Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kötü annelerim benim önceki sayfalarda çocuklara çamaşırları yıkayıp herkes kendi eşyasından ve odasından sorumludur felsefesiyle kötü olduğunuzu yazmışsınız.Bence çooook doğru yapıyorsunuz.Çünkü bende aynı şekilde büyütüldüm.Hatta annem bir dönem çalışıyor diye ortaokulda akşam yemeklerini ben hazırladım.Ama ben daha yapamıyorum çünkü küçükler.En büyüğü lise 1 de.Odasından sorumlu tozunu almam,çok zorda kalmadıkça ben temizlememde.Ama ütü yapmaz.Çamaşır katlamaz.Kendisine noktası virgülüne kadar tarif edip, şunu şöyle bunu böyle yapacaksın demedikçe,eğer canı birşey yapmak istemiyorsa hayatta yaptıramazsın.Yapsada inanın yaptığına yapacağına sizi isyan ettirir.
Diğer ikisi aynı oda da kalıyor.10 ve 8 yaşındalar.Ortanca ne kadar dağınık pasaklıysa, küçük tam tersi.Odanızı toplayın derim.En küçük yatağından başlar ,dolap ve çekmecelere kadar düzeltir.Ortanca "tammaamm taammmaam offf ya yapıyorum" der.Ama sadece der.Gene herşeyi her yerdedir.Okuldan geldiğinde üstünü değiştir kızım demekten dersini yap demekten dilimde tüy biter.Kıyafetleri çıkarmaya başladığı noktadan itibaren yerlere atılır.Terws düz fark etmez attar yere.Kızım bu giysileri topla topla diye başlarım bu sefer.Çok sıkıştırıncada etrafta yerde ne bulursa tuttuğu gibi kirlilere atar."ışte etraf toplandı" der.Ders yapmaya başlar.Koridorun ortasıda iki büklüm yerlerde yada salonun ortasında yemek masasında.Ortası yok.Geçen gün "çalışma masanı alıp çöpe atacağım."diye isyan ettim artık.Fayda etmiyor.Bir tek babalarından korkuyorlar, en güzel işi o yaptırıyor.Neyapayım sıkıştığımda" hadi şunlara söylede odalarını toplasınlar" diyorum.
Eşime gelince 2-3 sene öncesine kadar yanında kaynayan çaydanlıktan çay koymazdı."Çay ver "derdi.Şimdi ara sıra da olsa çayını alır.Masadan kalkarden tabağını kaldırır.Bir de evde tadilat işi olursa yapar ve aletlerini bazen kaldırır.Onun dışındaaaaa işten getirdiği kağıtlara kadar herşeyi ortadadır.Üst, baş,çorap cüzdan saat,telefon,gazete............evin her köşesinde.Ondan sonra da kavga bahanesi hazır "herşeyi sen kaldırıyorsun aradığımı bulamıyorum.Nereye sokuşturdun allah biliyor."Doğru Allah biliyor.Çünkü ben herşeyi unutuyorum.

Eşim 41 yaşındahayatım.ılerde de değişeceğinden hiç ümidim yok.Çünkü babasının kopyası.Huy olrak o kadar benziyor ki anlatamam.Kayınpederde yumuşayacağına iyice huysuz ve aksi biri oldu.Torunlarıyla arası bal kaymak.Ama oğullarıyla ,hanımıyla bir felaket "ağampaşam,senden büyük yok,sen en iyisini bilirsin,en iyisini düşünür ve yaparsın " dedin mi senden iyisi yok.Azıcık farklı düşüncede olsan tartışma nedeni.
Çikolaaaataaam açtım SHOW u bekliyorum kardeşini.Umarım kaçırmamışımdır.

insanın aklına sonradan geliyor değil mi canım?kaydirigubbakcemile3
çok iyi ettin bence,millet ses duysun sesyerimseniben

cikolatam balli lokmam.. okadar güzelsinki kilonda yakisiyor sana. komplex yapma kiyamam ben sana.
bak takim bu hafta cok gayretli. bu arada bir bes kilo kaybetsen moralin yerinede gelir.. cok tatlisin senin tatli dilin güler yüzün dünyalara deger bülbülüm

çok güldüğüm bir söz bu benim ama artık 72.5 milyon olmuşuz çikolatım stresine stres katayım biraz daha senin :roflol:
tızz senin sempatikliğinin yanında kilona laf edecek adam varsa bana gönder :delphin::delphin: o kadar dedim:delphin:

canlarım benim,hepinizi çok seviyorum.siz de olmasanız ,ben iyice komplekse girmiştim.
reyhan ablam ne güzel yazmışsın,moralim şimdiden yerine geldi...
dün eşim bana sevgililer günü nedeniyle,bir iç çamaşırı takımı almış. o kadar moralim bozuldu ki:( oldu ama çok sıktı,hiç güzel durmadı üstümde. göbeğim de pörtledi :(( ben komplekse girmeyeyim de kim girsin a dostlar. o an söz verdim kendime,yasak olan hiçbirşeyi yemek yok.yaza bu göbek gitmiş olacak.
ama şu bir gerçek ki,benim gibi kendini seven,güvenen insan artık komplexli :(

kızım içinde güzel sözlerinize teşekkür ederim, gelde bebeğimde evimizi neşelendirse, aşırı esprili bir çocuk ayça gülmekten kırıp geçiriyor bizi ayy ciddi ösledim....şimdi sefgülüsüyle beraberdir geçirir trenede bindirir ayy yaa henüz babamıza söylemedik çünkü ciddi olmaz diyorum yaşları küçük daha ciddi ilişkiler için banamız duymasın tepki göstermesin diyorum ama bir şeyler saklamakta bana göre değil aşırı rahatsız ediyor beni bu duygu... eşim benden saklasa çok ama çok kızardım diye düşünüyorum tepkimi tahmin edemiyorum ama düşünmektende kendimi alamıyorum...

bence de söyleme kallisim,ciddi değil ki neyini söyleyeceksin.adamın kafasını boş yere mneşgul eder.erkekler böyle şeyleri daha çok kafaya takar,sonuçta kızı... boşver düşünme canım

günaydın kızlar
dün 2 saat yürümüştüm chococum sabah kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir yumurta zeytin ve bolca çeşitli yeşillik yedim harika bir kahvaltıydı. kahvaltıdan sonra dışarı çıktık bundan sonrası çok düzenli olmadı ama malesef benim pazarlarım böyle oluyor. akşama kadar ara ara 1 avuç fıstık yedim 1 çeyrek simit yedim 1 dilim ekmekle 1 köfte yedim. akşam yemeği olarakda ıspanak yoğurt 1 dilim ekmek yedim. dünkü halimi hiç beğenmedim ama hafta içi daha iyi oluyorum dün yürüyüş yaptığım da güzeldi şimdi biraz işlerim var osnra yine gelirim aranıza.

bence zannettiğin kadar kötü olmamış,ben sevdim. eğer yediklerin bu kadarsa,gerçekten güzel. fıstık da bir avuç iyi olmuş,bu tarz ürünlerin azı yarar çoğu zarardır.böyle devam tombilim,kahvaltı da budur işte!
tombilim ben haftasonu yoğundum tutamadım günlük,bugünden itibaren yazacağım canım...

Hayatım onuda denedim.önce bende üstüne yürüdüm.fayda etmedi birde üstüne mor gözle gezdim.Sustum aynen yazdığın gibi bu seferde dikkate alınmadığı ve söylediklerine değer verilmediği için kavga çıkarmaya başladı.konuşmaya çalıştığım zaman imkanı yok ortayı bulamıyorum.Çünkü içimde senelerin birikimi var.Zaten söylediğim ve kurduğum her cümleden çoook farklı şeyler çıkarıp onların yorumları yüzünden başka kavgalara girişiyoruz.Yani bana öyle bir tavırla geliyor ki ben konuşmayı bilmeyen, anlatma kabiliyeti olmayan,kendini ifade edemeyen biri olarak bana ,beni kendimi kabul ettirdi.Sonuçta benle hızını alamazsa çocuklara saldırıyor.Bir yolunu bulup çocuklara bağırıp çağırıp onlara ceza veriyor.Çocuklarında ondan aşağı kalır yanı yok.Onlarda gayet güzel cevap yapıştırıyorlar.Gücü onlara yetiyor.Ne yapayım susup tamam sen haklısın diyorum.

ben bu yazının üzerine çok sinirlendim! ne demek mor gözle gezdimmmmmmmmmm!!!!
hiiiiç muhattap olma nolur ya! bırak ne derse desin..konuşmadığın için de vuracak değildir heralde.adam yerine koyma da şunu,görsün gününü...aşırı sinirliyim!

ben bu yazının üzerine çok sinirlendim! ne demek mor gözle gezdimmmmmmmmmm!!!!
hiiiiç muhattap olma nolur ya! bırak ne derse desin..konuşmadığın için de vuracak değildir heralde.adam yerine koyma da şunu,görsün gününü...aşırı sinirliyim!

Hayatım bıraktım ne yapıyorsa yapsın.Diyorumya taktım pembe gözlüğü ne derse takmamaya çalışıyorum.Da ne hikmetse 17-20 sene olmasına rağmen halen söyledikleri kırıyor.Ama en azından ona takmıyormuşum gibi davranıp ,sinir ediyorum.Ya da işte sussun diye "tamam haklısın ,özür dilerim ,ben hatalıyım diyorum."Boşuna sinirlenme düşünüp yazdıkça bende doluyorum.Onun için boşvermeye çalışıyorum.
Aşkııım kardeşin daha çıkmadı değil mi ? Bekliyoruuum.

yok daha çıkmadı oburum...
senin adına çok üzüldüm..gerçekten...
aslında yakın oturuyoruz,birgün seni ziyaret edebilirim...şu yemekteyiz haftası bir geçsin de,olmadı beykentte veya migrosta da buluşabiliriz

canlarım benim,hepinizi çok seviyorum.siz de olmasanız ,ben iyice komplekse girmiştim.
reyhan ablam ne güzel yazmışsın,moralim şimdiden yerine geldi...
dün eşim bana sevgililer günü nedeniyle,bir iç çamaşırı takımı almış. o kadar moralim bozuldu ki:( oldu ama çok sıktı,hiç güzel durmadı üstümde. göbeğim de pörtledi :(( ben komplekse girmeyeyim de kim girsin a dostlar. o an söz verdim kendime,yasak olan hiçbirşeyi yemek yok.yaza bu göbek gitmiş olacak.
ama şu bir gerçek ki,benim gibi kendini seven,güvenen insan artık komplexli :(

canım benim hep beraber atlatacağız..
demek ki bizim dertlerimiz hep aynı.:çok üzgünüm:
ben de hem evleneceğim,gelinlik giyeceğim, hem de öyle şeyler de giymek istiyorum:kedi:
o yüzden vericez bu kiloları eriticez göbekleri.
kilolarla beraber kompleksin de gidecek..

bu lafım da tüm takıma.
kimse sporunu ihmal etmesin kızlar..
biraz fazla yeseniz bile düzenli olarak sporunuzu yapın.
eminim ki az da olsa kesinlikle zayıflayacağız.

selamlar sevgili takımım umarım herkesler iyidir geçmişi okumadan hemen yazayım dedim biz iyiyiz allaha şükürler olsun doğuma kadar yatmam gerekiyor bende yatıyorum eşimde sağolsun bana sevgililer günü hediyesi olarak laptop almış evde vakit geçirmem kolay olsun diye bende artık daha sık girebilcem siteye yeni arkadaşlar katılmış aranıza hoşgelmişler kolaycık gitsin kilolar inşallah

selamlar sevgili takımım umarım herkesler iyidir geçmişi okumadan hemen yazayım dedim biz iyiyiz allaha şükürler olsun doğuma kadar yatmam gerekiyor bende yatıyorum eşimde sağolsun bana sevgililer günü hediyesi olarak laptop almış evde vakit geçirmem kolay olsun diye bende artık daha sık girebilcem siteye yeni arkadaşlar katılmış aranıza hoşgelmişler kolaycık gitsin kilolar inşallah

canım çok geçmiş olsun..:teselli:
sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah bebeğini.:Saruboceq:
dizüstün de hayırlı olsunopuyorumnanaktan daha çok paylaşımda bulunursun sitemizde.
faydalı bilgiler edinirsin bolca..a.s

oceanım bence de sporu ihmal etmezsek bir şekilde gidecek bu kilolar inşallah... ben geçen sene sporu ihmal etmeyerek vermiştim çünkü.

canzim hoşgeldin.yeni hediyen hayırlı olsun , ne güzel bir hediyeymiş öyle o. canım benim... sağlıkla doğsun bebişn inşallah,sık sık gel artık

tam zaminda gelmisim .. chokumun yazisini gorunce netten canli izledim az önce:)) ama tvdeki gibi degilya.. belki persembe bi arkadasima giderim izlemeye :)

Pia ve Ocean bizden daha şanslı çünkü daha gençler ve inanın 30 yaşın altında kilo vermek daha kolay.Tecrübeler konuşuyor.Yaş ilerledikçe büyüme hormonu üretimiz durduğu gibi yetmiyor birde düşmeye başlıyor.Yetmiyor birde doğum olayları üstüne tuz biber.Ha birde menepoz olayıda işin içine girdiyse durum daha zorlaşıyor.
.

oburcum ben 31 yasindayim oceanin esi boncuk 18 yasinda..dediginde haklisin canim .. yaslar ilerleyince zor oluyor..ben sinirdayim suan simdilik iyiyim daha metobolizmami bilemiyorum da sporda kondisyonum cok iyi.. sporu hayatimda hic cikarmiyorum diyet yapayim yada yapmiyayim .. sürekli cocuklarla bir oyun kosturmacadayiz..ama biraz sIKINCA yas ilerlesede olur canim .. cok örnekkleri varopuyorumnanaktan

canım kızım iyi ama hala kilo veremedi dünden beri tam sıkıya almaya çalışıyorum ama evde hertürlü suikast hazır dün kayınımgil gelmşti gelirken tatlı almışlar kola almışlar çocuk napsın ama azarazar verdim yinede iyi atlattı dünü bide havalardan dolayı spor yapamıyorduk artık havada güzel okuldan geldikten sonra yarımsaatte olsa onunla çıkmayı düşünüyorum bakalım maraton tekrar başladı.

hadi ins canim..

hosgeldin canimmmm.aman yatarken cok alma kilo yediklerine dikkat et bitanem ne olur.. bi dahami hamile kalicam diyip cok yiyenlere ben cok karsiyim .. gerektigi kadar ye ne olurr.... ayricaaaa ben mektubumu bek li yo rummmmm

ben izledim chokocumm kirmizilarla cok guzeldi kardesin.. erkek arkadasi var mi? :)

bijommmm tamam birdaha tekrar lanmiycakohaoldumsmile

sabah yediklerimi yazicaktim ama yooo hepsini birden aksam yaziyim dimi.. böyle karisik olmasin

bijom ben kullaniyorum o programi iste leslide öyle birsey ve severek yapiyorum .. bazen sesi kisip yaninda film yada dizi aciyorum hic anlamadan yuruyorum kmleri

canım çok geçmiş olsun..:teselli:
sağlıkla dünyaya getirirsin inşallah bebeğini.:Saruboceq:
dizüstün de hayırlı olsunopuyorumnanaktan daha çok paylaşımda bulunursun sitemizde.
faydalı bilgiler edinirsin bolca..a.s
çok sağol canım aminnn inşallah artık daha sık görüşeceğiz canım
canzim hoşgeldin.yeni hediyen hayırlı olsun , ne güzel bir hediyeymiş öyle o. canım benim... sağlıkla doğsun bebişn inşallah,sık sık gel artık[/B]

canım benim hoşbulduk hediyem evet çok güzel oldu kıymadı bana eşim evde oturan bir bayan olmayınca diğeride masa üstü olunca yattığım yerden kullanabilmem için çok iyi oldu inşallah bebeğim sağlıcakla dünyaya gelirde bu dileğimde gerçekleşir allahımın izniyle canım artık sık sık burdayım
izlediniz mi kızlaaaarr?
evet ben izledim canım kardeşinde senin kadar güzel zaten benziyorsunuz boyu posuda yerinde maşallah darısı başına canım sende istediğin dilediğin kiloya düşeceksin canım
hosgeldin canimmmm.aman yatarken cok alma kilo yediklerine dikkat et bitanem ne olur.. bi dahami hamile kalicam diyip cok yiyenlere ben cok karsiyim .. gerektigi kadar ye ne olurr.... ayricaaaa ben mektubumu bek li yo rummmmm

hoşbulduk canım az yemeğe özen gösteriyorum canım bende abartmada hiçbir fayda görmüyorum bebğimde gayet sağlıklı gelişimi güzel kilosu iyi maşallah allahım onu bize bağaşlasın sağlıcakla mektubun bu hafta postaya verilecek yazdım canım ama eşim sabah erken çıkıp gece geliyor başka atacak kimsede yok canım bende hiç dışarı çıkmıyorum çarşamba randevum var o zaman postaya vericez canım

selamlar sevgili takımım umarım herkesler iyidir geçmişi okumadan hemen yazayım dedim biz iyiyiz allaha şükürler olsun doğuma kadar yatmam gerekiyor bende yatıyorum eşimde sağolsun bana sevgililer günü hediyesi olarak laptop almış evde vakit geçirmem kolay olsun diye bende artık daha sık girebilcem
canzicim hoşgeldin cicim benim nasılsın aman kendini yorma sakın dikkat et... eşininde hediyesi çokm hoş olmuş güle güle kullan bak nasılda düşünceli davranmış olumunekankayizsmile

izlediniz mi kızlaaaarr?
yaa hayırrrrrrrr izleyemedimmmm:gitme:

hayır piam erkek arkadaşı yok...
diyor ki 5. takıma selam söyle,almanyadakiler bana almanyadan zengin ve yakışıklı bir koca bulsunlar :)))) ayy koptum
hehe benimde yeğen var ya çikolatım beraber bulalım bunlara senin kardeşin kaç yaşında ki benimki 28 oldumafoldumben benden umut etmeyin artık bulamam siz bulun diyor evlendiremezseniz bölünerek çiçek böcek gibi çoğalacağım artık çocuk istiyorum diyorsempatiksalakcinni

izlediniz mi kızlaaaarr?

izledim canım tam da ben eve gidince başladı:lepi:
ya kardeşin çok sempatik ve de mütavazi..
terbiyesini de hiç bozmadı, hanım hanımcık durdu aferin..
ama inşallah yarışmada o sarışın kızın ağsının payını vermiştir:kızgın:

Back
X