ablam eliptik yokmu:1shok: çok şok oldum bak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ben nerden bileyim herşey var sende diye biliyorum ya atmışım öylekaydirigubbakcemile3 olsun zararı yok..yazdıklarımın fazlasını yapmışsın tebrik etmeyeyimde ne yapayımŞenizolumunekankayizsmile
ablacım steppere alışık olmadığımız için dayanamıyoruz hani ben spora gidiyordum ya orda eliptik bisitleke ilk bindiğim gün 5-6 kez çevirmeyle bacaklarım kopuyor sandım indim hemen ama sonra başkalarının sürekli onda egzersiz yaptığını gördüm heveslendim nasıl yapıyorlar diye arada arada denemeye başladım sporuda düzene soktukça vücut alıştıkça bende o alete alışmaya başladım en son ayrılmadan önce yarım saat durmadan yapabiliyordum sadece çok az çok az arttırmak gerekiyor olumunekankayizsmile
ne yediklerine ne sporuna bir şey yazamıyacağım dediğim gibi fazlasını yapmışsın yediklerinde çok güzel tebrik etmekten başka söyleyeceğim yok
bu akşam spora yapma istersen sadece masaj aletini kullan ablacım birden yorma kendini...
Kaana gelince okurken ayça geldi aklıma ilk olarak beyaz bir ayakkabı almıştım ona ben kucağımda yürüyemiyordum aynen Kaan gibi sürekli eğilip bakıyordu haftalarca böyle geçti gülmekten ölüyorduk onun o haline anlamazdı bir şey ama hani cicileri dediğimizde hemen eğilim ayakkabılarına bakardı opuyorumnanaktan maşallah sizin oğlanada allah nazardan saklasın..
bende raporumu vereyim bakalım..
cumartesi yediklerim
sabah tost çay
öğlen makarna salatası sadece yoğurtlu mayonez yok yağ yok yanında yeşil salata
akşam pırasa ve fırında karnıbahar
toplam yediğim ekmek sabahki tost dışında 2 dilimdir
aralarda bir bardak süt ve meyve salatası yedim elma portakal muz ve kividen oluşan başka karışım yok içinde hepsi bir kaseydi çeyrek çeyrek ölçüşerde
spor ise 15 dakika uzay yürüyüşünde yürüdüm ve 10 dakika callenetics yaptım az ama

ilerleteceğim olumunekankayizsmile
dün yediklerim
sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta peynir zeytin salatadan oluşan kahvaltı
öğlen 1 tane fırında yağsız az tuzlu patates yanında fırın ızgara 3 köfte bol salata .. salata malzememde havuç ve turptu..
akşam 5-6 çatal çok bol limonlu pırasa
aralarda yine bir bardak süt bir portakal yedim..
bunun yanında 2 gündede sabah akşam sirkeli ballı soda içtim gece yatmadanda 2 akşamdır soğan suyu yapıyorum kocaman bir fincan içiyorum...
dün spora yapamadım çok az uzay yürüyüşünde çalıştım 15 dakika kadar yetmedi ama herkes evde olunca olamadı bugün daha çok yapacağım söz ablam...