayıp çıkacaksın evden. biraz çiğ badem ve ceviz al.ve bunları hep yanında bulundur.günlük 2 meyve de yanında olsun.bir de öğlen yemeğin için,akşamdan haşladığın tavuğu salataya kat ,kendine kapaklı bir salata kasesi al ve bir poşete koyup götür.yanına da iki dilim kepekli ekmek koy...oh miss.yanına da dilersen ayran al,al sana öğlen yemeği...akşama da zaten salata ve çorba tarzı ,10 dk da hazırlayabileceğin şeyker yersen tamamdır. bence bu dediklerimi uygula,bak bir arkadaşım hiç üşenmedi,her gün işyerine götürdü yemeğini.salata yapıyordu bolca,ya haşlanmış nohut katıyordu,ya haşlanmış mercimek,ya tavuk göğüs...istikrarı bozmamak çok önemli,hepimizin sorunu bu...

..

teşekkür ederim önerilerin için zaten kalkar kalmaz ilk işim buraya getireceğim şeyleri hazırlamak oluyor. bundan sonra önerilerin ışığında daha dikkat edicem buna

ben bayilmiyorum ama mecburen onlarla idare ediyorum arada

tskler.. tombili sayesinde galiba bu 3. lük.. tombilicimmm tskler ve tebriklerr..ve gercekten iyi kilo vermissina.s.

ben eşimi de alıştırdım valla onlara. bu arada eşim de kilo veriyor benimle beraber yürüyor ya. işten güçten çok yemek de yiyemiyor. 3-4 kilosu gitti onun da yılbaşından beri onu da mı takıma alsak ne yapsak motive eder bizi. ama hala ben ondan daha kiloluyum bu kadar hızlı verme hemen sana yetişmem lazım diyorum ama seviniyorum da verdiğine. 86 kiloydu. 81.5 falan oldu sağlığı için iyi oluyor ona da.
teşekkür ederim arkadaşım tebrik için inşallah istikrarımı bozmam. bazen yanlış diyet uyguladığım oluyor herhalde ama sağlıklı beslenmeyi de öğreniyorum yavaş yavaş

canım benim yaa sen olsan benim eşim bende susarım siz artık hedefe çok yakınsınız piada sende..
ama reyhan ablayla benim yolumuz daha uzun ve bunları yapmazsak olmayacak..

sen dur daha aklıma geldikçe listeyi editliyorum baksana kaydirigubbakcemile3
reyhan abla gelince bayılmasın da :roflol:
hedefe ulaşınca daha sıkı gitmek lazım kallisim havalar güzel gidiyor sanırım pzt den itibaren ben de yürüyüşe cıkıcammm kaydirigubbakcemile2

86 kiloydu. 81.5 falan oldu sağlığı için iyi oluyor ona da.
teşekkür ederim arkadaşım tebrik için inşallah istikrarımı bozmam. bazen yanlış diyet uyguladığım oluyor herhalde ama sağlıklı beslenmeyi de öğreniyorum yavaş yavaş
erkekler cok koaly kilo veriyo yaaaaaaaaa sinir oluyorum mafoldumben ne güzel bak o da seninle saglıklı beslenmeyi ögrenir

Arkadaşlar eşleşme listemizi böyle yaptım itirazı olan ya şimdi konuşsun ya da hepimiz sıkılana kadar sussunaklinialirimsmile
2 eşleşme isteği geldi onları yamıyorum ona görede ayarladım biraz reyhan ablamıda ben bırakmak istemedim aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
boncuk sadece akşamları katılabiliyor eğer oceanı takip etmekte zorlanacağını samıyorum ama eğer olursa diğer kişiler devraye girebilirler... birimizin motivesinden sonuçta hepimiz sorumluyuz..

Şu an itibari ile kaçamaklar kaldırılmıştır haftaya listede artı kilo alan kimse olmamalıdır sempatiksalakcinni 2 haftalık bir istikrar gösterelim sadece sonrası zaten gelecektir..bahara geç kalmayalım..

Bu haftayı gaza gelmemiz için çok hafif geçirmeye çalışalım lütfen.. örnek bir kaç liste bulayım sonrasınıda anlaşalım kimler yapar kimler yapamaz...

Pia - bijoux
tombili - çikolata
mersa - obur
ocean - boncuk
reyhan - kalliste

obur 77.0
ocean 82.2
boncuk 85.0
çikolat 75.0
bijoux
reyhan
kalliste

benim itirazım yok memnun odlum ben çokoyla eşleştiğime.

ben dün 1 saat yürüdüm. yediklerimi de yazıyorum
ssabah: 1 dilim ekmek, 4 zeytin, peynir,
ara: yoğurt, 3 tane mavi yeşil mısırlı pirinçli şeyden
öğle: bolca limonlu marul üstüne peynirden salata yağsız
ara yok
akşam: eşim almıştı ondan ısırdım bi kaç kere çeyrek dürüm çiğ köfte eve gidince de hamsi fırında yağsız ve salata
akşama kadar 3-3.5 litre sıcak su, 2 kupa yeşil çay işte bu kadar
sen naptın cokocum ne durumdasın?neler yedin içtin sporun ne alemde yoksun herhalde daha. lahana suyu nasıl gidiyor etkilerini görmeye başladın mı? nasıl olmuş benim yemeklerim? sporum? çiğ köfteye çok kızma olur mu?
haa bi de nerden saldın bunu başıma deme kallise

Arkadaşlar eşleşme listemizi böyle yaptım itirazı olan ya şimdi konuşsun ya da hepimiz sıkılana kadar sussunaklinialirimsmile
2 eşleşme isteği geldi onları yamıyorum ona görede ayarladım biraz reyhan ablamıda ben bırakmak istemedim aklinialirimsmilesempatiksalakcinni
boncuk sadece akşamları katılabiliyor eğer oceanı takip etmekte zorlanacağını samıyorum ama eğer olursa diğer kişiler devraye girebilirler... birimizin motivesinden sonuçta hepimiz sorumluyuz..

Şu an itibari ile kaçamaklar kaldırılmıştır haftaya listede artı kilo alan kimse olmamalıdır sempatiksalakcinni 2 haftalık bir istikrar gösterelim sadece sonrası zaten gelecektir..bahara geç kalmayalım..

Bu haftayı gaza gelmemiz için çok hafif geçirmeye çalışalım lütfen.. örnek bir kaç liste bulayım sonrasınıda anlaşalım kimler yapar kimler yapamaz...

Pia - bijoux
tombili - çikolata
mersa - obur
ocean - boncuk
reyhan - kalliste

obur 77.0
ocean 82.2
boncuk 85.0
çikolat 75.0
bijoux
reyhan
kalliste

tamamdır benim için problem yok.

çikolatanın veridği diyet listesini uygulayabilirim.
ama sanki öğle yemekleri hafif, akşam ağır gibi geldi bana.
tam tersi olsa daha iyi olmaz mı acaba?

ya da deneyip kilo verdiyseniz bu hafta bunuuygulayabilirim.

(bu arada ben bugün tartıldım 81,3 olmuşumhihoyyyt ben bu işi başaracağım!!!)

ben eşimi de alıştırdım valla onlara. bu arada eşim de kilo veriyor benimle beraber yürüyor ya. işten güçten çok yemek de yiyemiyor. 3-4 kilosu gitti onun da yılbaşından beri onu da mı takıma alsak ne yapsak motive eder bizi. ama hala ben ondan daha kiloluyum bu kadar hızlı verme hemen sana yetişmem lazım diyorum ama seviniyorum da verdiğine. 86 kiloydu. 81.5 falan oldu sağlığı için iyi oluyor ona da.

benim nişanlımda 85 kg..
bi ara ben onu geçmiştim 86,5 lara kadar çıkmıştım.
çalışmaya başladıktan sonra gitmiş 82.5 falan olmuşum çabasız.
şimdi de gaza geldim devam ettireceğim inş.
kendisi de, bendeki azmi görünce o da gaza geldi ben de vericem diyor ve 1 ayda 6 kg falan verebiliyor.
gerçekten çok çabuk veriyolara.s

reyhan abla gelince bayılmasın da :roflol:
hedefe ulaşınca daha sıkı gitmek lazım kallisim havalar güzel gidiyor sanırım pzt den itibaren ben de yürüyüşe cıkıcammm kaydirigubbakcemile2

:dilcikar::dilcikar: evet bayılacak ama hoşuna gidecekte bayılacak hıhhhhhh:dilcikar: en çok biz kilo verelimde görün siz:dilcikar:

günaydinnnnnnnnnnnnn. ne kadar güzel bir gün degilmiiiiiiiiiiiiiiiii disarsi bembeyaz isi eksi 12 ama olsun ben mutluyummmmmmmmm kallisim reyhan ablan sever seni sakin birakma beni..olumunekankayizsmile sen beni tut kilo vermeyen sey olsun. ne olsun sonra karar veririz ama cok mutlu oldum cok tesekkür ederim.... vedeeeeee hemen adim sayicimi taktim .dediklerini yapacagim hemde zevkle. bu hafta hamur isi yok hepsine telefonla haber verdim ekmek var mis gibi. ben bu gazla herhalde sadece domates maydonoz yiyecegim..:jeyyar: acaip gaza geldim tutmayin beni..
kallisim lahana haslamak falan sabah erken uzun geliyor bana ama sirkeli su cok pratik ona basliyalim bu hafta elmali sirkemde var. haftayada besi biryerde yapabiliriz istersen. oda kolay..
kallisim bugün itibariyle sende yirmi dakika disarda birseyler yap yürü yada varsa kar küre yada yirtikla bahcede oyna ama temiz havada 20 dakika hareket et.. sonrada yine 20 dakika istedigin saatte callanetics yap. ilk basta cok zorliyan o hareketler inan bagimlilik yapiyor ve yoga gibi esnetiyor. birde ensene koydugun oklava yada yer fircasi sopasiyla saga sola dön 100 kere saga sola egil 100 kere..
besinlerin kalori degerlerini hepimiz asagi yukari biliyoruz bugün 1400 kaloriyi gecirme daha azda yeme..
hadi öptüm gazamiz mubarek olsun kizlar. bakin bu yöntemle güle oyniya kilo verecegiz.
kallisimin sarkik pörsük degil sütun bacakli bir ablasi olacak..:smiley-cool:

tamamdır benim için problem yok.

çikolatanın veridği diyet listesini uygulayabilirim.
ama sanki öğle yemekleri hafif, akşam ağır gibi geldi bana.
tam tersi olsa daha iyi olmaz mı acaba?

ya da deneyip kilo verdiyseniz bu hafta bunuuygulayabilirim.

(bu arada ben bugün tartıldım 81,3 olmuşumhihoyyyt ben bu işi başaracağım!!!)

canım ben o listede çok değişiklik yapıyordum yani hiç bir şeye tam uyamıyorum zaten ama en yakınını yapıyordum işte sende kendine uygununu bulursun çok fazla bozmadan... çorbanın yapılışını yazayım istersen kendine uygun ölçüde su koyuyorsun minik bir tencereye bulyonuda içine kafana göre atıyorsun çok fazla olmasın ben birde bir tutam tel şehriye atıyordum vede bir domates rendeliyordum öyle yanisempatiksalakcinni

başaracağınıda biliyoruz hadi çabuklaştıralım kaybettiğimiz zamanlara inat..zemuszemus

canım ben o listede çok değişiklik yapıyordum yani hiç bir şeye tam uyamıyorum zaten ama en yakınını yapıyordum işte sende kendine uygununu bulursun çok fazla bozmadan... çorbanın yapılışını yazayım istersen kendine uygun ölçüde su koyuyorsun minik bir tencereye bulyonuda içine kafana göre atıyorsun çok fazla olmasın ben birde bir tutam tel şehriye atıyordum vede bir domates rendeliyordum öyle yanisempatiksalakcinni

başaracağınıda biliyoruz hadi çabuklaştıralım kaybettiğimiz zamanlara inat..zemuszemus

ya esasında ben kendimde şunu farkettim.
hiç bir şeyi kısmadan normalde ne yiyorsam onun yarısını ya da daha azını yiyip,
bir de günde bir saat yürüyüş yapınca haftada 1 kg veriyorum.
acaba yaşım genç diye mi ya da istikrarla hiç diyet yapmadığım için mi bilemiyorum sebebini.fisfisfis

ablam nasıl hevesle okudum yazdıklarını tamam herşeyi yapıyorum ve rapor veriyorum söz ama oklavam yok yırtığı korkutmak için bir gün karşıdan salladım bıraktığım yerden alıp yemiş sinirden:roflol::roflol:tamam tamam uyduracağım ama..

sadece şey var hani ben ilaçta kullanıyorum ya doktor 1200 kalori yapman gerek demişti 1400 ile çok zor olur kilo veremezsin versende aylar geçer demişti o yüzden onu 1200 e çekeyim kontrol etmeye çalışayım.

ablacım yarın sabah için fırına bir patates dilimleyip baharatlı tuzla pişirebilir kızlara eşlik edebilirsinkaydirigubbakcemile2

kremlenmeyide unutma özellikle masaj aletini kullanırken krem sür önceden...guclubacismile taş gibim olmanı istiyorumalkisalkisalkis

valla bayildim kallisim taniyor beni.. evet en iyi kilo veren biz olacagiz... senet nerde???:sm_cool:

ablam yaa bir şey daha rica edeyim bende yapacağım... bu gün şubat 13... mayıs 13 te foto ekleyelim unutma bunu ve her hafta yada 15 te bir foto çektir kızlara değşimi görelim sende bende...:lepi: bakalım 3 ayda bir insan nasıl bir değişiklik gösterebiliyormuş azmederseolumunekankayizsmile

ya esasında ben kendimde şunu farkettim.
hiç bir şeyi kısmadan normalde ne yiyorsam onun yarısını ya da daha azını yiyip,
bir de günde bir saat yürüyüş yapınca haftada 1 kg veriyorum.
acaba yaşım genç diye mi ya da istikrarla hiç diyet yapmadığım için mi bilemiyorum sebebini.fisfisfis

canımcım en büyük sebebi yaşından kaynaklanıyor bak ben akşam ne yazdım sadece spor ve çayla yemeğimden kısmadan bir ayda 12 kilo ne demek ama o zaman kaç yıl öncede kaldı şimdi yapsam veremem...

reyhan abla kolyeni küpeni yüzüğünü ayağına kulağına neren boşsa takmayı unutmakaydirigubbakcemile3

oceanım biz takım halinde aytaşı kolyesi kullanıyoruz bir kaçmızda çok etki edip iştahı yok etti ama bazılarımızda etki etmedi belkide gerçek değil olabilir diye düşünüyorum...zemuszemus

tamam hayatim 1200 kaloride iyi herkes kendini taniyor zaten bende bir ölcü olsun diye yazmistim 1400 diye.. demek kremlenip masaj yaptirmam lazim tamam öyle yaparim ay cok güzel yaaaaaaa bakalim kac adim yapacagim bugün :)).opuyorumnanaktan

Back
X