- Konu Sahibi Cherry Mom
- #19.981
iyi akşamlar takımcım hepinizin sevgililer günü kutlu olsunnnŞeniz
oburum eşim nerdesin hadi gel motivasyona ihtiyacımız var bak ciddi rakiplerimiz var işi sıkı tutmamız lazım ben inşallah yarın sabah yürüyüşlerime başlıyorum hedefimde haftada 500 gram. kalliste reyhan abla coşmuş gidiyorlar valla hırs yaptım .dünüde gayet iyi geçirdim bu günüde beni kimse denetlemeyecekmi ....:sinifsinif:
oburum eşim nerdesin hadi gel motivasyona ihtiyacımız var bak ciddi rakiplerimiz var işi sıkı tutmamız lazım ben inşallah yarın sabah yürüyüşlerime başlıyorum hedefimde haftada 500 gram. kalliste reyhan abla coşmuş gidiyorlar valla hırs yaptım .dünüde gayet iyi geçirdim bu günüde beni kimse denetlemeyecekmi ....:sinifsinif:
evet canım bu işi daha öncede başardık şimdide yapabiliriz hepimizin birden toparlanması çok iyi oldu hepimize hareket geldi.dün gecede aç yattım uymam baya uzun zaman aldı ama ben çok mutlu uyudum.
inşallah hepimiz düzene oturtcaz mersacım.
ben de çok açtım 2 kaşık yoğurtla elma yedim.cokacimcoook
rahatladım vallaboshayallersmile
kızım içinde güzel sözlerinize teşekkür ederim, gelde bebeğimde evimizi neşelendirse, aşırı esprili bir çocuk ayça gülmekten kırıp geçiriyor bizi ayy ciddi ösledim....şimdi sefgülüsüyle beraberdir geçirir trenede bindirir ayy yaa henüz babamıza söylemedik çünkü ciddi olmaz diyorum yaşları küçük daha ciddi ilişkiler için banamız duymasın tepki göstermesin diyorum ama bir şeyler saklamakta bana göre değil aşırı rahatsız ediyor beni bu duygu... eşim benden saklasa çok ama çok kızardım diye düşünüyorum tepkimi tahmin edemiyorum ama düşünmektende kendimi alamıyorum...[/QU
allah kavuştursun kallistem hayırlı yolculuklar kızına .onlar evimizin tadı tuzu allahım tırnaklarına zarar getirmasin allah korusun onları.benim büyük te çok hazır cevap dışarda sesi çıkmaz ama kırar geçirir.bizde şimdilik o sevgili işleri yok bakalım ilerde biz ne yapacaz.
bijom canım doğum gününü kutlamıştım belki görmemişsindir diye tekrar yazıyorum canım benim iyiki doğmuşsun ve ben iyiki seni tanımışım güzelliklerle dolu nice yıllar diliyorum .