Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay tombisim ya sende beni güldürdün. hic duymadim o sarkiyi. ama kilo vermek fazladan enerji harcamak icin ideal hahahahah
sagol seker bende tüm takima basarilar diliyorum.. ama biz kazanacagiz.kallisimle.:lepi:

ben de hiç duymadım ablacım ama eşim var diye ısrar ediyor ama nedense orjinalini hiç dinletemedi bana kendisi söyleyip duruyor :roflol:

dogum günün kutlu olsun bijom
baska süsleme bulamadim bijom

Eklentiler

• $El_Paso_Sunset_by_PiercingPervert.webp
    $El_Paso_Sunset_by_PiercingPervert.webp
    2 KB · Görüntüleme: 34
maşallah kilo vermek,zayıflamak,spor,egzersiz üzerine harika sohbetler dönmüş burda...
kallisim...... seni çok heyecanlı ve azimli gördüm. dilerim hep böyle devam eder ve ben de buna katkıda bulunmak için ne lazımsa yapacağım!
oceanım inşallah sen de düğüne kadar inceleceksin,ben sana inanıyorum.
tombilim benim için çok iyi bir seçim olmuş,çok istikrarlı geliyor.

herkesin eşini sevmesi ne hoşyerimseniben
çikolatım öncelikle havuzun salonun hayırlı olsun bebişim bence işe yarayacak sositososito

haftalık hedefinde iyi 500-800 gr arası bunuda not edelim bir yerelülülülülülü

KALLISIM HAYIRLI OLUR INSALLAH ADIM SAYICIN ay büyük olmus yazdiklarim..
adim sayici kesin cok motive ediyor hepinize tavsiye ediyorum kizlar. kendinize bir hedef koyun günde sukadar bukadar adim diye..
ablam sağolasın.. bencede alsın herkes valla para bile değil hepsiburadadan aldım kargosu filan 17 liraya geldi hemde yağ analizi birde kalori sayacı varmış bakalım ....

bu aytaşı kolyesi ne olaki? nerde satılır ne işe yarar? ablam ne kremi sürecek? de bakıyım bunları bir bir. biz de eksik kalmayalım yani
canım doğaltaş satan yerlerde pazarda orda burda bulursun cidden çok etki ediyor bana..

kremlere gelince ne bulursak onuyerimseniben benim daha önceden elimde olan selülit kremleri vardı masaj yağları filan onları bitireceğim bu akşamdan başlıyorum sürüp sürüştürmeye eğer almaya niyetlenirsen yağ al derim aktardan yosun yağı ahana yağı filan çok iyi toparlıyor vücudu duştan sonra sürüyordum ben hep bunun yanında kabak lifiyle duş alıyorum sürekli kabak lifi mükemmel bir şey...

ay tombisim ya sende beni güldürdün. hic duymadim o sarkiyi. ama kilo vermek fazladan enerji harcamak icin ideal hahahahah
sagol seker bende tüm takima basarilar diliyorum.. ama biz kazanacagiz.kallisimle.:lepi:
:lepi:tabiki biz kazanacağız ablammkaydirigubbakcemile4

çikolatım senin kilonu çıktığın kilo yazmıştım ben şekerciğim yaa farklı olabilirsin ama olsun ben sadece yakın kiiloları birbirine yazayım istedim.... bayanssulusmile

ablam sağolasın.. bencede alsın herkes valla para bile değil hepsiburadadan aldım kargosu filan 17 liraya geldi hemde yağ analizi birde kalori sayacı varmış bakalım ....

canım doğaltaş satan yerlerde pazarda orda burda bulursun cidden çok etki ediyor bana..

kremlere gelince ne bulursak onuyerimseniben benim daha önceden elimde olan selülit kremleri vardı masaj yağları filan onları bitireceğim bu akşamdan başlıyorum sürüp sürüştürmeye eğer almaya niyetlenirsen yağ al derim aktardan yosun yağı ahana yağı filan çok iyi toparlıyor vücudu duştan sonra sürüyordum ben hep bunun yanında kabak lifiyle duş alıyorum sürekli kabak lifi mükemmel bir şey...

adım sayacı hangisi Digiforce Pedometre (adımsayar) diye var bi tane 10.62 olmuş fiyatı %55 indirimdeymiş onu mu aldın kallisim hayırlı olsun inşallah çok güzel yararlanırsın.
duştan çıkıp sürüyorsun yağı sonra da üstünü mü giyiniyorsun kirletmiyor mu kıyafetlerini kallistecim? yoksa nasıl bişey yapıyorsun fiyatı ne kadardır ki?

bijom irmikli tarifini bugün yaptım..
süper oldu :lepi:
çok az da şeker koydum ben, tatlandırıcı işine hiç girmicem.
çok teşekküer ederim, arada çok canım çekerse ayda bi falan yaparım.

:dilcikar::dilcikar: evet bayılacak ama hoşuna gidecekte bayılacak hıhhhhhh:dilcikar: en çok biz kilo verelimde görün siz:dilcikar:
ay verin verin yeter ki verinn bizi geçin birinci olun açık ara daha ne isteriz ayolll akannehir
ablam yaa bir şey daha rica edeyim bende yapacağım... bu gün şubat 13... mayıs 13 te foto ekleyelim unutma bunu ve her hafta yada 15 te bir foto çektir kızlara değşimi görelim sende bende...:lepi: bakalım 3 ayda bir insan nasıl bir değişiklik gösterebiliyormuş azmederseolumunekankayizsmile
ayy kallisim geçende sana msn de demiştim mutfakta tepsileri yıkarken aklıma bi fikir geldi tüh unuttum diyeeee -tatlicadiarzu- işte buyduuuu hihoyyyt 2 ayda bir foto koyma zorunlulugu. isteyen yüzünü buzlandırır veya keser vsvs geliştirilebilir dicektim sen yazınca hatırladım gel bi öpem Şeniz
ya bende adımsayar alıyım bari hemen hemde delikafaduldendelikafadulden eksik kalmıyım kesinlikla tahammül edemem:roflol:
bunu alıntı yapmışım ama niye hatırlamadım :roflol:
ay ablacım güldürdün beni şöyle bir şarkı var biliyormusun? o geldi aklıma
günaydın sevgilim ne güzel bir gün değil mi
kahvaltıdan önce birazcık sevişelim mi? kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey :roflol:

ayrıca başarılar diliyorum size bakalım kim daha çok kilo verecek? harika bir proğramınız oluştu sizin ohhh be ne güzel hayat geldi 5.takıma :lepi:
o şarkıyı biliyorumn şebnem ferah ın şarkısı. bana da eşim hep dinletir onu :roflol: :roflol:
ben de reyhan ablanın yazdığını okuyunca direk bu şarkı aklıma gelmişti aynı şeyleri düşünmüşüz tombili sempatiksalakcinni
iyiki doğdun bijom mutlu yıllar sana
iyiki doğdun iyiki doğdun iyi ki varsın bijommm a.s.
teşekkür ederim canımmm Şeniz
dogum günün kutlu olsun bijom
baska süsleme bulamadim bijom
reyhan abla bi tanesin çok mersi foto süperr gel seni de öpücem kaçma Şeniz

sabah 12 den beri dışardayım az önce geldim :bbo: bir daha dogumgünüme bırakmicam hediye işini yaa akannehir öldüm valla bir rüzgar sormayın bu 62 kiloluk halimle az daha ucucaktım sac bas karıstı -tatlicadiarzu- arabayı da almadım, ocak pulu mu ne varmış ödemeyi unutmuş eşim. polis molis çevirir kabak bana patlar diye korktum kaydirigubbakcemile3 ama ezmeciğim çıktı valla acayip yoruldum :bbo: geldim baktım eşim hala kalkmamış, size bakayım dedim biraz..

adım sayacı hangisi Digiforce Pedometre (adımsayar) diye var bi tane 10.62 olmuş fiyatı %55 indirimdeymiş onu mu aldın kallisim hayırlı olsun inşallah çok güzel yararlanırsın.
duştan çıkıp sürüyorsun yağı sonra da üstünü mü giyiniyorsun kirletmiyor mu kıyafetlerini kallistecim? yoksa nasıl bişey yapıyorsun fiyatı ne kadardır ki?
aaa nerde, o adresi bana ulaştırır mısın ben de alayım delikafadulden
bijom irmikli tarifini bugün yaptım..
süper oldu :lepi:
çok az da şeker koydum ben, tatlandırıcı işine hiç girmicem.
çok teşekküer ederim, arada çok canım çekerse ayda bi falan yaparım.

begenmene sevindim canım :1rolleyes: afiyet olsunnnnn cokacimcoook

bu arada yediklerimi yazayım.

sabah(sabah dediğim saat 11 di)
biberli 2 yumurta sahanda.
3-4 parça çeçil peyniri, 2 zeytin, 2,5 dilim ekmek

saat 2.30 gibi bir tane muz

5.00 da 2 dilim irmikli bijonun tatlısından

7.30 gibi de akşam yemeğimi yicem.
bir kase ıspanak yemeği,4-5 kaşık makarna, sarımsaklı yoğurt..

spora gelince tam 1 saat yürüdüm postacı yürüyüşü kaydirigubbakcemile3

hım çok güzel olmuş bence
kahvaltıyı 2 ye bölmüşsün gibi olmuş peynir yumurta yediğin öğünün de öğle yemeği yerine geçer aslında çok erken yemediysen bu arada akşam yemeğimiz aynıymış wasayı biliyorum burda migrosta var yani hiç yemedim ama gördüm. süper atlatmışsın gününü. yılmak yok yola devam arkadaşım. harika kilo vericez biz. biz de resimlerimizi çekelim mi? ben 93 kiloluk halimi de koyuyum şimdi ki halimi de ve biz de 1 ay sonrakini koyalım bakalım neler olmuş? görsünler bakalım 5. takımın çıtırlarını kaydirigubbakcemile2

olur cnm çekebiliriz resimlerimizi...ama şimdi koymaya gerek yok.zaten önümüzdeki hafta beni hepiniz göreceksiniz,fakat şu var ki,kardeşim bile daha kilolu görünmüş,tv böyle yapıyor işte...
inşallah tombilim,harika kilo vereceğiz dediğin gibi...

spora yazılman harika olmuş süper valla. çok rahat kilo verirsin böylece hem de şekillenirsin de. hem de çeşitli yapıyorsun senin için süper olacak.şimdi ben de günde hiç yürümesem yarım saat yürümeyi garanti ederim sana canım. bunun dışında sen de bana söyleyebilirsin yanında şunları bunları da yap diye ya da ben bi ara kendi kendime hareketler yapıyordum göbek bölgem çok güzel incelmişti. oklava çevirme hareketi oturup kalkma hareketi sonracığımaaaa ayaktayken bacakları yanlara açma hareketi bi kaç tane var. onları da ekleyim ben en iyisi.
bi de ben yeşil çay içiyorum bi de bijonun dediği çaydan aldım ona da başladım. öğlen ve akşam yemekten sonra içicem
beslenme düzeninde harika olmuş hele 19 dan sonra yememek zaten başlı başına o bile yeter. ben malesef onu yapamıyorum o yüzden de akşam öğünlerine karbonhidrat koymuyorum genelde. bi de meyve de akşamdan sonra değil çünkü zaman kalmıyor aralarda yiyorum ve genelde yeşil elma. sen de yeşil elma en masumu gözüküyor hem de inanılmaz bişekilde benim tatlı ihtiyacımı karşılıyor ve tok hissetmeme neden oluyor çok acıkırsan bunu da deneyebilirsin.
benim de zayıflamam durursa isterim o detoks diyetini senden hızlanır böylece tekrar. ama hemen detoksları aklımıza getirmeyelim zaten çok rahat ve sağlıklı vericez diyelim biz.
benim de hedefime varmam için ayda 4 kilo hafta başına 1 kilo vermem lazım inşallah hedeflerimi tuttururum ama en önemlisi de verdiklerimizi geri almamak yoksa haftada 300 300 gitsin ama geri gelmesin önemli değil.

çok doğru,bir daha almayalım da,az versek de olur...
dediklerini not aldım canım,her söylediğin benim için önemli. yeşil elmamı da alayım yarın.
biz seninle iyi bir takım olacağız sanırım :)

ay yaşasın yaşasın kızmamışsın kallise o zaman biz de harika bir takım olacaz eminim :lepi: :lepi:
kahvaltıda sadece 1 dilim ekmek yiyorum ben başka hiç yok gün içinde. yani çorba pilav falanda ekmekten sayılıyor ya onlardan yiyebiliyorum ama haklısın sabah 1 dilim daha ekmek olmalı
biskot daha kolaymış iyi oldu öğrendiğim bunu
bana çok ayrıntılı yazıyorsun çok mutlu oluyorum canım yaa senin sayende yeme alışkanlıklarımı oturtabilecem zaten azim de kendim de var bol bol harika olacak.
dur ben de şimdi senin yediklerini okuyum

ben uzun zamandır uğraşıyorum bu kg verme işiyle...çok verip çok aldım,artık bazı şeyleri hem tecrübe ettim,hem iyi bildiğime inanıyorum. o yüzden elimden geldiğince,seni iyi-kötü eleştireceğim ki,sen de doğru şeyler yapasın.senden de bekliyorum tabii bu şekilde ...

KALLISIM HAYIRLI OLUR INSALLAH ADIM SAYICIN ay büyük olmus yazdiklarim..
adim sayici kesin cok motive ediyor hepinize tavsiye ediyorum kizlar. kendinize bir hedef koyun günde sukadar bukadar adim diye.. eglenerek kilo verirsiniz yada tas gibi olursunuz
cikolatam masallah sende cok azimli görünüyorsun. bundan sonra birincilikler bekliyor bizi..zemuszemus

evet inşallah azimliyim,hepimiz yaza bu işi bitireceğiz ablacığım.
bu arada sen yanmışsın...kallisimin talimatları gördüm :))

herkesin eşini sevmesi ne hoşyerimseniben
çikolatım öncelikle havuzun salonun hayırlı olsun bebişim bence işe yarayacak sositososito

haftalık hedefinde iyi 500-800 gr arası bunuda not edelim bir yerelülülülülülü

inşallah yarayacak işe kallisim... ya belki daha az belki daha fazla veririm...benim en büyük hedefim,bedenimden çıkan yağları bir daha almamak...

.aman allahim 7 sayfa yazmissiniz.. gevezeler siziiiii:dilcikar:olmadigim icin kiskandim...

hahayt piam yorumlarına çok güldüm kııızz :))))

ay desene kardesin cektirdiii o hafta.. izliycez bakalim
ayrica yuzun ifaden öyle seker ki kimsenin kilonu fark ettigini sanmiyorum

günaydın herkeseee çok çok erkenden
piacım sizin yiyebileceğiniz karışımlar bulursam yazarım buraya yine kaydirigubbakcemile3 yalnız yazdıklarımdan başka tatlı çözümü bilmiyorum ama onlar da yetiyor..

MUTLU YILLAR BIJOMMMMa.s.:nazar:a.s.

Şu an itibari ile kaçamaklar kaldırılmıştır haftaya listede artı kilo alan kimse olmamalıdır sempatiksalakcinni 2 haftalık bir istikrar gösterelim sadece sonrası zaten gelecektir..bahara geç kalmayalım..

Pia - bijoux
tombili - çikolata
mersa - obur
ocean - boncuk
reyhan - kalliste

aman allahimm tahkikat baslamisss...yitirdigim umudumu yeniden kazandimmmm:lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Reyhan abla cumartesi pazar raporumda görmek istediklerimi yazayım

kallisim bugün itibariyle sende yirmi dakika disarda birseyler yap yürü yada varsa kar küre yada yirtikla bahcede oyna ama temiz havada 20 dakika hareket et.. sonrada yine 20 dakika istedigin saatte callanetics yap. ilk basta cok zorliyan o hareketler inan bagimlilik yapiyor ve yoga gibi esnetiyor. birde ensene koydugun oklava yada yer fircasi sopasiyla saga sola dön 100 kere saga sola egil 100 kere..
besinlerin kalori degerlerini hepimiz asagi yukari biliyoruz bugün 1400 kaloriyi gecirme daha azda yeme..
:

aa aaaa su ceyarlara bak... kiskandim ayollll.. bijomm derhal biseyler bulmaliyizz.. emirlerini bekliyorum hayatimmm.. ne desen harfiyyen uyucammm

tabi zaten boncuk olsun olmasın ben her gün yaptıklarımı yazıcam.
boncuk da geldikçe o beni denetler ben de onu denetlerim.

acean selam.. canim bisey yazabilirmiyim? boncuk cok genc ve cok gayretli.. geceleri geldiginde tam sayflari okuyamiyabilir.. isterseniz özeldende irtibata gecin..karsilikli destek harika olur

günümü yazayim
sabah bir kase sütlac (dün gec saatte pisirmistim, yiyememis, sabahi zor etmistim ve ilk isim buyuk bir kase sütlac yemek oldu..elllerimle yaptim sütlü vs umarim telafisi mumkun olmayan bir hata degildir,, sanmiyorum :)

ögle: bir kase lahana salatasi

ara:bir yesil elma

aksam: lasagne (kiymali bir dilim) ve yogurt

bijom biz neler yapalim?
-haftalik kilo belirliyelim?
-haftalik diyetlistesi yada sirkeli su kür tarzinda birseyler belirleyelim haftalik
- spor agirlikli yapabiliriz?
- gunlük icmek zorunda oldugumuz su olabilir
-ölcülerimizi paylasabilirim .. az kilo vericegimiz icin siklasmaya daha cok ozen gösterebiliriz?

sen bu konuda daha tecrübelisin canim.. ben belirtmisstim cok ehil deyilim diyet listesi yorumliycak kadar.. oyuzden daha cok senden bekliyorum

benim yapabilicegim sporlar sunlar.. bunlardan bana öneriler yazmak istersen
pc´m de lesli var 5 mil, callen var, ve slim diye 10 dakikalik bir karin egzersizi var süper bi program , bir tane cardio pragrami var oda cok guzel 1 saatlik
ip atliyabilirim, mekik cekerim.. disarida yurumek neredeyse imkansiz canim.. öyle sogukki havlar kar yagmur firtina.. su siralar galiba imkansiz ama biraz havalar isininca disarida söyledigin dakika yürüyebilirim... emir ve görüslerine hazirim bebegimbuyrunnnnnnnnn

arkadaslar gercekten umidimi yitirmeye baslamistim.. tum dikkatime ragmen gitmiyordu kilolar.. biyerde bir eksigim oluyor ve butun cabam bir hatamla yitip gidiyodu.. bu is süper oldu..hatalarin cok aza inecegini düsünüyorum ve nisan ayinda insaaaallllaaaaahhhh mezun olmak istiyorum.. sonra yaza kadar full spor sonraa fit bir vucudbayanssulusmilebayanssulusmile

ocean selam.. canim bisey yazabilirmiyim? boncuk cok genc ve cok gayretli.. geceleri geldiginde tam sayflari okuyamiyabilir.. isterseniz özeldende irtibata gecin..karsilikli destek harika olur

tamam canım çok teşekkür ederim.
tam birbirimizi bulduk o zaman ben de gencim güzelim ve gayretliyimkaydirigubbakcemile3
irtibata geçeriz biz bi şekilde..

bir da "aydasu" var o da bana çok yardımcı oluyo.
şu ara pek görüşemesek de o 4 ayda 20 kg gibi vermiş,benim motive kaynağım.
ara ara ona da yediklerimi sporumu yazıyorum.
ölçülerimi de almıştım onun sayesinde.. bana çok yol gösterdi sağolsun.

harikaolumunekankayizsmile cok yeni oldugu icin yazmak istedim..arada cok kaynayan oluyor..demek gencsiniz güzelsiniz ve gayretlisiniz:dilcikar: hadi bakalim görelim :icecream:

kallisim cok güzel bir gün gecirdim bugün.
sabah iki ince dilim ekmek minicik bir peynir 3 yesil zeytin bolca domates maydonoz yedim.
arada kocaman bir pomelo yedim.
aksamada 3 servis kasigi taze fasulye yarim dilim ekmek ve cacik yedim
1,5 litre su ictim bu benim icin bir rekordur sadece yazin icerim bukadar. 3 kocaman bardak cay sekersiz birde kahve ictim kocaman.
adim sayicim 4400 adim yapmisim. 20 dakika normal yürüdüm kosu bandinda. 10 dakika bisiket yaptim. eliptik aletim yokta bisiklet yaptim bende.. 5d akika stepper yaptim. sonra kremlendim kapiyi kitledim 15 dakika masaj aletine sirtimi bacaklarimi kalca ve göbegimi masaj yaptirdim hertarafim zonkladi. simdi dus aldim oturdum..sengözlerimebaksanab

Back
X